Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

ιοαζον τελεια ολα καλα!!Να δεις που και τα αποτελεσματα απο το αιμαι ιε ειναι οκ!!

Τωρα περιμενουμε νεα απο την Αννα που εκανε χθες!!

Αυριο θα το δω και γω το ζουζουνι μου..επιτελους!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Οι παππούδες γκρινιάζανε στα τηλέφωνα που δεν είδαμε το φύλο.... στον κόσμο τους....

:)

Εμένα 2-3 συγγενείς όταν τους είπα για κορίτσι η τελείως αυθόρμητη απάντηση ήταν....ΩΧ :shock::shock::shock: Τι να τους πεις? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

:)

Εμένα 2-3 συγγενείς όταν τους είπα για κορίτσι η τελείως αυθόρμητη απάντηση ήταν....ΩΧ :shock::shock::shock: Τι να τους πεις? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νομίζω πως πρέπει να προετοιμαστούμε για όλες τις αηδίες που έχουμε να ακούσουμε και τώρα και μετά τη γέννηση.... :)

Εντάξει, οι περισσότεροι καλή πρόθεση έχουν ή τους βγαίνουν αντανακλαστικά διάφορες αηδίες αλλά τι να κάνεις.... Απλά πρέπει από το ένα αυτί να μπαίνουν, από το άλλο να βγαίνουν

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Νομίζω πως πρέπει να προετοιμαστούμε για όλες τις αηδίες που έχουμε να ακούσουμε και τώρα και μετά τη γέννηση.... :)

Εντάξει, οι περισσότεροι καλή πρόθεση έχουν ή τους βγαίνουν αντανακλαστικά διάφορες αηδίες αλλά τι να κάνεις.... Απλά πρέπει από το ένα αυτί να μπαίνουν, από το άλλο να βγαίνουν

Έτσι ακριβώς. Ευτυχώς σε αυτό το θέμα έχω υιοθετήσει πλήρως αυτή τη στάση και δεν ανυσηχώ ιδιαιτέρως ;)

age.png

preg.png

Απο κουλαμαρες αλλο τπτ..εγω να δειτε τι ειχα ακουσει την προηγουμενη φορα που δεν ειχε γεννηθει καν..και εσκαγα αλλα αυτη τη φορα απο το ενα θα μπαινει απο το αλλο θα βγαινει!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα! πολυ χαιρομαι που ακουω ομορφα νεα! ολα καλα λοιπον πανε με τις αυχενικες! αντε καλη επιτυχια και στα υπολοιπα κοριτσια και μπεμπακια!

Και εγω εχω ακουσει διαφορα παντως απο συγγενεις...η θεια μου μου ειπε: πωπω, τι το θελες το μωρο απο τωρα?? και ειμαι 30 χρονων ετσι? λεει βρε παιδι μου, ο καθενας το κοντο του και το στραβο του! χωρις να υολογιζουν εαν κατι θα σε στενοχωρησει η θα σε αναστατωσει...

που να ανακοινωσω, οταν ερθει η ωρα, οτι θα του δωσω ασχετο ονομα και οχι απο τα πεθερικα μου! η πεθερα μου θα τρελαθει, που θελει να κραταει ολες τις παραδοσεις και τα εθιμα! αλλα εγω δεν θα πτοηθω

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!

Nikx εμείς είμαστε σχετικά κοντά (μια εβδομάδα διαφορά). Σου έχει πει πότε θα κάνεις τη β' επιπέδου (για να ξέρω και εγώ ;) )? Καλά αποτελέσματα να έχεις όταν την κάνεις.

Τελος Ιουνιου μου ειπε.Οποτε εσυ περιμενε αρχες Ιουλιου!Και ναι δεν περναει ο καιρος...! Αλλα εγω θα παω σε 10 μερες για μια προωρη οπως μου την ειπε για προληπτικους λογους.

Οι παππούδες γκρινιάζανε στα τηλέφωνα που δεν είδαμε το φύλο.... στον κόσμο τους....

Καλα αντε και το βλεπατε.Μια πιθανοτητα θα σας ελεγαν.Αν δεν γινει η β'επιπεδου που σου γραφουν και επισημα αποτελεσματα,τι να το κανεις τωρα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλημερα σας!

Τελος Ιουνιου μου ειπε.Οποτε εσυ περιμενε αρχες Ιουλιου!Και ναι δεν περναει ο καιρος...! Αλλα εγω θα παω σε 10 μερες για μια προωρη οπως μου την ειπε για προληπτικους λογους.

Καλα αντε και το βλεπατε.Μια πιθανοτητα θα σας ελεγαν.Αν δεν γινει η β'επιπεδου που σου γραφουν και επισημα αποτελεσματα,τι να το κανεις τωρα...

Κι εμένα μου είπε να πάω 17 εβδομάδων να μετρήσουμε κάτι δείκτες που σχετίζονται με το αν θα χρειαστώ περαιτέρω έλεγχο (πχ αμνιοπαρακέντηση)

Μερικές φορές βλέπεις τη τσουτσού πεντακάθαρα. Προτίμηση δεν έχω για το φύλο. Καλά να είναι το τσογλάνι και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημερα σας!

Σ'ευχαριστώ. Και εγω κάπου εκεί το υπολόγιζα. Στο επόμενο ραντεβού με το γιατρό λογικά θα μου πει πότε και αν χρειάζεται και αυτή η πρόωρη που αναφέρεις. Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

age.png

preg.png

Καλημερα! πολυ χαιρομαι που ακουω ομορφα νεα! ολα καλα λοιπον πανε με τις αυχενικες! αντε καλη επιτυχια και στα υπολοιπα κοριτσια και μπεμπακια!

Και εγω εχω ακουσει διαφορα παντως απο συγγενεις...η θεια μου μου ειπε: πωπω, τι το θελες το μωρο απο τωρα?? και ειμαι 30 χρονων ετσι? λεει βρε παιδι μου, ο καθενας το κοντο του και το στραβο του! χωρις να υολογιζουν εαν κατι θα σε στενοχωρησει η θα σε αναστατωσει...

που να ανακοινωσω, οταν ερθει η ωρα, οτι θα του δωσω ασχετο ονομα και οχι απο τα πεθερικα μου! η πεθερα μου θα τρελαθει, που θελει να κραταει ολες τις παραδοσεις και τα εθιμα! αλλα εγω δεν θα πτοηθω

Δεν πειράζει ας γκρινιάξουν για το θέμα του ονόματος. Κάνε αυτό που θέλεις και θα τους περάσει.

age.png

preg.png

Καλημέρα! Τι κάνετε; πήγα για ψώνια γι'αυτό δεν μπήκα πιο νωρίς. Εγώ τα ίδια αλλά όχι το τελείως χάλια. Λίγες αναγουλες και το φουσκωμα. Εγώ δεν το έχω πει ακόμα σε ολους. Οπότε τα έχω γλυτώσει προς το παρόν.

Ζαχαρούλα αν σου είπε τι το θες από τώρα εμένα δηλαδή τι θα μου πουν που είμαι 22;

Ιωάννα τελεια τα νεα με την αυχενικη! Μπραβο κοριτσαρα μου!

Σχετικά με το φύλο δεν με νοιάζει αν θα το μάθω την Δευτέρα. Ασ είναι και τον αλλο μηνα. Όχι τίποτα άλλλά αν μάθω το φύλο θα θέλω να ψωνίσω και είναι νωρίς. Τον άλλο μήνα για να παω μετά το γιατρο απευθείας στα Jumbo. Χεχε!

Σχετικά με τα σχόλια όταν η μάνα μου την κυριακη ειδε ότι το παντελονι το είχα με λαστιχακι λέει "σου είπα να χάσεις κανα κιλο πρώτα και μετά να μεινεις εγκυος". Απορώ τι θα αλλαζε. Πάλι από καποια στιγμη και μετά δεν θα κουμπωνε.

Τη Δευτέρα μετά το γιατρό πρέπει να παω να πάρω σουτιεν γιατι το στήθος μου πρηστικε και με ποναει περισσότερο με αυτά που φοράω. Εσάς σας πονάει ακόμα;

ΥΓ: Η Μαγδου που εξαφανηστικε;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...