Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια και απο εμένα.

Ellie υπομονή με το στομάχι. Και εγω ενω χθες το πρωι έγραφα οτι τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει, 5 φορές έκανα εμετό το απόγευμα μέσα σε μισή ώρα (και είχα και το Big boss στη δουλειά να εκνευρίζεται γιατι στις 6.30 το απόγευμα δεν ήμουν σε θέση να κάνω το group meeting που ήθελε....όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχουν ωράρια στη δουλειά μου :tongue:).

Magdou και εγω έκανα εξετάσεις θυροειδή στην αρχή αλλά ήταν φυσιολογικές και μου είπε να τις επαναλάβω αφου έχει προχωρήσει λίγο η εγκυμοσύνη. Πάντως ο ενδοκρινολόγος ήταν πολύ χαλαρός με το θέμα "χάπι" και το ίδιο έχω καταλάβει και απο άλλες κοπέλες που είχαν αντίστοιχο θέμα. Οπότε μην ανυσηχείς καθόλου.

Zacharoula μπράβο για τ'αποτελέσματα.

Εμείς για καρότσι, κούνιες κλπ δεν έχουμε κοιτάξει καθόλου. Έχουμε σίγουρα καρότσι με όλα τα εξαρτήματα απο αδέλφια, κούνιες, αποστηρωτές κλπ. Ωστόσο ορισμένα σίγουρα θα τα αγοράσουμε.

Σας χαιρετώ.

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το σίδηρο σε χάπι το πίνω από την προιγουμενη φορά που πήγα στο γιατρό. Με το υγρό σίδηρο είχα αναγουλες όλη μέρα. Και έκανα εμετό το τελευταίο που ήπια. Απλως το χάπι το έπινα το μεσημέρι πριν το φαγητό όχι το πρωί. Όσο για κρεβατάκι βρήκα. Καρότσι απο τα τζαμπο. Όσοι έχουν πάρει έχουν βγει σκυλιά. Καθησμα θα πάρω για αρχή αυτό που είναι για τους πρώτους μήνες που είναι πιο ξαπλωμένο και κοιτάει ανάποδα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

5,2 ηταν. λες να τον επαναλαβω μπας και γλιτωσω? μου ειπε ειναι εξ αιτιας ορμονων συμβαινει οπως και το ζαχαρο...

magdou εγω πριν μεινω εγκυος εκανα πολλες εξετασεις κ μεσα σε αυτες κ θυρεοειδη...ηταν 5,1 με ανωτατο οριο το 5. Μου ειπε λοιπον οτι αφου θελω να μεινω εγκυος καλο ειναι να παρω Τ4 κ να κατεβασω την TSH γιατι στην εγκυμοσυνη ειναι καλα να ειναι κατω απο 2.Μετα απο το θηλασμο ειπε θα το σταματησω το χαπακι κ απλα θα κανω εξετασεις για παρακολουθηση. κ μην ξεχνας οτι ο θυρεοειδης εχει μεγαλη σχεση με την νοητικη αναπτυξη του μωρου σου.Δεν πειραζει αν παρεις ενα χαπακι για λιγο καιρο. Α!εγω εκανα κ υπερηχο κ ειχα αρκετους υποηχους οζους...κ δεν κρυβω οτι ειχα παθει σοκ οταν το εμαθα γιατι το μονο που φοβαμαι ειναι μην παχυνω...

Και επειδή είμαι μεγάλη σουρτούκω και οδηγώ πολύ, ιδού η πρώτη μου αγορά για την εγκυμοσύνη μου (οκ, έχω πάρει και σουτιέν εγκυμοσύνης γιατί τα μπαλόνια μου δεν χωρούσαν πια στα κανονικά σουτιέν μου)

http://www.anatello.gr/cart/Besafe-Pregnacy.html

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Και επειδή είμαι μεγάλη σουρτούκω και οδηγώ πολύ, ιδού η πρώτη μου αγορά για την εγκυμοσύνη μου (οκ, έχω πάρει και σουτιέν εγκυμοσύνης γιατί τα μπαλόνια μου δεν χωρούσαν πια στα κανονικά σουτιέν μου)

http://www.anatello.gr/cart/Besafe-Pregnacy.html

ρε τι ωραιο ειναι αυτο!!! εγω στο αμαξι τη ζωνη την κραταω να μην με πιεζει στην κοιλια!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

να σας πω κι εγω πως διαλεξα τον γιατρο μου? (οτι να'ναι θυμαμαι αλλα ειμαι κλεισμενη σπιτι τι να κανω?)

λοιπον μετα απο ενα δυσαρεστο περιστατικο του ευρυτερου κυκλου μου απο μια μανουλα που θα γεννουσε στο ιασω αλλα υπηρξαν επιπλοκες και την εστειλαν στο ελενα (ευτυχως πηγαν ολα καλα) αλλα ο απαραδεκτος γιατρος της της ζητησε χρηματα παρ ολ αυτα εστω ενα μικρο μερος(!!!!) ειπα μεσα μου οτι δεν προκειται να παω σε ιδιωτικο με κανεναν τροπο. οποτε ειπα θα παω στο ελενα. για τον γιατρο μου εκανα μεγαλη ερευνα στο ιντερνετ (ουτε ενα αρνητικο σχολιο) και εξομολογησα μια γνωστη που πριν 6 μηνες ειχε γεννησει μαζι του αποφασισα αυτον. οπου αν ημουν ελευθερη μπορει και να τον ερωτευομουν :oops:. μεχρι και ο αντρας μου σχολιασε το ποσο καλος και γλυκος ειναι! το πιο σημαντικο?? απανταει παντα στο τηλεφωνο!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Λοιπον, καροτσακι κατεληξα στο trilogy της inglesina - αυτο θα ειναι και το δωρο της μαμα μου!

οσο αφορα τις προικες, εχω ξετρελαθει με αυτες του Ηρα, ειναι λιγο ακριβες, αλλα ποιοτικα ειναι πολυ ανωτερα απο αλλα. ε και αφου τα παιρνεις μια φορα...

Εγω δεν μπορω να παρω τιποτα απο αδερφο - ξαδερφια κτλ, γιατι πολυ απλα ειμαι η πρωτη που γινεται μανουλα! μονο μια ξαδερφη του αντρα μου εχει παιδακι, αλλα δεν τη ξερω και τοσο καλα και δεν ενδιαφερομαι να παρω πραγματα απο εκει..ετσι απαντησα στη πεθερα μου οταν μου ειπε να παρουμε τα παντα απο την ανηψια της! η αποψη μου ειναι, οτι αφου δουλευω, βγαζω καποια χρηματα, θελω να τα ξοδεψω για το παιδακι μου! το πρωτο μου ειναι στο κατω κατω...και δεν ειναι και οτι θα τα παρω απο τον αδερφο μου...τελος παντων...αρκετα πραγματα λεω να παραγγειλω και απο το amazon.co.uk που αρκετα πιο οικονομια, οπως αποστειρωτες κτλ.

Αλλα...ακομη εκτος απο κατι ρουχαλακια εγκυμοσυνης και ενα μαγιο, δεν εχω ψωνισει τιποτα βεβαια! προς τον αυγουστο θα ξεκινησω ( να εχουν παει ολα καλα βεβαια...) που θα εχει και εκπτωσεις ;)

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

ρε τι ωραιο ειναι αυτο!!! εγω στο αμαξι τη ζωνη την κραταω να μην με πιεζει στην κοιλια!!

Κι εμένα με έπιανε άγχος με τη ζώνη ακριβώς εκεί που έχει φουσκώσει η κοιλιά μου.

Το έβαλα τώρα που ερχόμουνα από τη δουλειά και είναι μια χαρά.

Το μόνο ζήτημα είναι πως το καλοκαίρι που θα φοράω φορεματάκια, θα μου τραβάει όλο το φόρεμα πάνω και θα είμαι με τα μπουτάκια έξω.

Sexy Mama!

να σας πω κι εγω πως διαλεξα τον γιατρο μου? (οτι να'ναι θυμαμαι αλλα ειμαι κλεισμενη σπιτι τι να κανω?)

λοιπον μετα απο ενα δυσαρεστο περιστατικο του ευρυτερου κυκλου μου απο μια μανουλα που θα γεννουσε στο ιασω αλλα υπηρξαν επιπλοκες και την εστειλαν στο ελενα (ευτυχως πηγαν ολα καλα) αλλα ο απαραδεκτος γιατρος της της ζητησε χρηματα παρ ολ αυτα εστω ενα μικρο μερος(!!!!) ειπα μεσα μου οτι δεν προκειται να παω σε ιδιωτικο με κανεναν τροπο. οποτε ειπα θα παω στο ελενα. για τον γιατρο μου εκανα μεγαλη ερευνα στο ιντερνετ (ουτε ενα αρνητικο σχολιο) και εξομολογησα μια γνωστη που πριν 6 μηνες ειχε γεννησει μαζι του αποφασισα αυτον. οπου αν ημουν ελευθερη μπορει και να τον ερωτευομουν :oops:. μεχρι και ο αντρας μου σχολιασε το ποσο καλος και γλυκος ειναι! το πιο σημαντικο?? απανταει παντα στο τηλεφωνο!!

Μπράβο!

Λοιπον, καροτσακι κατεληξα στο trilogy της inglesina - αυτο θα ειναι και το δωρο της μαμα μου!

οσο αφορα τις προικες, εχω ξετρελαθει με αυτες του Ηρα, ειναι λιγο ακριβες, αλλα ποιοτικα ειναι πολυ ανωτερα απο αλλα. ε και αφου τα παιρνεις μια φορα...

Εγω δεν μπορω να παρω τιποτα απο αδερφο - ξαδερφια κτλ, γιατι πολυ απλα ειμαι η πρωτη που γινεται μανουλα! μονο μια ξαδερφη του αντρα μου εχει παιδακι, αλλα δεν τη ξερω και τοσο καλα και δεν ενδιαφερομαι να παρω πραγματα απο εκει..ετσι απαντησα στη πεθερα μου οταν μου ειπε να παρουμε τα παντα απο την ανηψια της! η αποψη μου ειναι, οτι αφου δουλευω, βγαζω καποια χρηματα, θελω να τα ξοδεψω για το παιδακι μου! το πρωτο μου ειναι στο κατω κατω...και δεν ειναι και οτι θα τα παρω απο τον αδερφο μου...τελος παντων...αρκετα πραγματα λεω να παραγγειλω και απο το amazon.co.uk που αρκετα πιο οικονομια, οπως αποστειρωτες κτλ.

Αλλα...ακομη εκτος απο κατι ρουχαλακια εγκυμοσυνης και ενα μαγιο, δεν εχω ψωνισει τιποτα βεβαια! προς τον αυγουστο θα ξεκινησω ( να εχουν παει ολα καλα βεβαια...) που θα εχει και εκπτωσεις ;)

Εμένα ένας άσχετος φίλος του άντρα μου θα μου δώσει κάμποσα ελαφρώς χρησιμοποιημένα πράγματα που έχει απ' την κόρη του.

Για τα inglesina έχω ακούσει τα καλύτερα.

Απλά μία φίλη μου είπε να μην πάρω πολυ-καρότσι γιατί τελικά δεν βολεύει.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Ψυχραιμια...εαν δεν ειχαμε συμπτωματα, τοτε θα φοβομασταν οτι κατι δεν παει καλα! ολα θα περασουν...εγω ειμαι 14 εβδομαδων, και εχω ακομα ανακατοσουρες και διαφορα, ενω μου ειχε πει ο γιατρος οτι μεχρι την 12-13 εβδομαδα θα περασουν. αλλα καλα κρατουν! εχω αρχισει να πιστευω οτι ποτε ξανα δεν θα ευχαριστηθω φαγητο!

Λοιπον, χτες πηγαμε στο γιατρο, αναλυσαμε την αυχενικη μας, τα αποτελεσματα μας ειναι παραπανω απο καλα, μας μετρησε και μας βρηκε και μια εβδομαδα μεγαλυτερους! αρα χαιρομαστε :-) απο εκει ομως που λεγαμε ειναι κοριτσακι...μας λεει κατι βλεπω αναμεσα στα ποδια! μαλλον αγορακι, εαν δεν ηταν ο ομφαλιος λωρος! για να δουμε, τι θα ειναι τελικα! σιριαλ εγινε το φυλο του παιδιου μου! οτι και να ειναι, μονο γερο θελω να ειναι :-)

τωρα που αναφερατε καροτσακια και μπεμπε, ειμαι η μονη που τα εχω δει ολα, εχω ηδη καταληξει σε καροτσι, κρεββατι προικα κτλ?????

Μπραβο μπραβο τρομερα νεακια!!! :D:D:D

και εγω τα εχω βρει ολα!!!! ΟΛΑ ομως!!! απο το χρωμα στους τοιχους μεχρι και τις πανες!!! :D:D:D:D

ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ;;;;;;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας!!! Χριστός Ανέστη καταρχήν και ελπίζω να μου είστε καλά!

Εμείς λείπαμε 10 μέρες στους γονείς γι αυτό χάθηκα (σας έλειψα; χιχι)...

Αισίως διανύουμε την 11η εβδομάδα και ανυπομονώ να κλείσω από βδομάδα ραντεβού για αυχενική... Το πολύ σε 10 μέρες πιστεύω να την έχω κάνει! Οι αναγούλες συνεχίζονται όχι όμως σε τραγική ένταση απλά είναι μια μόνιμη κατάσταση οπότε λίγο με έχει κουράσει! βέβαια δε με πτοούν και τρώω κανονικά και τα πάντα. Η μαγειρίτσα και το κοκορέτσι είναι από τα αγαπημένα μου και έφαγα κανονικά και χωρίς τύψεις! Μια φορά το χρόνο είναι και άλλωστε τις συκωταριές τις είχε πλύνει η μανούλα μου!

Έβαψα και το μαλλί και έφτιαξε η διάθεση μου!

Όσον αφορά για αγορές εγώ αυτή τη φορά έχω αρκετά πράγματα και πλέον ξέρω και τι είναι περιττό... καρότσι στον γιο μου είχαμε πάρει ένα σκέτο της bebeconfort από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καθισματάκι για 0-9 kg μου χε δώσει ο αδερφός μου οπότε το τριπλό καρότσι θα μου δινε μόνο το πορτ μπεμπέ το οποίο μου φαινόταν άχρηστο και τελικά όντως δε μου χρειάστηκε...μια χαρά μπαίνει το μωράκι και στο καρότσι κατευθείαν...κούνια έχουμε αν και ακόμα κοιμάται ο μικρός μέσα και αν μέχρι να γεννήσω δεν τον έχω βάλει σε κρεβάτι θα δανειστώ πάλι από τον αδερφό μου μία ακόμα κούνια! Αποστειρωτή μου χε δώσει η κουμπάρα μου αν και τον χρειάστηκα ελάχιστα καθότι θήλαζα και ο μικρός πιπίλα δεν έπαιρνε μέχρι 8 μηνών που κόψαμε το θηλασμό. Τον χρησιμοποίησα μόνο ένα δίμηνο που χρειάστηκε να πάω για δουλειά και ο μικρός ήταν 4 μηνών οπότε έκανα αντλήσεις και αποστείρωνα μπουκάλια και θήλαστρο... Ε τώρα θα τον ξαναδανειστώ! Ριλάξ επίσης μου χε δώσει η κουμπάρα αν και ο μικρός μου έκτατσε ελάχιστα και τώρα θα το ξαναδανειστώ. Φυσικά για φορμάκια και ζιπουνάκια και γενικά όλη την προίκα δε το σύζητω έχω από όλα...άλλωστε γι αυτό επεδίωξα να γεννήσω το 2ο περίπου την ίδια εποχή για να μη τα ξαναπαίρνω...εκτός αν τώρα έχω κοριτσάκι που όλο και κάποιο ροζάκι θα προσθέσω στην συλλογή, χεχεχε!

Πάντως όσες περιμένετε πρώτο παιδάκι να το ευχαριστηθείτε αυτό με το ψάξιμο των μωρουδιακών, είναι πολύ όμορφο!!! Κι αν δεν θέλετε να πάρετε δανεικά να μην ακούτε κανέναν...μια φορά κάνουμε το πρώτο μας παιδάκι!!!

Ελπίζω να μη σας έπρηξα...Φιλάκια!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Μόνη σου τα βρήκες ή είχες κανέναν να σε συμβουλεύει;

Μαζι με τον αντρα μου τα διαλεξαμε, με κριτηριο την λειτουργικοτητα τους και φυσικα το design τους μια και το σπιτι μας ειναι πολυ μοντερνο!! Για το δωματιο, την καλαθουνα, το παρκοκρεβατο και το καροτσι ειμαστε σιγουροι, τωρα ρηλαξ, στρατα και καρεκλακι φαγητου μπορει και να αλλαξουμε!!! :D:D

Γιατι ρωτας ετσι;; δεν σ'αρεσουν;;; :cry::cry::cry:

Κορίτσια μου γεια σας!!! Χριστός Ανέστη καταρχήν και ελπίζω να μου είστε καλά!

Εμείς λείπαμε 10 μέρες στους γονείς γι αυτό χάθηκα (σας έλειψα; χιχι)...

Αισίως διανύουμε την 11η εβδομάδα και ανυπομονώ να κλείσω από βδομάδα ραντεβού για αυχενική... Το πολύ σε 10 μέρες πιστεύω να την έχω κάνει! Οι αναγούλες συνεχίζονται όχι όμως σε τραγική ένταση απλά είναι μια μόνιμη κατάσταση οπότε λίγο με έχει κουράσει! βέβαια δε με πτοούν και τρώω κανονικά και τα πάντα. Η μαγειρίτσα και το κοκορέτσι είναι από τα αγαπημένα μου και έφαγα κανονικά και χωρίς τύψεις! Μια φορά το χρόνο είναι και άλλωστε τις συκωταριές τις είχε πλύνει η μανούλα μου!

Έβαψα και το μαλλί και έφτιαξε η διάθεση μου!

Όσον αφορά για αγορές εγώ αυτή τη φορά έχω αρκετά πράγματα και πλέον ξέρω και τι είναι περιττό... καρότσι στον γιο μου είχαμε πάρει ένα σκέτο της bebeconfort από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη. Καθισματάκι για 0-9 kg μου χε δώσει ο αδερφός μου οπότε το τριπλό καρότσι θα μου δινε μόνο το πορτ μπεμπέ το οποίο μου φαινόταν άχρηστο και τελικά όντως δε μου χρειάστηκε...μια χαρά μπαίνει το μωράκι και στο καρότσι κατευθείαν...κούνια έχουμε αν και ακόμα κοιμάται ο μικρός μέσα και αν μέχρι να γεννήσω δεν τον έχω βάλει σε κρεβάτι θα δανειστώ πάλι από τον αδερφό μου μία ακόμα κούνια! Αποστειρωτή μου χε δώσει η κουμπάρα μου αν και τον χρειάστηκα ελάχιστα καθότι θήλαζα και ο μικρός πιπίλα δεν έπαιρνε μέχρι 8 μηνών που κόψαμε το θηλασμό. Τον χρησιμοποίησα μόνο ένα δίμηνο που χρειάστηκε να πάω για δουλειά και ο μικρός ήταν 4 μηνών οπότε έκανα αντλήσεις και αποστείρωνα μπουκάλια και θήλαστρο... Ε τώρα θα τον ξαναδανειστώ! Ριλάξ επίσης μου χε δώσει η κουμπάρα αν και ο μικρός μου έκτατσε ελάχιστα και τώρα θα το ξαναδανειστώ. Φυσικά για φορμάκια και ζιπουνάκια και γενικά όλη την προίκα δε το σύζητω έχω από όλα...άλλωστε γι αυτό επεδίωξα να γεννήσω το 2ο περίπου την ίδια εποχή για να μη τα ξαναπαίρνω...εκτός αν τώρα έχω κοριτσάκι που όλο και κάποιο ροζάκι θα προσθέσω στην συλλογή, χεχεχε!

Πάντως όσες περιμένετε πρώτο παιδάκι να το ευχαριστηθείτε αυτό με το ψάξιμο των μωρουδιακών, είναι πολύ όμορφο!!! Κι αν δεν θέλετε να πάρετε δανεικά να μην ακούτε κανέναν...μια φορά κάνουμε το πρώτο μας παιδάκι!!!

Ελπίζω να μη σας έπρηξα...Φιλάκια!

Απο την μια εισαι τοσο τυχερη που τα εχεις ολα, απο την αλλη ομως δεν σου λειπει λιγο αυτο το ψαξιμο κτλ;;;;;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...