Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να είστε καλά βρε κοριτσια. Με ηρεμητε λίγο. Πήγα να απλώσω κάτι ρουχα που είχα βάλει χθες το απόγευμα για πλυσιμο και με έπιασε μια ζαλάδα περιποιημένη. Whatever..

Πάντως κι εγώ που το παίζω τρελίτσα, μη νομίζεις πως είμαι στο 100%.

Απλά αγνοώ τα χάλια.

Τώρα προσπαθώ λίγο να ξεχωρίσω ποια καλοκαιρινά θα μου κάνουν (καλά, ούτε 30%) και είμαι λες και έχω τρέξει υπερ-μαραθώνιο. Ζαλάδα και ανακατωσούρα χάλια.

(πήρα 1 μέρα αδειούλα)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

12 μερες ακομα!!!

Καμηλιέρα!

Αύριο αυχενική! Ουφ!

Πήρα άδεια σήμερα από τη δουλειά γιατί δεν την παλεύω με το ξύπνημα στις 6 (κι ας κοιμάμαι από τις 10.30) και έχω να συμμαζέψω το σπίτι γιατί αύριο περιμένουμε μουσαφιραίους!

ποια εχει αγωνια;;;;; ε;;; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια!!

Ελλη κουραγιο..θα περασει δεν μπορει!!

Καλημερα ελενακι!!! Ανυπομονεις ε;;;; :D:D:D

Πάντως κι εγώ που το παίζω τρελίτσα, μη νομίζεις πως είμαι στο 100%.

Απλά αγνοώ τα χάλια.

Τώρα προσπαθώ λίγο να ξεχωρίσω ποια καλοκαιρινά θα μου κάνουν (καλά, ούτε 30%) και είμαι λες και έχω τρέξει υπερ-μαραθώνιο. Ζαλάδα και ανακατωσούρα χάλια.

(πήρα 1 μέρα αδειούλα)

Καλα ρε τρελοκομειο, και αντι να ξεκουραστεις λιγο, να πας μια βολτα θα κανεις δουλειες;;;;; γρρρρρρρρρρ

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ιωάννα μου σε νιώθω τόσο πολύ. Εγω επλυνα καλοκαιρινά και τα έβγαλα και θέλω να πλύνω χειμονιατικα να τα μασω. Παντα τα πλενω. Θέλω να τα μαζεύω καθαρά αλλά όταν τα βγάζω μου μυρίζουν νομίζω και τα πλένω παλι. Περιμενω να έρθει η μερα να πλύνω τα μωρουδιακα. Νιώθω ότι ζω για την μέρα που θα αγκαλιάσω το παιδάκι μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

ποια εχει αγωνια;;;;; ε;;; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα ρε τρελοκομειο, και αντι να ξεκουραστεις λιγο, να πας μια βολτα θα κανεις δουλειες;;;;; γρρρρρρρρρρ

Από αγωνία είμαι οκ.

Σιγά μην κάτσω... Κοιμήθηκα ως τις 8, καλά είμαι.

Τι σβούρα θα ήμουν άλλωστε;;; ;)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ιωάννα μου σε νιώθω τόσο πολύ. Εγω επλυνα καλοκαιρινά και τα έβγαλα και θέλω να πλύνω χειμονιατικα να τα μασω. Παντα τα πλενω. Θέλω να τα μαζεύω καθαρά αλλά όταν τα βγάζω μου μυρίζουν νομίζω και τα πλένω παλι. Περιμενω να έρθει η μερα να πλύνω τα μωρουδιακα. Νιώθω ότι ζω για την μέρα που θα αγκαλιάσω το παιδάκι μου!

Ως τώρα είχα την πολυτέλεια να μην χρειάζεται να μαζεύω.

Απλά μετακινούσα τα ρούχα από το ένα δωμάτιο στο άλλο και έπλενα μόνο τα απαραίτητα.

Τώρα που πρέπει να κάνω χώρο για το μπεμπέ όμως, αρχίζει και ένα μεγάαααλο ξεκαθάρισμα γιατί με έχουν πνίξει τα ρούχα.

Άντε, μέχρι να περάσει το καλοκαιράκι θα αρχίσουμε και τα shopping!!!!

Επίσης, έψαξα για 'σε και είδα πως κάνουν δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Κέντρο Μάνας Παιδιού στα Τρίκαλα.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Έχουμε τέτοιο κέντρο στα Τρικαλα; Άντε.. Άσχετη σε αυτά. Δεν το είχα ψάξει καθόλου. Έτσι κι αλλιως ακομα δεν είναι σίγουρο το πως θα γεννήσω. Θα πάω πρώτα στον άλλο γιατρό που θα με ξεγεννησει και θα δω τι θα μου πει και αυτός.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Έχουμε τέτοιο κέντρο στα Τρικαλα; Άντε.. Άσχετη σε αυτά. Δεν το είχα ψάξει καθόλου. Έτσι κι αλλιως ακομα δεν είναι σίγουρο το πως θα γεννήσω. Θα πάω πρώτα στον άλλο γιατρό που θα με ξεγεννησει και θα δω τι θα μου πει και αυτός.

Έχεις καμία ένδειξη πως θα πας για καισαρική;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Οι υπερβαρες γυναίκες σπάνια γεννάνε φυσιολογικα. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για ανακοπή λόγο του ότι αναβαζουνε πιο εύκολα πιεση και κάτι τέτοια. Έτσι μου είπε μια κοπέλα που ήταν στη θέση μου (υπερβαρη) και της έκαναν καισαρική. Η αληθεια είναι οτι δεν με νοιαζει το πως θα γεννήσω αρκεί να είναι καλά το μικρακι μου. Θα δούμε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ιωάννα σχετικά με τη σελίδα που μου έστειλες στο facebook πήγα να σου στείλω μήνυμα αλλά κόλλησε πάλι. Ευχαριστώ που τη βρήκες αλλα δεν μπαίνω ακόμη. Δεν το εχω πει σε όλους ακόμα και θα καρφωθω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ιωάννα σχετικά με τη σελίδα που μου έστειλες στο facebook πήγα να σου στείλω μήνυμα αλλά κόλλησε πάλι. Ευχαριστώ που τη βρήκες αλλα δεν μπαίνω ακόμη. Δεν το εχω πει σε όλους ακόμα και θα καρφωθω.

Είναι κλειστό γκρουπ. Μόνο τα μέλη μπορούν να δουν πως είσαι εκεί.

Καλά, αν θες περίμενε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορείς να βρεις εκεί μέσα!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ellie κουράγιο. Θα περάσουν όλα κάποια στιγμή και θα χαρείς την εγκυμοσύνη.

Ioazon καλή επιτυχία αύριο. Ωραία τα βιντεάκια. Και εγω με το θέμα των νυχιών ανυσηχώ λίγο αλλά νομίζω οτι τα ψαλιδάκια είναι πολύ μαλακά και σχεδόν ακίνδυνα.

Εμένα αυτο που με ανυσήχει ακόμη πιο πολύ είναι το πως κρατάς το μωρό τους πρώτους μήνες όταν το κάνεις μπάνιο. Έβλεπα τη συννυφάδα μου που το κρατούσε με το ένα χέρι το δικό τους και φοβούμουν πολύ.

Φαντάζομαι όμως όταν έρθει εκείνη η ώρα απο ένστικο και μόνο θα τα καταφέρουμε :)

Καλά έκανες και πήρες άδεια. Δε σας κρύβω κορίτσια οτι εγω έχω αρχίσει και σκέφτομαι να πάρω κάποιες μέρες αναρρωτική παρόλο που δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε το είχα σκεφτεί να το κάνω γιατί στη δουλειά θεωρούν οτι ένα άνθρωπος θα πρέπει να είναι 24 ώρες το 24ωρο. ΤΕΣΠΑ....ας μη γκρινιάζω άλλο :)

Εγω με τα ρούχα του καλοκαιριού δεν ανυσηχώ καθόλου. Θα είναι η μοναδική χρονιά που η ντουλάπα στο τέλος της καλοκαιρινής σεζόν θα είναι τακτοποιημένη γιατι θα έχει πολύ λίγα μέσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

age.png

preg.png

Με βρήκε μία παλιά μου φίλη από μία ομάδα στο facebook (Αττική: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας) και μου έγραψε όλα "τα καλά τα ψώνια". Ανάμεσα σε αυτά ήταν και αυτό το μπανάκι μωρού

Αλήθεια, σκοπεύετε να θηλάσετε;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...