Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Τι κάνετε; εγώ τα ίδια με χθες και προχθές. Πάλι για εμετό μου έρχεται. Αντί να αρχίσω να πηγαίνω καλύτερα πάω χειρότερα. Ψυχολογία στα πατώματα πάλι πρωί πρωί..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα. Τι κάνετε; εγώ τα ίδια με χθες και προχθές. Πάλι για εμετό μου έρχεται. Αντί να αρχίσω να πηγαίνω καλύτερα πάω χειρότερα. Ψυχολογία στα πατώματα πάλι πρωί πρωί..

Μη μασάς, ω ρε!

Έχω διαβάσει για κάτι καραμέλες με τζίντζερ για τις αναγούλες που πωλούνται στα φαρμακεία. Μήπως να τις δοκιμάσεις;

Με τις εναλλακτικές θεραπείες πώς τα πας; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις καμία ρεφλεξολογία.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε?

Μαγδου ποσο ο θυροειδης?Και μενα στην πρωτη εξεταδξ ηραν ανεβασμενος ομως μετα απι 2-3 εβδομαδες που την εκανα ξανα την εξεταση ειχε πεσει!!

Ελλη κουραγιο με τιε αναγουλες..λογικα σε δυο βδομαδες θα εισαι καλυτερα!!

Κοριτσια νιωθει καμμισ σας βαρος χαμηλα μερικες φορες?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Τελικά ούτε τα έντερα μου δεν με χωνευουν. Έκανα εμετό τα υγρά στομαχιού-χολής. Κάνω υπομονή και σκεφτομαι ότι υπάρχουν και χειρότερα. Πιο τζιτζερ; το μόνο που τρώω άνετα χωρίς να με πειραζει πλεων είναι λαχανικά και ψωμί με κασέρι. Και όχι όλα τα λαχανικα. Την ντομάτα που την πλακωνα τώρα ούτε να την δω δεν θελω. Μόνο μαγειρευτά λαχανικα. Τυρί φετα,κρεατικα (ούτε το αρνάκι δεν θθέλω τρα), ωμες σαλάτες, φρούτα και γενικώς όλα τα υπόλοιπα δεν θέλω ν τα βλέπω. Υι περίπτωση να μου πέφτει βαρύ το σίδηρο το πρωί. Οταν δεν το έπινα πρωί δεν είχα τόσα προβλήματα. Αύριο δεν θα το πιω το πρωί να δω τι θα γινει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τελικά ούτε τα έντερα μου δεν με χωνευουν. Έκανα εμετό τα υγρά στομαχιού-χολής. Κάνω υπομονή και σκεφτομαι ότι υπάρχουν και χειρότερα. Πιο τζιτζερ; το μόνο που τρώω άνετα χωρίς να με πειραζει πλεων είναι λαχανικά και ψωμί με κασέρι. Και όχι όλα τα λαχανικα. Την ντομάτα που την πλακωνα τώρα ούτε να την δω δεν θελω. Μόνο μαγειρευτά λαχανικα. Τυρί φετα,κρεατικα (ούτε το αρνάκι δεν θθέλω τρα), ωμες σαλάτες, φρούτα και γενικώς όλα τα υπόλοιπα δεν θέλω ν τα βλέπω. Υι περίπτωση να μου πέφτει βαρύ το σίδηρο το πρωί. Οταν δεν το έπινα πρωί δεν είχα τόσα προβλήματα. Αύριο δεν θα το πιω το πρωί να δω τι θα γινει.

Η δική μου γιατρός πάντως μου είχε πει να τρώω ΜΟΝΟ ότι θέλω. Τίποτα καταναγκαστικά.

Άμα σε κάνει κομμάτια ο σίδηρος, κόφτον μέχρι να συνέλθεις

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλέ μαγδου μόνο 29 αιματοκριτη; Δεν σου έγραψε σιδηρο; Πωπω.. Ζαλάδες και εγώ έχω αν και ειχα 38.5 αιματοκριτη. Ιοαζον μια χαρά. Εγινε η αρχή. Σε λίγο θα βγαίνει και αλλο προς τα έξω. Τωρα χαιρομαστε στο τέλος που δεν θα έχουμε ισορροπία τι θα γινει. Χαχαχα! Δεν θα βλεπουμε ούτε τα σκαλιά να ανεβοκατεβαινουμε. Χαχαχαχα! Εγώ προσπαθώ να ξεχάσω το στομάχι μου. Μιλάμε έχω μια αναγούλα όλα τα λεφτά. Πολυξένη η μεσουλα πως ειναι; Βαλε τον αντρουλη σου να σου κάνει λίγο μασάζ.. θα μαλακώσει. Εμένα η μέση με έπιανε στην περιοδο. Θα ήμουν η όρθια η ξαπλωμένη. Άντε καληνύχτα κοριτσαρες..

σιδηρο και φιλισιν παιρνω απο τη μερα σχεδον που εμαθα οτι ειμαι εγκυος λογω στιγματος. εξ' ου και ο πολυ χαμηλος αιματοκριτης. στο κρεβατι θα την βγαλω το εχω καταλαβει, η θεια μου που της μοιαζω αιματολογικα εκανε μεχρι και μεταγγισεις. α! και πιεση εχω σταθερα 8,5. :tongue:

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε?

Μαγδου ποσο ο θυροειδης?Και μενα στην πρωτη εξεταδξ ηραν ανεβασμενος ομως μετα απι 2-3 εβδομαδες που την εκανα ξανα την εξεταση ειχε πεσει!!

Ελλη κουραγιο με τιε αναγουλες..λογικα σε δυο βδομαδες θα εισαι καλυτερα!!

Κοριτσια νιωθει καμμισ σας βαρος χαμηλα μερικες φορες?

5,2 ηταν. λες να τον επαναλαβω μπας και γλιτωσω? μου ειπε ειναι εξ αιτιας ορμονων συμβαινει οπως και το ζαχαρο...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

βρε Ελλακι μου μην πιεζεσαι! οτι αντεχεις! εχει δικιο η ioazon! τι κριμα να εισαι τοσο χαλια! κασερακι λοιπον και ψωμακι!! μη σκας!! σιγα σιγα θα φτιαξουν ολα, κανε υπομονη. επισης γιατι δεν λες στο γιατρο σου να σου δωσει χαπια σιδηρου? εγω με τα χαπια δεν νιωθω τιποτα!χαζεψε κανενα καροτσακι κανενα φορμακι στο ιντερνετ να φτιαξει λιγο η διαθεση σου... σε φιλω!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Ψυχραιμια...εαν δεν ειχαμε συμπτωματα, τοτε θα φοβομασταν οτι κατι δεν παει καλα! ολα θα περασουν...εγω ειμαι 14 εβδομαδων, και εχω ακομα ανακατοσουρες και διαφορα, ενω μου ειχε πει ο γιατρος οτι μεχρι την 12-13 εβδομαδα θα περασουν. αλλα καλα κρατουν! εχω αρχισει να πιστευω οτι ποτε ξανα δεν θα ευχαριστηθω φαγητο!

Λοιπον, χτες πηγαμε στο γιατρο, αναλυσαμε την αυχενικη μας, τα αποτελεσματα μας ειναι παραπανω απο καλα, μας μετρησε και μας βρηκε και μια εβδομαδα μεγαλυτερους! αρα χαιρομαστε :-) απο εκει ομως που λεγαμε ειναι κοριτσακι...μας λεει κατι βλεπω αναμεσα στα ποδια! μαλλον αγορακι, εαν δεν ηταν ο ομφαλιος λωρος! για να δουμε, τι θα ειναι τελικα! σιριαλ εγινε το φυλο του παιδιου μου! οτι και να ειναι, μονο γερο θελω να ειναι :-)

τωρα που αναφερατε καροτσακια και μπεμπε, ειμαι η μονη που τα εχω δει ολα, εχω ηδη καταληξει σε καροτσι, κρεββατι προικα κτλ?????

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ψυχραιμια...εαν δεν ειχαμε συμπτωματα, τοτε θα φοβομασταν οτι κατι δεν παει καλα! ολα θα περασουν...εγω ειμαι 14 εβδομαδων, και εχω ακομα ανακατοσουρες και διαφορα, ενω μου ειχε πει ο γιατρος οτι μεχρι την 12-13 εβδομαδα θα περασουν. αλλα καλα κρατουν! εχω αρχισει να πιστευω οτι ποτε ξανα δεν θα ευχαριστηθω φαγητο!

Λοιπον, χτες πηγαμε στο γιατρο, αναλυσαμε την αυχενικη μας, τα αποτελεσματα μας ειναι παραπανω απο καλα, μας μετρησε και μας βρηκε και μια εβδομαδα μεγαλυτερους! αρα χαιρομαστε :-) απο εκει ομως που λεγαμε ειναι κοριτσακι...μας λεει κατι βλεπω αναμεσα στα ποδια! μαλλον αγορακι, εαν δεν ηταν ο ομφαλιος λωρος! για να δουμε, τι θα ειναι τελικα! σιριαλ εγινε το φυλο του παιδιου μου! οτι και να ειναι, μονο γερο θελω να ειναι :-)

τωρα που αναφερατε καροτσακια και μπεμπε, ειμαι η μονη που τα εχω δει ολα, εχω ηδη καταληξει σε καροτσι, κρεββατι προικα κτλ?????

Μπράβο για τα αποτελέσματά σου, zacharoula!

Αφού έχεις βρει ήδη προίκα, δεν μας βάζεις κανένα link και σε εμάς που δεν έχουμε ψάξει ακόμα να μας ανοίξεις τα μάτια;

Αλήθεια, καθισματάκι αυτοκινήτου έχεις ψάξει; Εγώ θέλω να αγοράσω αυτά που μπαίνουν ανεστραμμένα (το παιδί κοιτάει προς τα πίσω) γιατί είναι 5 φορές πιο ασφαλή!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

εγω σκεφτομαι καροτσι 4 σε 1 που εχει και καθισματακι αυτοκινητου μεχρι 13 κιλα πορτ μπεμπε ποδοσακους και κανονικο καροτσακι. νομιζω θα ξεμπερδεψω για τον πρωτο καιρο. αν και τα μωρακια μας θα ειναι χειμωνιατικα, δυσκολα θα χρησιμοποιησουμε καροτσακι μεχρι μαρτη πιστευω.

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

εγω σκεφτομαι καροτσι 4 σε 1 που εχει και καθισματακι αυτοκινητου μεχρι 13 κιλα πορτ μπεμπε ποδοσακους και κανονικο καροτσακι. νομιζω θα ξεμπερδεψω για τον πρωτο καιρο. αν και τα μωρακια μας θα ειναι χειμωνιατικα, δυσκολα θα χρησιμοποιησουμε καροτσακι μεχρι μαρτη πιστευω.

Εγώ θα το βγάζω βόλτες απ' την αρχή. Δεν θα αντέξω την κλεισούρα.

Δηλαδή γιατί να μην το πάω βόλτα ως το πατρικό μου;

Δεν σκοπεύω να πάω σε καφετέριες καθόλου αλλά σε ένα φιλικό σπίτι ή βόλτα έξω και περπατάδα με το καρότσι, γιατί όχι;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...