Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13 Αγορι

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

14/05 glykeritsa (αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

16/05 magdou

17/05 elenaki1987 (αυχενικη)

20/05 Ellie2013 (αυχενικη)

25/05 maribell

27/05 polixenh (επιβεβαιωση φυλου)

27/05 magdou (ληψη τροφοβλαστη)

28/05 stefaniana (επιβεβαιωση φυλου)

30/05 maria* (αυχενικη)

30/05 Lia_84 (αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου γεια σας!!! Χριστός Ανέστη καταρχήν και ελπίζω να μου είστε καλά!

Εμείς λείπαμε 10 μέρες στους γονείς γι αυτό χάθηκα (σας έλειψα; χιχι)...

Αισίως διανύουμε την 11η εβδομάδα και ανυπομονώ να κλείσω από βδομάδα ραντεβού για αυχενική... Το πολύ σε 10 μέρες πιστεύω να την έχω κάνει! Οι αναγούλες συνεχίζονται όχι όμως σε τραγική ένταση απλά είναι μια μόνιμη κατάσταση οπότε λίγο με έχει κουράσει! βέβαια δε με πτοούν και τρώω κανονικά και τα πάντα. Η μαγειρίτσα και το κοκορέτσι είναι από τα αγαπημένα μου και έφαγα κανονικά και χωρίς τύψεις! Μια φορά το χρόνο είναι και άλλωστε τις συκωταριές τις είχε πλύνει η μανούλα μου!

Έβαψα και το μαλλί και έφτιαξε η διάθεση μου!

Όσον αφορά για αγορές εγώ αυτή τη φορά έχω αρκετά πράγματα και πλέον ξέρω και τι είναι περιττό... καρότσι στον γιο μου είχαμε πάρει ένα σκέτο της bebeconfort από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καθισματάκι για 0-9 kg μου χε δώσει ο αδερφός μου οπότε το τριπλό καρότσι θα μου δινε μόνο το πορτ μπεμπέ το οποίο μου φαινόταν άχρηστο και τελικά όντως δε μου χρειάστηκε...μια χαρά μπαίνει το μωράκι και στο καρότσι κατευθείαν...κούνια έχουμε αν και ακόμα κοιμάται ο μικρός μέσα και αν μέχρι να γεννήσω δεν τον έχω βάλει σε κρεβάτι θα δανειστώ πάλι από τον αδερφό μου μία ακόμα κούνια! Αποστειρωτή μου χε δώσει η κουμπάρα μου αν και τον χρειάστηκα ελάχιστα καθότι θήλαζα και ο μικρός πιπίλα δεν έπαιρνε μέχρι 8 μηνών που κόψαμε το θηλασμό. Τον χρησιμοποίησα μόνο ένα δίμηνο που χρειάστηκε να πάω για δουλειά και ο μικρός ήταν 4 μηνών οπότε έκανα αντλήσεις και αποστείρωνα μπουκάλια και θήλαστρο... Ε τώρα θα τον ξαναδανειστώ! Ριλάξ επίσης μου χε δώσει η κουμπάρα αν και ο μικρός μου έκτατσε ελάχιστα και τώρα θα το ξαναδανειστώ. Φυσικά για φορμάκια και ζιπουνάκια και γενικά όλη την προίκα δε το σύζητω έχω από όλα...άλλωστε γι αυτό επεδίωξα να γεννήσω το 2ο περίπου την ίδια εποχή για να μη τα ξαναπαίρνω...εκτός αν τώρα έχω κοριτσάκι που όλο και κάποιο ροζάκι θα προσθέσω στην συλλογή, χεχεχε!

Πάντως όσες περιμένετε πρώτο παιδάκι να το ευχαριστηθείτε αυτό με το ψάξιμο των μωρουδιακών, είναι πολύ όμορφο!!! Κι αν δεν θέλετε να πάρετε δανεικά να μην ακούτε κανέναν...μια φορά κάνουμε το πρώτο μας παιδάκι!!!

Ελπίζω να μη σας έπρηξα...Φιλάκια!

Αυτο με την προηγούμενη εμπειρία και το τι είναι και τι οχι περιττο νομίζω είναι πολύ σημαντικό :D

age.png

preg.png

Την κούνια όπως ειπα την έχω ήδη βρει. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν θέλω να δανειστώ επιπλακια και καρότσι. Έτσι και αλλιώς για αρχή αυτά θα πάρω. Κούνια, καθησμα αυτοκινήτου και καροτσι. Ριλαξ θα πάρω πιο μετά για μεγαλύτερο που να μπορεί να κάθετε κιόλας. Πάρκο θα πάρω όταν θα αρχίσει να στηρίζεται. Μέχρι τότε θα μπορεί να παίζει άνετα στην κούνια. Σεντονακια και τέτοια θα αρχίσω να ψάχνω απο τον πεμπτο. Οπότε τον Αύγουστο με το καλό ( και με τις εκπτωσεις) να ξεκινήσω με αυτα. Ρουχαλάκια από Σεπτέμβριο που θα φέρουν και καινούριακ σχεδιακια χειμωνιάτικα. Και από Οκτώβριο πλυσημο, στεγνωμα, σιδερωμα και δίπλωμα μέχρι να περάσει και ο τελευταίος μηνας και να πάρουμε τα ψαράκια μας αγκαλιτσα. Α! Δεν περνάει ο καιρός..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Απο την μια εισαι τοσο τυχερη που τα εχεις ολα, απο την αλλη ομως δεν σου λειπει λιγο αυτο το ψαξιμο κτλ;;;;;

Καλέ μόνο μου λείπει!!! Πολύ!!!!!!!!!!!!! Αφού παρακαλάω να κάνω κορίτσι να έχω δικαιολογία οτι είναι άλλο φύλο για να ξεχυθώ για ψ'ωνια, χοχοχοχοχο! Γι αυτό λέω να το ευχαριστηθείτε όσες είναι το πρώτο σας!

Παρεπιπτόντως Πολυξένη οτι διαλέξατε είναι τέλειο...

Κορίτσια μια συμβουλή μη τα πάρετε όλα από τώρα μόνες σας...κάποιοι κοντινοί σας συγγενείς και φίλοι θα θέλουν να σας πάρουν κάτι καλό κι αν τα έχετε όλα θα τους δυσκολέψετε. Για παράδειγμα εμένα παρκοκρέβατο μου πήραν ο αδερφός του μπαμπά μου, θήλαστρο ο αδερφός μου, καρεκλάκι για φαϊ ο κουνιάδος μου κλπ...

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Καλέ μόνο μου λείπει!!! Πολύ!!!!!!!!!!!!! Αφού παρακαλάω να κάνω κορίτσι να έχω δικαιολογία οτι είναι άλλο φύλο για να ξεχυθώ για ψ'ωνια, χοχοχοχοχο! Γι αυτό λέω να το ευχαριστηθείτε όσες είναι το πρώτο σας!

Παρεπιπτόντως Πολυξένη οτι διαλέξατε είναι τέλειο...

Κορίτσια μια συμβουλή μη τα πάρετε όλα από τώρα μόνες σας...κάποιοι κοντινοί σας συγγενείς και φίλοι θα θέλουν να σας πάρουν κάτι καλό κι αν τα έχετε όλα θα τους δυσκολέψετε. Για παράδειγμα εμένα παρκοκρέβατο μου πήραν ο αδερφός του μπαμπά μου, θήλαστρο ο αδερφός μου, καρεκλάκι για φαϊ ο κουνιάδος μου κλπ...

Εχεις απολυτο δικαιο!!! Αλλα τουλαχιστον θα ξερουμε τι να τους ζητησουμε!!! ;);) μη μας φερουν ο,τι να'ναι!!!

Ελλη μου, εμεις απο την αλλη το χρειαζομαστε οπωσδηποτε ενα 2οροφο παρκοκρεβατο με αλλαξιερα, γιατι το σπιτι μας ειναι μεζονετα και πρεπει να εχω ενα κρεβατακι και στον κατω οροφο για τις ωρες που θα μαγειρευω ή θα κανω δουλειες!! Οποτε θα ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα παρουμε!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Μαζι με τον αντρα μου τα διαλεξαμε, με κριτηριο την λειτουργικοτητα τους και φυσικα το design τους μια και το σπιτι μας ειναι πολυ μοντερνο!! Για το δωματιο, την καλαθουνα, το παρκοκρεβατο και το καροτσι ειμαστε σιγουροι, τωρα ρηλαξ, στρατα και καρεκλακι φαγητου μπορει και να αλλαξουμε!!! :D:D

Γιατι ρωτας ετσι;; δεν σ'αρεσουν;;; :cry::cry::cry:

Απλά έχω πελαγώσει και μου κάνει εντύπωση που είσαι τόσο ready από τόσο νωρίς!

Ρωτάω γιατί ψάχνομαι κι εγώ και δεν ξέρω καθόλου τι μου γίνεται!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Εχεις απολυτο δικαιο!!! Αλλα τουλαχιστον θα ξερουμε τι να τους ζητησουμε!!! ;);) μη μας φερουν ο,τι να'ναι!!!

Ελλη μου, εμεις απο την αλλη το χρειαζομαστε οπωσδηποτε ενα 2οροφο παρκοκρεβατο με αλλαξιερα, γιατι το σπιτι μας ειναι μεζονετα και πρεπει να εχω ενα κρεβατακι και στον κατω οροφο για τις ωρες που θα μαγειρευω ή θα κανω δουλειες!! Οποτε θα ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα παρουμε!!! :D:D

Αυτές οι μεζονέτες είναι όμορφες αλλά πακέτο στην καθημερινότητα!

Για τις 2 κούνιες:

Μία φίλη μου έχει το κανονικό της σπίτι στην Αθήνα, ο άντρας της δουλεύει αναπληρωτής έξω από την Πάτρα όπου και βρίσκεται η πεθερά της και έχει 2 εξοχικά γονιών, ένα έξω από την Πάτρα και ένα στη Ναύπακτο.

Έχει 4 κούνιες!

Την καλή στην Αθήνα και 3 του ΙΚΕΑ (τις πιο απλές) σε κάθε σπίτι!

Τώρα ετοιμάζεται για το 2ο και λέει πως θα αναγκαστεί να αγοράσει άλλες 4!!!! χαχαχαχα

Απλά μου ήρθε η ιστορία και είπα να σας την πω!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Απλά έχω πελαγώσει και μου κάνει εντύπωση που είσαι τόσο ready από τόσο νωρίς!

Ρωτάω γιατί ψάχνομαι κι εγώ και δεν ξέρω καθόλου τι μου γίνεται!

Ελα ρε συ, μην αγχωνεσαι θελει κανα δυο χρονακια ψαξιμο χαχαχ!!! Εγω τα ψαχνω απο τοτε που αρχισαμε τις προσπαθειες, δλδ απο τον Δεκεμβριο του 2011. Που να δεις τι εκανα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, ημουν ΟΛΗ μερα μπροστα απο το laptop και κοιτουσα ο,τι μωρουδιακο υπηρχει!!! χεχεχεχ ειδικα τωρα που πανε οοοοοοολα καλα, εχω βρει και τα ρουχαλακια του μεχρι 5 ετων!! χεεχεχεχ :D:D:D:D:D

Αυτές οι μεζονέτες είναι όμορφες αλλά πακέτο στην καθημερινότητα!

Για τις 2 κούνιες:

Μία φίλη μου έχει το κανονικό της σπίτι στην Αθήνα, ο άντρας της δουλεύει αναπληρωτής έξω από την Πάτρα όπου και βρίσκεται η πεθερά της και έχει 2 εξοχικά γονιών, ένα έξω από την Πάτρα και ένα στη Ναύπακτο.

Έχει 4 κούνιες!

Την καλή στην Αθήνα και 3 του ΙΚΕΑ (τις πιο απλές) σε κάθε σπίτι!

Τώρα ετοιμάζεται για το 2ο και λέει πως θα αναγκαστεί να αγοράσει άλλες 4!!!! χαχαχαχα

Απλά μου ήρθε η ιστορία και είπα να σας την πω!

μη με πληγωνεις με την καθαριοτητα!!! Μην με πληγωνεις σου λεω!!! :D:D:D:D:D

αυτο με τις κουνιες παραπαει!!!! ειπαμε ντε!!!:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να βάλω το Λίνκ να τη δειτε. Και εγω απο όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες ψάχνω. Ξέρω τι θα πάρω. Από που δεν ξερω. Το μόνο που έχω βρει είναι δύο κουβερτουλες που τις εχει κρατήσει η μάνα μου. Και μερικά ρουχαλάκια έχει αλλά δεν θα βάλω στο παιδί μου ρούχα 22 χρόνων. Εκτός από ενα μπουφανακι άσπρο δικό μου αν είναι κοριτσάκι επειδή είναι πολύ ομορφο και αν είναι αγοράκι για όταν γίνει 2 και μετά εχει κρατήσει ένα ολοσωμο μπουφανακι που έχει και γαντακια και είναι πολυ ωραίο. Σημειωτέων η μια κουβερτουλα είναι αγκαλιάς πλεγμενη στο χέρι. Πολύ όμορφη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δεν μπορώ να βάλω το Λίνκ να τη δειτε. Και εγω απο όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες ψάχνω. Ξέρω τι θα πάρω. Από που δεν ξερω. Το μόνο που έχω βρει είναι δύο κουβερτουλες που τις εχει κρατήσει η μάνα μου. Και μερικά ρουχαλάκια έχει αλλά δεν θα βάλω στο παιδί μου ρούχα 22 χρόνων. Εκτός από ενα μπουφανακι άσπρο δικό μου αν είναι κοριτσάκι επειδή είναι πολύ ομορφο και αν είναι αγοράκι για όταν γίνει 2 και μετά εχει κρατήσει ένα ολοσωμο μπουφανακι που έχει και γαντακια και είναι πολυ ωραίο. Σημειωτέων η μια κουβερτουλα είναι αγκαλιάς πλεγμενη στο χέρι. Πολύ όμορφη.

Καλά, δεν παραπονιέμαι. Δεν πρόλαβα να προσπαθήσω και ήμουν έγκυος.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Και εγώ δεν προσπάθησα πολυ μην νομιζετε. Από τον Νοέμβριο του 2012. Και 1 Απριλιου του 2013 είδα την χοριακη στα ύψη. Όχι δεν είχα αγοράσει τεστ γιατί θα ανχωνομουνα. Αλλά τον τελευταίο μήνα είχαμε ελάχιστες επαφες μεσα στο μήνα. Και δεν το περίμενα. Έκανα ενα σωρό δουλειές και σηκωνα και βαροι ουουου! Τον είχα διαγράψει τον Μάρτιο. Αφού είχα χάσει τις μέρες. Έμαθα πόσο είχε ο μήνας στις 24 και την περίμενα στις 26. Ούτε σερβιετες δεν είχα αγοράσει που τελείωναν. Στις 25 το απόγευμα πήγα στο σούπερ και αγόρασα. Τζάμπα τα 3.50 ευρώ. Κλειστό έμεινε το πακέτο. Δεν παραπονιέμαι όμως! Καλύτερα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...