Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ποσο χαιρομαι να διαβαζω για καλες αυχενικουλες και ζωηρα μωρακια! Εμεις στον οκτωβρη παμε τωρα για τις β'επιπεδου.Αλλα βλεπετε οτι πολλες σας παρακολουθουμε! ;)

Λοιπον κοριτσια στο καμαρι μου δοκιμασα ολες τις πανες.Οι χειροτερες ηταν οι pampers.Βρωμουσαν απιστευτα.Αφου νομιζαμε οτι το παιδι ειχε παθει ουρολοιμωξη.Τελικα κατεληξα στις lidl.Διαρροες δεν εχουμε,ερεθισμους δεν εχουμε.Αλλοι γονεις μου εχουν πει για τις libero.Καλο ειναι να τις περασατε ολες...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όταν γεννήθηκα εγώ δεν ήταν μόνο τα pampers. Γιατί η μανα μου είπε πως μου είδε δοκιμάσει και μια αλλη μάρκα και με ετέθησαν. Αυτό για τις διαρροές το ξέρω. Και εγώ ο διαβασα. Αλλά αν η μια μάρκα δεν το ρεθισει αλλά έχει διαρροές ενώ αυτή που εφαρμόζει καλύτερα το ερεθισει τότε τι θα κανεις;

Τώρα έχουμε πολλές-πολλές μάρκες πάνες. Κάποια θα βρούμε που θα ταιριάζει στο δέρμα και την ανατομία του μπεμπέ!

Ξέχασα! Πάνες από τα Lidl θα πάρω από το χρόνο και μετά γιατι δεν θα είναι τοσο ευαίσθητα. Και την κρεμουλα τους και ότι πρεπει. Όσο για το καλοκαιρι εμεις καλα είμαστε. Σκεφτητε αυτές που γεννάνε Ιούλιο Αύγουστο πως θα τους πάρει η ζεστα;

Ε, ήξερα πότε καβάλαγα εγώ! Δεν το 'κανα τυχαία το παιδί φθινοπωρινό! (σοβαρά μιλάω, είχα κάνει όλους τους υπολογισμούς και ήθελα το καλοκαίρι να είμαι στο β΄τρίμηνο για να μπορώ να πάω διακοπές)

ΥΓ: εννοείται πως θα θηλασω όσο μπορω. Και αν πληγωθουν οι θηλες και πονατε πολυ και οι ψευτοθηλες δεν βοηθανε, μην ξεχνάτε πως όταν το παιδί πινει μόνο το γαλα της μητέρας του, έστω και μεμπουκαλι, πάλι αποκλειστικός θηλασμός είναι.

Άμα το παιδί πιάσει καλά και μέσα-μέσα τη θηλή, δεν πονάς (3 σεμινάρια θηλασμού έχω παρακολουθήσει). Έχει βιντεάκια της Πατσούρου στο youtube που είναι ωραία (έχω διαβάσει να λένε άλλες γιατί δεν έχω αξιωθεί να τα δω)

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε;;;Έκανα αυχενική χτες και μας είπε ο γιατρός ότι έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι!Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας, ιδιαίτερα του συζύγου!Έιμαστε επίσης 6 cm και υπερβολικά ζωηροί, ο γιατρός δεν μπορούσε καν να μας μετρήσει!

Εννοείται ότι σκοπεύω να θηλάσω και είμαι ήδη μέλος σε αυτή την ομάδα στο facebook!

Συγχαρητήρια, glykeritsa!!!!!

Φάνηκε τόσο καθαρά το τσουτσούνι;;;; Λες να μάθω κι εγώ αύριο;;;;

Για τις πάνες εγώ σκέφτομουν και τις υφασμάτινες. Μπορείς να παραγγείλεις μέσω amazon και έχουν και ειδικο πανάκι το οποίο όταν λερώνεται το πετάς. Διαφορετικά νομίζω οτι θα δοκιμάσω ορισμένες (pampers, babylino, libero κλπ) και ανάλογα με το ποια θα ταιριάξει καλύτερα.

Με πιάνει πολύ αηδία με τις υφασμάτινες και ας είναι και πιο οικολογική λύση.... Ίου! :tongue::tongue::tongue:

Ποσο χαιρομαι να διαβαζω για καλες αυχενικουλες και ζωηρα μωρακια! Εμεις στον οκτωβρη παμε τωρα για τις β'επιπεδου.Αλλα βλεπετε οτι πολλες σας παρακολουθουμε! ;)

Λοιπον κοριτσια στο καμαρι μου δοκιμασα ολες τις πανες.Οι χειροτερες ηταν οι pampers.Βρωμουσαν απιστευτα.Αφου νομιζαμε οτι το παιδι ειχε παθει ουρολοιμωξη.Τελικα κατεληξα στις lidl.Διαρροες δεν εχουμε,ερεθισμους δεν εχουμε.Αλλοι γονεις μου εχουν πει για τις libero.Καλο ειναι να τις περασατε ολες...

Γεια σου, μάνα του Οκτώβρη!

Οι πάνες του lidl δεν ξεκινάνε από πιο μεγάλο μέγεθος;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Γεια σου, μάνα του Οκτώβρη!

Οι πάνες του lidl δεν ξεκινάνε από πιο μεγάλο μέγεθος;

Ναι,αλλα ετσι οπως παιρνουν βαρος τα ατιμα πας πολυ γρηγορα σε μεγαλο νουμερο.

Για αρχη θα μαζεψεις και πολλα δειγματακια.Και απο το μαιευτηριο και εννοειτε παιρνεις τηλ σε ολες τις εταιριες για δειγματα.Μια χαρα την βγαζεις.Και τις δοκιμαζεις σχεδον ολες.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ναι,αλλα ετσι οπως παιρνουν βαρος τα ατιμα πας πολυ γρηγορα σε μεγαλο νουμερο.

Για αρχη θα μαζεψεις και πολλα δειγματακια.Και απο το μαιευτηριο και εννοειτε παιρνεις τηλ σε ολες τις εταιριες για δειγματα.Μια χαρα την βγαζεις.Και τις δοκιμαζεις σχεδον ολες.

Αυτή είναι η γνώση που περνάει από μήνα σε μήνα! :P

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Απλά και τηλέφωνο να πάρεις και mail να στείλεις πι περισσότεροι λένε να τους ξαναειδοποιησεις μόλις μπεις στον έκτο με έβδομο. Όσο για τις πανες τα μπειμπιλινο δεν τα εμπιστεύομαι. Αλλά είναι παντα θέμα μωρού νομίζω. Απλά θα δοκιμασω και άλλες αν θα έχω πρόβλημα με τα pampers. Είμαι ξεροκεφαλη και κατηγορηματική. Τεσπα έχουμε καιρό για τις πάνες. Τώρα έχει μαλακώσει λίγο το στομάχι μου οπότε πάω καμία βόλτα. Φιλάκια;!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Είμαι ξεροκεφαλη και κατηγορηματική. Τεσπα έχουμε καιρό για τις πάνες. Τώρα έχει μαλακώσει λίγο το στομάχι μου οπότε πάω καμία βόλτα. Φιλάκια;!

χαχαχαχα

Εντάξει. Πολλοί άνθρωποι είμαστε που έχουμε ισχυρή άποψη και την υπερασπιζόμαστε. Έτσι είμαστε τι να κάνουμε.

Καλή βόλτα! Μπράβο, ρε κορίτσι, που είσαι καλύτερα!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Γέμισε το γκρούπ αγορομάνες!!!Κι εγώ έχω ένα feeling ότι θα είναι αγόρι...όσοι με βλέπουν λένε ότι γλυκανα κ ομόρφυνα πολύ, αλλά εδώ οι απόψεις διίστανται...άλλοι το ερμηνεύουν ως αγόρι κ άλλοι κορίτσι. Γερό να είναι μωρε...σήμερα όλα καλά!!! είδαμε χεράκια, ποδαράκια και κουνιόταν! Τρελάθηκα η μάνα...και ο πατήρ βεβαίως, βεβαίως!

Ραντεβού στις 31/5 για αυχενική!!!!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές!Άντε οι υπόλοιπες καν'τε νύφες για τους γιους μας!

ioazon

ήταν πολύ ζωηρός και όλο γύριζε και γύριζε οπότε σε κάποια φάση μας έδειξε το τσουτσούνι του κανονικότατα. Ο γιατρός μας ήταν πάνω από 90% βέβαιος!

bdxGp3.png

tt1d4479

Είναι κλειστό γκρουπ. Μόνο τα μέλη μπορούν να δουν πως είσαι εκεί.

Καλά, αν θες περίμενε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορείς να βρεις εκεί μέσα!

Ποιο γκουπ;;; θελω και εγωωωωωω!!! :D:D:D

Με βρήκε μία παλιά μου φίλη από μία ομάδα στο facebook (Αττική: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας) και μου έγραψε όλα "τα καλά τα ψώνια". Ανάμεσα σε αυτά ήταν και αυτό το μπανάκι μωρού

Αλήθεια, σκοπεύετε να θηλάσετε;

Εγω το θελω σαν τρελη!!! Μακαρι να τα καταφερω!!

Καλέ, όταν μας γέννησαν εμάς μόνο pampers υπήρχανε! :P

Κάποιοι λένε πως οι pampers τους βρωμάνε πλαστικίλα.

Αν είναι να αγοράζεις pampers πάντως, το amazon τις έχει σε τιμή ξεφτίλα και στις παραδίδει σε 1 μέρα!

Επίσης, και οι πάνες chicco έχουν τρελή προσφορά στο http://www.paneschicco.gr/

Πάντως, μετά το 6μηνο συμφέρουν και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ οι πάνες του Lidl (αλλά δεν έχει τα μικρά μεγέθη). Τις έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον 6-7 φίλες μου στα μωρά τους και είναι άριστες.

Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να υπολογίζεις είναι πως μπορεί να μην κάθεται καλά στην ανατομία του μωρού σου μία συγκεκριμένη πάνα και να έχεις διαρροές. Τότε αναγκαστικά θα αλλάξεις μάρκα.

(τα έχω λυώσει τα φόρουμ για αυτά τα θέματα)

Εμενα απο την αλλη μ'αρεσουν οι libero, γουστα ειναι αυτα!!! χεχε :D:D

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε;;;Έκανα αυχενική χτες και μας είπε ο γιατρός ότι έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι!Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας, ιδιαίτερα του συζύγου!Έιμαστε επίσης 6 cm και υπερβολικά ζωηροί, ο γιατρός δεν μπορούσε καν να μας μετρήσει!

Εννοείται ότι σκοπεύω να θηλάσω και είμαι ήδη μέλος σε αυτή την ομάδα στο facebook!

Ελα ρε αγορομανα!!! Με το καλο ο παιδαρος!!!! :D:D:D:D

Μολις εφτιαξα τα νυχακια μου!!! Εκανα ημιμονιμο και σε καθε νυχι διαφορετικο σχεδιο, πολυ ουαου!! :D:D:D Πηρα λιγο τα πανω μου!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13 Αγορι

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

14/05 glykeritsa........(αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa.....(αυχενικη)

16/05 magdou..........(υπερηχος)

16/05 iazon.............(αυχενικη)

17/05 despina77.......(αυχενικη)

17/05 elenaki1987.....(αυχενικη)

20/05 Ellie2013.........(αυχενικη)

25/05 maribell...........(υπερηχος)

27/05 polixenh..........(επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou..........(ληψη τροφοβλαστη)

28/05 stefaniana.......(επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria*............(αυχενικη)

30/05 Lia_84.............(αυχενικη)

31/05 maribell ...........(αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Τι κάνετε; Εγώ έφαγα γλυκακι. Δηλαδή κομποστουλα Ροδάκινο έφαγα αλλα το λέω γλυκάκι. Και μια φετουλα ψωμί με κασερι. Έτοιμο το βραδυνο. Και το στομαχακι τούμπανο. Δεν πειράζει. Υπομονή. Σήμερα ειχα και ωραίο φαι. Φασολάκια! Δεν με πειράζουν. Ούτε ο αρακάς. Αλλα μόνο το μεσημέρι έφαγα φασολάκια. Τώρα δεν ήθελα. Χιχιχι. Ίσως γι'αυτό ήταν πιο χαλαρό το στομάχι μου σήμερα. Τι να πω; Α! Δεν σας ειπα για το σίδηρο. Τελικά το πίνω το απόγευμα. Ναι μεν έχω λίγη εννοχληση και λίγο πιο εντονη αναγούλα αλλά μεχρι εκεί. Δεν με εννοχλει ετσι. Οπότε το βρήκα το κόλπο!

Athkos προς το παρον είναι μόνο μια η νυφη. Θα εχει και ποικιλία για να διαλεξει!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

QUOTE]

Nikx εμείς είμαστε σχετικά κοντά (μια εβδομάδα διαφορά). Σου έχει πει πότε θα κάνεις τη β' επιπέδου (για να ξέρω και εγώ ;) )? Καλά αποτελέσματα να έχεις όταν την κάνεις.

Μολις εφτιαξα τα νυχακια μου!!! Εκανα ημιμονιμο και σε καθε νυχι διαφορετικο σχεδιο, πολυ ουαου!! :D:D:D Πηρα λιγο τα πανω μου!!!

Έκανα και εγω το Σάββατο (οχι με διαφορετικό χρώμα)....αλλάζει η διάθεση τελείως :P

Athkos προς το παρον είναι μόνο μια η νυφη. Θα εχει και ποικιλία για να διαλεξει!

Ακριβώς ;)

age.png

preg.png

Όλα τζάμι με την αυχενική.

Άριστες οι μετρήσεις.

Μάλλον γλίτωσα και την τροφοβλάστη/αμνιοπαρακέντηση (να βγουν και τα αποτελέσματα του papp-a για να το επιβεβαιώσουμε)

ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! :D:D:D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Όλα τζάμι με την αυχενική.

Άριστες οι μετρήσεις.

Μάλλον γλίτωσα και την τροφοβλάστη/αμνιοπαρακέντηση (να βγουν και τα αποτελέσματα του papp-a για να το επιβεβαιώσουμε)

ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! :D:D:D

Τέλεια :) Μπράβο :P Σαν είπε τπτ για φύλο?

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...