Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!!!Πως είστε?Χάνομαι συνεχώς....Εμείς ακόμη δεν ψάξαμε τίποτα εκτός από καρότσι (που το έχω πολύ καημό και λαχτάρα) και είναι το ίδιο με της Πολυξένης!!!!!

Από ονόματα(για να απαντήσω σε όλα τα θέματα)...αν είναι αγόρι θα το πούμε Ραφαήλ-Γιώργο. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο πριν μείνω έγκυος και το Γιώργο του πεθερού. Αν είναι κορίτσι ή σκέτο Ραφαηλία ή Ραφαηλία-Βασιλική(της πεθεράς).

Να σας πω και κάτι?Σήμερα ξύπνησα χωρίς αναγούλες και ,μέχρι αυτή την την ώρα το στομάχι μου δεν έχει κάνει ούτε μία κολοτούμπα...όλες τις προηγούμενες ημέρες είχα αναγούλα από την ώρα που ξυπνούσα το πρωί μέχρι την ώρα που κοιμόμουν το βράδυ...Λέτε να συμβαίνει τίποτα κακό?Ουφ!αγχώθηκα....

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάκια!!!Πως είστε?Χάνομαι συνεχώς....Εμείς ακόμη δεν ψάξαμε τίποτα εκτός από καρότσι (που το έχω πολύ καημό και λαχτάρα) και είναι το ίδιο με της Πολυξένης!!!!!

Από ονόματα(για να απαντήσω σε όλα τα θέματα)...αν είναι αγόρι θα το πούμε Ραφαήλ-Γιώργο. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο πριν μείνω έγκυος και το Γιώργο του πεθερού. Αν είναι κορίτσι ή σκέτο Ραφαηλία ή Ραφαηλία-Βασιλική(της πεθεράς).

Να σας πω και κάτι?Σήμερα ξύπνησα χωρίς αναγούλες και ,μέχρι αυτή την την ώρα το στομάχι μου δεν έχει κάνει ούτε μία κολοτούμπα...όλες τις προηγούμενες ημέρες είχα αναγούλα από την ώρα που ξυπνούσα το πρωί μέχρι την ώρα που κοιμόμουν το βράδυ...Λέτε να συμβαίνει τίποτα κακό?Ουφ!αγχώθηκα....

Μην εισαι χαζη!! Απλα καποια στιγμη πρεπει να υποχωρησουν τα συμπτωματα, ετσι δεν ειναι;;;;; ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!

το Ραφαηλ μ'αρεσει!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Μην εισαι χαζη!! Απλα καποια στιγμη πρεπει να υποχωρησουν τα συμπτωματα, ετσι δεν ειναι;;;;; ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!

το Ραφαηλ μ'αρεσει!! :D:D

Λες ε???Να μην ανησυχώ???Είναι που το θέλω τόοοοοοοσο πολύ αυτό το μπεμπάκι!!! Αλήθεια σου αρέσει το Ραφαήλ? Ας είναι γερό μωρέ και το όνομα λίγο με νοιάζει...

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Λες ε???Να μην ανησυχώ???Είναι που το θέλω τόοοοοοοσο πολύ αυτό το μπεμπάκι!!! Αλήθεια σου αρέσει το Ραφαήλ? Ας είναι γερό μωρέ και το όνομα λίγο με νοιάζει...

Οχι να μην ανησυχεις!!! Εμενα οι αναγουλες κρατησαν μονο μια εβδομαδα!!! :D:D:D Δεν ανησυχω ομως, ειναι μια χαρα το μωρο μου!!!! Επομενως σιγουρα και το δικο σου!!!! ;);););)

Α! κοριτσια σας ειπα οτι τον νιωθω οταν κανει κωλοτουμπες;;;; οταν κουναει χερακια και τετοια δεν τον νιωθω ακομα, αλλα αμα κανει μεγαλες κινησεις νιωθω κατι σαν γαργαλητο!!! Το ιδιο εκανε και στην αυχενικη ο ατιμος και μου ειπε ο γιατρος οτι υπαρχουν αρκετες γυναικες που νιωθουν τα παιδια τους απο νωρις!!!! :D:D:D:D

Α! μου ηρθαν τα αποτελεσματα της κυστικης ινωσης!!! ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Γεια σας γεια σας!οΕγώ παρήγγειλα από την πεθερά σούπα γιουβαρλακια. Σήμερα και αύριο δεν θα πιω σιδηρο για να μαλακώσει το στομάχι μου γιατί τρεις μέρες ερεθηστικε πολύ. Από Δευτέρα λοιπόν το μεσημέρι. Χαίρομαι που σας άρεσε. Κοριτσια για στρώμα τι λέτε; Άκουσα οτι ο κοκοφοινικας δεν κάνει. Αργεί να στεγνώσει αν βραχει, μαζεύει μικρόβια, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αλεργιες στο νεογενιτο. Και επειδή έχω ακούσει διάφορα θα παραγγείλω από ενα εργοστάσιο στρωμάτων που έχουμε ένα ημισκληρο χωρίς ελατήρια. Γιατί το να πάρω σκέτο λατεξ δεν κάνει για βρεφοι. Οποτε ένα ημισκληρο είναι ότι πρέπει. Επεισης άκουσα ότι ο κοκοφοινικας βρωμάει. Έχω κάνει μεγαλη ερευνα και διάβασα απόψεις από πολλές μανούλες.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Πολυ οργανωση βλεπω μπραβο..εγω τπτ δεν εχω κοιταξει και μαλλιν θα αργησω ακομα..φοβαμαι λιγο!!

Ελλη ωραια κουνια!!

Οσο για τα ονοματα και γω αν μπορουσα να βαλω ασχετο θα εβαζα Αλεξανδρος σε αγορι και Λυδια σε κοριτσι!!Δεν γινετε τωρα οποτε θα μπει πεθερου/ας..δεν μου αρεσουν καθολου βεβαια!!Και θα βαλουμε και δευτερο της Παναγιας!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Πολυ οργανωση βλεπω μπραβο..εγω τπτ δεν εχω κοιταξει και μαλλιν θα αργησω ακομα..φοβαμαι λιγο!!

Ελλη ωραια κουνια!!

Οσο για τα ονοματα και γω αν μπορουσα να βαλω ασχετο θα εβαζα Αλεξανδρος σε αγορι και Λυδια σε κοριτσι!!Δεν γινετε τωρα οποτε θα μπει πεθερου/ας..δεν μου αρεσουν καθολου βεβαια!!Και θα βαλουμε και δευτερο της Παναγιας!!

Να μην φοβασαι!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!! Το μωρο σου ειναι υγιεστατο, αυτο να σκεφτεσαι μονο!!! :D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Πολυξένη το sonic δεν μου άρεσε. Μου φαινεται κάπως χοντροκομμένο. Καλά ότι είναι και πολύ ακριβο.

Εμ, οχι ιδιαιτερα χοντροκομμενο, ενα παραπανω ντουλαπακι εχει απο το δικο σου!!! Αλλα τελικα απο κοντα που το ειδαμε δεν ηταν οπως το φανταζομασταν και ετσι αλλαξαμε γνωμη!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

κοριτσαικια γεια σας!!! τρεχαμε απο το πρωι σε δουλειες ψωνια και διαφορα τετοια και τωρα που εφυγε ο αντρουλης μου για τη δουλεια θα σας κανω παρεα!! εμας κουνια θα μας δωσει ο ξαδερφος του αντρα μου σε φυσικο ξυλο που ειναι και το καλυτερο μου. αλλαξιερα θα παρω οσο πιο ιδια μπορω και καλαθουνα για να το κοιμιζω στο δωματιο μου τον πρωτο καιρο. εγω μεχρι να κανω τροφοβλαστη απλα κοιταω, δεν αποφασιζω τιποτα. χρονο θα εχω. οπως επισης εχω και οικονομικο περιορισμο, οποτε δεν αρκει να μου αρεσει κατι... κοκκινιστο μοσχαρακι με μανιταρια και πουρε θα φαω σημερα...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Να μην φοβασαι!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!! Το μωρο σου ειναι υγιεστατο, αυτο να σκεφτεσαι μονο!!! :D:D:D:D

Καλα τωρα με εχει πιασει το αγχος πριν την αυχενικη και τα ωλεπω ολα περιεργα!!Αντε να ερθει η Παρασκευη!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κοριτσαικια γεια σας!!! τρεχαμε απο το πρωι σε δουλειες ψωνια και διαφορα τετοια και τωρα που εφυγε ο αντρουλης μου για τη δουλεια θα σας κανω παρεα!! εμας κουνια θα μας δωσει ο ξαδερφος του αντρα μου σε φυσικο ξυλο που ειναι και το καλυτερο μου. αλλαξιερα θα παρω οσο πιο ιδια μπορω και καλαθουνα για να το κοιμιζω στο δωματιο μου τον πρωτο καιρο. εγω μεχρι να κανω τροφοβλαστη απλα κοιταω, δεν αποφασιζω τιποτα. χρονο θα εχω. οπως επισης εχω και οικονομικο περιορισμο, οποτε δεν αρκει να μου αρεσει κατι... κοκκινιστο μοσχαρακι με μανιταρια και πουρε θα φαω σημερα...

Θα το πατε και εσεις απευθειας στο δωματιο του;;; Εμεις σκεφτομαστε να το βαλουμε στο δωματιο του απο την πρωτη μερα που θα γυρισουμε απο το μαιευτηριο!! Μας ειπε και ο γιατρος οτι ετσι θα του ειναι πιο ευκολο να προσαρμοστει στο χωρο του και να μαθει τα ωραρια του, διαφορετικα να το μεταφερουμε πριν τους 6 μηνες της ζωης του, γιατι μετα θα του ειναι πολυ δυσκολο να μας αποχωριστει!!

τωρα οσο για το φαγητο που εχετε σημερα, μου τρεχουν τα σαλια!!! Θα το κανω και εγω τη Δευτερα!!!:D:D:D

Καλα τωρα με εχει πιασει το αγχος πριν την αυχενικη και τα ωλεπω ολα περιεργα!!Αντε να ερθει η Παρασκευη!!

Ελα ρε συ, αφου το ξερεις και εσυ πως ολα ειναι τελεια. Ειμαι σιγουρη οτι το νιωθεις και οτι εισαι αισιοδοξη, απλα καμια φορα εχεις τις ανασφαλειες σου!! Να μην τις εχεις ομως!! τοσο το μωρο οσο και εσυ ειστε μια χαρα!!

χαμογελα λιγο μωρε!!! :D:D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...