Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα θηλασμός. Σχεδόν σκαφτομαι να μην πάρω ουτε θήλαστρο ούτε μπιμπερό για να μην το βρω εύκολη λυση: βγάλε δώσε με μπιμπερό. Θηλαστρο θα πάρω μόνο αν δω ότι πεδευομαι να αδιασω το στήθος. Μονο για αποφυγή μαστιτιδας. Αν και η μανα,μου δεν είχε Ποτε θήλαστρο. Έκανε λέει χλιαρό ντους η έβαζε χλιαρες κομπρεσες και με μασαζακι το έβγαζε. Η πεθερα μου ειχε θήλαστρο.

Η μάνα μου φυσιολογικά γέννησε και εμένα και τον αδερφό μου. Αλλά αν σκεφτείς πως δεν ειχε γινει ακόμα 18 χρόνων όταν με εκανε εμένα (ειμαι η πρώτη μετά από τέσσερα χρονια γεννηθηκε ο αδερφός μου ) δεν ήξερε. Τοτε ολες κοιτούσαν τι ελεγαν οι γιατροί. Γι'αυτό ψάχνομαι! Δεν θέλω να με περάσουν για κοροιδο και να με πιάσουν κότσο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρες!!!!

Εμένα με άφηνε να κάνω ότι θέλω από την αρχή πάντως, απλά να το βάλω στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα.... Απαλά.... Με πολύ soupline!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ε ναι αυτό εννοείται! Χιχιχι!

Αλλη μια μερα για να δω το μπεμπουλι μου! ( η σημερινή δεν πιανετε )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα θηλασμός. Σχεδόν σκαφτομαι να μην πάρω ουτε θήλαστρο ούτε μπιμπερό για να μην το βρω εύκολη λυση: βγάλε δώσε με μπιμπερό. Θηλαστρο θα πάρω μόνο αν δω ότι πεδευομαι να αδιασω το στήθος. Μονο για αποφυγή μαστιτιδας. Αν και η μανα,μου δεν είχε Ποτε θήλαστρο. Έκανε λέει χλιαρό ντους η έβαζε χλιαρες κομπρεσες και με μασαζακι το έβγαζε. Η πεθερα μου ειχε θήλαστρο.

Η μάνα μου φυσιολογικά γέννησε και εμένα και τον αδερφό μου. Αλλά αν σκεφτείς πως δεν ειχε γινει ακόμα 18 χρόνων όταν με εκανε εμένα (ειμαι η πρώτη μετά από τέσσερα χρονια γεννηθηκε ο αδερφός μου ) δεν ήξερε. Τοτε ολες κοιτούσαν τι ελεγαν οι γιατροί. Γι'αυτό ψάχνομαι! Δεν θέλω να με περάσουν για κοροιδο και να με πιάσουν κότσο!

Αφού το'χεις πάρει ζεστά όλα θα πάνε καλά. Κι εγώ ότι πρόβλημα είχα, έμπαινα στο parents κ σωζόμουνα γιατί όλοι οι άλλοι...:evil: Εγώ είχα θήλαστρο στο νοσοκομείο κ μπουκάλια (για ψυχολογικούς λόγους). Αλλά τελικά απλά έπρεπε να πάρω μαζί μου ωτοασπίδες :D:D:D για να μην ακούω.... κίες!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Ellie,

κι εγώ θέλω να θηλάσω ΚΑΙ ΘΑ ΘΗΛΑΣΩ.

Πάρε και το βιβλίο της Πατσούρου. Θεωρείται η βίβλος του θηλασμού.

Πάντως εγώ θα πάρω και θήλαστρο, αποστειρωτές, μπιμπερό γιατί σίγουρα θα θέλω να πάω και κάπου χωρίς το μωρό. Να μπορώ να αφήσω δικό μου γάλα να το ταΐσει κάποιος άλλος.

Υπολογίζω πως για 1-2 μήνες θα μείνω 24 ώρες το 24ωρο με το μπεμπέ αλλά μετά θα θέλω να ξεσκάσω και λίγο.

Ξένο δεν θα δώσω με τίποτα!

Με πήρε η γιατρός για τα αποτελέσματα της papp-a και είναι ΑΡΙΣΤΑ!

BYE-BYE, αμνιοπαρακέντηση! BYE-BYE, τροφοβλάστη!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ellie,

Πάντως εγώ θα πάρω και θήλαστρο, αποστειρωτές, μπιμπερό γιατί σίγουρα θα θέλω να πάω και κάπου χωρίς το μωρό. Να μπορώ να αφήσω δικό μου γάλα να το ταΐσει κάποιος άλλος.

Υπολογίζω πως για 1-2 μήνες θα μείνω 24 ώρες το 24ωρο με το μπεμπέ αλλά μετά θα θέλω να ξεσκάσω και λίγο.

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! υπέροχα νέα!!!! :tongue::tongue::tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Ιωαννα σούπερ τα νεα σου! Άντε και σε μας τις υπολοιπες! ( όσες μείναμε για αυχενικη )

Εγώ δεν θέλω να αφήσω το παιδι μου στην πεθερά μου γιατί ξέρω ότι θα κάνει του κεφαλιού της και τίποτα από όσα τις πω. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι πολύ του εξω. Σπιτογατα κοινως. Θα βγω βεβαια κάποια στιγμή για ψωνια αλλά όχι πάνω από ώρα και αφού το ταΐσω. Τα περισσότερα θα τα έχω προμηθευτεί απο νωρις!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ιωαννα σούπερ τα νεα σου! Άντε και σε μας τις υπολοιπες! ( όσες μείναμε για αυχενικη )

Εγώ δεν θέλω να αφήσω το παιδι μου στην πεθερά μου γιατί ξέρω ότι θα κάνει του κεφαλιού της και τίποτα από όσα τις πω. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι πολύ του εξω. Σπιτογατα κοινως. Θα βγω βεβαια κάποια στιγμή για ψωνια αλλά όχι πάνω από ώρα και αφού το ταΐσω. Τα περισσότερα θα τα έχω προμηθευτεί απο νωρις!

Μα θα το αφήνω και με τον πατέρα του! :D:D:D

Θα πέσει πολύ γέλιο. Πελαγώνει πανεύκολα ο δικός μου.....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρα. Τι κανετε; εγώ νυστάζω! Ξύπνησα 7:30 για τουαλέτα και ηρθα για ύπνο παλι αλλά δεν με μπορώ να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ρουχαλάκια, πετσετουλες, κούνιες κλπ. Οπότε πως να με παρει ο ύπνος; Ε;;

ναι και εγω κατι τετοια σκεφτομουν χτες!!! :D:D

Εγώ βλέπω στον ύπνο μου ή μωρά ή σεξοπορνοδιαστροφικά όνειρα! χαχαχα

Έλεος

Καλημέρα, είπα; Δεν είπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

13ώνε βδομάδωνε σήμερα! ΖΗΤΩ!

Μπραβο, με το καλο να τις 40σεις!! :D:D Εγω παλι κατι δολοφονικα ονειρα βλέπω, για παραδειγμα ειχε μπει κλεφτης στο σπιτι μας και εγω πηρα το οπλο μας και τον απειλησα να αφησει τον αντρα μου (που τον σημαδευε με το δικο του οπλο), γιατι αλλιως θα του τιναξω τα μυαλα στον αερα!! Ο κλεφτης ομως εβαλε τα κλαματα, εμεις τον λυπηθηκαμε και κατεβηκαμε στην κουζινα να του μαγειρεψουμε κατι να φαει εκει αρχισε να μας λεει την ιστορια του και πως καταντησε ετσι κτλ.... Ταινια πρεπει να γυρισω εγω!!!

Ιωάννα και εγώ τέτοια όνειρα βλέπω. Αλλά εγω δεν κάνω σεξακι! Μου απαγορεψε τις επαφές ο γιατρος λόγο που ειχα δει το αιμα. Θέλω να τον ρωτησω τη Δευτερα ποτε επιτρεπατε να ξανα έχω επαφες. Με έχει φάει η αγ....ια χωρίς πλάκα. Ειμαι πολυ λυσσαρα..

Εσείς κάνετε όλες σεξ;

Σας ευχομαι να σας απαλλαξει απο την αγ....ια!! χεχεχ:D

εμεις κανουμε σεξ απο την αρχη σχεδον, σιγουρα οχι οπως πριν:oops: αλλα ενταξει βολευομαστε!!

Ellie,

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!

Τυχερουλααααααα!!! :D:D:D

και εγω θα θηλασω!!! ΣΙΓΟΥΡΑ!!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Μα θα το αφήνω και με τον πατέρα του! :D:D:D

Θα πέσει πολύ γέλιο. Πελαγώνει πανεύκολα ο δικός μου.....

χεχεε, ετσι και ο δικος μου! Ζω για τη στιγμη που θα τους αφησω μονους. Πραγματικα ειμαι σιγουρη πως θα χτυπαει το κινητο μου καθε δευτερολεπτο!!:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Εγω δεν θα το τολμήσω αυτο. Αφού μιλάει στην κοιλιά μου και λέει: θα γεννηθείς θα σε ταΐζει η μαμά θα σε ξεσκατωνει θα σε κοιμίζει και όταν μεγαλώσεις μπορει, μπορεί όμως να σε πάρω αγκαλίτσα αν δεν φοβάμαι μη μου πέσεις.

Με λίγα λογια η μαμά θα τρέχει και ο μπαμπάς θα μας κοιτάζει με τα κιάλια, συμπληρώνω εγώ.

Δεν με πειράζει καθόλου! Είμαι παραδοσιακή σε αυτά. ( μόνο όμως σε αυτά! )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγω δεν θα το τολμήσω αυτο. Αφού μιλάει στην κοιλιά μου και λέει: θα γεννηθείς θα σε ταΐζει η μαμά θα σε ξεσκατωνει θα σε κοιμίζει και όταν μεγαλώσεις μπορει, μπορεί όμως να σε πάρω αγκαλίτσα αν δεν φοβάμαι μη μου πέσεις.

Με λίγα λογια η μαμά θα τρέχει και ο μπαμπάς θα μας κοιτάζει με τα κιάλια, συμπληρώνω εγώ.

Δεν με πειράζει καθόλου! Είμαι παραδοσιακή σε αυτά. ( μόνο όμως σε αυτά! )

Εγώ λέω να βουτήξουμε και οι δυο μαζί στα βαθιά.

Θυμάμαι πως δεν μου άρεσε που ο πατέρας μου δεν ασχολιόταν μαζί μας.

Έχω μία φίλη που ο άντρας της δουλεύει πολλές ώρες (γυρνάει σπίτι στις 9 κάθε μέρα) και καθιέρωσαν να κάνει αυτός όλη τη βραδινή φροντίδα του μωρού. Το πιτσιρίκι τον κοιτάζει σαν θεό! Όλο το απόγευμα όποτε ακούει φασαρία στις σκάλες φωνάζει "μπαμπά;"

Και μόλις τον δει πάει κατευθείαν στο μπάνιο και του φωνάζει "μπάνιο!!!"

Θυμάμαι την αδερφή του πρώην μου που είχε δίδυμα και τα πέτυχα από 6 μηνών μέχρι 6 ετών. Επειδή δεν πολυέβλεπαν τον μπαμπά, μια εποχή δεν τον ήθελαν!!! Με φρικάριζε αυτό!

Νομίζω θα τα βρούμε και στην πράξη αυτά.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Μια χαρα σας βρισκω ονειρα για τα μωρακια..περιεργα ονειρα..ολα υπαρχουν!!

Εμεις ολα καλα χθες..οι μετρησεις τελειες..τωρα περιμενουμε το papp-a..το μικρο μας κοιμοταν στην αρχη και μετα αρχισε να κανει τουμπες και να κουναει χερια ποδια!!Με πολυ επιφιλαξη ειναι αγορι..δεν το λεμε ακομα ομως!!

Πηρα και σιδηρο ασβεστιο που δεν επαιρνα και για μια βδομαδα ουτροτζεσταν γιατι εχω κατι μικρες συπασεις!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Μια χαρα σας βρισκω ονειρα για τα μωρακια..περιεργα ονειρα..ολα υπαρχουν!!

Εμεις ολα καλα χθες..οι μετρησεις τελειες..τωρα περιμενουμε το papp-a..το μικρο μας κοιμοταν στην αρχη και μετα αρχισε να κανει τουμπες και να κουναει χερια ποδια!!Με πολυ επιφιλαξη ειναι αγορι..δεν το λεμε ακομα ομως!!

Πηρα και σιδηρο ασβεστιο που δεν επαιρνα και για μια βδομαδα ουτροτζεσταν γιατι εχω κατι μικρες συπασεις!!

Ελα ρε συ ειστε τελειοι!! Μακαρι να ειναι αγορακι, να μαζευτουμε πολλες αγορομανες!! :D:D:D για τις συσπασεις να μην ανησυχεις, μια χαρα θα εισαι!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...