Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ellie,

επειδή έχω παρακολουθήσει σεμινάρια θηλασμού με πιστοποιημένες συμβούλους δεν υπάρχει το "δε φτάνει το γάλα μου".

Τις πρώτες 2-3 μέρες που έχουμε το πρωτόγαλα, είναι αντίστοιχη και η χωρητικότητα του στομαχιού του μωρού. Καθώς κατεβαίνει το γάλα, αυξάνεται και η χωρητικότητα του στομαχιού. Το στομαχάκι τις πρώτες μέρες χωράει 10-15ml τη φορά! (έχω παρακολουθήσει 3 διαφορετικές πιστοποιημένες σύμβουλους θηλασμού να τα λένε)

Επομένως, για όσο είμαστε στο μαιευτήριο (λογικά 3 μέρες), το γάλα μας σίγουρα φτάνει, απλά πρέπει να ταΐζουμε κάθε λίγο και λιγάκι το μπεμπέ

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια η Μαγδου που εξαφανίστηκε; Έχει μέρες να μπει.

γεια σας κοριτσακια!!! καλωσοριζω τα 2 καινουρια κοριτσια!! ημουν αθηνα για το ραντεβου με το γιατρο και μιας και ο αντρουλης δουλευε ολη μερα καθυστερησα την επιστροφη μου. το μωρακι μου εχει χερακια και ποδαρακια!!! και ενα τεραστιο κεφαλι σαν τον μπαμπα του!!!! ειναι πολυ καλο (και ιδιαιτερα ομορφο) και ειναι κι ολας 3 εκατοστα ενω πριν 21 μερες δεν ηταν ουτε 1!!! νομιζω θα παρω τα περισσοτερα κιλα απ ολες σας μιας και δεν εχω αναγουλες πονους ζαλαδες κλπ. μονο αντοχες δεν εχω λογω του αιματοκριτη μου. ξαπλα ειμαι ολη μερα, δεν αντεχω να σταθω ορθια. ερχεται μια δυσκολη εβδομαδα για μενα, με την αναμονη του τροφοβλαστη και σας παρακαλω να συγχωρεσετε την ασχημη διαθεση μου στο εξης... σας φιλω ολες πολυ και ελλακι και χριστινακι σας ζηλευω γιατι ενω αφαγε το μεσημερι τωρα πειναω παλι και θα φαω... καταραμενη ορεξη!!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Κελλυ έχω ήδη διαβάσει πολλές καταγγελίες από μανούλες για μαιες που έφταναν σε σημείο να τους λένε να πάρουν χάπια. Η ότι το παιδι πεινάει η ότι έπαθε ικτερο επειδή η γυναίκα δεν δέχτηκε να δώσει μπουκάλι. ΕΛΕΟΣ! Εγώ δεν θα πω όχι στο μπουκάλι μέχρι να κατέβει καλά το γάλα μου. Δεν θέλω να πεινάει το θεωρώ τραβηγμένο. Αλλά θα ζητήσω και γάλα να μην έχω να μου το φέρουν να το βάλω στο στήθος για να ερεθιστει το στήθος και για να μην "κολλησει" το μωρό στο μπουκαλι. Και θα κατέβει και πιο γρηγορα το γάλα. Σε κάποια πράγματα είμαι κατηγορηματική. Και Ποτε μου δεν φοβήθηκα να κάνω φασαρία για κάτι που είναι σωστό. Και το πολύ πολύ θα τους υπενθημησω ότι εγώ είμαι η μητέρα του. Και έχουν ευθύνη απέναντι μου στο να προσέχουν το μωρό σαν υπαλληλοι που είναι. Αλλά δεν έχουν δικαίωμα να στερήσουν από το παιδι μου το μητρικό γάλα.

Τα σκέφτομαι και συγχυζομαι...

Ελλη δεν θυμαμαι αν εχεις γραψει που θα γεννησεις,αλλα να ξερεις οτι στο μαιευτηριο τον καυγα δεν θα το γλιτωσεις... ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Στα Τρικαλα έχουμε ένα μαιευτήριο ιδιωτικό το οποιο είναι για κλεισιμο. Είναι βρώμικα και δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει. Θα γεννήσω στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Δεν έχουν όλες οι γυναίκες από την πρώτη μερα γάλα. Η μάνα μου τη δεύτερη μερα κατέβασε πρωτογαλα. Γιατί την πατούσαν οι μεαιες αλλά δεν έβγαζε σταγόνα.

Τεσπα! Έχουμε καιρό μέχρι τότε!!

Μαγδου μπράβο! Και εμένα ο δικός μου ετσι ειπε. Πως εχει το κεφάλι του.. πολυ γελιο

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Υπάρχει πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού στα Τρίκαλα πάντως αν τη θες.

Τρίκαλα

• Πασχαλίνα Καμπουρίδου

Ανεξάρτητη Μαία για το Φυσικό Τοκετό, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Τηλ.: 2310787771, 6944833655

[email protected]

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού στα Τρίκαλα πάντως αν τη θες.

Τρίκαλα

• Πασχαλίνα Καμπουρίδου

Ανεξάρτητη Μαία για το Φυσικό Τοκετό, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Τηλ.: 2310787771, 6944833655

[email protected]

Να'σαι καλά κοπελια! Θα το σημειώσω...

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Είχες δικιο. Να και κάτι που δεν ήξερα για το στομάχι του βρέφους. Το ότι χάνουν κιλά το--ήξερα. Τώρα για τον ικτερο δεν ξέρω αν όντως έχει να κάνει με το γάλα. Η μανα μου εμένα ισα ίσα μου λέει αφού θες να θηλασεις τι το θες μπιμπερό και θηλαστρο; Και όταν της ειπα ότι μπορεί να είναι μεγάλη η θηλή μου λέει σιγα βλακείες εδώ βάζουν μπιμπιλα να φαν δεν θα μπορουν; η οταν της είπα ότι τωρα μέχρι τπυς εξι μηνες είναι η αποστείρωση μου λέει εγώ τα αποστειρωνα ενα χρόνο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πολυξένη εγινε ένα βιβλίο και επανακυκλοφησε τον Απρίλη.Απο γρηγορο κοίταγμα ωραίο μου φανηκε.

Κοριτσια επειδη χθες διαβασα ότι κάποιες κανατε ημιμονιμο μανικιούρ.Αυτο με την λαμπα δεν εννοείται; Έχω αγορασει λαμπα και γράφει οτι απαγορεύεται στην εγκυμοσυνη...

τα νυχακια σου μπορεις να τα κανεις ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ακομα και χτιστα με gel ή ακρυλικο!!! Αρκει να ειναι επαγγελματικη η δουλεια, θελει προσοχη στα πετσακια!!! Τι λαμπα εχεις;;; LED ή UV;; Αλλα ο,τι και να εχεις με μια φορα που θα τη χρησιμοποιεις καθε 20 μερες, δεν μπορει να σου προκαλεσει ζημια αν βαζεις αντιλιακη στα χερια σου πριν τη χρηση!

:D:D:D

Καλημέρα.

Kellymania καλως ήρθες!

Κοίτα εγω που έκανα επίσης πολιτικό (οχι λόγω εγκυμοσύνης αλλά αυτο ήθελα να κάνω τότε) και είχαμε μόνο γονείς και κάποιους πολύ, πολύ κοντινούς φίλους ήθελα να πάω με πολύ απλά ρούχα γιατι δε θεωρούσα οτι είναι τπτ σημαντικό :shock:. Τελικά μετά απο λίγη πίεση του συζυξ φόρεσα ένα λευκό παντελόνι με ένα απαλό γκρί σακάκι (ήταν χειμώνας). Η απόψη μου γενικά είναι να φορέσεις κάτι σχετικά απλό δεδομένου οτι θα είστε μεταξύ σας και είσαι και έγκυος. Λόγω καλοκαιριού νομίζω μπορείς να βρεις ένα πολύ ωραίο λευκό φορεμα (όσο επίσημο το θες).

Για τις μπουμπονιέρες εγω είχα φτιάξει μόνη μου κάποιες (40 στο σύνολο) τις οποίες τις δώσαμε εκτός απο τους "καλεσμένους" μας και σε κάποιους πολύ κοντινούς συγγενείς.

Βέβαια εμείς τότε λέγαμε οτι θα κάνουμε θρησκευτικό κάποια στιγμή...και ακόμη το λέμε βέβαια :)

ναι ρε παιδι μου και εγω γι'αυτους που δεν θα ερθουν τις θελω!! Να ειναι λιτος επισης θελω αλλα και ομορφος (καταλαβαινεις). Θα φτιαξω και εγω μονη μου τις μπομπονιεριτσες!!! :D

εμεις ειχαμε κλεισει τον πολιτικο να τον κανουμε στα γενεθλια μου πριν μεινω εγκυος! και αυτο γιατι θελαμε και οι δυο να κανουμε τον θρησκευτικο μαζι με τη βαφτιση ουτως ή αλλως (οταν ερχοταν το μωρο, λεγαμε τοτε).

και τωρα η αληθεια ειναι οτι μας πεφτει λιγο μακρια η ημερομηνια γιατι θα ειμαι βουβαλι, αλλα αποφασισαμε απο κοινου να μην την αλλαξουμε!! :D:D

Καλημέρα και από μένα.

Είμαι καινούρια στο forum και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας.

Έχω ΠΗΤ 24/12 και έχω ήδη ακούσει την καρδούλα του μωρού. Η αυχενική είναι προγραμματισμένη για 10/6. Όλα φαίνονται μια χαρά προς το παρόν και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη. Παρόλα αυτά εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Είχα ένα ατύχημα στο πόδι μου και περπατάω με δυσκολία με πατερίτσες. Κάνω φυσικοθεραπείες αλλά γενικά έχω αρκετούς πόνους ειδικά τα βράδια. Όπως καταλαβαίνεται δεν μπορώ να πάρω παυσίπονα ή αντιφλεγμονώδη και έτσι περιμένω να μου περάσει με φυσικούς τρόπους. Παράλληλα έχουν αρχίσει οι αναγούλες και οι εμετοί. Μόνο μακαρόνια και ρύζι μπορώ να φάω χωρίς να τα βγάλω.... και φρούτα. Επίσης νιώθω φοβερή εξάντληση και κοιμάμαι συνέχεια. Ο γιατρός μου είπε να κάνω καρδιογράφημα γιατί φαίνεται να έχω ταχυπαλμία (ίσως λόγω της κούρασης με το πόδι). Νιώθω ήδη ότι η κοιλιά μου και το στήθος έχουν πριστεί και ενώ είχα ακούσει ότι το δέρμα φτιάχνει με την εγκυμοσύνη, εγώ έχω γεμίσει σπυράκια και αλλεργίες. Σε κάποια σημεία έχω βγάλει κάτι σαν έκζεμα και έχω φοβερή φαγούρα και ενόχληση.... και ενώ ο γιατρός μου είπε ότι είναι τυχαίο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έτυχε τώρα στην εγκυμοσύνη. Έχω προσπαθήσει να δω αν οφείλεται σε κάποιο καθαριστικό ή απορριπαντικό, αλλά δεν έχω βγάλει συμπέρασμα. Σκέφτομαι να πάω σε δερματολόγο μήπως μπορεί να μου πει κάτι περισσοτερο.... καθώς ο γυναικολόγος μου λέει να κάνω υπομονή γιατί δεν επιτρέπεται κανένα φάρμακο στο πρώτο τρίμηνο.

Είμαι πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσύνη, αλλά νιώθω σαν άρρωστη και δεν μπορώ να το χαρώ. Και φοβάμαι ότι όλα αυτά θα επηρεάσουν και το μωρό.

Προς το παρόν έχω αναρρωτική λόγω του ποδιού μου και σκέφτομαι ότι θα είναι μαρτύριο να γυρίσω στη δουλειά, αλλά όπως ξέρετε είναι δύσκολες οι εποχές για να λείψω κι αλλο χωρίς να ανησυχώ. Άσε που δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να το κρύψω μέχρι να συμπληρώσω το πρώτο τρίμηνο. Είναι εμφανές ότι είμαι καταβεβλημένη.

Συγνώμη που σας ζάλισα με όλα αυτά... Συγχαρητήρια σε όλες σας...

Χριστινακι μου, το καλυτερο δωρο για τα Χριστουγεννα και τη γιορτη σου θα παρεις φετος!! Εισαι πολυ τυχερη και ευχομαι τοσο τυχερο να ειναι το μικρουλι σου!!

Περαστικα και δυναμη σου ευχομαι για να μπορεσεις να ευχαριστηθεις λιγακι την εγκυμοσυνη σου!! και μην απελπιζεσαι, ΧΑΜΟΓΕΛΑ!! :D:D

Καλώς σας βρήκα! Σ'ευχαριστώ πολύ ;)

Σ'ευχαριστώ πολυξένη! Ε... προς το παρόν κάνει πως δεν καταλαβαίνει όταν της λέω για αδελφάκι... την πάπια η πονήρω...:rolleyes:

Εγώ κορίτσια ένα μόνο έχω να σας πω σαν πιο παλιά :tongue::tongue::rolleyes: χαλαράαααααα!!!! Απολαύστε το γιατί μετά αρχίζει το τρέξιμο.

Αααα κ ότι συμβουλή θέλετε για το θηλασμό θα ρωτάτε στο parents.gr την Aglaia είναι κορυφή κ άμεση. Εμένα με έσωσε και αισίως θήλασα τη μικρή μου 2(!) ολόκληρα χρόνια. Και ούτε ένα μπουκάλι ξένο. Εντάξει μισό μπορεί ;). Όσο για το μαιευτήριο, γιατρούς κ περίγυρο; Μην ακούτε κανέναν, έχουν όλοι μαύρα μεσάνυχτα. Εξάλλου θα'μαι κι εγώ εδώ για μικροπροβληματάκια κ απορίες. εεε κάτι σκαμπάζω πια:tongue:

Φιλιά σε όλες

ααααα κ αν ξέρει καμία κανένα καλό γιατρό στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ας μου δώσει τα φώτα της γιατί ήταν να γεννήσω Ρίο κ άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή. Μεσολόγγι μένω.

Προσεξε τη λες, γιατι βλεπω να σε ζαλιζω με ερωτησεις τους επομενους μηνες!! χεχε Εχω πολλες να ξερεις!!! ΚΑι θα ξεκινησω με την πρωτη: Εχω το δικαιωμα να ζητησω απο τον γιατρο με το που γεννηθει το μωρο και το ακουμπησει πανω μου να το βαλω να θηλασει;; ξερω οτι δεν θα εχω γαλα, αλλα εχω διαβασει καπου οτι βοηθαει στο να κατεβει πιο γρηγορα!!! Ισχυει;;;; :D:D

Κελλυ έχω ήδη διαβάσει πολλές καταγγελίες από μανούλες για μαιες που έφταναν σε σημείο να τους λένε να πάρουν χάπια. Η ότι το παιδι πεινάει η ότι έπαθε ικτερο επειδή η γυναίκα δεν δέχτηκε να δώσει μπουκάλι. ΕΛΕΟΣ! Εγώ δεν θα πω όχι στο μπουκάλι μέχρι να κατέβει καλά το γάλα μου. Δεν θέλω να πεινάει το θεωρώ τραβηγμένο. Αλλά θα ζητήσω και γάλα να μην έχω να μου το φέρουν να το βάλω στο στήθος για να ερεθιστει το στήθος και για να μην "κολλησει" το μωρό στο μπουκαλι. Και θα κατέβει και πιο γρηγορα το γάλα. Σε κάποια πράγματα είμαι κατηγορηματική. Και Ποτε μου δεν φοβήθηκα να κάνω φασαρία για κάτι που είναι σωστό. Και το πολύ πολύ θα τους υπενθημησω ότι εγώ είμαι η μητέρα του. Και έχουν ευθύνη απέναντι μου στο να προσέχουν το μωρό σαν υπαλληλοι που είναι. Αλλά δεν έχουν δικαίωμα να στερήσουν από το παιδι μου το μητρικό γάλα.

Ρε παιδι μου τι πραμα ειναι αυτο με τα μαιευτηρια;;; Δεν προσεχουν καθολου, λες και θελουν απλα να σε ξεπεταξουν!!! :evil::evil::evil: γρρρρ

γεια σας κοριτσακια!!! καλωσοριζω τα 2 καινουρια κοριτσια!! ημουν αθηνα για το ραντεβου με το γιατρο και μιας και ο αντρουλης δουλευε ολη μερα καθυστερησα την επιστροφη μου. το μωρακι μου εχει χερακια και ποδαρακια!!! και ενα τεραστιο κεφαλι σαν τον μπαμπα του!!!! ειναι πολυ καλο (και ιδιαιτερα ομορφο) και ειναι κι ολας 3 εκατοστα ενω πριν 21 μερες δεν ηταν ουτε 1!!! νομιζω θα παρω τα περισσοτερα κιλα απ ολες σας μιας και δεν εχω αναγουλες πονους ζαλαδες κλπ. μονο αντοχες δεν εχω λογω του αιματοκριτη μου. ξαπλα ειμαι ολη μερα, δεν αντεχω να σταθω ορθια. ερχεται μια δυσκολη εβδομαδα για μενα, με την αναμονη του τροφοβλαστη και σας παρακαλω να συγχωρεσετε την ασχημη διαθεση μου στο εξης... σας φιλω ολες πολυ και ελλακι και χριστινακι σας ζηλευω γιατι ενω αφαγε το μεσημερι τωρα πειναω παλι και θα φαω... καταραμενη ορεξη!!!!

Ελα ρε παιδι μου και ανησυχησαμε!!! Μεγαλωσατε πολυ εσεις!!! χεχεχε :D:D:D

Να μην αγχωνεσαι για τη ληψη, ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καταπληκτικα!! εισαι μια μαμα ΘΕΑ!! :D:D:D:D

να τρως φρουτα, οταν πινας!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

καλησπερα στα ομορφα κοριτσακια κ στις κοιλιτσες τους!!

τι κανετε?πως τα περνατε?

αν κ μας τα εχει χαλασει λιγακι ο καιρος,περναμε πολυ ομορφα στις διακοπες μας!δεν χορταινουμε φιλακια κ χαδακια απο την οικογενεια κ φιλους κ πολλες ευχουλες σχεδον απ ολο τον κοσμο!!!:D

Κελλυ κ Χριστινα (περαστικα σου)καλως ηλθατε κ με το καλο τα μωρακια σας!

ειδα κ στον πινακα μας ερχονται κ αλλα αγορακια?

πωπωπω αγορομανες ολες!

νομιζω ειδα επισης κ νεα ονοματακια?νεα μελη???

εχω χασει επεισοδια,δεν εχω ωρα ....εεεμμμ...με πλανεψε η ντολτσε βιτα ;)

δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα μνμ σας ακομα,οποτε θα επενελθω συντομα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Τι κανετε; εγώ νυστάζω! Ξύπνησα 7:30 για τουαλέτα και ηρθα για ύπνο παλι αλλά δεν με μπορώ να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ρουχαλάκια, πετσετουλες, κούνιες κλπ. Οπότε πως να με παρει ο ύπνος; Ε;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα. Τι κανετε; εγώ νυστάζω! Ξύπνησα 7:30 για τουαλέτα και ηρθα για ύπνο παλι αλλά δεν με μπορώ να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ρουχαλάκια, πετσετουλες, κούνιες κλπ. Οπότε πως να με παρει ο ύπνος; Ε;;

Εγώ βλέπω στον ύπνο μου ή μωρά ή σεξοπορνοδιαστροφικά όνειρα! χαχαχα

Έλεος

Καλημέρα, είπα; Δεν είπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

13ώνε βδομάδωνε σήμερα! ΖΗΤΩ!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Εμένα με "απείλησε" η αρχιπαιδίατρος του νοσοκομείου πως αν δεν δίνω συμπλήρωμα σε κ΄θε γεύμα δεν θα μου δώσει εξιτήριο απ'το νοσοκομείο γιατί είμαι ανεύθυνη κ υποσιτίζω το παιδί μου... Αν αυτό δεν σας λέει πολλά.. Όσο για το πρωτόγαλα? Αν γεννήσεις φυσιολογικά, έρχεται όταν το "τραβήξει" το παιδί με το στόμα. Με το χέρι δεν έχεις σωστές ενδείξεις αν έχεις γάλα ούτε βέβαια με το θήλαστρο. Μόνο το παιδί ξέρει τι να κάνει. Στήθος κ πάλι στήθος, ζήτα να μη του δώσουν ζαχαρόνερο κ ξέχνα τα ωράρια. Κι΄όλα θα πάνε καλά :rolleyes:;) Η φύση ξέρει... Εξάλλου παλιά που δεν υπήρχε ξένο γάλα λιμοκτονούσαν όλα τα παιδιά ή είχαν ίκτερο:confused:?

Άφήστε που μετά η παρωδία συνεχίστηκε κ στο σπίτι από ξερόλες γυναικολόγους, μαμάδες, πεθερές, κ.λ.π. κ.λ.π. Κλείσιμο αυτιών κ focus στο στόχο ;)

Ellie,

επειδή έχω παρακολουθήσει σεμινάρια θηλασμού με πιστοποιημένες συμβούλους δεν υπάρχει το "δε φτάνει το γάλα μου".

Τις πρώτες 2-3 μέρες που έχουμε το πρωτόγαλα, είναι αντίστοιχη και η χωρητικότητα του στομαχιού του μωρού. Καθώς κατεβαίνει το γάλα, αυξάνεται και η χωρητικότητα του στομαχιού. Το στομαχάκι τις πρώτες μέρες χωράει 10-15ml τη φορά! (έχω παρακολουθήσει 3 διαφορετικές πιστοποιημένες σύμβουλους θηλασμού να τα λένε)

Επομένως, για όσο είμαστε στο μαιευτήριο (λογικά 3 μέρες), το γάλα μας σίγουρα φτάνει, απλά πρέπει να ταΐζουμε κάθε λίγο και λιγάκι το μπεμπέ

Τα λες πολύ σωστά ;)

καλησπερα στα ομορφα κοριτσακια κ στις κοιλιτσες τους!!

τι κανετε?πως τα περνατε?

αν κ μας τα εχει χαλασει λιγακι ο καιρος,περναμε πολυ ομορφα στις διακοπες μας!δεν χορταινουμε φιλακια κ χαδακια απο την οικογενεια κ φιλους κ πολλες ευχουλες σχεδον απ ολο τον κοσμο!!!:D

Κελλυ κ Χριστινα (περαστικα σου)καλως ηλθατε κ με το καλο τα μωρακια σας!

ειδα κ στον πινακα μας ερχονται κ αλλα αγορακια?

πωπωπω αγορομανες ολες!

νομιζω ειδα επισης κ νεα ονοματακια?νεα μελη???

εχω χασει επεισοδια,δεν εχω ωρα ....εεεμμμ...με πλανεψε η ντολτσε βιτα ;)

δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα μνμ σας ακομα,οποτε θα επενελθω συντομα

Ευχαριστώ, να σου ζήσουν τα μικρά σου :P

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Εγώ βλέπω στον ύπνο μου ή μωρά ή σεξοπορνοδιαστροφικά όνειρα! χαχαχα

Έλεος

Καλημέρα, είπα; Δεν είπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

13ώνε βδομάδωνε σήμερα! ΖΗΤΩ!

Ιωάννα και εγώ τέτοια όνειρα βλέπω. Αλλά εγω δεν κάνω σεξακι! Μου απαγορεψε τις επαφές ο γιατρος λόγο που ειχα δει το αιμα. Θέλω να τον ρωτησω τη Δευτερα ποτε επιτρεπατε να ξανα έχω επαφες. Με έχει φάει η αγ....ια χωρίς πλάκα. Ειμαι πολυ λυσσαρα..

Εσείς κάνετε όλες σεξ;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...