Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που πλησιάζουν

οι αυχενικές τους! Πράγματι, είναι η πρώτη

εξέταση ορόσημο αυτή!

Όλα θα πάνε καλά!

Για τις στάσεις ύπνου που συζητάτε, είναι

ότι βολευει την καθεμία! Εγώ μπρούμυτα,

δεν κοιμόμουν ποτέ, ανάσκελα όμως, αν

ακόμα μπορείτε, κοιμηθείτε, σύντομα,

ούτε ανάσκελα θα βολεύεστε, παρά μόνο

στο πλάι!

Ο οργανισμός ο ίδιος ξερει καλύτερα από

τον καθένα, τι επιτρέπεται και τί όχι!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ο ύπνος ανάσκελα δεν πειράζει ακόμα. Τους τελευταίους μήνες θα έχουμε πρόβλημα. Όσο για το μπρουμιτα κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν ισχύει Ρίξτε υπνο μπρουμιτα τώρα που ειναι νωρις. Μετά δεν θα βολεύει η κοιλουμπα. Εγώ είναι χάλια. Έφαγα το πρωινό μου, μετά με έπιασε καουρα, μετά το έβγαλα, και έφαγα μεσημεριανό στις πέντε. Και η καουρα συνεχίζει και κάνει παρέα στη νύστα μου. Και δυστυχώς επικρατει η πρώτη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

May καλως ήρθες. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το νέο μωράκι.

Απο πρήξιμο στα άκρα πως είστε? Εγω ήδη νοιώθω χέρια και πόδια πρησμένα και φοβάμαι οτι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Στο επόμενο ραντεβού θα ρωτήσω το γιατρό ο οποίος φυσικά θα μου πει να σταματήσω το αλάτι (το οποίο ήδη έχω περιορίσει).

Έχει καμιά σας ρωτήσει το γιατρό για τις επιτρεπόμενες στάσεις ύπνου? Ξέρω οτι το μπρούμυτα δεν επιτρέπεται γιατι πλακώνεις την κοιλιά. Σε κάθε περίπτωση βέβαια απο ένα σημείο και μετά δεν είναι και η ιδανικότερη στάση ύπνου. Στο πλάι απ'οτι γνωρίζω επιτρέπεται. Τι γίνεται όμως με το ανάσκελα? Αλλού διαβάσω οτι επιτρέπεται και αλλού οχι.

Αναφορικά με τα στρώματα (για να επανέλθω σε παλαιότερη ανάρτηση) και εγω δεν το έχω ψάξει καθόλου και για να είμαι ειλικρινής είχα μείνει με την εντύπωση οτι ο κοκοφοίνικας ήταν καλή λύση. Πρέπει όμως σίγουρα να το ψάξω γιατι ακόμη και αν χρησιμοποιήσουμε κάποια απο τις κούνιες που έχουμε απο αδέλφια θα αλλάξουμε σίγουρα το στρώμα. Σε περίπτωση όμως που αγοράσουμε κούνια προσανατολιζόμαστε σε αυτή http://www.anatello.gr/cart/Stokke-sleepi-complete-natural-10.html η οποία αρχικά μετατρέπεται και σε κρεβάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 11 ετών και εν συνεχεία σε δυο ωραιότατες πολυθρόνες.

απο πρηξιμο, εμενα πρηζονται τα ποδια μου, απο την ζεστη, στα χερια δεν εχω καταλαβει κατι!!!

Η αληθεια ειναι οτι τον υπνο δεν τον πολυ ευχαριστιεμαι πλεον γιατι εχω κοιλια και με ενοχλει αν κοιμαμαι μπρουμητα (μονο ετσι κοιμομουν), ανασκελα δεν μπορω γενικα ουτε πριν το εκανα, και στο πλάι δεν πολυ βολευομαι οποτε γενικα δεν πολυ κοιμαμαι. Ομως απο ιατρικη αποψη προς το παρον και ανασκελα αλλα και μπρουμητα μπορουμε να κοιμομαστε!!!

Το κρεβατακι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! :D:D:D:D

Μια βδομάδα για την αυχενικη. Αγωνία στο φουλ!

Ελα ρε γιατι;;; Ειναι πολυ ωραια ;);)

Ραντεβού για αυχενική την Πέμπτη το πρωί για μένα

Αγχώθηκααααα

Ξεκολλα και εσυ!! Ολα καλα θα ειναι!!

Γεια σας!!!!!

Τι κανετε?

athkos ωραιο το κρεβατι!!

may καλωσηρθες!!να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο το μπεμπακι!!

4 μερες ακομα για την αυχενικη..ανυπομονω!!

Με το καλο Ελενακι μου!! Ολα τελεια να πανε!!

Ρε σεις, μου είπε να φάω γλυκό πρωινό για να είναι δραστήριο το μπεμπέ!

Ε ρε γλέντια!!!!

χαχαχ!! Εμενα δεν μου ειχαν πει τιποτα, αλλα εφαγα κουακερ με μελι για πρωινο θυμαμαι, αλλα το καημενο ηταν αρκετα ησυχο!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια, εχθες εκλεισα την αυχενικη μου για την Παρασκευη το απογευμα. Οι καουρες, αναγουλες και ο πονοκεφαλος καλα κρατουν, ισως να εχουν λιιιιγο μειωθει (ή απλα τα συνηθισα). Κοιλια εχω κανει, το κακο ειναι πως δεν θελω ακομη να μαθευτει (κυριως στη δουλεια) οποτε ψαχνω καθε πρωι τι ρουχα να φορεσω. Παρολα αυτα τα τζην μου ακομη τα φοραω, απο κιλα εβαλα σχεδον 2...Στην πρωτη εγκυμοσυνη συνολικα ειχα βαλει 25!! και εως τωρα δηλαδη τελη τριτου μηνα ειχα βαλει 5 οποτε νομιζω οτι παω καλυτερα...

Κοριτσια σας διαβαζω να ξερετε απλα δεν γραφω συχνα...ευχομαι να τελειωσουν γρηγορα οι ανακατοσουρες και να χαρουμε την εγκυμοσυνη μας...

Καλημερα! Τι κάνετε; Πολυξένη δεν με ανχωνει η αυχενικη. Αγωνία να δω το μπεμπε μου μετά από τόσο καιρό έχω. Είμαι σιγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Εγώ τα ίδια δεν έχει μειωθεί κανένα σύμπτωμα. Τα ίδια χάλια. Ελπίζω να σταματήσουν κάποια στιγμή.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλημερα κοριτσακια!! βλεπω οι περισσοτερες προετοιμαζοσαστε για την αυχενικη σας!! εγω αυριο θα ανεβω στην αθηνα και την πεμπτη εχω ραντεβου με το γιατρο για υπερηχο χαπια κλπ. σερνομαι απο καναπε σε κρεβατι ουτε τα πιατα μου δεν αντεχω να σταθω ορθια να πλυνω!! και απο διαθεση δεν ειμαι καλα, η ληψη τροφοβλαστη πλησιαζει οποτε μου κοβεται η χαρα! μη σας χαλαω τη διαθεση, χαιρομαι για εσας, τα μωρακια σας τις αναγουλες σας(που εγω δεν εχω και εχω παρει 3 κιλα)!! θα σας πω τα νεα την παρασκευη!! σας φιλω!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...