Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα! τι κάνετε; εγώ χάλια. Το στομάχι μου είναι λες και έφαγα πέτρες παρολο που δεν εχω φάει ακόμα τίποτα. Πολυξένη, νομίζω ότι από τη στιγμή που γίνεσαι μανούλα γιορταζεις κάθε μέρα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! τι κάνετε; εγώ χάλια. Το στομάχι μου είναι λες και έφαγα πέτρες παρολο που δεν εχω φάει ακόμα τίποτα. Πολυξένη, νομίζω ότι από τη στιγμή που γίνεσαι μανούλα γιορταζεις κάθε μέρα!

Φάε αμέσως.

Είναι χειρότερα να το αφήνεις άδειο (διάβαζα στο "Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος")

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Δεν πεινάω. Δεν είναι στομαχοπονος. Είναι φούσκωμα. Πρέπει να με πείραξε το βραδυνο. Το μεσημέρι τα γιουβαρλακια δεν με πειραξαν για το λόγο οτι έφαγα μόνο σούπα. Ίσα ίσα με βοήθησε. Το βράδυ όμως δεν είχα πολύ σούπα. Και ως γνωστών δεν μπορώ το κρεας κατά συνέπεια ούτε τον κιμά. Και με τελείωσε. Μου φαινεται θα αρχίσω τον φιδε σούπα να ηρεμισω. Βιωθω σαν να μην χωνεψα από χθες. Καλά η καουρα που έχω στο λαιμό μέχρι και η μυτη με καίει. Αν φάω θα πάω στο νοσοκομείο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δεν πεινάω. Δεν είναι στομαχοπονος. Είναι φούσκωμα. Πρέπει να με πείραξε το βραδυνο. Το μεσημέρι τα γιουβαρλακια δεν με πειραξαν για το λόγο οτι έφαγα μόνο σούπα. Ίσα ίσα με βοήθησε. Το βράδυ όμως δεν είχα πολύ σούπα. Και ως γνωστών δεν μπορώ το κρεας κατά συνέπεια ούτε τον κιμά. Και με τελείωσε. Μου φαινεται θα αρχίσω τον φιδε σούπα να ηρεμισω. Βιωθω σαν να μην χωνεψα από χθες. Καλά η καουρα που έχω στο λαιμό μέχρι και η μυτη με καίει. Αν φάω θα πάω στο νοσοκομείο.

Φρυγανιά; Να μαζέψει τα υγρά;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Τίποτα δεν θέλω. Αν ειχα υγρά θα είχα αναγουλες. Εγώ ρευομαι συνεχεια. Το ρεζιλικι μου δηλαδή. Τόσο πολύ πρωτη φορά το παθαίνω. Καλά λέω. Αντί να πάω στο καλύτερο πάω στο χειρότερο. Άσε που εχω και τραβηγματα και κράμπες. Αλλάζω βδομάδα αυριο και παντα το παθαίνω. Και με κάθε τράβηγμα άλλο τοσο το στομαχι. Τι διάολο; Εργοτάξιο καταντησε αυτη η κοιλιά πια.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα!

Είμαι 7,5 βδομάδων με ΠΗΤ 25/12,

αλλά είδα οτι όλες οι χειμερινές έχουμε μαζευτεί

εδώ!

Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, έχω μία

κόρη, 27 μηνών (το τκεράκι τα έχει

παίξει γιατί έχω μήνες να μπω),

αλλά δυστυχώς χτες είδα αίμα και είμαι

στο κρεβάτι. Αυριο θα πάω να με δει

ο γιατρός, γιατί φοβάται για αποκόλληση

και εκτός αυτού, δεν είχαμε ακούσει καρδιακή

λειτουργία στον προηγούμενο υπέρηχο.

Η εγκυμοσύνη μου κατα τα άλλα είναι λίγο

μπελαλίδικη, όλο ναυτίες και καούρες..

Αλλά όπως και στην πρώτη, ελπίζω οτι θα

κρατήσουν μέχρι τη12η βδομάδα..

Καλή εγκυμοσύνη σε όλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σας και από εμένα!

Είμαι 7,5 βδομάδων με ΠΗΤ 25/12,

αλλά είδα οτι όλες οι χειμερινές έχουμε μαζευτεί

εδώ!

Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, έχω μία

κόρη, 27 μηνών (το τκεράκι τα έχει

παίξει γιατί έχω μήνες να μπω),

αλλά δυστυχώς χτες είδα αίμα και είμαι

στο κρεβάτι. Αυριο θα πάω να με δει

ο γιατρός, γιατί φοβάται για αποκόλληση

και εκτός αυτού, δεν είχαμε ακούσει καρδιακή

λειτουργία στον προηγούμενο υπέρηχο.

Η εγκυμοσύνη μου κατα τα άλλα είναι λίγο

μπελαλίδικη, όλο ναυτίες και καούρες..

Αλλά όπως και στην πρώτη, ελπίζω οτι θα

κρατήσουν μέχρι τη12η βδομάδα..

Καλή εγκυμοσύνη σε όλες!!

Καλως μας ηρθες, με το καλο το παιδακι σου, και ευχομαι να πανε ολα καλα!!! :D:D:D Να σου ζησει και η κορουλα σου!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

may23 .................. ΠΗΤ 25/12/13

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

14/05 glykeritsa (αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

16/05 magdou

17/05 elenaki1987 (αυχενικη)

20/05 Ellie2013 (αυχενικη)

25/05 maribell

27/05 polixenh (επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou (ληψη τροφοβλαστη)

28/05 stefaniana (επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria* (αυχενικη)

30/05 Lia_84 (αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα σας! Καλώς ηρθες May! Να χαίρεσαι την κορακλα σου και με το καλο το μπεμπακι. Τι κάνετε κοριτσαρες; Χθες πήγα στους δικούς μου και έμειναν να με κοιτάνε. Η αλήθεια είναι πως και εγώ έπαθα σοκ. Έχω πρηστει και το είχα καταλάβει. Το ότι δεν μπορούσα να κουμπωσω το τζιν γιατί έπρεπε να το τεντωσω πολύ και με εσφιγγε στην κοιλιά μου δεν το περίμενα. Τελικά το έπιασα με ενα λαστιχακι να κρατιέται και έβαλα μακριά μπλούζα. Πολύ γέλιο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλώς σας βρήκα, με το καλό

τα μωράκια μας!

Ellie αυτο το αισθημα φουσκώματος

ατην πρωτη εγκυμοσύνη αρχισε κ μενα στο

τέλος του πρωτου τριμήνου αλλά

τώρα, το νιώθω ήδη από την 7η βδομάδα.

Αν κ στα κιλά είμαι ίδια, τα παλιά μου

τζιν δεν τα έχω ξαναβάλει!

Καλημερα, καλή βδομάδα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

May καλως ήρθες. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το νέο μωράκι.

Απο πρήξιμο στα άκρα πως είστε? Εγω ήδη νοιώθω χέρια και πόδια πρησμένα και φοβάμαι οτι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Στο επόμενο ραντεβού θα ρωτήσω το γιατρό ο οποίος φυσικά θα μου πει να σταματήσω το αλάτι (το οποίο ήδη έχω περιορίσει).

Έχει καμιά σας ρωτήσει το γιατρό για τις επιτρεπόμενες στάσεις ύπνου? Ξέρω οτι το μπρούμυτα δεν επιτρέπεται γιατι πλακώνεις την κοιλιά. Σε κάθε περίπτωση βέβαια απο ένα σημείο και μετά δεν είναι και η ιδανικότερη στάση ύπνου. Στο πλάι απ'οτι γνωρίζω επιτρέπεται. Τι γίνεται όμως με το ανάσκελα? Αλλού διαβάσω οτι επιτρέπεται και αλλού οχι.

Αναφορικά με τα στρώματα (για να επανέλθω σε παλαιότερη ανάρτηση) και εγω δεν το έχω ψάξει καθόλου και για να είμαι ειλικρινής είχα μείνει με την εντύπωση οτι ο κοκοφοίνικας ήταν καλή λύση. Πρέπει όμως σίγουρα να το ψάξω γιατι ακόμη και αν χρησιμοποιήσουμε κάποια απο τις κούνιες που έχουμε απο αδέλφια θα αλλάξουμε σίγουρα το στρώμα. Σε περίπτωση όμως που αγοράσουμε κούνια προσανατολιζόμαστε σε αυτή http://www.anatello.gr/cart/Stokke-sleepi-complete-natural-10.html η οποία αρχικά μετατρέπεται και σε κρεβάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 11 ετών και εν συνεχεία σε δυο ωραιότατες πολυθρόνες.

age.png

preg.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

May καλως ήρθες. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το νέο μωράκι.

Απο πρήξιμο στα άκρα πως είστε? Εγω ήδη νοιώθω χέρια και πόδια πρησμένα και φοβάμαι οτι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Στο επόμενο ραντεβού θα ρωτήσω το γιατρό ο οποίος φυσικά θα μου πει να σταματήσω το αλάτι (το οποίο ήδη έχω περιορίσει).

Έχει καμιά σας ρωτήσει το γιατρό για τις επιτρεπόμενες στάσεις ύπνου? Ξέρω οτι το μπρούμυτα δεν επιτρέπεται γιατι πλακώνεις την κοιλιά. Σε κάθε περίπτωση βέβαια απο ένα σημείο και μετά δεν είναι και η ιδανικότερη στάση ύπνου. Στο πλάι απ'οτι γνωρίζω επιτρέπεται. Τι γίνεται όμως με το ανάσκελα? Αλλού διαβάσω οτι επιτρέπεται και αλλού οχι.

Αναφορικά με τα στρώματα (για να επανέλθω σε παλαιότερη ανάρτηση) και εγω δεν το έχω ψάξει καθόλου και για να είμαι ειλικρινής είχα μείνει με την εντύπωση οτι ο κοκοφοίνικας ήταν καλή λύση. Πρέπει όμως σίγουρα να το ψάξω γιατι ακόμη και αν χρησιμοποιήσουμε κάποια απο τις κούνιες που έχουμε απο αδέλφια θα αλλάξουμε σίγουρα το στρώμα. Σε περίπτωση όμως που αγοράσουμε κούνια προσανατολιζόμαστε σε αυτή http://www.anatello.gr/cart/Stokke-sleepi-complete-natural-10.html η οποία αρχικά μετατρέπεται και σε κρεβάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 11 ετών και εν συνεχεία σε δυο ωραιότατες πολυθρόνες.

Γιατί να μην επιτρέπεται το μπρούμυτα αν αισθάνεσαι άνετα;

Εγώ κοιμάμαι ακόμα μπρούμυτα.

Στο τέλος με την κοιλάρα, μόνο στο πλάι θα σε βολεύει.

Κοιμήσου τώρα όπως μπορείς. Θα τους δούμε τους περιορισμούς μετά που θα γίνουμε φούσκες.

Ωραίο το μετατρεπόμενο κρεββατάκι!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Γιατί να μην επιτρέπεται το μπρούμυτα αν αισθάνεσαι άνετα;

Εγώ κοιμάμαι ακόμα μπρούμυτα.

Στο τέλος με την κοιλάρα, μόνο στο πλάι θα σε βολεύει.

Κοιμήσου τώρα όπως μπορείς. Θα τους δούμε τους περιορισμούς μετά που θα γίνουμε φούσκες.

Ωραίο το μετατρεπόμενο κρεββατάκι!

Τι να σου πω....έτσι είχα διαβάσει. Εμένα πάντως με βολεύει απίστευτα πολύ ανάσκελα.

Αν θυμηθώ πάντως θα ρωτήσω το γιατρό στο επόμενο ραντεβού. :)

age.png

preg.png

Τι να σου πω....έτσι είχα διαβάσει. Εμένα πάντως με βολεύει απίστευτα πολύ ανάσκελα.

Αν θυμηθώ πάντως θα ρωτήσω το γιατρό στο επόμενο ραντεβού. :)

Εγώ φτιάχνω λίστα με τα ερωτήματα γιατί εκείνη την ώρα είμαι σίγουρη πως δεν θα θυμάμαι τίποτα.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...