Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Κοριτσια τι κάνετε; Εγώ εδώ παρέα με το στομαχι μου. Πάω για ύπνο γιατί δεν την παλεύω. Καλή ξεκούραση.

ΥΓ: αν μπορούσα να διαλέξω άσχετο θα ήθελα για αγόρι το Αλέξανδρος και για κορίτσι Αθηνα η Άρτεμης.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μάνες. Τι κάνετε; Εγώ τρώω το πρωινό μου. Τελικά το σίδηρο με έκανε έτσι το πρωι. Και τώρα ποναω αλλά τα συνηθησμενα. Όχι αυτό το κακό που είχα τρεις μέρες τώρα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα μάνες. Τι κάνετε; Εγώ τρώω το πρωινό μου. Τελικά το σίδηρο με έκανε έτσι το πρωι. Και τώρα ποναω αλλά τα συνηθησμενα. Όχι αυτό το κακό που είχα τρεις μέρες τώρα!

Καλημέρα!

Μπράβο, ρε συ! Θα δεις πως αν δεν του πετάς κάθε μέρα κάτι που το ταράζει, σιγά-σιγά θα γίνει καλά το στομάχι σου.

Πάντως,

άμα δεν έχετε κανένα όνομα πεθεράς/ού τύπου Πουλχερία ή Βικέντιος :shock:

τα υπόλοιπα "κοινά" ονόματα όλα καλά είναι.

Εμένα μου αρέσει αυτή η παράδοση να παίρνουν τα παιδιά τα ονόματα των παππούδων/γιαγιάδων, αρκεί να μην γίνεται "επειδή δεν θα μου ξαναμιλήσει η μάνα μου".

Οι γονείς μου έβγαλαν τον αδερφό μου Γιώργο από τον πατέρα του πατέρα μου.

Όταν ήρθε η σειρά μου για όνομα τα διαθέσιμα των γιαγιάδων ήταν Ανθή που δεν τους άρεσε με τίποτα και Πηνελόπη που φοβόντουσαν πως θα γίνόταν Πόπη, Λόπη, Τόπι :P

Έψαχναν λοιπόν ένα όνομα που να γιορτάζει για να μην ζηλεύω.

Το Ιωάννα προέκυψε επειδή είχαν και οι δύο από έναν αδερφό Γιάννη.

Μια χαρά μου φαίνεται.

Το όνομα του πατέρα μου είναι ίδιο με του άντρα μου (πάει το ωραίο Νίκος/Νικόλας). Ο πεθερός μου είναι άφαντος από τη ζωή του άντρα μου από τα 8 του άντρα μου που χώρισαν οι γονείς του, οπότε δεν συζητιέται καν το όνομα αυτό.

Εγώ του λέω αν είναι αγόρι να το πούμε Γιώργο, που είναι το όνομα του αδερφού μου και του δεύτερου άντρα της μάνας του.

(Όλα σε κουτάκια τα βάζω,ε; ) :oops:

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που σας αρέσει. Έχει μπόλικο αποθηκευτικό χώρο. Θα έχω κοντά μου τις κρέμες και τα παντα για το μπεμπουλι μου. Δεν θα τρέχω γύρω γύρω και αυτο να κλαίει. Και έχει και μηχανισμό λικνισματος. Σούπερ Ε;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Χαίρομαι που σας αρέσει. Έχει μπόλικο αποθηκευτικό χώρο. Θα έχω κοντά μου τις κρέμες και τα παντα για το μπεμπουλι μου. Δεν θα τρέχω γύρω γύρω και αυτο να κλαίει. Και έχει και μηχανισμό λικνισματος. Σούπερ Ε;

Πολύ όμορφο. Εμένα θα μου δώσει όλη την προίκα ένας φίλος και δεν ξέρω καθόλου τι θα είναι.

Απλά συζητούσα με μία φίλη που έχει ήδη μπεμπέ 14 μηνών (και την έχω λυώσει στις ερωτήσεις) πως το πιο πρακτικό είναι την αλλαγή πάνας να την κάνεις στο μπάνιο: για να μπορείς να πλύνεις το μωρό, επειδή σε κατουράνε πολλές φορές και στο μπάνιο δεν έχεις μοκέτα κάτω κλπ

Θα τα δούμε και στην πορεία, βεβαίως....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημερα κοριτσαρες!!! Δεν εχει αλλαξει κατι με τη μεση μου, τα ιδια!!

Ελλη και εμεις κατι παρομοιο θελαμε στην αρχη αλλα τελικα αλλαξαμε γνωμη!!! :) Πως εισαι σημερα;; Ειδα καλυτερα ε;;;

http://www.beboulino.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B9_3_%CF%83%CE%B5_1_sonic.el.aspx

Μπριζολιτσες με πατατουλες στο φουρνο με μπολικο μπολικο μπολικο λεμονι εχει το μενου για σημερα και καταπληκτικη χωριατικη σαλατουλα με πεντανοστιμα ζαρζαβατικα!!!! χεχεεχ :D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...