Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τη Δευτέρα μετά το γιατρό πρέπει να παω να πάρω σουτιεν γιατι το στήθος μου πρηστικε και με ποναει περισσότερο με αυτά που φοράω. Εσάς σας πονάει ακόμα;

Εμένα μέχρι και την περασμένη εβδομάδα πονούσε. Όχι όπως την αρχή αλλά ειδικά το βράδυ ο πόνος ήταν έντονος. Τώρα δεν έχω τπτ. Είναι πρησμένο βέβαια αλλά δεν πονάει.

Και εγώ θέλω να αγοράσω σουτιέν γιατι έχω ακούσει οτι η μπανέλα δεν κάνει και ακόμη τέτοιο φοράω.

age.png

preg.png

εμενα ποναει πολυ ακομα...εχω ηδη αλλαξει ενα νουμερο, και απο οτι βλεπω θα αλλαξω ακομα ενα σιγουρα.

Καλα, οσο αφορα τα κιλα, αλλο θεμα μεγαλο! ολη την ωρα μου λενε: προσεχε θα παχυνεις, προσεχε τι τρως, θα παρεις πολλα κιλα και μετα δεν θα τα χανεις!

τραγικο! δεν κανω καμια υπερβολη, αλλα δεν γινεται να κανω και διαιτα! ε και να παρω κανενα κιλο παραπανω, τι εγινε? θα προσπαθησω να χασω μετα! δεν μπορω να αγχωνομαι και για αυτο.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Ζαχαρούλα εγω είμαι υπερβαρη. Γι'αυτό λέω και πως δεν ξέρω πως θα γεννήσω. Η μπανελα απαγορεύεται στο θηλασμό γιατί σφίγγει το στήθος.

Άσχετο αλλά δεν μπορώ να βρω στην πόλη μου τα μπιμπερο Dr Brown. Μου την εχει βιδωσει. Φοβάμαι πολύ για τους κολικούς. Γιατί είχα και εγώ για έξι μήνες οπως και μια ανηψουλα μου και υποφέρουν πολυ τα μπεμπακια. Θέλω να κανω ότι μπορώ να το αποφύγω. Όπως επεισης είναι καλά και για την παλινδρομηση. Τα έψαχνα χθες πριν πάω για ύπνο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Όλα τα ψάχνω! Χιχιχι.. Τώρα μου λείπει να ψαχτω για τα σαμπουάν. Δεν έχω αποφασισει αν θα χρησιμοποιήσω λαδάκι η κρεμουλα αλλά αυτά θα τα δοκιμασω τότε. Καθ για τον ποπουδακο σκαφτομαι την Sudocream. Η κάπως έτσι! Θα μου άρεσε να χρησιμοποιήσω τα weleda αλλα ειναι πολυ ακριβα και δεν έχω επιλογές πολλες όσον αφορά το πορτοφολι. Και σκέφτομαι για το αν θα πάρω θήλαστρο η όχι. Πες οτι εδωσα τα 150? να το πάρω αν δεν το χρειαστώ; Κρίμα δεν είναι τόσα λεφτά;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ζαχαρούλα εγω είμαι υπερβαρη. Γι'αυτό λέω και πως δεν ξέρω πως θα γεννήσω. Η μπανελα απαγορεύεται στο θηλασμό γιατί σφίγγει το στήθος.

Άσχετο αλλά δεν μπορώ να βρω στην πόλη μου τα μπιμπερο Dr Brown. Μου την εχει βιδωσει. Φοβάμαι πολύ για τους κολικούς. Γιατί είχα και εγώ για έξι μήνες οπως και μια ανηψουλα μου και υποφέρουν πολυ τα μπεμπακια. Θέλω να κανω ότι μπορώ να το αποφύγω. Όπως επεισης είναι καλά και για την παλινδρομηση. Τα έψαχνα χθες πριν πάω για ύπνο.

Κοριτσια εγω αγορασα αυτη τη φορα τα σουτιεν που διαφημιζει η τηλεοραση και νιωθω υπεροχα.Βεβαια με μπλουζα ραντακι δεν βολευουν.Οποτε ειναι θα φοραω τα σουτιεν που ειχα παρει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και ας μην τα αντεχα.

Τα br Brown μπορεις να τα παραγγειλεις απο ιντερνετ.Θα σου πω την δικη μου εμπειρια για τους κολικους.Εμεις κολικους δεν περασαμε για οσο καταφερα να θηλασω.Δεν ετρωγα οσπρια και το γαλα που το λατρευω το ηπια παλι οταν σταματησαμε να θηλαζουμε.Τυρια ετρωγα και συνεχιζα και το ασβεστιο απο την εγκυμοσυνη.

Όλα τα ψάχνω! Χιχιχι.. Τώρα μου λείπει να ψαχτω για τα σαμπουάν. Δεν έχω αποφασισει αν θα χρησιμοποιήσω λαδάκι η κρεμουλα αλλά αυτά θα τα δοκιμασω τότε. Καθ για τον ποπουδακο σκαφτομαι την Sudocream. Η κάπως έτσι! Θα μου άρεσε να χρησιμοποιήσω τα weleda αλλα ειναι πολυ ακριβα και δεν έχω επιλογές πολλες όσον αφορά το πορτοφολι. Και σκέφτομαι για το αν θα πάρω θήλαστρο η όχι. Πες οτι εδωσα τα 150? να το πάρω αν δεν το χρειαστώ; Κρίμα δεν είναι τόσα λεφτά;

Απο σαμπουαν κοιταξε το klorane.Εγω μετα απο ψαξιμο και αφου ειχα δοκιμασει και τα πολυδιαφημισμενα της frezyderm κατεληξα σε αυτο.Εχει και ωραια μυρωδια.

Για το πωπουδακο και εγω sudocream παιρνω.Αν ειναι αγορι δεν χρειαζεται να το παστωνεις το παιδι.Του εχω βαλει κρεμα πολυ λιγες φορες.

Για το θηλαστρο δεν εχω απαντησει.Εγω ειχα δανειστει και γλιτωσα τα 150 ευρω.Το χρησιμοποιησα ομως αρκετα.Τωρα σκεφτομαι να παρω ενα φτηνο με 60 ευρω αν δεν παρω παλι εκεινο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εγω κοριτσια εχω απο τον γιο μου το medela το swing, ακριβο (κοντα 150 ευρω) αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Θηλασα 15 μηνες, βεβαια εβγαζα αρκετα με αυτο, καθοτι γυρισα στη δουλεια αρκετα νωρις.

Κρεμες, αφρολουτρα και διαφορα αλλα τετοια επαιρνα της Frezyderm αλλα μεταξυ μας παρτε και κατι πιο φθηνο, ολα την ιδια δουλεια κανουν.

Μια καλοπροαιρετη συμβουλη για το θηλασμο - διαβαστε πολυ, δειτε videos,ρωτηστε και κυριως ασχοληθειτε. Αν το θελετε πραγματικα πολυ, δε θα εχετε ουτε καν κουτι γαλα στο σπιτι σας. Εγω ετσι εκανα, παλεψα με τρεις μαστιτιδες, θηλασα για 6 μηνες με το ενα στηθος, και ομως τα καταφερα.Ολες μπορουμε να τα καταφερουμε, απλα θελει να κλεισουμε τα αυτια μας σε ολους αυτους που ευκολα θα πουνε ναι στο μπουκαλι...

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τώρα κατάφερα να μπω μιας και χτες γυρίσμαε αργά και έπρεπε να κάνω μπάνιο και να ταίσω και να κοιμήσω το μικρό και σήμερα είχα δουλειές το πρωί!

Μια χαρά ήταν οι μετρήσεις της αυχενικής!!! Όλα καλά λοιπόν και για μας δόξα το Θεό!!! Το πρωί σήμερα έδωσα και αίμα για PappA αλλά τα αποτελέσματα σε 1 εβδομάδα γιατί τα στέλνουν σε πιστοποιημένο κέντρο στη Θεσνικη οπότε αναμονή!!! Εύχομαι να βγουν κι αυτά καλα!!!

Κατά τ' άλλα ήταν πολύ όμορφα χτες γιατί είχα 7 βδομάδες να δω το νινί μου το οποίο τότε ήταν κουκίδα και χτες ήταν ανθρωπάκι!!! Σαν να το ζούσα πρώτη φορά ήταν ρε κορίτσια ειλικρινά!

Φύλο ούτε κι εμείς είδαμε...ίσως είναι κορίτσι ίσως είναι νωρίς είπε ο γιατρός (κι αυτό γιατί τον ρώτησα 40 φορές, αλλιώς αυτός δεν πολυασχολήθηκε με το φυλο)! Ξανά υπέρηχο σε ένα μήνα! Και περίπου στην 20η βδομάδα θα κάνουμε τη β επιπέδου!

Εύχομαι και σε όλες τις υπόλοιπες που δεν έκαναν ακόμα αυχενική να ναι καλά τα αποτελέσματά τους!

Το στήθος μου εμένα αυτή η φορά δεν μεγάλωσε ούτε πρήστηκε ούτε πονάει (την προηγούμενη με το που έκανα τεστ άλλαξα και σουτιέν και έβαλα 1 νούμερο μεγαλύτερο, συν του οτι πονούσε τρελά το στήθος ειδικά το 1ο τρίμηνο)! Επομένως φοράω τα σουτιεν μου κανονικά και δεν με ενοχλούν καθόλου οι μπανέλες!

Θήλαστρο μου είχε πάρει δώρο ο αδερφός μου και το χρησιμοποίησα πολυ! Οπότε έχω...

Μπιμπερό εγώ δεν είχα πάρει στην πρώτη εγκυμοσύνη γιατί είχα διαβάσει πως αν είσαι αποφασισμένη να θηλάσεις καλό είναι να μην έχεις την εύκολη λύση της σκόνης σπίτι τις πρώτες μέρες! Οπότε δεν είχα πάρει ούτε αποστειρωτή, ούτε μπουκάλια, ούτε σκόνη! Και όντως χαίρομαι που το έκανα αυτό γιατί ίσως μόλις είχα δυσκολευτεί να σκεφτόμουν να δώσω και σκόνη! Άλλωστε όπως μου χε πει και μια μαία αν χρειαστεί όλα αυτά τα πουλάνε ακόμα και τα φαρμακεία οπότε πας στο εφημερεύον και κάνεις τη δουλειά σου! Μετά την εδραίωση του θηλασμού εφοδιάστηκα και τα απαραίτητα!

Τι άλλο ήθελα να σχολιάσω...χμ...νομίζω τα είπα όλα!

Αααααα πήρα μόνο μισό κιλό και η χαρά μου είναι απεριγραπτη (τόσο που μετά την εξέταση χτύπησα ένα γύρο χαχαχαχχα)!

Φιλιά σε όλες!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Εγω κοριτσια εχω απο τον γιο μου το medela το swing, ακριβο (κοντα 150 ευρω) αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Θηλασα 15 μηνες, βεβαια εβγαζα αρκετα με αυτο, καθοτι γυρισα στη δουλεια αρκετα νωρις.

Κρεμες, αφρολουτρα και διαφορα αλλα τετοια επαιρνα της Frezyderm αλλα μεταξυ μας παρτε και κατι πιο φθηνο, ολα την ιδια δουλεια κανουν.

Μια καλοπροαιρετη συμβουλη για το θηλασμο - διαβαστε πολυ, δειτε videos,ρωτηστε και κυριως ασχοληθειτε. Αν το θελετε πραγματικα πολυ, δε θα εχετε ουτε καν κουτι γαλα στο σπιτι σας. Εγω ετσι εκανα, παλεψα με τρεις μαστιτιδες, θηλασα για 6 μηνες με το ενα στηθος, και ομως τα καταφερα.Ολες μπορουμε να τα καταφερουμε, απλα θελει να κλεισουμε τα αυτια μας σε ολους αυτους που ευκολα θα πουνε ναι στο μπουκαλι...

Δεσποινάκι τα ίδια γράψαμε περίπου !!! Κι εγώ το ίδιο θηλαστρο έχω!!! Κι εγώ έπαθα μαστίτιδα το 2ο μήνα...αλλά το χειρότερο ήταν που το γάλα μου κατέβηκε απότομα την τρίτη μέρα, πετρωσε και πάλευα με μασάζ να το κατεβάσω (να ναι καλά οι μαίες που με βοήθησαν)! Ο πόνος που πέρασα για μια βδομάδα κάθε φορά που θήλαζα μέχρι να αποκατασταθεί η ροή και να μαλακώσουν όλοι οι αδένες που είχαν πετρώσει δεν συγκρίνεται με τπτ!!!

Γι αυτό κορίτσια να είστε αποφασισμένες να παλέψετε για το θηλασμό και να κλείνετε τα αυτιά σε όλους που θα σας λένε το μακρύ και το κοντό τους! Είναι ίσως λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά μετά είναι απίστευτα όμορφη εμπειρία...για να μη σχολιάσω τα θετικά για το μωρό που όλες τα ξέρουμε!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο γιατρός μου είναι σε νοσοκομείο οπότε δεν πλήρωσα τίποτα! Το PappA μου το έγραψε (ασφαλισμένη Δημοσίου είμαι) και η μικροβιολόγος σήμερα μου πε πως η συμμετοχή είναι 20 ευρώ!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Όλα τζάμι με την αυχενική.

Άριστες οι μετρήσεις.

Μάλλον γλίτωσα και την τροφοβλάστη/αμνιοπαρακέντηση (να βγουν και τα αποτελέσματα του papp-a για να το επιβεβαιώσουμε)

ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! :D:D:D

Μπραβο ρε συ!! Μπραβο, τελεια νεακια!! :D:D

Καλημερα!!

ιοαζον τελεια ολα καλα!!Να δεις που και τα αποτελεσματα απο το αιμαι ιε ειναι οκ!!

Τωρα περιμενουμε νεα απο την Αννα που εκανε χθες!!

Αυριο θα το δω και γω το ζουζουνι μου..επιτελους!!

Ρε συ πως περασαν οι μερες;;; Για το δικο μου ραντεβου μου φαινεται αιωνας!!

Με το καλό Elenaki :)

H zwoula που χάθηκε? Ελπίζω να είναι όλα καλά.

Ελα μου ντε;; Καιρο εχει να μπει!! :?

Απο κουλαμαρες αλλο τπτ..εγω να δειτε τι ειχα ακουσει την προηγουμενη φορα που δεν ειχε γεννηθει καν..και εσκαγα αλλα αυτη τη φορα απο το ενα θα μπαινει απο το αλλο θα βγαινει!!

ναι ρε παιδι μου, τι το ανοιγουν το ρημαδι αμα δεν ξερουν τι θα πεταξουν;;;:D

Καλημερα! πολυ χαιρομαι που ακουω ομορφα νεα! ολα καλα λοιπον πανε με τις αυχενικες! αντε καλη επιτυχια και στα υπολοιπα κοριτσια και μπεμπακια!

Και εγω εχω ακουσει διαφορα παντως απο συγγενεις...η θεια μου μου ειπε: πωπω, τι το θελες το μωρο απο τωρα?? και ειμαι 30 χρονων ετσι? λεει βρε παιδι μου, ο καθενας το κοντο του και το στραβο του! χωρις να υολογιζουν εαν κατι θα σε στενοχωρησει η θα σε αναστατωσει...

που να ανακοινωσω, οταν ερθει η ωρα, οτι θα του δωσω ασχετο ονομα και οχι απο τα πεθερικα μου! η πεθερα μου θα τρελαθει, που θελει να κραταει ολες τις παραδοσεις και τα εθιμα! αλλα εγω δεν θα πτοηθω

Ωχ, ωχ, δεν τολμω να σκεφτω τι θα σου κανουν, αλλα ενταξει ΝΑ σου!! :D:D Εσυ να'σαι καλα!!

Καλημερα σας!

Τελος Ιουνιου μου ειπε.Οποτε εσυ περιμενε αρχες Ιουλιου!Και ναι δεν περναει ο καιρος...! Αλλα εγω θα παω σε 10 μερες για μια προωρη οπως μου την ειπε για προληπτικους λογους.

Εμενα μου ειπε για 07-17/07 να κανουμε την Β'επιπεδου, αλλα δεν εχω κλεισει ακομα ραντεβου!!

Τη Δευτέρα μετά το γιατρό πρέπει να παω να πάρω σουτιεν γιατι το στήθος μου πρηστικε και με ποναει περισσότερο με αυτά που φοράω. Εσάς σας πονάει ακόμα;

ΥΓ: Η Μαγδου που εξαφανηστικε;

και ποναει και τεραστιο ειναι, καλα ηταν και απο πριν μεγαλο τωρα παραεγινε!!! Εγω με το που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου πηγα και πηρα σουτιεν εγκυμοσυνης χωρις μπανελες κτλ, πρηστηκα αμεσως!!

εμενα ποναει πολυ ακομα...εχω ηδη αλλαξει ενα νουμερο, και απο οτι βλεπω θα αλλαξω ακομα ενα σιγουρα.

Καλα, οσο αφορα τα κιλα, αλλο θεμα μεγαλο! ολη την ωρα μου λενε: προσεχε θα παχυνεις, προσεχε τι τρως, θα παρεις πολλα κιλα και μετα δεν θα τα χανεις!

τραγικο! δεν κανω καμια υπερβολη, αλλα δεν γινεται να κανω και διαιτα! ε και να παρω κανενα κιλο παραπανω, τι εγινε? θα προσπαθησω να χασω μετα! δεν μπορω να αγχωνομαι και για αυτο.

Εισαι πολυ τυχερη που δεν εχεις μεγαλη πιεση, εμενα ο αντρας μου ειναι μανιακος με τα κιλα, και πραγματικα καμια φορα σκεφτομαι οτι αμα παρω παραπανω κιλα θα με χωρισει πριν γεννησω!! :cry::cry:

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τώρα κατάφερα να μπω μιας και χτες γυρίσμαε αργά και έπρεπε να κάνω μπάνιο και να ταίσω και να κοιμήσω το μικρό και σήμερα είχα δουλειές το πρωί!

Μια χαρά ήταν οι μετρήσεις της αυχενικής!!! Όλα καλά λοιπόν και για μας δόξα το Θεό!!! Το πρωί σήμερα έδωσα και αίμα για PappA αλλά τα αποτελέσματα σε 1 εβδομάδα γιατί τα στέλνουν σε πιστοποιημένο κέντρο στη Θεσνικη οπότε αναμονή!!! Εύχομαι να βγουν κι αυτά καλα!!!

Κατά τ' άλλα ήταν πολύ όμορφα χτες γιατί είχα 7 βδομάδες να δω το νινί μου το οποίο τότε ήταν κουκίδα και χτες ήταν ανθρωπάκι!!! Σαν να το ζούσα πρώτη φορά ήταν ρε κορίτσια ειλικρινά!

Φύλο ούτε κι εμείς είδαμε...ίσως είναι κορίτσι ίσως είναι νωρίς είπε ο γιατρός (κι αυτό γιατί τον ρώτησα 40 φορές, αλλιώς αυτός δεν πολυασχολήθηκε με το φυλο)! Ξανά υπέρηχο σε ένα μήνα! Και περίπου στην 20η βδομάδα θα κάνουμε τη β επιπέδου!

Εύχομαι και σε όλες τις υπόλοιπες που δεν έκαναν ακόμα αυχενική να ναι καλά τα αποτελέσματά τους!

Το στήθος μου εμένα αυτή η φορά δεν μεγάλωσε ούτε πρήστηκε ούτε πονάει (την προηγούμενη με το που έκανα τεστ άλλαξα και σουτιέν και έβαλα 1 νούμερο μεγαλύτερο, συν του οτι πονούσε τρελά το στήθος ειδικά το 1ο τρίμηνο)! Επομένως φοράω τα σουτιεν μου κανονικά και δεν με ενοχλούν καθόλου οι μπανέλες!

Θήλαστρο μου είχε πάρει δώρο ο αδερφός μου και το χρησιμοποίησα πολυ! Οπότε έχω...

Μπιμπερό εγώ δεν είχα πάρει στην πρώτη εγκυμοσύνη γιατί είχα διαβάσει πως αν είσαι αποφασισμένη να θηλάσεις καλό είναι να μην έχεις την εύκολη λύση της σκόνης σπίτι τις πρώτες μέρες! Οπότε δεν είχα πάρει ούτε αποστειρωτή, ούτε μπουκάλια, ούτε σκόνη! Και όντως χαίρομαι που το έκανα αυτό γιατί ίσως μόλις είχα δυσκολευτεί να σκεφτόμουν να δώσω και σκόνη! Άλλωστε όπως μου χε πει και μια μαία αν χρειαστεί όλα αυτά τα πουλάνε ακόμα και τα φαρμακεία οπότε πας στο εφημερεύον και κάνεις τη δουλειά σου! Μετά την εδραίωση του θηλασμού εφοδιάστηκα και τα απαραίτητα!

Αααααα πήρα μόνο μισό κιλό και η χαρά μου είναι απεριγραπτη (τόσο που μετά την εξέταση χτύπησα ένα γύρο χαχαχαχχα)!

Φιλιά σε όλες!

Μπραβο βρε Αννα μου!!! Τελεια να'ναι και τα αιματολογικα σου αποτελεσματα σου!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Κοριτσια εσεις που κανατε αυχενικη, ποσο σας κοστισε?Δε θυμαμαι καθολου τι ειχα πληρωσει για γιατρο και εξετασεις...

Εγω την εκανα στο Λητω μαζι με την papp-A και πληρωσα 95? απο 120? με την καρτα μελους!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Φιλιά σε όλες!

Συγχαρητηρια και σε σας για την αυχενικη..παντα ομορφα νεα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...