Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Θα το πατε και εσεις απευθειας στο δωματιο του;;; Εμεις σκεφτομαστε να το βαλουμε στο δωματιο του απο την πρωτη μερα που θα γυρισουμε απο το μαιευτηριο!! Μας ειπε και ο γιατρος οτι ετσι θα του ειναι πιο ευκολο να προσαρμοστει στο χωρο του και να μαθει τα ωραρια του, διαφορετικα να το μεταφερουμε πριν τους 6 μηνες της ζωης του, γιατι μετα θα του ειναι πολυ δυσκολο να μας αποχωριστει!!

τωρα οσο για το φαγητο που εχετε σημερα, μου τρεχουν τα σαλια!!! Θα το κανω και εγω τη Δευτερα!!!:D:D:D

πω πω!! νομιζω πρεπει να σταματησουμε να λεμε για φαγητα γιατι δεν ειμαστε και κοντα για μια μπουκια!!! εχω το πιο περιεργο σπιτι του κοσμου. το δωματιο μου ειναι διοροφο εχει παταρι ας πουμε που ειναι το κρεβατι και κατω ειναι η ντουλαπα και ολα τα αλλα. και στην απεναντι πορτα ειναι το παιδικο δωματιο. σκεφτηκα να τα βαλω τις πρωτες μερες μονο το βραδυ στο δωματιο μου να εχω μονο τη σκαλα να ανεβωκατεβω και μετα στο δικο του. μεχρι να συνελθω απο ραματα και τετοια δηλαδη. δεν θελω να το μαθω στο δωματιο μου γιατι δεν εχω σκοπο να μεινω στο ενα... οποτε... ασε που το μωρακι το δικο μου δεν θα ενοχλει... ;):tongue::rolleyes:

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω!! νομιζω πρεπει να σταματησουμε να λεμε για φαγητα γιατι δεν ειμαστε και κοντα για μια μπουκια!!! εχω το πιο περιεργο σπιτι του κοσμου. το δωματιο μου ειναι διοροφο εχει παταρι ας πουμε που ειναι το κρεβατι και κατω ειναι η ντουλαπα και ολα τα αλλα. και στην απεναντι πορτα ειναι το παιδικο δωματιο. σκεφτηκα να τα βαλω τις πρωτες μερες μονο το βραδυ στο δωματιο μου να εχω μονο τη σκαλα να ανεβωκατεβω και μετα στο δικο του. μεχρι να συνελθω απο ραματα και τετοια δηλαδη. δεν θελω να το μαθω στο δωματιο μου γιατι δεν εχω σκοπο να μεινω στο ενα... οποτε... ασε που το μωρακι το δικο μου δεν θα ενοχλει... ;):tongue::rolleyes:

χαχαχα, γιατι μαγδουλα;;; Ειναι απο καλη παστα;;;; :D:D:D

Χαμογελαω εννοειται..μονο που σκεφτομαι το μωρουλι!!

ετσι πρεπει!! κλωτσαει;;;; :D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

χαχαχα, γιατι μαγδουλα;;; Ειναι απο καλη παστα;;;; :D:D:D:D

ετσι δε λεμε ολες??? οτι τα δικα μας παιδακια θα ειναι τα καλυτερα, δεν θα ξυπνανε τη νυχτα, δεν θα τρεχουν γυρω γυρω στις καφετεριες και στις ταβερνες... θα σας εξομολογηθω κατι. δεν τα συμπαθω ολα τα παιδακια. ποτε δεν ειχα αυτο που οταν μερικες βλεπουν παιδακι αρχιζουν τα τι ομορφο που ειναι και τετοια. μου αρεσαν τα παιδακια τα ησυχα αλλα και παλι πολλα πολλα δεν ηθελα. ουτε τα εβρισκα ολα ομορφα. ε, πως να το κανουμε, μερικα ειναι ασχημα!!! δεν ξερω οταν προχωρησει η εγκυμοσυνη μου αν θα αλλαξω σε αυτο προς το παρον τα νευρα μου δεν αφηνουν την κριση μου ελευθερη...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

ααααααααα!!!!!!!!! δεν σας ειπα!! εβαλα σημερα μια κολλητη μπλουζα και εχω μια κοιλια!!! δεν το πιστευω!! δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι!! ο αντρας μου επαθε σοκ!!! μαλλον θα μοιασω στη μαμα μου που ειχε τεραστιες κοιλιες στις εγκυμοσυνες της!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια...από το πρωί έκανα δουλειές και τώρα έκατσα...ευτυχώς τον γιο τον έχει αναλάβει ο μπαμπάς του!

Κι εγώ όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο έλεγα πως θα το βάλω νωρίς στο δωμάτιο του αλλά που να ξερα...ο μικρός ήταν πολύ άυπνος και επίσης τον θήλαζα αποκλειστικά και ξυπνούσε συνέχεια! Όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ δύσκολο να τον μεταφέρω και να κάνω δρομολόγια όλη νύχτα...επιπλέον έλεγα πως ποτέ δε θα κοιμηθώ μαζί του αλλά για 2 μήνες που πήγα δουλειά ένιωθα τόσο κουρασμένη που προκειμένου να ξεκλέψω λίγο ύπνο τον έπαιρνα στο κρεβάτι! Οπότε τώρα στο δεύτερο δεν αγχώνομαι καθόλου βλέποντας και κάνοντας...Μία από τις καλύτερες συμβουλές που μου δώσαν τότε ήταν πως ένα μωρό όσο εύκολα μαθαίνει κάτι τόσο εύκολα το ξεμαθαίνει!

Όντως μόλις κλείσαμε τον 7ο σταματήσαμε το θηλασμό, μειώθηκαν κάπως οι φορές που ξύπναγε, τον πήγαμε στο δωμάτιο του και όλα καλά...μια χαρά τα συνήθισε όλα!

Όσο για στρώμα εγώ δεν θυμάμαι καν τι είχαμε πάρει...

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!Πως είστε?Χάνομαι συνεχώς....Εμείς ακόμη δεν ψάξαμε τίποτα εκτός από καρότσι (που το έχω πολύ καημό και λαχτάρα) και είναι το ίδιο με της Πολυξένης!!!!!

Από ονόματα(για να απαντήσω σε όλα τα θέματα)...αν είναι αγόρι θα το πούμε Ραφαήλ-Γιώργο. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο πριν μείνω έγκυος και το Γιώργο του πεθερού. Αν είναι κορίτσι ή σκέτο Ραφαηλία ή Ραφαηλία-Βασιλική(της πεθεράς).

Να σας πω και κάτι?Σήμερα ξύπνησα χωρίς αναγούλες και ,μέχρι αυτή την την ώρα το στομάχι μου δεν έχει κάνει ούτε μία κολοτούμπα...όλες τις προηγούμενες ημέρες είχα αναγούλα από την ώρα που ξυπνούσα το πρωί μέχρι την ώρα που κοιμόμουν το βράδυ...Λέτε να συμβαίνει τίποτα κακό?Ουφ!αγχώθηκα....

Στο ραντεβού στη γιατρό μου 6 εβδομάδων που ήμουνα κομμάτια, ξέρεις τι μου είπε η γιατρός;

"Σε 1 μήνα θα σου 'χουν περάσει όλα. Και μην με πάρεις τηλέφωνο και μου πεις πως κάτι δεν πάει καλά ή δεν είμαι πια έγκυος! Είναι φυσιολογικό να φύγουν τα συμπτώματα!"

Λες και το 'ξερε! :D

Θα το πατε και εσεις απευθειας στο δωματιο του;;; Εμεις σκεφτομαστε να το βαλουμε στο δωματιο του απο την πρωτη μερα που θα γυρισουμε απο το μαιευτηριο!! Μας ειπε και ο γιατρος οτι ετσι θα του ειναι πιο ευκολο να προσαρμοστει στο χωρο του και να μαθει τα ωραρια του, διαφορετικα να το μεταφερουμε πριν τους 6 μηνες της ζωης του, γιατι μετα θα του ειναι πολυ δυσκολο να μας αποχωριστει!!

τωρα οσο για το φαγητο που εχετε σημερα, μου τρεχουν τα σαλια!!! Θα το κανω και εγω τη Δευτερα!!!:D:D:D

Αν σκοπεύεις να θηλάσεις, θα είναι δύσκολο να μην έχεις το μωρό δίπλα σου. Ξυπνάνε συνέχεια στην αρχή.

Θα αισθάνεσαι και ανασφάλεια στην αρχή.

Αν χωράει, καλά θα ήταν να το βάλεις δίπλα σου για 2-3-4 μήνες.

(τα επιβεβαιώνει και η kokkinotrixa παρακάτω αυτά που λέω)

Πάντως κι εγώ θέλω να μην μείνει πολύ καιρό στο δωμάτιό μας γιατί πότενες θα κάνουμε σεκσάκι άμα έχουμε το μπεμπέ στο κρεβάτι δίπλα;;;

ετσι δε λεμε ολες??? οτι τα δικα μας παιδακια θα ειναι τα καλυτερα, δεν θα ξυπνανε τη νυχτα, δεν θα τρεχουν γυρω γυρω στις καφετεριες και στις ταβερνες... θα σας εξομολογηθω κατι. δεν τα συμπαθω ολα τα παιδακια. ποτε δεν ειχα αυτο που οταν μερικες βλεπουν παιδακι αρχιζουν τα τι ομορφο που ειναι και τετοια. μου αρεσαν τα παιδακια τα ησυχα αλλα και παλι πολλα πολλα δεν ηθελα. ουτε τα εβρισκα ολα ομορφα. ε, πως να το κανουμε, μερικα ειναι ασχημα!!! δεν ξερω οταν προχωρησει η εγκυμοσυνη μου αν θα αλλαξω σε αυτο προς το παρον τα νευρα μου δεν αφηνουν την κριση μου ελευθερη...

Εγώ μέχρι πριν 2 χρόνια ήμουνα της σχολής του Ηρώδη. Τα μισούσα όλα! lol

ααααααααα!!!!!!!!! δεν σας ειπα!! εβαλα σημερα μια κολλητη μπλουζα και εχω μια κοιλια!!! δεν το πιστευω!! δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι!! ο αντρας μου επαθε σοκ!!! μαλλον θα μοιασω στη μαμα μου που ειχε τεραστιες κοιλιες στις εγκυμοσυνες της!!!

Κι εγώ τέτοια κληρονομικότητα έχω. Θωρηκτό θα γίνω. Είμαι και 1,80!!!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

5,2 ηταν. λες να τον επαναλαβω μπας και γλιτωσω? μου ειπε ειναι εξ αιτιας ορμονων συμβαινει οπως και το ζαχαρο...

Εμενα ηταν 4,39 αν θυμαμαι καλα και μετα ηταν 1,55..ναι θεμα ορμονων ειναι..εμενα ο γιατρος με εβαλε να την επαναλαβω..ρωτα τον γιατρο σου οτι σου πει!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εγω απο την αλλη ειμαι απο αυτες που μολις δουν μωρο λιποθυμανε. Δουλευα και για 2 χρονια σε καλοκαιρινο παιδοτοπο, οποτε καταλαβαινεις οτι τα ζουλαγα ολη την ωρα!!! Απο την αλλη ομως θα συμφωνησω στο οτι δεν ειναι ολα ομορφα, ασχετα αν στα ματια της μανας ειναι παντα ομορφα!!! :D:D

ετσι και εγω!! Ειμαι τεραστια!!! :D:D:D Το ιδια και η μανα μου, παρολο που με γεννηθηκα στον 8ο και 1,600kg, ειχε τεραστια κοιλια!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

θα ηταν τελειο κατα τον 6-7 να πιναμε ενα καφεδακι ολες μαζι με τις κοιλιες μεχρι απεναντι!!! μας χαλασε ο καιρος εδω και η διαθεση μου μαζι του... να ειχα ενα τεραστιο παγωτο!!!!!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Ουου! Όμορφες! Τι κάνετε; Και εγώ τρελαίνομαι για μωρά. Έχω σκηνικο, λύκειο πήγαινα, με άφησαν δύο λεπτά με την ανηψια μου που ήταν 6 μηνών και αυτή άρχισε να κλαίει γιατί πειναγε. Μόλις γύρισαν δεν ηξεραν ποιον να ηρεμήσουν. Εμένα η την μπεμπε. Στενοχωρήθηκα έτσι όπως έκλαιγε και τα εμπιξα και εγώ. Ελπίζω να μην είναι έτσι και με το δικό μου γιατί ο αντρουλης μου θα έχει πολύ δουλειά. Χιχιχι...

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

θα ηταν τελειο κατα τον 6-7 να πιναμε ενα καφεδακι ολες μαζι με τις κοιλιες μεχρι απεναντι!!! μας χαλασε ο καιρος εδω και η διαθεση μου μαζι του... να ειχα ενα τεραστιο παγωτο!!!!!!!

Πρέπει να συντονιστούμε και με εσάς τις "εκτός πρωτευούσης" :D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

μακαρι να μπορουσαμε, λιγο δυσκολο ομως εγω ειμαι απο το ΝΑΥΠΛΙΟ!! εεεεεε, θελω και εγω παγωτο τωρα, καραμελαααααα!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ουου! Όμορφες! Τι κάνετε; Και εγώ τρελαίνομαι για μωρά. Έχω σκηνικο, λύκειο πήγαινα, με άφησαν δύο λεπτά με την ανηψια μου που ήταν 6 μηνών και αυτή άρχισε να κλαίει γιατί πειναγε. Μόλις γύρισαν δεν ηξεραν ποιον να ηρεμήσουν. Εμένα η την μπεμπε. Στενοχωρήθηκα έτσι όπως έκλαιγε και τα εμπιξα και εγώ. Ελπίζω να μην είναι έτσι και με το δικό μου γιατί ο αντρουλης μου θα έχει πολύ δουλειά. Χιχιχι...

Νομιζω οτι θα εχει πολυ δουλεια, και εγω κλαιω με τα μωρακια αμα βασανιζονται, συγκινουμαι παρα πολυ!!! Τις προαλλες ειχα παει στην κουμπαρα και ξαδερφη μας, για να δω το ανηψακι μας που ειναι 3 μηνων, ε, εκει που το ειχα αγκαλιτσα και αρχισε να κλαιει ξαφνικα απο την πεινα, με τσακισε πραγματικα!!! Αφου ημουν ετοιμη να βγαλω το βυζι εξω να του το δωσω να το πιπιλησει λιγο μπας και σταματησει, αλλα ενταξει κρατηθηκα!! :D:D:D:D

αυτο το μητρικο παντως, πολυ μου βγαινει!!!:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Εγώ δύσκολο πολυ να έρθω. Είναι πολλές ώρες ταξίδι και δεν συμφέρει να έρθω για μια μέρα. Ο αντρουλης μου δουλευει και δεν μπορεί. Κοντινό συγγενή δεν έχω να δαννυκτερευσω και μαζεύω λεφτά για το κορμός μου. Λοιπόν σας καληνυχτω. Πονάει πολύ το στομάχι μου πάλι. Φιλάκια..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...