Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!!!

Διαβάζω οτι όλες περάσατε πολύ ωραία αυτές τις ημέρες....μπράβο :)

Και εγω πέρασα πολύ καλά στο χωριό μου. Γενικά αλλάζει πολύ η διάθεσή μου όταν βρίσκομαι εκεί. Επιστρέψαμε σήμερα κατευθείαν για δουλειά.

Απο συμπτώματα και εγω δεν έχω κάτι ιδιαίτερο...αναγούλες έχω πολύ σπάνια πια.

Stefaniana συγχαρητήρια για την αυχενική.

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Τι κάνετε; Εγώ χάλια. Ξύπνησα όπως χθες και είπα να φάω κάτι μήπως μου μαζέψει τα υγρά στο στομαχι και δεν κάνω εμετό αλλά τζίφος. Πονάω πολυ. Υποφέρω.. Αν δεν ήταν από το παιδάκι μου θα πήγαινα στο νοσοκομείο και θα βογκουσα μεχρι να μου δώσουν προτεραιωτητα στα έκτακτα. Πολυξένη μου φαξ' το λίγο. Και εμένα η μάνα μου από την πρώτη γεννά (εμενα) της, άρχισε να έχει προβλήματα στη μέση. Μαρία μη λες χαζομαρουλες. Ολα καλά είναι. Απλώς πήρε την κατάσταση στα "χερια" του ο πλακουντας. Τώρα χαλαρα! Οσο για το γιατρό σε αυτόν πήγαινε η μάνα μου. Αυτος την ξεγεννησε και σε μένα και στον αδερφό μου. Γι'αυτό τον εμπιστεύομαι. Αλλά επειδή θα γεννήσω στο νοσοκομείο και όχι στο μεαιυτηριο που είναι αυτός ψάχνω και εκεί γιατρό και θα αρχίσω επισκέψεις μετά την αυχενικη. Οπότε θα βλέπω το μπεμπε 2 φορές το μήνα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

καλημερες και χρονια πολλα σε ολες!!προχτες γυρισαμε στον πολιτισμο, 10 μερες τωρα πουθενα ιντερνετ!εχω εδω και δυο μερες που εχω τσακιστει στις αναγουλες και στους εμετους!!υποφερω!αυριο θα παω στο γιατρο τις εξετασεις και ελπιιζω να μου κανει και καναν υπερηχο, ποιος περιμενει μεχρι 30/5 την αυχενικη??

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Δεν παίρνεις κανένα τηλ το γιατρό σου;

Καμιά κύστη κόκκυγος μήπως είναι;

Τι ειναι αυτο καλε;;; Θα ζησω:;; Να ανησυχησω δηλαδη;;; :cry::cry::cry:

Καλημέρα. Τι κάνετε; Εγώ χάλια. Ξύπνησα όπως χθες και είπα να φάω κάτι μήπως μου μαζέψει τα υγρά στο στομαχι και δεν κάνω εμετό αλλά τζίφος. Πονάω πολυ. Υποφέρω.. Αν δεν ήταν από το παιδάκι μου θα πήγαινα στο νοσοκομείο και θα βογκουσα μεχρι να μου δώσουν προτεραιωτητα στα έκτακτα. Πολυξένη μου φαξ' το λίγο. Και εμένα η μάνα μου από την πρώτη γεννά (εμενα) της, άρχισε να έχει προβλήματα στη μέση. Μαρία μη λες χαζομαρουλες. Ολα καλά είναι. Απλώς πήρε την κατάσταση στα "χερια" του ο πλακουντας. Τώρα χαλαρα! Οσο για το γιατρό σε αυτόν πήγαινε η μάνα μου. Αυτος την ξεγεννησε και σε μένα και στον αδερφό μου. Γι'αυτό τον εμπιστεύομαι. Αλλά επειδή θα γεννήσω στο νοσοκομείο και όχι στο μεαιυτηριο που είναι αυτός ψάχνω και εκεί γιατρό και θα αρχίσω επισκέψεις μετά την αυχενικη. Οπότε θα βλέπω το μπεμπε 2 φορές το μήνα..

Της εμεινε θεμα με τη μεση δηλαδη;;;; ωχ!!!! :cry:

Εισαι πολυ τυχερη που θα το βλεπεις 2 φορες!!! :D

καλημερες και χρονια πολλα σε ολες!!προχτες γυρισαμε στον πολιτισμο, 10 μερες τωρα πουθενα ιντερνετ!εχω εδω και δυο μερες που εχω τσακιστει στις αναγουλες και στους εμετους!!υποφερω!αυριο θα παω στο γιατρο τις εξετασεις και ελπιιζω να μου κανει και καναν υπερηχο, ποιος περιμενει μεχρι 30/5 την αυχενικη??

Εμενα μου ειχε κανει οταν ειχα παει για εξετασεις!! χεχεχ

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!Τι κανετε?

Εγω τον γιατρο τον διαλεξα μεσω γνωστης και εμεινα πολυ ευχαριστημενη στην προηγουμενη εγκυμοσυνη..ασχετα με την καταληξη..βοηθησε πολυ!!

Πολυξρνη η κυστη κοκκυγος δεν ειναι τπτ..την ειχα δεκα χρονια και εκανα εγχειρηση πριν 4 μηνες..πιασε την ουριτσα να δεις αν εχει κανενα σπυρακι!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Πως διαλεξα τον γιατρο μου!!!

Πριν 3 χρονια ημουν στη δουλεια και ξαφνικα με πιανει ενας αβασταχτος πονος περιοδου, μου κοβεται μαχαιρι περιοδος (χωρις λογο) και σπαραζω στους πονους. Πανικοβληθηκε η αφεντικινα και φιλη μου και μου ζηταει το τηλ. του γιατρου μου, της το δινω και ο γιατρος μου αφαντος, ΠΟΥΘΕΝΑ! Ουτε κινητο, ουτε σταθερο, ουτε ιατρειο!!! Θα παρω τον δικο μου μου λεει, δεν γινεται να μεινεις ετσι. Τον παιρνει τηλ. και της ειπε τι χαπια να παρω, να ξεκουραστω 2 μερες και μετα να κλεισω ενα ραντεβου στο γιατρο μου, να του πω τι ακριβως συνεβη και να μου κανει εναν καλο υπερηχο.

Ενιωσα τοσο ανακουφισμενη την ωρα που πηγα σπιτι, και τοσο ευγνωμων στον γιατρο που με εσωσε αλλα και τοσο απογοητευμενη απο τον δικο μου γιατρο, που το επομενο ραντεβου το εκλεισα με τον γιατρο της φιλης μου. Απο τοτε εχουμε χτισει μια υπεροχη σχεση εμπιστοσυνης, που καθε φορα που παω, παω με τα ματια κλεισα!! Αφηστε που ειναι ο πιο διασημος της περιοχης μου αναμεσα σε δεκαδες γιατρους, αλλα και στην Αθηνα συνεργαζεται σχεδον με ολα τα ιατρικα κεντρα και μαιευτηρια!! :D:D:D

Αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι του εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη και εγω αλλα και ο αντρας μου μιας και του μιλαει λες και μιλαει σε φιλαρακι του!!:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Γεια σας. Δεν ξαναμπηκα από το πρωί. Οι εξελίξεις όπως τις περιμενα. Τελικά δεν κράτησε τίποτα το στομάχι μου. Μαριμπελ και μαγδου σας έστειλα αίτημα στο facebook. Το στομάχι κου υποφέρει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου που με καθυσηχασατε!

Τι χαζομαρούλες που σκέφτομαι και εγω...

Οσο για το καράβι, εγω δεν τον ρώτησα! Ένιωθα πολυ καλα και πήγαμε την εκδρομουλα μας! Αλλωστε κάνει μόνο μια ωρα το καράβι περίπου, οπότε ηταν πολυ ξεκουραστο ταξίδι!

Η επόμενη εξέταση μετα την αυχενικη , ειναι πάλι σε ενα μηνα;;;

Πολυξενη η μέση σχετίζεται με την εγκυμοσυνη και όσο μεγαλώνει η κοιλιά προς το τέλος , θα επιβαρύνεται περισσότερο, αλλα πιστεύω σε μια δυο μερες θα σου εχει περάσει !

unJ4p3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου που με καθυσηχασατε!

Τι χαζομαρούλες που σκέφτομαι και εγω...

Οσο για το καράβι, εγω δεν τον ρώτησα! Ένιωθα πολυ καλα και πήγαμε την εκδρομουλα μας! Αλλωστε κάνει μόνο μια ωρα το καράβι περίπου, οπότε ηταν πολυ ξεκουραστο ταξίδι!

Η επόμενη εξέταση μετα την αυχενικη , ειναι πάλι σε ενα μηνα;;;

Πολυξενη η μέση σχετίζεται με την εγκυμοσυνη και όσο μεγαλώνει η κοιλιά προς το τέλος , θα επιβαρύνεται περισσότερο, αλλα πιστεύω σε μια δυο μερες θα σου εχει περάσει !

Μακαρι να μου περασει!! :?:-?

Εμενα ναι, μου εκλεισε 1 μηνα μετα την αυχενικη!!!:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

τι κανουν τα κοριτσακια?? εχω τη μαμα μου σπιτι αυτες τις μερες και κανουμε δουλειες. η μαμα δηλαδη κανει δουλειες γιατι εγω με αιματικριτη 29 δεν μπορω να σταθω ορθια για περισσοτερο απο 3 λεπτα... εχω και στεναχωρια με το θυροειδη μου, στα καλα καθουμενα τωρα να παιρνω χαπια... αυτα απο εμενα... σας φιλω προς το παρον παω να βρω κατι "βρωμικο" να φαω :tongue:

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλά,

πάω να μπω για μπάνιο. Έρχεται ο άντρας μου και μου χαϊδεύει την κοιλιά, που ίσα που έχει ξεπεταχτεί. Ξαφνικά μου λέει: "Είναι σκληρή!"

Βάζω κι εγώ το χέρι μου. "Ωχ! Όντως!", του λέω!

Εγώ δεν το 'χα πάρει χαμπάρι πως σκλήρυνε!

Ευτυχώς που έρχεται και με χαϊδεύει γιατί εγώ θα ήμουνα στον κόσμο μου!

Και την πιάνω όλη μέρα αλλά μάλλον την παραέπιανα απαλά! :oops:

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλέ μαγδου μόνο 29 αιματοκριτη; Δεν σου έγραψε σιδηρο; Πωπω.. Ζαλάδες και εγώ έχω αν και ειχα 38.5 αιματοκριτη. Ιοαζον μια χαρά. Εγινε η αρχή. Σε λίγο θα βγαίνει και αλλο προς τα έξω. Τωρα χαιρομαστε στο τέλος που δεν θα έχουμε ισορροπία τι θα γινει. Χαχαχα! Δεν θα βλεπουμε ούτε τα σκαλιά να ανεβοκατεβαινουμε. Χαχαχαχα! Εγώ προσπαθώ να ξεχάσω το στομάχι μου. Μιλάμε έχω μια αναγούλα όλα τα λεφτά. Πολυξένη η μεσουλα πως ειναι; Βαλε τον αντρουλη σου να σου κάνει λίγο μασάζ.. θα μαλακώσει. Εμένα η μέση με έπιανε στην περιοδο. Θα ήμουν η όρθια η ξαπλωμένη. Άντε καληνύχτα κοριτσαρες..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...