Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινα συγχαρητηρια!!

Πολυξενη ωραιο "ακουγετε" το δωματιο!!Εμεις δυστυχως ειμαστε στο ψαξιμο για σπιτι οποτε δεν κανουμε ακομα σχεδια για δωματιο!!

Και τα υλικα πολυ ομορφα..με το καλο ο γαμος σας!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα κοριτσαρες, πως πατε;;; Ειχα τραπεζια χτες και δεν προλαβα να γραψω!! :D:D Εμεις βρηκαμε και τα χρωματα του δωματιου, και σιγα σιγα θα ξεκινησουμε!! :D:D:D Ανυπομονω!!!

7 μερες ακομα για να δω το τσουτσουνι του γιου μου !!!

χαχαχα

Είσαι παλαβή!

Εγώ έχω ζαλάδα και δεν πήγα δουλειά σήμερα. Νόμιζα πως θα πέσω κάτω το πρωί.....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Γεια σας! Τι κανετε; Εγώ είδα το μπεμπε μου σήμερα. Αν ειναι τόσο υπερκυνιτικο όταν γεννηθεί την εβαψα! Έχουνε μυτούλα, αυτάκια, στοματάκι και ματάκια. Χεράκια και ποδαρακια. Ο πατέρας του πιστευει ότι μας χαιρετουσε γιατί ανοιγοκλεινε την παλαμι του. Επίσης επιμένει ότι το κεφαλι το πήρε από αυτόν. Whatever! Το αμνιακό υγρό είναι τέλειο η ανάπτυξη τέλεια. Μετρήσαμε πίεση και είναι σούπερ. Σταματάω το utrogestan και ξεκινάω ασβέστιο. Πήρα κάπου στα 100 με 200 γραμμάρια. Αλλά αυχενικη δεν κάναμε. Με τσέκαρε αυτός πρωτα και αυχενικη την Πέμπτη που θα έρθει ειδικός εμβρυοκυτταρολογος από Αθηνα. Αύριο έχω άλλες εξετάσεις να κάνω μαζί με 50 γρ. γλυκοζης προληπτικά. Αυτά!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε;;

Καλώς όρισες Χριστίνα!Ιωάννα μου δεν έχεις βγει σε άδεια;Εγώ, αν και δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα και λόγω φύσεως της δουλειάς μου (είμαι νοσηλεύτρια) και επειδή δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από την κούραση βγήκα σχετικά γρήγορα! Πόσο χαίρομαι να διαβάζω ευχάριστα νεάκια!Όλα καλά και με το γυναικολόγο την Παρασκευή, δεν έχω πάρει κανένα κιλάκι!

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά ψάχναμε για σπίτι όλο το ΣΚ, καθώς το θέμα της εγκυμοσύνης μας ήρθε από το πουθενά, συζούσαμε στο σπίτι του αλλά εγώ είχα κρατήσει το δικό μου σπίτι βεβαίως-βεβαίως.Και το ΣΚ πήραμε τους δρόμους..

Πολυξένη μου και μεις θα κάνουμε πολιτικό μες τον Ιούλιο μάλλον (βέρες δεν έχουμε αγοράσει ακόμα:oops:). Αλλά είχα σκοπό να πάρω μόνο το αγόρι μου και τους 2 μάρτυρες!Του χρόνου με το καλό γαμο-βάπτιση!

Επίσης, κορίτσια πως μπορώ να σας βρω στο facebook;Να σας στείλω με πμ το όνομα μου;;Ποιες έχετε;

bdxGp3.png

tt1d4479

Συγχαρητήρια Έλλη μου!Και μένα στην αυχενική ήταν υπερβολικά ζωηρός, ο γιατρός δεν μπορούσε καν να τον μετρήσει.Και όταν ξεπρόβαλλε η μυτούλα του αρχικά καταχάρηκα (γιατί φαινόταν μύτη) αλλά μετά προβληματίστηκα ως προς το μέγεθος της. Ο άντρας μου βέβαια καταχάρηκε γιατί λέει πήρε τη μύτη του(!) αλλά, συμπλήρωσε, και το τεράστιο ηπειρώτικο κεφάλι μου!

bdxGp3.png

tt1d4479

Καλώς όρισες Χριστίνα!Ιωάννα μου δεν έχεις βγει σε άδεια;Εγώ, αν και δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα και λόγω φύσεως της δουλειάς μου (είμαι νοσηλεύτρια) και επειδή δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από την κούραση βγήκα σχετικά γρήγορα! Πόσο χαίρομαι να διαβάζω ευχάριστα νεάκια!Όλα καλά και με το γυναικολόγο την Παρασκευή, δεν έχω πάρει κανένα κιλάκι!

Συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά ψάχναμε για σπίτι όλο το ΣΚ, καθώς το θέμα της εγκυμοσύνης μας ήρθε από το πουθενά, συζούσαμε στο σπίτι του αλλά εγώ είχα κρατήσει το δικό μου σπίτι βεβαίως-βεβαίως.Και το ΣΚ πήραμε τους δρόμους..

Πολυξένη μου και μεις θα κάνουμε πολιτικό μες τον Ιούλιο μάλλον (βέρες δεν έχουμε αγοράσει ακόμα:oops:). Αλλά είχα σκοπό να πάρω μόνο το αγόρι μου και τους 2 μάρτυρες!Του χρόνου με το καλό γαμο-βάπτιση!

Επίσης, κορίτσια πως μπορώ να σας βρω στο facebook;Να σας στείλω με πμ το όνομα μου;;Ποιες έχετε;

Με βλέπω να βάζω κι εγώ αυτή την άδεια γιατί δεν την παλεύω. Δεν σκόπευα να κάτσω σπίτι αλλά ζαλίζομαι πολύ και τώρα με τις ζέστες μάλλον θα χειροτερέψω.

Εγώ παντρεύτηκα με πολιτικό και δεν είχαμε ούτε βέρες, ούτε μπουμπουνιέρες, ούτε τίποτα. lol

Έχω fb, στείλε μου το όνομά σου να σε κάνω add

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Με βλέπω να βάζω κι εγώ αυτή την άδεια γιατί δεν την παλεύω. Δεν σκόπευα να κάτσω σπίτι αλλά ζαλίζομαι πολύ και τώρα με τις ζέστες μάλλον θα χειροτερέψω.

Εγώ παντρεύτηκα με πολιτικό και δεν είχαμε ούτε βέρες, ούτε μπουμπουνιέρες, ούτε τίποτα. lol

Έχω fb, στείλε μου το όνομά σου να σε κάνω add

Μάλλον θα φτιάξω και εγώ τα χαρτιά για πολιτικό μέχρι τελος Ιουνιου. Αλλα θα πάρω βέρες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μάλλον θα φτιάξω και εγώ τα χαρτιά για πολιτικό μέχρι τελος Ιουνιου. Αλλα θα πάρω βέρες!

Είμαι αντιδραστικό μπαστάρδι. Τα έκανα όλα αλλιώς

Τούρτα δεν είχα πάρει. Ευτυχώς προνόησε η κουμπάρα και φάγαμε και ένα γλυκό. Αλλά όταν μας ρώτησε της είπαμε και μας πήρε τούρτα σοκολάτα χαχαχα

Σε βρήκα. Η Ιωάννα είναι μπροστά σε όλα! Προτινομενη! ( είπαμε από ορθογραφία σκίσω ):tongue:

Είπα να σας διευκολύνω....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Δεσποινα συγχαρητηρια!!

Πολυξενη ωραιο "ακουγετε" το δωματιο!!Εμεις δυστυχως ειμαστε στο ψαξιμο για σπιτι οποτε δεν κανουμε ακομα σχεδια για δωματιο!!

Και τα υλικα πολυ ομορφα..με το καλο ο γαμος σας!!

Ευχαριστουμε πολυ!! :D:D

χαχαχα

Είσαι παλαβή!

Εγώ έχω ζαλάδα και δεν πήγα δουλειά σήμερα. Νόμιζα πως θα πέσω κάτω το πρωί.....

Χυμους και νερα!!! :D:D

Επίσης είπε ότι θα γει ψηλό παιδί γιατί έχει ήδη μακριά ποδαρακια.

Μπραβο ρε συ!! Εχει απο που να παρει;;;

Ελα θα εχουμε μαζι επετειο!! Ουτε εμεις εχουμε παρει βερες, αλλα τις εχουμε διαλεξει, γερμανικες ειναι!! Στον γαμο θα ειμαστε 9 ατομα, οι γονεις μας, εμεις και οι κουμπαροι!!

Α! Εχω φβ , στειλε μου πμ για να σε κανω add!!

Συγχαρητήρια Έλλη μου!Και μένα στην αυχενική ήταν υπερβολικά ζωηρός, ο γιατρός δεν μπορούσε καν να τον μετρήσει.Και όταν ξεπρόβαλλε η μυτούλα του αρχικά καταχάρηκα (γιατί φαινόταν μύτη) αλλά μετά προβληματίστηκα ως προς το μέγεθος της. Ο άντρας μου βέβαια καταχάρηκε γιατί λέει πήρε τη μύτη του(!) αλλά, συμπλήρωσε, και το τεράστιο ηπειρώτικο κεφάλι μου!

Και ο δικος μου ειναι τρελος κεφαλας, μου εμοιασε!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Εντωμεταξυ κοριτσια με τα μαλλια τι κανετε;Εγω εχω μεγα θεμα διοτι στη δουλεια δεν εχω ενημερωσει ακομη οτι ειμαι εγκυος (για διαφορους λογους θελω να το καθυστερησω οσο μπορω) αλλα τα ασπρα κανουν παρτυ με αποτελεσμα σημερα μονο δυο κοπελες μου ειπαν οτι θελω βαψιμο.

Εντωμεταξυ στον μεγαλο τα εβαψα 2-3 φορες με apivita αλλα θυμαμαι μετα τον πεμπτο, τωρα μαλλον θα χρειαστει αμεσα. Ο γιατρος βεβαια μου ειπε να κανω οτι θελω και οτι με κανει να νιωθω καλυτερα αλλα δεν ξερω...απο τη μια διαβαζω στο νετ για το τι κακο μπορει να κανουν οι βαφες απο την αλλη δεν μπορω να κανω ανταυγειες διοτι ειπαμε δεν το κανω για αλλαγη χρωματος αλλα για τα ασπρα (ειμαι και 35 χρονων...),εσεις εχετε να προτεινετε κατι αλλο εκτος απο τον κλασσικο τροπο βαψιματος;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...