Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολες τις μέλουσες μανούλες και στα εμβρυακια φυσικά!!χανομαι αλλα ειναι χάλια!μονιμα αγκαλιά με το λεκανακι μου!οι μόνες ώρες που μπορω να φάω κατι ειναι οι πρωινές!ολες οι αλλες Δράμα!το βραδυ δεν κοιμάμαι !πυφ!να μην σας κουράζει με τα δικά μου όμως!!σας διαβάζω όσο μπορω!!ειδα ως ώρας έχουμε 2αγορακια και ενα κοριτσάκι!!τελεια!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια, εχθες εκλεισα την αυχενικη μου για την Παρασκευη το απογευμα. Οι καουρες, αναγουλες και ο πονοκεφαλος καλα κρατουν, ισως να εχουν λιιιιγο μειωθει (ή απλα τα συνηθισα). Κοιλια εχω κανει, το κακο ειναι πως δεν θελω ακομη να μαθευτει (κυριως στη δουλεια) οποτε ψαχνω καθε πρωι τι ρουχα να φορεσω. Παρολα αυτα τα τζην μου ακομη τα φοραω, απο κιλα εβαλα σχεδον 2...Στην πρωτη εγκυμοσυνη συνολικα ειχα βαλει 25!! και εως τωρα δηλαδη τελη τριτου μηνα ειχα βαλει 5 οποτε νομιζω οτι παω καλυτερα...

Κοριτσια σας διαβαζω να ξερετε απλα δεν γραφω συχνα...ευχομαι να τελειωσουν γρηγορα οι ανακατοσουρες και να χαρουμε την εγκυμοσυνη μας...

Με το καλο η αυχενικουλα!! :D:D Υπομονη οσο μπορεις, καποια στιγμη θα σταματησουν!!!

καλημερα κοριτσακια!! βλεπω οι περισσοτερες προετοιμαζοσαστε για την αυχενικη σας!! εγω αυριο θα ανεβω στην αθηνα και την πεμπτη εχω ραντεβου με το γιατρο για υπερηχο χαπια κλπ. σερνομαι απο καναπε σε κρεβατι ουτε τα πιατα μου δεν αντεχω να σταθω ορθια να πλυνω!! και απο διαθεση δεν ειμαι καλα, η ληψη τροφοβλαστη πλησιαζει οποτε μου κοβεται η χαρα! μη σας χαλαω τη διαθεση, χαιρομαι για εσας, τα μωρακια σας τις αναγουλες σας(που εγω δεν εχω και εχω παρει 3 κιλα)!! θα σας πω τα νεα την παρασκευη!! σας φιλω!!

Τι θα κανουμε με αυτα τα κιλα, εχω παρει 1,5;;;; Εγω περα απο τον γιατρο που ειναι παρα πολυ αυστηρος με τα κιλα εχω και αντρα μου που ειναι γενικα της υγιεινης διατροφης και της ασκηση (εχουμε και γυμναστηριο στο σπιτι για να καταλαβεις), ενω εγω δεν ειμαι καθολου ετσι, τη θελω και τη μπουρδιτσα μου, πφφ εχω μπλεξει ασχημα!!! :cry::cry::cry: Δεν μπορω να φαω τιποτα!!!!

Καλημέρα σε ολες τις μέλουσες μανούλες και στα εμβρυακια φυσικά!!χανομαι αλλα ειναι χάλια!μονιμα αγκαλιά με το λεκανακι μου!οι μόνες ώρες που μπορω να φάω κατι ειναι οι πρωινές!ολες οι αλλες Δράμα!το βραδυ δεν κοιμάμαι !πυφ!να μην σας κουράζει με τα δικά μου όμως!!σας διαβάζω όσο μπορω!!ειδα ως ώρας έχουμε 2αγορακια και ενα κοριτσάκι!!τελεια!!

Περαστικουλια μωρε!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

14/05 glykeritsa........(αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa.....(αυχενικη)

16/05 magdou..........(υπερηχος)

16/05 iazon.............(αυχενικη)

17/05 despina77.......(αυχενικη)

17/05 elenaki1987.....(αυχενικη)

20/05 Ellie2013.........(αυχενικη)

25/05 maribell...........(υπερηχος)

27/05 polixenh..........(επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou..........(ληψη τροφοβλαστη)

28/05 stefaniana.......(επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria*............(αυχενικη)

30/05 Lia_84.............(αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

14/05 glykeritsa........(αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa.....(αυχενικη)

16/05 magdou..........(υπερηχος)

16/05 iazon.............(αυχενικη)

17/05 despina77.......(αυχενικη)

17/05 elenaki1987.....(αυχενικη)

20/05 Ellie2013.........(αυχενικη)

25/05 maribell...........(υπερηχος)

27/05 polixenh..........(επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou..........(ληψη τροφοβλαστη)

28/05 stefaniana.......(επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria*............(αυχενικη)

30/05 Lia_84.............(αυχενικη)

Πολλές αυχενικές ακολουθούν...με το καλό σε όλες κορίτσια!!!

Εγώ απο κιλά έχω πάρει 1 και νομίζω το πήρα τις ημέρες του Πάσχα :)

age.png

preg.png

Πολλές αυχενικές ακολουθούν...με το καλό σε όλες κορίτσια!!!

Εγώ απο κιλά έχω πάρει 1 και νομίζω το πήρα τις ημέρες του Πάσχα :)

και εγω το μισο εκει νομιζω οτι το πηρα!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια...για κιλά βλέπω λέτε και είναι πονεμένη ιστορία! Κι εγώ τσίμπησα ένα-ενάμισι κιλάκι το Πάσχα! Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα σύνολο 15 κίλα...πολύ θα ήθελα αυτή τη φορά να μείνω στα +10 αλλά δύσκολο το βλέπω! Ουφ, πάντως χάνονται με λίγη προσπάθεια μην ανησυχείτε πολύ!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Εγώ πάλι δεν νομίζω να πηρα κιλά. Δεν ζυγιστηκα να πω την αλήθεια γιατί ο γιατρός μου απαγορεψε να ζυγιζομαι σε άλλη ζυγαριά εκτός από τη δική του. Αλλά εντάξει. Θα μάθω τη Δευτέρα αν πήρα. Εμένα δεν μου είπε να φάω γλυκο πριν. Το καλύτερο παντός είναι να φάτε σοκολάτα μισή ώρα πριν. Αυτη η επιλογή για μένα δεν υπάρχει φυσικα. Οτιδήποτε περιεχει σοκολάτα η κακάο και μόνο που το βλέπω μου προκαλεί αναγούλα. Και τώρα που σας το γράφω το ίδιο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ πάλι δεν νομίζω να πηρα κιλά. Δεν ζυγιστηκα να πω την αλήθεια γιατί ο γιατρός μου απαγορεψε να ζυγιζομαι σε άλλη ζυγαριά εκτός από τη δική του. Αλλά εντάξει. Θα μάθω τη Δευτέρα αν πήρα. Εμένα δεν μου είπε να φάω γλυκο πριν. Το καλύτερο παντός είναι να φάτε σοκολάτα μισή ώρα πριν. Αυτη η επιλογή για μένα δεν υπάρχει φυσικα. Οτιδήποτε περιεχει σοκολάτα η κακάο και μόνο που το βλέπω μου προκαλεί αναγούλα. Και τώρα που σας το γράφω το ίδιο.

Ellie υπομονή. Λογικά όταν μπεις στο 2ο τρίμηνο όλα θα είναι καλύτερα.

Κορίτσια έχετε δει καθόλου δυνατότητες για μαθήματα ανώδυνου τοκετού? Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά εμένα μου πρότειναν αυτή τη ΜΚΟ στη Ν. Σμύρνη στην οποία τα μαθήματα γίνονται δωρεάν (αφορά μόνο τα κορίτσια της Αθήνας :( ). Βέβαια επειδή έχει αρκετό κόσμο, θέλει να δηλώσεις συμμετοχή σχετικά νωρίς.

age.png

preg.png

και απο διαθεση δεν ειμαι καλα, η ληψη τροφοβλαστη πλησιαζει οποτε μου κοβεται η χαρα! μη σας χαλαω τη διαθεση, χαιρομαι για εσας, τα μωρακια σας τις αναγουλες σας(που εγω δεν εχω και εχω παρει 3 κιλα)!!

Μην ανησυχείς! Τα ποσοστά είναι υπέρ μας!

Κι εγώ θα μάθω αν θα κάνω τροφοβλάστη μεθαύριο....

Υπομονή! Στο δεύτερο τρίμηνο φεύγουν κατά κανόνα τα βρωμοσυμπτώματα!

Τι θα κανουμε με αυτα τα κιλα, εχω παρει 1,5;;;; Εγω περα απο τον γιατρο που ειναι παρα πολυ αυστηρος με τα κιλα εχω και αντρα μου που ειναι γενικα της υγιεινης διατροφης και της ασκηση (εχουμε και γυμναστηριο στο σπιτι για να καταλαβεις), ενω εγω δεν ειμαι καθολου ετσι, τη θελω και τη μπουρδιτσα μου, πφφ εχω μπλεξει ασχημα!!! :cry::cry::cry: Δεν μπορω να φαω τιποτα!!!!

Ευτυχώς που δεν σε αφήνουν να χλαπακιάρεν, γιατί μετά που θα γεννήσεις και θα είσαι σε 3 μήνες μαμά-μανούλι θα τους ευγνωμονείς!

Γιατί τόση αυστηρότητα, ω ρε;;;;

Άντε να περάσει ο καιρός να σου φύγουν τα συμπτώματα. Σε διαβάζω και σκάω, ρε κορίτσι.... :|

Ellie υπομονή. Λογικά όταν μπεις στο 2ο τρίμηνο όλα θα είναι καλύτερα.

Κορίτσια έχετε δει καθόλου δυνατότητες για μαθήματα ανώδυνου τοκετού? Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά εμένα μου πρότειναν αυτή τη ΜΚΟ στη Ν. Σμύρνη στην οποία τα μαθήματα γίνονται δωρεάν (αφορά μόνο τα κορίτσια της Αθήνας :( ). Βέβαια επειδή έχει αρκετό κόσμο, θέλει να δηλώσεις συμμετοχή σχετικά νωρίς.

Θέλω να ρωτήσω τη γιατρό μου αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω από τόσο νωρίς lol

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Θέλω να ρωτήσω τη γιατρό μου αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω από τόσο νωρίς lol

Καλά και εγω δεν το ρωτάω το γιατρό γιατί ήδη έχω κάνει κάτι ερωτήσεις που θα έπρεπε να με απασχολούν αφου προχωρήσει και άλλο η εγκυμοσύνη και δε θέλω να του δείξω οτι το άγχος μου δεν έχει φύγει ακόμη :D

age.png

preg.png

Καλά και εγω δεν το ρωτάω το γιατρό γιατί ήδη έχω κάνει κάτι ερωτήσεις που θα έπρεπε να με απασχολούν αφου προχωρήσει και άλλο η εγκυμοσύνη και δε θέλω να του δείξω οτι το άγχος μου δεν έχει φύγει ακόμη :D

Για να είμαστε δίκαιες πάντως,

με δεδομένο πως λογικά πρέπει να τα κάνουμε Σεπτέμβρη τα μαθήματα (αμέσως μετά τη διάλυση που βαράει όλο το σύμπαν το καλοκαίρι), καλά κάνουμε και ανησυχούμε από τώρα για αυτά τα ζητήματα.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Για να είμαστε δίκαιες πάντως,

με δεδομένο πως λογικά πρέπει να τα κάνουμε Σεπτέμβρη τα μαθήματα (αμέσως μετά τη διάλυση που βαράει όλο το σύμπαν το καλοκαίρι), καλά κάνουμε και ανησυχούμε από τώρα για αυτά τα ζητήματα.

Ακριβώς αυτό μου είπαν οι φιλοι που πρότειναν τη συγκεκριμένη ΜΚΟ. Πάντως είχα ακούσει οτι και τα prenatal (αν θυμάμαι καλά) στην ερμού κάνουν κάποια μαθήματα δωρέαν. Τουλάχιστον στην αρχη της κρίσης αυτο γινόταν....δε ξέρω τώρα :rolleyes:

age.png

preg.png

Ακριβώς αυτό μου είπαν οι φιλοι που πρότειναν τη συγκεκριμένη ΜΚΟ. Πάντως είχα ακούσει οτι και τα prenatal (αν θυμάμαι καλά) στην ερμού κάνουν κάποια μαθήματα δωρέαν. Τουλάχιστον στην αρχη της κρίσης αυτο γινόταν....δε ξέρω τώρα :rolleyes:

Έχω την εντύπωση πως γίνονται και στα μαιευτήρια...

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλησπέρα! Πως είστε; Δεν εχω σκεφτεί για μαθήματα. Αλλα νομίζω δεν γίνονται καν στην πόλη μου. Δεν το έχω καν ψάξει. Αλλά αυτο είναι το τελευταίο που σκέφτομαι τώρα. Είμαι χάλια. Θέλω να χαρώ για το μωρό μου βρε κοριτσια και δεν μπορώ. Κλαίω. Δεν μπορώ να νιώσω έγκυος. Τις περισσότερες φορές νιώθω άρρωστη. Προσπαθω να ηρεμησω. Χαϊδεύω την κοιλιά μου και κλεγοντας λέω θα περάσει. Για σένα κάνω υπομονή. Έτσι του λέω του μωρουλινι μου.ΑΑχ!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...