Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγα στο ΛΗΤΩ σήμερα και ψώνισα 40ευρώ λινό παντελόνι μαύρο με μπάσκα (λατρεύω το λινό) που μου πήγαινε πάρα πολύ

Θα είμαι sexy mama!!!!!

(Medium μέγεθος και μου ήταν και μακρύ!!!!! Καλέ, είμαι 1,80, δεν έχω αγοράσει ποτέςςςςςς medium!!!!!)

εισαι πολυ τυχερη που βρηκες κατι να παρεις, στο δικο μας Λητω, ειχε μονο πολυ ακριβα κομματια, απο 80? και πανω και οχι ιδιαιτερα ομορφα!! Οποτε κατεληξα στα σπριντερς και φαρδια φορεματακια, πφφφφφ!!! :D:D σεξι μανουλα, με το καλο να το φορεσεις και να λιποθυμησουν ολοι!!!

Επίσης αύριο έχω γυναικολόγο :P:razz::P:razz::-P

Με το καλο σημερα ο γιατρουλης!!! :D:D

Καλημέρα!

Καλημερουδια Ελλη μου πως εισαι;;; Πολυ καλο το κειμενακι σου!! Λεω να παρω και τα βιβλια της Αννας Πατσουρου, εχω διαβασει αριστες κριτικες!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ρε σεις σε 2 μηνες παρα κατι εχουμε το γαμο και δεν εχω βρει τιποτα ακομα!! Επειδη θα ειμαστε τελειως μεταξυ μας, λεω να δωσουμε στους πολυαγαπημενους μας συγγενεις και φιλους (που δεν θα ειναι παρωντες) απο μια μπομπονιεριτσα με λιγα κουφετακια μεσα, ετσι συμβολικη!! Ειναι υπερβολικο;;; :?:-?:? ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ;;;;;;;;;;;; γρρρρρ:evil::evil::evil::evil:

πφφφ, Αγχωθηκα!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημερουδια Ελλη μου πως εισαι;;;Πολυ καλο το κειμενακι σου!! Λεω να παρω και τα βιβλια της Αννας Πατσουρου, εχω διαβασει αριστες κριτικες!!

Πολυξένη εγινε ένα βιβλίο και επανακυκλοφησε τον Απρίλη.Απο γρηγορο κοίταγμα ωραίο μου φανηκε.

Κοριτσια επειδη χθες διαβασα ότι κάποιες κανατε ημιμονιμο μανικιούρ.Αυτο με την λαμπα δεν εννοείται; Έχω αγορασει λαμπα και γράφει οτι απαγορεύεται στην εγκυμοσυνη...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Kellymania καλως ήρθες!

Ρε σεις σε 2 μηνες παρα κατι εχουμε το γαμο και δεν εχω βρει τιποτα ακομα!! Επειδη θα ειμαστε τελειως μεταξυ μας, λεω να δωσουμε στους πολυαγαπημενους μας συγγενεις και φιλους (που δεν θα ειναι παρωντες) απο μια μπομπονιεριτσα με λιγα κουφετακια μεσα, ετσι συμβολικη!! Ειναι υπερβολικο;;; :?:-?:? ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ;;;;;;;;;;;; γρρρρρ:evil::evil::evil::evil:

πφφφ, Αγχωθηκα!

Κοίτα εγω που έκανα επίσης πολιτικό (οχι λόγω εγκυμοσύνης αλλά αυτο ήθελα να κάνω τότε) και είχαμε μόνο γονείς και κάποιους πολύ, πολύ κοντινούς φίλους ήθελα να πάω με πολύ απλά ρούχα γιατι δε θεωρούσα οτι είναι τπτ σημαντικό :shock:. Τελικά μετά απο λίγη πίεση του συζυξ φόρεσα ένα λευκό παντελόνι με ένα απαλό γκρί σακάκι (ήταν χειμώνας). Η απόψη μου γενικά είναι να φορέσεις κάτι σχετικά απλό δεδομένου οτι θα είστε μεταξύ σας και είσαι και έγκυος. Λόγω καλοκαιριού νομίζω μπορείς να βρεις ένα πολύ ωραίο λευκό φορεμα (όσο επίσημο το θες).

Για τις μπουμπονιέρες εγω είχα φτιάξει μόνη μου κάποιες (40 στο σύνολο) τις οποίες τις δώσαμε εκτός απο τους "καλεσμένους" μας και σε κάποιους πολύ κοντινούς συγγενείς.

Βέβαια εμείς τότε λέγαμε οτι θα κάνουμε θρησκευτικό κάποια στιγμή...και ακόμη το λέμε βέβαια :)

age.png

preg.png

Κοριτσια επειδη χθες διαβασα ότι κάποιες κανατε ημιμονιμο μανικιούρ.Αυτο με την λαμπα δεν εννοείται; Έχω αγορασει λαμπα και γράφει οτι απαγορεύεται στην εγκυμοσυνη...

Τι να σου πω...δε ξέρω καθόλου. Εγω απλό έκανα (οχι ημιμόνιμο) και μάλιστα φοβόμουν τόσο (παρόλο που γνωρίζω οτι η απορροφητικότητα είναι πολύ μικρή) που έφτιαξα τα νύχια μου πρώτη φορά αφού έκλεισα το πρώτο τρίμηνο.

Η polixenh όμως λόγω επαγγέλματος θα γνωρίζει καλύτερα ;)

age.png

preg.png

Καλημερα κοριτσια!!

Ιωαννα μεγεια τα ρουχα!!

Ελλη θα αρχησεις να νιωθεις πολυ καλυτερα σε λιγο καιρο!!

Εγω κοριτσια στον πολιτικο δεν εκανα τπτ..ηταν τελειως τυπικο και πηγαμε οι δυο μας μονο..βεβαια δεν ειμασταν και σε ψυχολογια καλη τοτε..θα το γλεντησουμε στιν θρησκευτικο..με το καλο!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Σας τσακωσα!

Πολυξένη δεν είμαι και τόσο καλά σήμερα! Έχω αναγούλα μόνιμη από την ωρα που ξύπνησα.

Κοριτσια άκυρη η κούνια που σας έδειξα. Επειδή κάνα δύο μέρες τη σκεφτόμουνα και κάτι δεν μου πήγαινε καλά έψαξα και βρήκα τις διαστάσεις. Απογοητευτικα. Οι διαστασεις της κουνιας είναι 60x120. Πολύ πολύ μικρή. Εγώ θέλω να το έχω το παιδι κάνα 2 - 3 χρόνια στην κουνια. Δεν θα χωράει εκεί με τίποτα. Από τον πρώτο κιολας χρόνο θα στριμωχτει. Θα πάω να βρω στα καταστήματα εδώ μέχρι 250 ευρώ ωραιωτατη κούνια. Αλλιώς θα παραγγείλω μια άλλη που είδα με 199 και κατι ? και άντε. Τη βρήκα εδώ www.sweetbaby.gr που έχει σούπερ πραγματάκια. Και έχει και προσφορές. Έτσι και αλλιώς θέλω να βρω καθ μια μεγάλη σιφινιερα που χρειάζομαι και εγώ οπότε θα τα σκασω εκεί.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Είμαι καινούρια στο forum και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας.

Έχω ΠΗΤ 24/12 και έχω ήδη ακούσει την καρδούλα του μωρού. Η αυχενική είναι προγραμματισμένη για 10/6. Όλα φαίνονται μια χαρά προς το παρόν και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη. Παρόλα αυτά εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Είχα ένα ατύχημα στο πόδι μου και περπατάω με δυσκολία με πατερίτσες. Κάνω φυσικοθεραπείες αλλά γενικά έχω αρκετούς πόνους ειδικά τα βράδια. Όπως καταλαβαίνεται δεν μπορώ να πάρω παυσίπονα ή αντιφλεγμονώδη και έτσι περιμένω να μου περάσει με φυσικούς τρόπους. Παράλληλα έχουν αρχίσει οι αναγούλες και οι εμετοί. Μόνο μακαρόνια και ρύζι μπορώ να φάω χωρίς να τα βγάλω.... και φρούτα. Επίσης νιώθω φοβερή εξάντληση και κοιμάμαι συνέχεια. Ο γιατρός μου είπε να κάνω καρδιογράφημα γιατί φαίνεται να έχω ταχυπαλμία (ίσως λόγω της κούρασης με το πόδι). Νιώθω ήδη ότι η κοιλιά μου και το στήθος έχουν πριστεί και ενώ είχα ακούσει ότι το δέρμα φτιάχνει με την εγκυμοσύνη, εγώ έχω γεμίσει σπυράκια και αλλεργίες. Σε κάποια σημεία έχω βγάλει κάτι σαν έκζεμα και έχω φοβερή φαγούρα και ενόχληση.... και ενώ ο γιατρός μου είπε ότι είναι τυχαίο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έτυχε τώρα στην εγκυμοσύνη. Έχω προσπαθήσει να δω αν οφείλεται σε κάποιο καθαριστικό ή απορριπαντικό, αλλά δεν έχω βγάλει συμπέρασμα. Σκέφτομαι να πάω σε δερματολόγο μήπως μπορεί να μου πει κάτι περισσοτερο.... καθώς ο γυναικολόγος μου λέει να κάνω υπομονή γιατί δεν επιτρέπεται κανένα φάρμακο στο πρώτο τρίμηνο.

Είμαι πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσύνη, αλλά νιώθω σαν άρρωστη και δεν μπορώ να το χαρώ. Και φοβάμαι ότι όλα αυτά θα επηρεάσουν και το μωρό.

Προς το παρόν έχω αναρρωτική λόγω του ποδιού μου και σκέφτομαι ότι θα είναι μαρτύριο να γυρίσω στη δουλειά, αλλά όπως ξέρετε είναι δύσκολες οι εποχές για να λείψω κι αλλο χωρίς να ανησυχώ. Άσε που δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να το κρύψω μέχρι να συμπληρώσω το πρώτο τρίμηνο. Είναι εμφανές ότι είμαι καταβεβλημένη.

Συγνώμη που σας ζάλισα με όλα αυτά... Συγχαρητήρια σε όλες σας...

kPAZp2.png

Χριστίνα καλώς ήρθες! Ωχ βρε κορίτσι μου όλα τα κακά σε σένα. Να προσέχεις το μωράκι σου και υπομονή. ( το ξέρω εύκολη λέξη η υπομονή και εγώ νευριαζω όταν μου το λένε συνεχεια αλλά δεν ξέρω τι να πω. Περαστηκα όλα και γρηγορα ). Οσο για αυτό ότι στην εγκυμοσύνη φτιάχνει το δέρμα δεν ισχύει. Εξαρτάται από τον οργανισμό. Η κουνιαδα μου που είχε ένα σπυράκι στην περιοδο και άμα εβγαλε ακμη σε προσωπο και σωμα. Και έκανε και παναδες γιατί δεν της είπε ο γιατρός από την αρχή για αντιηλιακη προσώπου. Εγω δεν έχω αλλά ξεπεταγετε που και που από κανένα. Όσο για τις αναγουλες και τους εμετούς σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά εγώ έχω και συνεχώς φουσκωματα και στομαχοπονο 24 ώρες το 24ωρο. Και να φανταστείς ότι είμαι 3,5 μηνών. ( σύμφωνα με το γιατρό μου αλλάζω μήνα κάθε 2 του μηνός. Οπότε 2 Ιουνιου μπαίνω στον 4ο. ΠΗΤ έχω 2 Δεκεμβρίου ). Ο στομαχοπονος μου ξεκίνησε την ημέρα που περίμενα την περίοδο (που τελικά δεν ήρθε. Ζητω! )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Χριστινάκι,

νομίζω πως αν δεν είχες το πονεμένο πόδι, τα υπόλοιπα δεν θα σε απασχολούσαν τόσο.

Κι εγώ έχω γεμίσει σπυθουράκια στο στήθος και στο στέρνο αλλά το παίζω υπεράνω. Πήγαινε σε έναν δερματολόγο να σου δώσει οδηγίες για το πως θα προστατεύσεις το δέρμα σου (και εγω σκοπεύω να το κάνω).

Έχω χάσει 4,5 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης, επειδή δεν μπορώ να φάω. Σε καταλαβαίνω αλλά μερικές είμαστε λίγο άτυχες και έχουμε αυτή την "αηδία" του 1ου τριμήνου.

Κουράγιο και αισιοδοξία!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Γεια σου Κελλυ! Καλώς μας βρήκες. Με το καλό το μπεμπουλι σου και να χαίρεσαι το κοριτσακι σου. (Το υπέθεσα από το τικερακι βεβαίως, βεβαίως!)

Καλώς σας βρήκα! Σ'ευχαριστώ πολύ ;)

Καλωσορισες Κελλυ μου, με το καλο το νινι σου!!! :D:D:D Πως το εχει παρει η κορη σου;;

Σ'ευχαριστώ πολυξένη! Ε... προς το παρόν κάνει πως δεν καταλαβαίνει όταν της λέω για αδελφάκι... την πάπια η πονήρω...:rolleyes:

Καλωσηρθες Κελλυ..με το καλο το μωρακι σου και να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

Σέυχαριστώ πολύ :tongue: Καλώς σας βρήκα:)

Καλημέρα.

Kellymania καλως ήρθες!

Ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα! ;)

Καλημέρα και από μένα.

Είμαι καινούρια στο forum και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας.

Έχω ΠΗΤ 24/12 και έχω ήδη ακούσει την καρδούλα του μωρού. Η αυχενική είναι προγραμματισμένη για 10/6. Όλα φαίνονται μια χαρά προς το παρόν και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη. Παρόλα αυτά εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Είχα ένα ατύχημα στο πόδι μου και περπατάω με δυσκολία με πατερίτσες. Κάνω φυσικοθεραπείες αλλά γενικά έχω αρκετούς πόνους ειδικά τα βράδια. Όπως καταλαβαίνεται δεν μπορώ να πάρω παυσίπονα ή αντιφλεγμονώδη και έτσι περιμένω να μου περάσει με φυσικούς τρόπους. Παράλληλα έχουν αρχίσει οι αναγούλες και οι εμετοί. Μόνο μακαρόνια και ρύζι μπορώ να φάω χωρίς να τα βγάλω.... και φρούτα. Επίσης νιώθω φοβερή εξάντληση και κοιμάμαι συνέχεια. Ο γιατρός μου είπε να κάνω καρδιογράφημα γιατί φαίνεται να έχω ταχυπαλμία (ίσως λόγω της κούρασης με το πόδι). Νιώθω ήδη ότι η κοιλιά μου και το στήθος έχουν πριστεί και ενώ είχα ακούσει ότι το δέρμα φτιάχνει με την εγκυμοσύνη, εγώ έχω γεμίσει σπυράκια και αλλεργίες. Σε κάποια σημεία έχω βγάλει κάτι σαν έκζεμα και έχω φοβερή φαγούρα και ενόχληση.... και ενώ ο γιατρός μου είπε ότι είναι τυχαίο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έτυχε τώρα στην εγκυμοσύνη. Έχω προσπαθήσει να δω αν οφείλεται σε κάποιο καθαριστικό ή απορριπαντικό, αλλά δεν έχω βγάλει συμπέρασμα. Σκέφτομαι να πάω σε δερματολόγο μήπως μπορεί να μου πει κάτι περισσοτερο.... καθώς ο γυναικολόγος μου λέει να κάνω υπομονή γιατί δεν επιτρέπεται κανένα φάρμακο στο πρώτο τρίμηνο.

Είμαι πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσύνη, αλλά νιώθω σαν άρρωστη και δεν μπορώ να το χαρώ. Και φοβάμαι ότι όλα αυτά θα επηρεάσουν και το μωρό.

Προς το παρόν έχω αναρρωτική λόγω του ποδιού μου και σκέφτομαι ότι θα είναι μαρτύριο να γυρίσω στη δουλειά, αλλά όπως ξέρετε είναι δύσκολες οι εποχές για να λείψω κι αλλο χωρίς να ανησυχώ. Άσε που δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να το κρύψω μέχρι να συμπληρώσω το πρώτο τρίμηνο. Είναι εμφανές ότι είμαι καταβεβλημένη.

Συγνώμη που σας ζάλισα με όλα αυτά... Συγχαρητήρια σε όλες σας...

Χριστινάκι καλώς ήρθες!

Εγώ κορίτσια ένα μόνο έχω να σας πω σαν πιο παλιά :tongue::tongue::rolleyes: χαλαράαααααα!!!! Απολαύστε το γιατί μετά αρχίζει το τρέξιμο.

Αααα κ ότι συμβουλή θέλετε για το θηλασμό θα ρωτάτε στο parents.gr την Aglaia είναι κορυφή κ άμεση. Εμένα με έσωσε και αισίως θήλασα τη μικρή μου 2(!) ολόκληρα χρόνια. Και ούτε ένα μπουκάλι ξένο. Εντάξει μισό μπορεί ;). Όσο για το μαιευτήριο, γιατρούς κ περίγυρο; Μην ακούτε κανέναν, έχουν όλοι μαύρα μεσάνυχτα. Εξάλλου θα'μαι κι εγώ εδώ για μικροπροβληματάκια κ απορίες. εεε κάτι σκαμπάζω πια:tongue:

Φιλιά σε όλες

ααααα κ αν ξέρει καμία κανένα καλό γιατρό στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ας μου δώσει τα φώτα της γιατί ήταν να γεννήσω Ρίο κ άλλαξα γνώμη τελευταία στιγμή. Μεσολόγγι μένω.

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Κελλυ έχω ήδη διαβάσει πολλές καταγγελίες από μανούλες για μαιες που έφταναν σε σημείο να τους λένε να πάρουν χάπια. Η ότι το παιδι πεινάει η ότι έπαθε ικτερο επειδή η γυναίκα δεν δέχτηκε να δώσει μπουκάλι. ΕΛΕΟΣ! Εγώ δεν θα πω όχι στο μπουκάλι μέχρι να κατέβει καλά το γάλα μου. Δεν θέλω να πεινάει το θεωρώ τραβηγμένο. Αλλά θα ζητήσω και γάλα να μην έχω να μου το φέρουν να το βάλω στο στήθος για να ερεθιστει το στήθος και για να μην "κολλησει" το μωρό στο μπουκαλι. Και θα κατέβει και πιο γρηγορα το γάλα. Σε κάποια πράγματα είμαι κατηγορηματική. Και Ποτε μου δεν φοβήθηκα να κάνω φασαρία για κάτι που είναι σωστό. Και το πολύ πολύ θα τους υπενθημησω ότι εγώ είμαι η μητέρα του. Και έχουν ευθύνη απέναντι μου στο να προσέχουν το μωρό σαν υπαλληλοι που είναι. Αλλά δεν έχουν δικαίωμα να στερήσουν από το παιδι μου το μητρικό γάλα.

Τα σκέφτομαι και συγχυζομαι...

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...