Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ελα ρε συ ειστε τελειοι!! Μακαρι να ειναι αγορακι, να μαζευτουμε πολλες αγορομανες!! :D:D:D για τις συσπασεις να μην ανησυχεις, μια χαρα θα εισαι!! :D:D

Λέω να κάνω γω την τσούπρα άμα είστε όλο αγόρια! :D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν είπε ότι δεν θα παίζει με το παιδι! Απλώς φοβάται να το παίρνει αγκαλιά. Το λατρεύει ήδη. Όλη μερα μαζί μας θα είναι. Απλώς φοβάται να το πάρει αγκαλιά να μην του πέσει. Αν και εγώ του είπα πως θα είμαστε μαζί και θα κάθεσαι όταν το έχεις αγκαλιά αν φοβασαι. Θα σου δειξω τον τρόπο. Μου λέει θα δούμε αλλά νεογέννητο φοβάμαι.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ λέω να βουτήξουμε και οι δυο μαζί στα βαθιά.

Θυμάμαι πως δεν μου άρεσε που ο πατέρας μου δεν ασχολιόταν μαζί μας.

Έχω μία φίλη που ο άντρας της δουλεύει πολλές ώρες (γυρνάει σπίτι στις 9 κάθε μέρα) και καθιέρωσαν να κάνει αυτός όλη τη βραδινή φροντίδα του μωρού. Το πιτσιρίκι τον κοιτάζει σαν θεό! Όλο το απόγευμα όποτε ακούει φασαρία στις σκάλες φωνάζει "μπαμπά;"

Και μόλις τον δει πάει κατευθείαν στο μπάνιο και του φωνάζει "μπάνιο!!!"

Θυμάμαι την αδερφή του πρώην μου που είχε δίδυμα και τα πέτυχα από 6 μηνών μέχρι 6 ετών. Επειδή δεν πολυέβλεπαν τον μπαμπά, μια εποχή δεν τον ήθελαν!!! Με φρικάριζε αυτό!

Νομίζω θα τα βρούμε και στην πράξη αυτά.

Σας ζηλευω λιγο!!! Συμφωνω απολυτα μαζι σου και πραγματικα μακαρι να ειμασταν και εμεις ετσι, αλλα λιγο δυσκολο! Εμενα μαλλον δεν θα πολυσυμμετεχει, δεν εχει δηλωσει καποιο ενδιαφερον να αλλαζει πανα ας πουμε!!! :cry::cry::cry::cry: Πως θα τον πεισω ρε κοριτσια, να ασχοληθει;;; πολυ στενοχωριεμαι με αυτο το θεμα!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ελα ρε συ ειστε τελειοι!! Μακαρι να ειναι αγορακι, να μαζευτουμε πολλες αγορομανες!! :D:D:D για τις συσπασεις να μην ανησυχεις, μια χαρα θα εισαι!! :D:D

Προσπαθω να μην κανω ασχημες σκεψεις..αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο μετα απο αυτο που παθαμε..μεχρι τωρα δεν περνουσε τπτ απο το μυαλο μου κακο ομως τωρα επανηλθαν μνημες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κοριτσια άκουσα περιστατικό που μέχρι τελευταία στιγμή ο γιατρός έλεγε αγόρι και βγήκε κορίτσι. Γιατί ήταν ηλίθιος και δεν κατάλαβε οτι εβλεπε τον λορο. Το περνούσε για τσουτσου. Ελεος! Αυτην η καημένη η γυναίκα τα ειχε όλα γαλάζια μέχρι και το δωμάτιο αγοριστικο το έκανε. Και αυτό τυχενε κάθε φορα που πήγαιναν στο γιατρό να κοιμάται. Φανταστειτε τι καλός γιατρός ήταν. Κάποτε με το ζορι ξεχωριζαν το παιδί στον υπερυχο και το έβλεπαν το φύλο. Τωρα με τέτοια τεχνολογία και ο καραγκιόζης δεν το είδε. Με τους συγχρωνους υπέρηχους και η γιαγιά μας θα το καταλάβαινε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Προσπαθω να μην κανω ασχημες σκεψεις..αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο μετα απο αυτο που παθαμε..μεχρι τωρα δεν περνουσε τπτ απο το μυαλο μου κακο ομως τωρα επανηλθαν μνημες!!

Μην εισαι χαζη!! Και εγω δεν εχω καθε λογο, να σκεφτομαι αρνητικα, οταν με ποναει εκεινο ή νιωθω το αλλο;;;; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ!! να εισαι αισιοδοξη βρε Ελενακι, το μωρακι σε καταλαβαινει, να του μιλας!!! :D:D:D:D Να αυτοχαστουκιζεσαι καθε φορα που κανεις ασχημες σκεψεις!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Μην εισαι χαζη!! Και εγω δεν εχω καθε λογο, να σκεφτομαι αρνητικα, οταν με ποναει εκεινο ή νιωθω το αλλο;;;; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ!! να εισαι αισιοδοξη βρε Ελενακι, το μωρακι σε καταλαβαινει, να του μιλας!!! :D:D:D:D Να αυτοχαστουκιζεσαι καθε φορα που κανεις ασχημες σκεψεις!!! :D:D

Λες να αρχισω τις σφαλιαρες?Προσπαθω οσο μπορω να σκεφτομαι τις εικονες που ειδα χθες και να χαλαρωνω!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Λες να αρχισω τις σφαλιαρες?Προσπαθω οσο μπορω να σκεφτομαι τις εικονες που ειδα χθες και να χαλαρωνω!!

Ναι ρε ελα, παρε τα πανω σου!! Το σπορακι σου μεγαλωνει, κουνιεται, ειναι χαρουμενο!! Μη του το χαλας!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Και εγω έχασα κάποτε ένα μωράκι. Αλλά ήμουν μικρή και ειχε γίνει από ατύχημα. Μέχρι να μάθω ότι ήμουν εγκυος συνεβει ένα περιστατικό και το έχασα. Θεώρησα πως ο Θεός ήξερε τι έκανε. Και ήμουν 18 χρόνων τοτε. Τους πρώτους μήνες που τα είχα φτιάξει με τον αντρουλη μου. Έσπασε το προφυλακτικό.. Ήμουν παρά πολύ μικρη για παιδί. Και δεν χρειάστηκα καθαρισμό. Όταν σταμάτησε το αίμα πήγα στο γιατρό και ήμουν καθαρή από υπολείμματα. Το τεστ το είχα κάνει περίπου 5 μέρες πριν την περίοδο. Βγήκε θετικό. Το επανέλαβα την επομενη το πρωί πάλι θετικό. Την ίδια με βράδυ μαθαίνω κατι και τέλος. Οσο είχα αίμα έκανα χωριακη και ήταν 18. Ο γιατρός μου είπε ότι τελείωσε πριν ακόμα αρχίσει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Δεν είπε ότι δεν θα παίζει με το παιδι! Απλώς φοβάται να το παίρνει αγκαλιά. Το λατρεύει ήδη. Όλη μερα μαζί μας θα είναι. Απλώς φοβάται να το πάρει αγκαλιά να μην του πέσει. Αν και εγώ του είπα πως θα είμαστε μαζί και θα κάθεσαι όταν το έχεις αγκαλιά αν φοβασαι. Θα σου δειξω τον τρόπο. Μου λέει θα δούμε αλλά νεογέννητο φοβάμαι.

Επειδή είμαι και εγώ τελείως άσχετη και δεν έχω πιάσει ποτέ στη ζωή μου νεογέννητο, ξεκινάμε από την ίδια άγνοια και ασχετίλα. Για αυτό λέω, θα βουτήξουμε μαζί στο άθλημα του γονιού και καλή τύχη στο μπεμπάκι μας!

polixenh,

κάτσε να γεννηθεί και θα δεις. Πολλά τα λέμε και τα υπολογίζουμε κάπως και θα μας βγουν κάπως αλλιώς....

Πήγα βόλτα και από την 2η ώρα χασμουριόμουνα! Δε με αναγνωρίζω!!!!!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Έβαλα μαρουλακι να μουλιασει στο νερο. Θα το αφήσω κάνα εικοσάλεπτο μετά θα το ξεπλυνω καλά και με τρεχουμενο νερό και θα φάω σαλατουλα που την λατρεύω και έχω πολύ καιρο να φάω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Έβαλα μαρουλακι να μουλιασει στο νερο. Θα το αφήσω κάνα εικοσάλεπτο μετά θα το ξεπλυνω καλά και με τρεχουμενο νερό και θα φάω σαλατουλα που την λατρεύω και έχω πολύ καιρο να φάω.

Μπορείς να βάλεις και ξύδι στο νερό που το μουλιάζεις. Λένε πως είναι εξαιρετικό για να καθαρίζεις λαχανικά.

Εγώ έτσι "καθαρίζω" μπρόκολο και κουνουπίδι πριν τα βράσω.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...