Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόνο για το "μούλιασμα". Μετά το ξεπλένεις με νερό κανονικά και ούτε που το γεύεσαι. (δεν είμαι λάτρης του ξυδιού ούτε γω)

Να σας πω και εγώ τώρα κάτι για το ξύδι. Το βάζεις οταν μουλιαζεις λαχανικά άγνωστης προέλευσης γιατί "καιει" τα υπολείμματα από τυχών φυτοφάρμακα που δεν ξέρεις αν υπαρχουν. Το μαρουλακι που τρώω εγώ είναι βιολογικο. Από τον κήπο μας. Δεν υπάρχουν φυτοφαρμακα και από λιπασμα μόνο κοπριά. Όχι αγοραστη! Το μισό το χωριό έχει ζώα. Το--μεσημέρι ας πούμε έφτιαξε η πεθερά μου κοτόπουλο με κριθαράκι το οποίο κοτόπουλο ήταν από δική μας κλωσσα που κλωσσισε αυγά, τα μεγαλώσαμε και αυτά που ήταν για φαγητό είναι στον καταψύκτη. Τρώνε καλαμπόκι από δική μας σοδια.

Θα σας πω αύριο τι εχουμε φυτεμένα στον κήπο. Πάω για. Νάνι τωρα.. Μάτσα πολλά σε όλες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Να σας πω και εγώ τώρα κάτι για το ξύδι. Το βάζεις οταν μουλιαζεις λαχανικά άγνωστης προέλευσης γιατί "καιει" τα υπολείμματα από τυχών φυτοφάρμακα που δεν ξέρεις αν υπαρχουν. Το μαρουλακι που τρώω εγώ είναι βιολογικο. Από τον κήπο μας. Δεν υπάρχουν φυτοφαρμακα και από λιπασμα μόνο κοπριά. Όχι αγοραστη! Το μισό το χωριό έχει ζώα. Το--μεσημέρι ας πούμε έφτιαξε η πεθερά μου κοτόπουλο με κριθαράκι το οποίο κοτόπουλο ήταν από δική μας κλωσσα που κλωσσισε αυγά, τα μεγαλώσαμε και αυτά που ήταν για φαγητό είναι στον καταψύκτη. Τρώνε καλαμπόκι από δική μας σοδια.

Θα σας πω αύριο τι εχουμε φυτεμένα στον κήπο. Πάω για. Νάνι τωρα.. Μάτσα πολλά σε όλες!

Τα καλά του να ζεις σε χωριό...

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρα! Έτσι είναι Ιωάννα μου. Κάποτε δεν μου άρεσε.. Τώρα δεν το αλλαζω.

Χθες είπα οτι θα σας πω τι έχουμε στον κηπο. Λοιπόν: έχουμε ντομάτες, αγγούρια, κολοκυθες, πιπεριές για γεμιστά που τρελενομαι, μαιδανο, άνηθο, σέλινο, φασολάκια, καρότα, κρεμυδια για φυλλο η χλωρό δεν ξέρω πως το γνωρίζετε ( ως γνωστόν κάποια ονόματα τα αλλάζουμε στα χωρια ), σπανάκι, μαυροματικα φασόλια, μπάμιες, τα μαρουλακια φυσικά και ρίγανη. Είχα μαζεψει σπόρο από τον πατερα μου και τον έριξα το Σεπτέμβρη. Αλλά δεν θα μαζέψω φέτος. Θα τον αφήσω να απλωθει και θα μαζέψω του χρόνου. Προς το παρόν με εφοδιάζουν οι δικοι μου με φρασκια ρίγανη που έχουνε παρά πολλή.

Ελπίζω να μην ξέχασα κατι!

Φυσικά λόγω από τις κότες έχουμε φρεσκα αυγά κάθε μέρα. Και λίγα προβατάκια. Το αρνάκι το πασχαλινό δικό μας ήταν. ( αλλά εγώ εξαφανιζομαι όταν τα σφαζουν. Δεν θελω να βλέπω γιατι μετα δεν μπορω να φαω )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Έτσι είναι Ιωάννα μου. Κάποτε δεν μου άρεσε.. Τώρα δεν το αλλαζω.

Χθες είπα οτι θα σας πω τι έχουμε στον κηπο. Λοιπόν: έχουμε ντομάτες, αγγούρια, κολοκυθες, πιπεριές για γεμιστά που τρελενομαι, μαιδανο, άνηθο, σέλινο, φασολάκια, καρότα, κρεμυδια για φυλλο η χλωρό δεν ξέρω πως το γνωρίζετε ( ως γνωστόν κάποια ονόματα τα αλλάζουμε στα χωρια ), σπανάκι, μαυροματικα φασόλια, μπάμιες, τα μαρουλακια φυσικά και ρίγανη. Είχα μαζεψει σπόρο από τον πατερα μου και τον έριξα το Σεπτέμβρη. Αλλά δεν θα μαζέψω φέτος. Θα τον αφήσω να απλωθει και θα μαζέψω του χρόνου. Προς το παρόν με εφοδιάζουν οι δικοι μου με φρασκια ρίγανη που έχουνε παρά πολλή.

Ελπίζω να μην ξέχασα κατι!

Φυσικά λόγω από τις κότες έχουμε φρεσκα αυγά κάθε μέρα. Και λίγα προβατάκια. Το αρνάκι το πασχαλινό δικό μας ήταν. ( αλλά εγώ εξαφανιζομαι όταν τα σφαζουν. Δεν θελω να βλέπω γιατι μετα δεν μπορω να φαω )

Εγώ είμαι τόσο παιδί της πόλης.

Είναι θλιβερό το πόσο δεν ξέρω να αναγνωρίζω τις ντοματιές αν δεν κρέμονται ντομάτες από πάνω χαχαχα

Θα σου στέλνω το σπόρο για επιμόρφωση!

Αλήθεια, Ellie, έχεις ζήσει και σε πόλη ή μόνο σε χωριό;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ρε κοριτσια, άσχετο με τον κήπο, γιατι νυσαζω τοσο; έχω κανα δυο μέρες μέχρι και στην τουαλέτα κοιμάμαι..

Κι εγώ...

Μάλλον 1ο τρίμηνο...

Αν και υποτίθεται πως έχω ήδη μπει στο 2ο από χθες αλλά δεν έχουν και διακόπτη τα συμπτώματα να φύγουν με τη μία....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Εγώ είμαι τόσο παιδί της πόλης.

Είναι θλιβερό το πόσο δεν ξέρω να αναγνωρίζω τις ντοματιές αν δεν κρέμονται ντομάτες από πάνω χαχαχα

Θα σου στέλνω το σπόρο για επιμόρφωση!

Αλήθεια, Ellie, έχεις ζήσει και σε πόλη ή μόνο σε χωριό;

Μόνο σε χωριό έχω ζησει. Απλώς μεγάλωσα σε άλλο χωριό και οταν αρραβωνιαστηκα ηρθα εδώ που μένω τώρα.

Όσο για τις ντοματιες αν δεν μεγαλωσει λιγο το φυτό ούτε εγω το ξεχωρίζω! Που θα πάει! Θα μαθω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το motherbaby είναι καλό καταστημα; Δηλαδή βρήκα μια κούνια στο site που με ξετρελανε και είναι στο όριο των χρημάτων που έχω να διαθέσω για κούνια.

Δεν τα έχω δει από κοντά.

Νομίζω θα πρέπει να κάνετε ένα τουρ στην Αθήνα για να διαμορφώσετε γνώμη.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!Τι κανετε?

Εγω νομιζω πως και το χωριο και η πολη εχουν τα καλα και τ'ασχημα τους!!

Εγω εχω ζησει και σε πολη και σε χωριο τωρα και αν στο μελλον βολεψει θα φυγω τρεχοντας για την πολη παλι!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Δεν τα έχω δει από κοντά.

Νομίζω θα πρέπει να κάνετε ένα τουρ στην Αθήνα για να διαμορφώσετε γνώμη.

Δυστυχώς δεν μπορώ να κατέβω Αθήνα. Δεν είναι μικρο ταξίδι. Είναι 5 με 5μιση ώρες. Δεν αξίζει να κατεβω για μια-δυο μέρες. Εγώ αν δεν βρω τίποτα εδώ θα κάνω παραγγελία γι'αυτό ρωτάω. Σκέψου και τα λεφτά που θέλω να κατέβω. Δεν με συμφερει. Παντος σε κάποιο φορουμ διάβασα ότι είναι καλό κατάστημα. Απλώς θα ήθελα άλλη μια γνώμη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δυστυχώς δεν μπορώ να κατέβω Αθήνα. Δεν είναι μικρο ταξίδι. Είναι 5 με 5μιση ώρες. Δεν αξίζει να κατεβω για μια-δυο μέρες. Εγώ αν δεν βρω τίποτα εδώ θα κάνω παραγγελία γι'αυτό ρωτάω. Σκέψου και τα λεφτά που θέλω να κατέβω. Δεν με συμφερει. Παντος σε κάποιο φορουμ διάβασα ότι είναι καλό κατάστημα. Απλώς θα ήθελα άλλη μια γνώμη.

Ellie,

μπορούμε πάντα να σας φιλοξενήσουμε. Σοβαρά το λέω.

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=44&theid=44&open1=16&open2=44&thepid=509&page=2

Βρήκα αυτή. Μακάρι να δουλέψει το link. Μου λείπει πολύ το ιντερνετ στο λάπτοπ κατι τέτοιες ώρες.

Θα πάω κάποια στιγμή από εκεί και θα περάσω να δω.

Εκεί που είναι το motherbaby είναι και ένα ΛΗΤΩ και ένα ΗΡΑ και ένα Mothercare. Σκόπευα να πάω γιατί μου είπε μία συνάδελφος πως στο ΛΗΤΩ έχει πάρα πολλά ρούχα εγκυμοσύνης σε προσφορά.

Θα κάνω χαζο-μαμαδότσαρκα.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ιωάννα μου να'σαι καλά αλλά δεν εννοώ τα χρήματα για να μείνουμε. Η βενζίνη μόνο στο αυτοκίνητο θέλει 150 ευρώ με 200 για το πήγαινε έλα. Δεν είναι καλύτερα να τα χαλάσω σε αλλ; πραγματάκια για το μπεμπακι μου; Παντός γλυκιά μου σ'ευχαριστώ πολυ.

Ξέχασα! Και μελιτζάνες έχουμε στον κήπο. Και φράουλες. Πήγα τσεκαρα πριν..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...