Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ρε σεις,

δεν μπορώ να φάω.

Έβαλα μισή μπριζόλα, λαιμό που είναι και μικρή και 1 ντομάτα με μισό αγγούρι και έφαγα τα μισά και έσκασα!

Δεν είναι εγκυμοσύνη αυτό, είναι δίαιτα!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε σεις,

δεν μπορώ να φάω.

Έβαλα μισή μπριζόλα, λαιμό που είναι και μικρή και 1 ντομάτα με μισό αγγούρι και έφαγα τα μισά και έσκασα!

Δεν είναι εγκυμοσύνη αυτό, είναι δίαιτα!

Και εγώ έτσι νιώθω.. Το φούσκωμα που έλεγα; Τρωω ουτε το μισό απο οτι έτρωγα και εχω αναγουλα και πρηξιμο λες και τι εφαγα. Και σήμερα δεν είμαι καλα πάλι. Μου φαινεται τα συμπτωματα ειχαν πάει διακοπές και επιστρέφουν ανανεωμένα. Ειδικά η νύστα. Μου φαινεται αύριο ο γιατρος θα κανει τον υπερυχο και εγώ θα ροχαλιζω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Σκόπευα να πάω γιατί μου είπε μία συνάδελφος πως στο ΛΗΤΩ έχει πάρα πολλά ρούχα εγκυμοσύνης σε προσφορά.

Θα κάνω χαζο-μαμαδότσαρκα.

Ioazon θα σου πρότεινα για ρουχα τα h&m.επειδη καηκα στην προηγούμενη εγκυμοσυνη με το να τα πληρωνω ακριβα τωρα σωθηκα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Ioazon θα σου πρότεινα για ρουχα τα h&m.επειδη καηκα στην προηγούμενη εγκυμοσυνη με το να τα πληρωνω ακριβα τωρα σωθηκα...

Βρήκα πολύ περιορισμένη ποικιλία όμως...

Πήρα ένα φορεματάκι χαχόλικο και ένα κολάν

PVxKp2.png

MrMwp2.png

καλημερα κοριτσαρες, πως πατε;;; Ειχα τραπεζια χτες και δεν προλαβα να γραψω!! :D:D Εμεις βρηκαμε και τα χρωματα του δωματιου, και σιγα σιγα θα ξεκινησουμε!! :D:D:D Ανυπομονω!!!

7 μερες ακομα για να δω το τσουτσουνι του γιου μου !!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

kellymania ............ ΠΗΤ 18/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

chrstina123 .......... ΠΗΤ 24/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

20/05 Ellie2013.........(αυχενικη)

25/05 maribell...........(υπερηχος)

27/05 polixenh..........(επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou..........(ληψη τροφοβλαστη)

28/05 stefaniana.......(επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria*............(αυχενικη)

30/05 Lia_84.............(αυχενικη)

31/05 maribell ...........(αυχενικη)

10/06 Christina123.....(αυχενικη)

14/06 elenaki1987 .....(επιβεβαιωση φυλου)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Χάθηκα λίγο γιατί λείπαμε ΣΚ είχαμε πάει σε γάμο! Όλα καλά...ανυπομονώ να πάρω την Πέμπτη τα αποτελέσματα της Papp-A...

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και περισσότερο τα μπεμπίδία σας!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλημέρα και από μένα.

Είμαι καινούρια στο forum και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας.

Έχω ΠΗΤ 24/12 και έχω ήδη ακούσει την καρδούλα του μωρού. Η αυχενική είναι προγραμματισμένη για 10/6. Όλα φαίνονται μια χαρά προς το παρόν και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη. Παρόλα αυτά εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Είχα ένα ατύχημα στο πόδι μου και περπατάω με δυσκολία με πατερίτσες. Κάνω φυσικοθεραπείες αλλά γενικά έχω αρκετούς πόνους ειδικά τα βράδια. Όπως καταλαβαίνεται δεν μπορώ να πάρω παυσίπονα ή αντιφλεγμονώδη και έτσι περιμένω να μου περάσει με φυσικούς τρόπους. Παράλληλα έχουν αρχίσει οι αναγούλες και οι εμετοί. Μόνο μακαρόνια και ρύζι μπορώ να φάω χωρίς να τα βγάλω.... και φρούτα. Επίσης νιώθω φοβερή εξάντληση και κοιμάμαι συνέχεια. Ο γιατρός μου είπε να κάνω καρδιογράφημα γιατί φαίνεται να έχω ταχυπαλμία (ίσως λόγω της κούρασης με το πόδι). Νιώθω ήδη ότι η κοιλιά μου και το στήθος έχουν πριστεί και ενώ είχα ακούσει ότι το δέρμα φτιάχνει με την εγκυμοσύνη, εγώ έχω γεμίσει σπυράκια και αλλεργίες. Σε κάποια σημεία έχω βγάλει κάτι σαν έκζεμα και έχω φοβερή φαγούρα και ενόχληση.... και ενώ ο γιατρός μου είπε ότι είναι τυχαίο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έτυχε τώρα στην εγκυμοσύνη. Έχω προσπαθήσει να δω αν οφείλεται σε κάποιο καθαριστικό ή απορριπαντικό, αλλά δεν έχω βγάλει συμπέρασμα. Σκέφτομαι να πάω σε δερματολόγο μήπως μπορεί να μου πει κάτι περισσοτερο.... καθώς ο γυναικολόγος μου λέει να κάνω υπομονή γιατί δεν επιτρέπεται κανένα φάρμακο στο πρώτο τρίμηνο.

Είμαι πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσύνη, αλλά νιώθω σαν άρρωστη και δεν μπορώ να το χαρώ. Και φοβάμαι ότι όλα αυτά θα επηρεάσουν και το μωρό.

Προς το παρόν έχω αναρρωτική λόγω του ποδιού μου και σκέφτομαι ότι θα είναι μαρτύριο να γυρίσω στη δουλειά, αλλά όπως ξέρετε είναι δύσκολες οι εποχές για να λείψω κι αλλο χωρίς να ανησυχώ. Άσε που δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να το κρύψω μέχρι να συμπληρώσω το πρώτο τρίμηνο. Είναι εμφανές ότι είμαι καταβεβλημένη.

Συγνώμη που σας ζάλισα με όλα αυτά... Συγχαρητήρια σε όλες σας...

Christina καλως ήρθες!!!

Το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα θηλασμός. Σχεδόν σκαφτομαι να μην πάρω ουτε θήλαστρο ούτε μπιμπερό για να μην το βρω εύκολη λυση: βγάλε δώσε με μπιμπερό. Θηλαστρο θα πάρω μόνο αν δω ότι πεδευομαι να αδιασω το στήθος. Μονο για αποφυγή μαστιτιδας. Αν και η μανα,μου δεν είχε Ποτε θήλαστρο. Έκανε λέει χλιαρό ντους η έβαζε χλιαρες κομπρεσες και με μασαζακι το έβγαζε. Η πεθερα μου ειχε θήλαστρο.

Η μάνα μου φυσιολογικά γέννησε και εμένα και τον αδερφό μου. Αλλά αν σκεφτείς πως δεν ειχε γινει ακόμα 18 χρόνων όταν με εκανε εμένα (ειμαι η πρώτη μετά από τέσσερα χρονια γεννηθηκε ο αδερφός μου ) δεν ήξερε. Τοτε ολες κοιτούσαν τι ελεγαν οι γιατροί. Γι'αυτό ψάχνομαι! Δεν θέλω να με περάσουν για κοροιδο και να με πιάσουν κότσο!

Εγώ για να είμαι ειλικρινής θήλαστρο θα παρω παρόλο που στόχος μου είναι ο αποκλειστικός θηλασμός. Για όσο διάστημα θα έχω άδεια απο τη δουλειά θα είμαι μόνο εγω με το μωρό (καθώς μαμάδες δεν υπάρχουν κοντά και λόγω δουλειάς δεν μπορούν να μένουν μεγάλο διάστημα μαζί μας) αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά και να βρω γυναίκα για το παιδί :evil:. Μέχρι στιγμής για τον ιδιωτικό ισχύει άδεια περίπου 4 μηνών συν επιπλέον 6 απο το ΟΑΕΔ αλλά τους τελευταίους μήνες ακούω οτι μάλλον θα καταργήσουν το 6μηνο το ΟΑΕΔ :evil:. Ευτυχώς που σε αυτή τη χώρα δίνουν κίνητρα για τη μητρότητα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με πήρε η γιατρός για τα αποτελέσματα της papp-a και είναι ΑΡΙΣΤΑ!

BYE-BYE, αμνιοπαρακέντηση! BYE-BYE, τροφοβλάστη!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Συγχαρητήρια :) Τέλεια νέα!!!

Καλημερα κοριτσια!!

Μια χαρα σας βρισκω ονειρα για τα μωρακια..περιεργα ονειρα..ολα υπαρχουν!!

Εμεις ολα καλα χθες..οι μετρησεις τελειες..τωρα περιμενουμε το papp-a..το μικρο μας κοιμοταν στην αρχη και μετα αρχισε να κανει τουμπες και να κουναει χερια ποδια!!Με πολυ επιφιλαξη ειναι αγορι..δεν το λεμε ακομα ομως!!

Πηρα και σιδηρο ασβεστιο που δεν επαιρνα και για μια βδομαδα ουτροτζεσταν γιατι εχω κατι μικρες συπασεις!!

Μπράβο elenaki :) Πολύ ωραία τα νέα σου.

Να είσαι ήρεμη και όλα καλά θα πάνε αυτη τη φορά :):):)

Μπορείς να βάλεις και ξύδι στο νερό που το μουλιάζεις. Λένε πως είναι εξαιρετικό για να καθαρίζεις λαχανικά.

Εγώ έτσι "καθαρίζω" μπρόκολο και κουνουπίδι πριν τα βράσω.

Και εγώ κάτι τέτοια κάνω :D Ακόμη και στα κεράσια χρησιμοποίησα το ξύδι....ασε

Εγώ είμαι τόσο παιδί της πόλης.

Είναι θλιβερό το πόσο δεν ξέρω να αναγνωρίζω τις ντοματιές αν δεν κρέμονται ντομάτες από πάνω χαχαχα

Θα σου στέλνω το σπόρο για επιμόρφωση!

Κοίτα και εγω που έχω μεγαλώσει σε χωριό και με όλα αυτά που αναφέρει η Ellie δεν μπορώ να ξεχωρήσω ούτε τις ντοματιές ούτε και πολλά άλλα ;)

Καλημερα κοριτσια!!Τι κανετε?

Εγω νομιζω πως και το χωριο και η πολη εχουν τα καλα και τ'ασχημα τους!!

Εγω εχω ζησει και σε πολη και σε χωριο τωρα και αν στο μελλον βολεψει θα φυγω τρεχοντας για την πολη παλι!!

Και εγω αυτό πιστεύω. Εγώ εχω μεγαλώσει σε χωριό (το οποίο βέβαια λόγω χειμερινού τουρισμού ξεφεύγει λίγο απο την κλασσική έννοια του χωριού), έχω ζήσει κάποια χρόνια σε επαρχιακή πολή και τα τελευταία χρόνια ζω στην Αθήνα. Μεταξύ των 3 θα επέλεγα την επαρχιακή πόλη.

Τα καλά και κακά του χωριού νόμίζω όλοι τα γνωρίζουμε σε γενικές γραμμές. Η Αθήνα σου δίνει πολλά και σου παίρνει άλλα τόσα (κατα τη δική μου πάντα άποψη). Η επαρχιακή πολή για μένα είναι κάτι ενδιάμεσο και θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν είχα λύσει το θέμα της δουλειάς.

Και εγω απο τα H&M λέω να πάω να πάρω κάποια.

Ellie καλή επιτυχία σήμερα.

age.png

preg.png

Καλημερα κοριτσια!!

Ελλη καλη επιτυχια!!

Athkos και γω για επαρχιακη πολη λεω που συνδυαζει καπως και το χωριο και την πολη!!

Οποια μπορει επειδη μπαινω απο κινητο ας βαλει επομενο ραντεβου στον γιατρο..14/6!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα κοριτσαρες, πως πατε;;; Ειχα τραπεζια χτες και δεν προλαβα να γραψω!! :D:D Εμεις βρηκαμε και τα χρωματα του δωματιου, και σιγα σιγα θα ξεκινησουμε!! :D:D:D Ανυπομονω!!!

7 μερες ακομα για να δω το τσουτσουνι του γιου μου !!!

Με το καλο να τον δειτε τον παιδαρο!!Πως λετε να κανετε το δωματιο του?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα και απο εμας, καναμε την αυχενικη την Παρασκευη, ο υπερηχος ηταν καλος, ειδαμε και το ρινικο οστο (που οπως και να χει το χεις ενα αγχος) και τωρα περιμενω τα αποτελεσματα των αιματολογικων.

Επομενο ραντεβου λιγο εκει πριν κλεισω τον τεταρτο γυρω στις 15 Ιουνιου.

Για το αν ειναι αγορι ή κοριτσι δεν εκανε κουβεντα ο γιατρος, και στο πρωτο ηθελε να σιγουρευτει και μετα μας το ειπε.

Οι αναγουλες σαν να ηρεμησαν λιγοοοοο...βεβαια το απογευμα παλι εχω πονοκεφαλο και ανακατωσουρα.

Σημερα αλλαζω μηνα, μπαινω στον τεταρτο οποτε αισιοδοξω οτι θα ηρεμησω λιγο απο τα βαρια συμπτωματα.

Απο κιλα, με ζυγισε, εβαλα απο την πρωτη φορα που ειχα παει και διαπιστωσαμε την εγκυμοσυνη 2,5 κιλα οποτε μου ειπε να προσεχω λιγο ωστε να μην ξεφυγω.

Με το καλο να τον δειτε τον παιδαρο!!Πως λετε να κανετε το δωματιο του?

Αχ! Ευχαριστουμε πολυ!!! :D:D θα το κανουμε ενα ποντικι ανοιχτο ολο, και στους 2 μεγαλους τοιχους (ειναι σοφιτα) θα κανουμε απο μια χοντρουτσικη καθετη ριγα σε παστελ φυστικι και καφε σοκολατι περιγραμμα!! θα ανεβασω φωτο οταν τελειωσουμε!!

Καλημερα και απο εμας, καναμε την αυχενικη την Παρασκευη, ο υπερηχος ηταν καλος, ειδαμε και το ρινικο οστο (που οπως και να χει το χεις ενα αγχος) και τωρα περιμενω τα αποτελεσματα των αιματολογικων.

Επομενο ραντεβου λιγο εκει πριν κλεισω τον τεταρτο γυρω στις 15 Ιουνιου.

Για το αν ειναι αγορι ή κοριτσι δεν εκανε κουβεντα ο γιατρος, και στο πρωτο ηθελε να σιγουρευτει και μετα μας το ειπε.

Οι αναγουλες σαν να ηρεμησαν λιγοοοοο...βεβαια το απογευμα παλι εχω πονοκεφαλο και ανακατωσουρα.

Σημερα αλλαζω μηνα, μπαινω στον τεταρτο οποτε αισιοδοξω οτι θα ηρεμησω λιγο απο τα βαρια συμπτωματα.

Απο κιλα, με ζυγισε, εβαλα απο την πρωτη φορα που ειχα παει και διαπιστωσαμε την εγκυμοσυνη 2,5 κιλα οποτε μου ειπε να προσεχω λιγο ωστε να μην ξεφυγω.

Μπραβο ρε δεσποινακι, μια χαρα ειστε!!! Οσο για τα κιλα, εκμεταλλευσου το οτι εχουμε καλοκαιρι και τρωγε πολλα φρουτα!! Εγω τα εχω ξεπατωσει!! χεχεχε :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...