Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Εγώ είμαι στο cafe Οκτωβρίου 2013 αλλά κατά διαστήματα σας διαβάζω.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας και καλό κουράγιο σε μας που το βιώνουμε με τον δύσκολο τρόπο!!!!:(:(:(:(:(

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ngn με το καλό το παιδάκι σου. Και εσύ χάλια είσαι;

Σε ευχαριστώ! Και εσύ με το καλό.

Εντελώς χάλια παρόλο που έχω κλείσει τον 4ο. Έφτασα σε σημείο να νοσηλευτώ στο νοσοκομείο με ορό για υπερέμεση αλλά τα ίδια είχα και στον γιο οπότε σας καταλαβαίνω απόλυτα!!!!:(:(:(:(:(:(:(

Ο γιος μου (αλλά και εγώ) είμαστε γεννημένοι τον Νοέμβριο οπότε καταλαβαίνετε οτι σας έχω μια συμπάθεια γ'αυτό και σας διαβάζω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα! Πως είστε; Δεν εχω σκεφτεί για μαθήματα. Αλλα νομίζω δεν γίνονται καν στην πόλη μου. Δεν το έχω καν ψάξει. Αλλά αυτο είναι το τελευταίο που σκέφτομαι τώρα. Είμαι χάλια. Θέλω να χαρώ για το μωρό μου βρε κοριτσια και δεν μπορώ. Κλαίω. Δεν μπορώ να νιώσω έγκυος. Τις περισσότερες φορές νιώθω άρρωστη. Προσπαθω να ηρεμησω. Χαϊδεύω την κοιλιά μου και κλεγοντας λέω θα περάσει. Για σένα κάνω υπομονή. Έτσι του λέω του μωρουλινι μου.ΑΑχ!

Ρε κορίτσι, υπομονή. Θα πάρεις κι εσύ το "δωράκι" σου το Νοέμβρη και δεν θα σε νοιάζει τίποτα πια, ούτε θα θυμάσαι την ταλαιπωρία.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Τι εγινε ρε κοριτσια;; Πολυ βαρυ το κλιμα, ψυχοπλακωθηκα!!!!! :D:D:D

Για τσιμπηθειτε λιγο!!! :D:D:D

Μαθηματα για ανωδυνο τοκετο κανει σιγουρα το Λητω και ισως και το Μητερα μιας και ειναι στον ιδιο ομιλο!! Εδω στο Ναυπλιο δεν εχει δυστυχως!! :cry:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε οσες ταλαιπωρουνται ετσι και στενοχωριεμαι!

ΓΛΥΚΕΡΙΤΣΑ ευχομαι να πηγανε ολα καλα με την αυχενικη!! :D:D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Κοριτσια νυστάζω τόσο πολύ. Αλλά κλείνω τα μάτια μου και δεν με παίρνει ύπνος από το στομάχι μου. Καλα ότι με έπιασε και το έντερο και μάλλον θα ξημερωσω στην τουαλετα σήμερα. Κολικος.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια νυστάζω τόσο πολύ. Αλλά κλείνω τα μάτια μου και δεν με παίρνει ύπνος από το στομάχι μου. Καλα ότι με έπιασε και το έντερο και μάλλον θα ξημερωσω στην τουαλετα σήμερα. Κολικος.

Ωχ! Υπομονη βρε Ελλη μου!!! :|

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Δείτε το βιντεάκι!

Εμένα με πήραν τα ζουμιά!

http://www.lifo.gr/guests/viral/38268

Ναι!! Σε καταλαβαινω!! Πολυ πολυ συγκινητικο να βλεπεις με τι χαρα το παιρνουν οι δικοι σου ανθρωποι!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Θέλω και εγώ να το δω το βιντεάκι αλλά δεν πιάνω σήμα 3G στο χωριό. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ και ότι θέλει ας γίνει. Άντε καληνύχτα κοριτσια μου γλυκά! Και σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Και ενα σχόλιο που μου είπαν σήμερα ότι παρότι τα τραβάω αυτά δεν χάνω το χιουμορ μου. Είπαμνε χαρα και τσαχπινια! Όνειρα γλυκά και απονειρευτα.. You know!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καμηλιέρα!

Αύριο αυχενική! Ουφ!

Πήρα άδεια σήμερα από τη δουλειά γιατί δεν την παλεύω με το ξύπνημα στις 6 (κι ας κοιμάμαι από τις 10.30) και έχω να συμμαζέψω το σπίτι γιατί αύριο περιμένουμε μουσαφιραίους!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Θα περάσουν; δεν ξέρω. Πολύ φοβάμαι ότι θα με πάει σερί μέχρι τέλους έτσι. Και δυστυχώς δεν μπορώ να συμβιβαστω με αυτή την ιδέα.. Θα δούμε στην πορεία. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι που και που άρχισα να νιώθω το αίσθημα της πείνας. Όπως στην αρχή. Ασχέτως του ότι τρώω λίγο γιατί πονάω. Συνέχεια. Από τη μια γουργουριζει το στομάχι και από την άλλη νιώθω πρισμενη. Έχω ελαττώσει εντομεταξει το μαύρο ψωμί γιατί μου πέφτει βαρύ. Τι να πω; όλα σε μένα πια. Έχω και τον πεθερό μου κάθε φορά που λέω πονάω λέει στο γιατρό. Του φαίνονται περίεργα. Η πεθερά μου δεν είχε καμμια εννοχληση. Καμμια όμως. Έτσι και η κουνιαδα μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Θα περάσουν; δεν ξέρω. Πολύ φοβάμαι ότι θα με πάει σερί μέχρι τέλους έτσι. Και δυστυχώς δεν μπορώ να συμβιβαστω με αυτή την ιδέα.. Θα δούμε στην πορεία. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι που και που άρχισα να νιώθω το αίσθημα της πείνας. Όπως στην αρχή. Ασχέτως του ότι τρώω λίγο γιατί πονάω. Συνέχεια. Από τη μια γουργουριζει το στομάχι και από την άλλη νιώθω πρισμενη. Έχω ελαττώσει εντομεταξει το μαύρο ψωμί γιατί μου πέφτει βαρύ. Τι να πω; όλα σε μένα πια. Έχω και τον πεθερό μου κάθε φορά που λέω πονάω λέει στο γιατρό. Του φαίνονται περίεργα. Η πεθερά μου δεν είχε καμμια εννοχληση. Καμμια όμως. Έτσι και η κουνιαδα μου.

Πάντως κι εγώ το πρώτο πράγμα που έκοψα ήταν το μαύρο ψωμί.

Τρώγε ΜΟΝΟ ότι σε ευχαριστεί ή τουλάχιστον δεν σε αηδιάζει-ανακατεύει.

Οι άλλες καλά κάνανε και δεν είχαν ενοχλήσεις. Εσύ έχεις. ΤΕΛΕΊΑ. (γκρρρρ)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...