Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ δεν προσπάθησα πολυ μην νομιζετε. Από τον Νοέμβριο του 2012. Και 1 Απριλιου του 2013 είδα την χοριακη στα ύψη. Όχι δεν είχα αγοράσει τεστ γιατί θα ανχωνομουνα. Αλλά τον τελευταίο μήνα είχαμε ελάχιστες επαφες μεσα στο μήνα. Και δεν το περίμενα. Έκανα ενα σωρό δουλειές και σηκωνα και βαροι ουουου! Τον είχα διαγράψει τον Μάρτιο. Αφού είχα χάσει τις μέρες. Έμαθα πόσο είχε ο μήνας στις 24 και την περίμενα στις 26. Ούτε σερβιετες δεν είχα αγοράσει που τελείωναν. Στις 25 το απόγευμα πήγα στο σούπερ και αγόρασα. Τζάμπα τα 3.50 ευρώ. Κλειστό έμεινε το πακέτο. Δεν παραπονιέμαι όμως! Καλύτερα..

Άσε. Εγώ που είμαι της οργάνωσης έχω 2-3 πακέτα από κάθε μέγεθος που χρησιμοποιώ. Θα τις βάλω σε βιτρινούλα :P

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Παιδάκια δοκιμάζουν για πρώτη φορά τροφές

Δείτε το!

Πολυ γελιο το εχω δει και εγω, και πολλα αλλα βιντεακια με μωρακια που γελανε που τρωνε που ξυπνανε!!!! αχχαχαχα!!!!!!

α! Εχω δει ολα τα βιντεο με τις γεννες που υπαρχουν στο youtube, στο σπιτι, στο αυτοκινητο, στο μαιευτηριο παντου!!! Το τι κλαμα εχω ριξει απο την συγκινηση δεν περιγραφεται!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Αυτο με τις σερβιετες το επαθα και εγω!!! 2-3 μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος πηγαμε σουπερ μαρκετ και πηρα 2-3 συσκευασιες!!! Τωρα τις κοιταω και γελαω!!! χεχεχεχεχεχ:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Άντε υπομονή και σε λιγότερο από μισό χρόνο θα βλέπουμε τα δικά μας. Πολύ μου ακούστηκε αυτό το μισος χρόνος .. Είναι νωρίς ακόμα αλλά έχετε σκεφτεί για ονομα;

Αν είναι κορίτσι, Ρόζα-Μαρία, όπως έλεγαν τη μάνα μου (την έχω χάσει πριν 10 χρόνια)

Αν είναι αγόρι, δεν ξέρουμε. Δεν του αρέσει κανένα όνομα του άντρα μου!

Άμα το δεύτερο είναι κορίτσι πάλι, Ελένη, το όνομα της πεθεράς μου που μου αρέσει κιόλας.

Αν είναι αγόρι, σας παραπέμπω 2 γραμμές πιο πάνω :P

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Άντε υπομονή και σε λιγότερο από μισό χρόνο θα βλέπουμε τα δικά μας. Πολύ μου ακούστηκε αυτό το μισος χρόνος .. Είναι νωρίς ακόμα αλλά έχετε σκεφτεί για ονομα;

ονομα?? της πεθερας μου θα βγαλουμε με το καλο αν ειναι κοριτσακι Κωνσταντινα. δεν τρελαινομαι, θα την φωναζω Ναντια :D. ο πεθερος μου ειπε δεν θελει να ακουστει παλι το ονομα του (Γιαννης) οποτε αν ειναι αγορι θα μεινουμε στο Κωνσταντινος που δεν μου αρεσει καθολου. γενικα δεν εχω θεμα, πολυ λιγο με νοιαζει το ονομα του, εγω σπανια θα το λεω!!:D:D:D

Ελλακι εισαι καλυτερα??

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Εγώ έκανα πλάκα την κουνιαδα μου. Σιγα της λέω τόσα ωραίο ονόματα υπάρχουν. παμινοντας,ΘΘεμιστοκλής, Ηρακλής, Μενελαος, Ευρυπιδης.. Τοσα ειναι.. Και να λέει τι; σιγά μην το βγάλω έτσι. Να της τα λέω με σοβαρό ύφος και να θέλω να γελάσω και να μην μπορω να μην με πάρει χαμπάρι οτι κάνω πλακα. Εγώ δεν θα ανχωθω για το όνομα. Θα δώσω απο τα πεθερικά μου. Πως το λένε; Ο πατέρας μου έχει γιο για να ακούσει όνομα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ έκανα πλάκα την κουνιαδα μου. Σιγα της λέω τόσα ωραίο ονόματα υπάρχουν. παμινοντας,ΘΘεμιστοκλής, Ηρακλής, Μενελαος, Ευρυπιδης.. Τοσα ειναι.. Και να λέει τι; σιγά μην το βγάλω έτσι. Να της τα λέω με σοβαρό ύφος και να θέλω να γελάσω και να μην μπορω να μην με πάρει χαμπάρι οτι κάνω πλακα. Εγώ δεν θα ανχωθω για το όνομα. Θα δώσω απο τα πεθερικά μου. Πως το λένε; Ο πατέρας μου έχει γιο για να ακούσει όνομα..

Ο άντρας μου διαβάζει κάτι βιβλία με ονόματα από Όμηρο και μου λέει κάτι ανδρικά ονόματα τύπου Ποδαλείριος κλπ :D

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Μαγδουλα μου καλύτερα είμαι. Το πρωί είναι το βασανο. Την υπολοιπη μέρα είναι πιο υπια τα πράγματα. Σας αφήνω τώρα. Παω να βρω τον πατέρα του παιδιού μου να με πάει να πάρω γρανίτα λεμόνι. Χιχι.. Άντε πολλά Μάτσα μουτσα!!!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμενα μ'αρεσουν ολα τα αρχαια και περιεργα οπως Ομηρος, Ιασωνας, Φαιδωνας κτλ και για κοριτσι Αφροδιτη, Περσεφονη, Αρετη!! Αλλα δυστυχως ο αντρας μου θελει οπωσδηποτε να το πουμε Βαγγελη (του πατερα του) αμα ειναι αγορι, αμα ειναι κοριτσι, οτι θελω!! Μα ρε παιδια ΒΑΓΓΕΛΗ το παιδακι μου;;; ΜΠΛΙΑΧ!!!! τοσο ομορφα και περιεργα ονομα υπαρχουν!! :evil::evil::evil::evil::evil:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Εμενα μ'αρεσουν ολα τα αρχαια και περιεργα οπως Ομηρος, Ιασωνας, Φαιδωνας κτλ και για κοριτσι Αφροδιτη, Περσεφονη, Αρετη!! Αλλα δυστυχως ο αντρας μου θελει οπωσδηποτε να το πουμε Βαγγελη (του πατερα του) αμα ειναι αγορι, αμα ειναι κοριτσι, οτι θελω!! Μα ρε παιδια ΒΑΓΓΕΛΗ το παιδακι μου;;; ΜΠΛΙΑΧ!!!! τοσο ομορφα και περιεργα ονομα υπαρχουν!! :evil::evil::evil::evil::evil:

ειναι πως τα εχεις συνδεσει τελικα τα ονοματα! εμενα λενε τον αδερφο μου Βαγγελακη, για πολλα χρονια καμια απο τις τρεις αδερφες που ειμαστε δεν ειχαμε ονομα, ημασταν παντα οι αδερφες του Βαγγελακη. το λατρευω το ονομα αυτο ακομα και στην θηλυκη του εκδοση!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

ειναι πως τα εχεις συνδεσει τελικα τα ονοματα! εμενα λενε τον αδερφο μου Βαγγελακη, για πολλα χρονια καμια απο τις τρεις αδερφες που ειμαστε δεν ειχαμε ονομα, ημασταν παντα οι αδερφες του Βαγγελακη. το λατρευω το ονομα αυτο ακομα και στην θηλυκη του εκδοση!!!

μπορει να εχεις δικιο!! Αλλα απο την αλλη πραγματικα λατρευω τον πεθερο μου, απλα το ονομα του δεν μ'αρεσει!!! :cry::cry:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

μπορει να εχεις δικιο!! Αλλα απο την αλλη πραγματικα λατρευω τον πεθερο μου, απλα το ονομα του δεν μ'αρεσει!!! :cry::cry:

μπορει να μην φταιει ο πεθερος σου αλλα κατι παλιοτερο ;),. η δεχομα και το γεγονος οτι απλα δεν σου αρεσει το βαγγελης οπως εμενα το Κωνσταντινος. χωρις λογο!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...