Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Είναι η λίστα; πωπω! Κάθε φορα που τα σκέφτομαι βρίσκω και κάτι άλλο. Τι πάνες θα χρησιμοποιήσετε; Εγώ κοριτσια τα Pampers μόνο. Και η μάνα μου αυτά μας έβαζε και η πεθερά μου στα δικά της. Τα μοναδικά που εμπιστεύομαι. Εκτός αν σκέφτεστε υφασμάτινες. Μετα πάω πάσο γιατί όσο και αν το έψαξα Ποτε δεν θα μου γεμησουν το μάτι.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι η λίστα; πωπω! Κάθε φορα που τα σκέφτομαι βρίσκω και κάτι άλλο. Τι πάνες θα χρησιμοποιήσετε; Εγώ κοριτσια τα Pampers μόνο. Και η μάνα μου αυτά μας έβαζε και η πεθερά μου στα δικά της. Τα μοναδικά που εμπιστεύομαι. Εκτός αν σκέφτεστε υφασμάτινες. Μετα πάω πάσο γιατί όσο και αν το έψαξα Ποτε δεν θα μου γεμησουν το μάτι.

Καλέ, όταν μας γέννησαν εμάς μόνο pampers υπήρχανε! :P

Κάποιοι λένε πως οι pampers τους βρωμάνε πλαστικίλα.

Αν είναι να αγοράζεις pampers πάντως, το amazon τις έχει σε τιμή ξεφτίλα και στις παραδίδει σε 1 μέρα!

Επίσης, και οι πάνες chicco έχουν τρελή προσφορά στο http://www.paneschicco.gr/

Πάντως, μετά το 6μηνο συμφέρουν και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ οι πάνες του Lidl (αλλά δεν έχει τα μικρά μεγέθη). Τις έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον 6-7 φίλες μου στα μωρά τους και είναι άριστες.

Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να υπολογίζεις είναι πως μπορεί να μην κάθεται καλά στην ανατομία του μωρού σου μία συγκεκριμένη πάνα και να έχεις διαρροές. Τότε αναγκαστικά θα αλλάξεις μάρκα.

(τα έχω λυώσει τα φόρουμ για αυτά τα θέματα)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα στις 7 μισι έχω αυχενική...άγχος φουλ!!!

Διάβασα που λέτε για τα πάμπερς αλλά εμένα δε μου αρέσουν καθόλου, μου μυρίζουν άσχημα!!! Εγώ αυτό που έκανα στο γιο μου είναι να του δοκιμάσω όλες τις μάρκες που υπάρχουν και κατέληξα σε αυτά που με ικανοποίησαν παραπάνω από όλα από άποψη διαροών και μυρωδιών και αυτά είναι τα μπειμπιλίνο!!! Έχω γραφτεί και στο κλαμπ τους και μου στέλνουν κουπόνια οπότε μια χαρά οικονομικά βγαίνουν!

Επίσης εγώ θα προσπαθήσω κι αυτή τη φορά να θηλάσω...ελπίζω να τα ξανακαταφέρω και να ναι πιο εύκολο από οτι στο γιο μου... Φιλική συμβουλή ενημερωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε για το θηλασμό και να είστε αποφασισμένες οτι κι αν ακούσετε από τους γύρω σας...αλλιώς δε θα καταφέρετε να θηλασετε!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διάβασα που λέτε για τα πάμπερς αλλά εμένα δε μου αρέσουν καθόλου, μου μυρίζουν άσχημα!!! Εγώ αυτό που έκανα στο γιο μου είναι να του δοκιμάσω όλες τις μάρκες που υπάρχουν και κατέληξα σε αυτά που με ικανοποίησαν παραπάνω από όλα από άποψη διαροών και μυρωδιών και αυτά είναι τα μπειμπιλίνο!!! Έχω γραφτεί και στο κλαμπ τους και μου στέλνουν κουπόνια οπότε μια χαρά οικονομικά βγαίνουν!

Επίσης εγώ θα προσπαθήσω κι αυτή τη φορά να θηλάσω...ελπίζω να τα ξανακαταφέρω και να ναι πιο εύκολο από οτι στο γιο μου... Φιλική συμβουλή ενημερωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε για το θηλασμό και να είστε αποφασισμένες οτι κι αν ακούσετε από τους γύρω σας...αλλιώς δε θα καταφέρετε να θηλασετε!

Με το καλό η αυχενική!

Κι εγώ αύριο πάω και είμαι ξεσηκωμένη!

Έχω ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια θηλασμού από λίγο πριν μείνω έγκυος.

Απ' ότι έμαθα και η μαία της γυναικολόγου μου είναι πολύ βοηθητική.

Έχω και στην καβάτζα 2-3 συμβούλους θηλασμού γιατί θα τις καλέσω σίγουρα ακόμα και αν όλα πάνε καλά να με ξεστραβώσουν.

Έχει ξανα-κυκλοφορήσει και το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Έχω ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια θηλασμού από λίγο πριν μείνω έγκυος.

Απ' ότι έμαθα και η μαία της γυναικολόγου μου είναι πολύ βοηθητική.

Έχω και στην καβάτζα 2-3 συμβούλους θηλασμού γιατί θα τις καλέσω σίγουρα ακόμα και αν όλα πάνε καλά να με ξεστραβώσουν.

Έχει ξανα-κυκλοφορήσει και το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό!

Κορίτσια τι κάνετε?Σήμερα στις 7 ραντεβού με το μωράκι μου!Λέτε να έχει ανθρώπινη μορφή???Οι πιο προχωρημένες ας μου πουν την εμπειρία τους!

Έλλη πραγματικά κάθε φορά που σε διαβάζω, και λίγο καλύτερα να νι'ωθω, το στομάχι μου κάνει κολοτούμπα...τι τραβάς ρε κορίτσι......

Όσο για τα βιβλία της Πατσούρου για το θηλασμό, τα έχω και τα 2...απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α !

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

Πολυξενη αν ανυπομονω λεει τις ωρες μετραω!!!!

Και γω θελω πολυ να θηλασω και ελπιζω να τα καταφερω!!!!

Αννα καλη επιτυχια με την αυχενικη περιμενιυμε νεα!!!!

Μαριμπελ με το καλο σημερα..λογιξα θα κουνιεται κιολας το μικρακι σας!!!!

Εγω καλοκαιρινα κρατησα ελαχιστα..εχει αδιασει η ντουλαπα..θα παρω και κανα δυο φορεματακια και μια χαρα θα ειμαι!!!!

Υπομονη πρεπει να εχουνε γιατι προβλεπεταο ενα πολυ πολυ ζεστο καλοκαιρι!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Όταν γεννήθηκα εγώ δεν ήταν μόνο τα pampers. Γιατί η μανα μου είπε πως μου είδε δοκιμάσει και μια αλλη μάρκα και με ετέθησαν. Αυτό για τις διαρροές το ξέρω. Και εγώ ο διαβασα. Αλλά αν η μια μάρκα δεν το ρεθισει αλλά έχει διαρροές ενώ αυτή που εφαρμόζει καλύτερα το ερεθισει τότε τι θα κανεις; Καλή επιτυχία στις αυχενικουλες σήμερα αν και όλα καλά θα πάνε! Μαριμπελ εγώ τελευταια φορα το είδα ακριβώς 9 εβδομάδων και είχε χεράκια ποδαρακια ξεχώριζε το κεφαλάκι και "χορευε" κιόλας όπως είπε ο χαζομπαμπας! Εντομεταξυ τότε μου είχε πει ο γιατρός ότι την επόμενη εμπενα στις 10 βδομάδες. Και ελεγα αφού θα είμαι 9 και 1 μετά. Το έψαξα λίγο και βρήκα πως όντως κανονικά λεγόταν 10. Δηλαδη εγώ είμαι στη 12η βδομαδα τώρα. Την Δευτέρα θα είμαι 12 στρογγυλά και την Τρίτη 13 βδομάδες. Ετσι λέει είναι ο σωστός τρόπος να μετράμε τις εβδομάδες.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ξέχασα! Πάνες από τα Lidl θα πάρω από το χρόνο και μετά γιατι δεν θα είναι τοσο ευαίσθητα. Και την κρεμουλα τους και ότι πρεπει. Όσο για το καλοκαιρι εμεις καλα είμαστε. Σκεφτητε αυτές που γεννάνε Ιούλιο Αύγουστο πως θα τους πάρει η ζεστα;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΥΓ: εννοείται πως θα θηλασω όσο μπορω. Και αν πληγωθουν οι θηλες και πονατε πολυ και οι ψευτοθηλες δεν βοηθανε, μην ξεχνάτε πως όταν το παιδί πινει μόνο το γαλα της μητέρας του, έστω και μεμπουκαλι, πάλι αποκλειστικός θηλασμός είναι.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε;;;Έκανα αυχενική χτες και μας είπε ο γιατρός ότι έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι!Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας, ιδιαίτερα του συζύγου!Έιμαστε επίσης 6 cm και υπερβολικά ζωηροί, ο γιατρός δεν μπορούσε καν να μας μετρήσει!

Με βρήκε μία παλιά μου φίλη από μία ομάδα στο facebook (Αττική: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας) και μου έγραψε όλα "τα καλά τα ψώνια". Ανάμεσα σε αυτά ήταν και αυτό το μπανάκι μωρού

Αλήθεια, σκοπεύετε να θηλάσετε;

Εννοείται ότι σκοπεύω να θηλάσω και είμαι ήδη μέλος σε αυτή την ομάδα στο facebook!

bdxGp3.png

tt1d4479

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε;;;Έκανα αυχενική χτες και μας είπε ο γιατρός ότι έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι!Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας, ιδιαίτερα του συζύγου!Έιμαστε επίσης 6 cm και υπερβολικά ζωηροί, ο γιατρός δεν μπορούσε καν να μας μετρήσει!

Εννοείται ότι σκοπεύω να θηλάσω και είμαι ήδη μέλος σε αυτή την ομάδα στο facebook!

Glykeritsa συγχαρητήρια!!! Πολλά τα αγορια μέχρι στιγμής στο καφέ:P

Αννα με το καλό η αυχενική!

Με βρήκε μία παλιά μου φίλη από μία ομάδα στο facebook (Αττική: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας) και μου έγραψε όλα "τα καλά τα ψώνια". Ανάμεσα σε αυτά ήταν και αυτό το μπανάκι μωρού

Αλήθεια, σκοπεύετε να θηλάσετε;

Και εγω στόχο έχω να θηλάσω και ελπίζω να τα καταφέρω.

Για τις πάνες εγώ σκέφτομουν και τις υφασμάτινες. Μπορείς να παραγγείλεις μέσω amazon και έχουν και ειδικο πανάκι το οποίο όταν λερώνεται το πετάς. Διαφορετικά νομίζω οτι θα δοκιμάσω ορισμένες (pampers, babylino, libero κλπ) και ανάλογα με το ποια θα ταιριάξει καλύτερα.

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...