Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε;Λίγο μουντός ο καιρός σήμερα Θεσσαλονίκη, μας τα χάλασε λιγάκι..Περιμένω τον αντρούλη μου σε λίγο, είπε θα σχολάσει νωρίτερα σήμερα!Μακάρι να δω και εγώ το φύλο στην αυχενική!Έλλη μου τι να σου πω, υπομονή!Όπου να 'ναι θα περάσει αυτό το έρμο ά τρίμηνο!

bdxGp3.png

tt1d4479

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυξένη σου έστειλα μυνημα στο φεισμπουκ αλλά θα στο πω και εδω. Έχει γινει λάθος με τους μήνες δεν εξηγητε αλλιώς! Εσύ είσαι στον πέμπτο και κοντευεις τον έκτο.. χαχαχα!

Έλλη και polixeni σας έστειλα τη διευθυνση του facebook σε εισερχόμενο!

Το στομάχι ακόμη χάλια...χθες άρχισαν και οι εμετοί..τι πράμα είναι αυτό βρε κορίτσια..???Αντε να περάσουν οι πρώτοι μήνες να ηρεμήσουμε!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Έλλη και polixeni σας έστειλα τη διευθυνση του facebook σε εισερχόμενο!

Το στομάχι ακόμη χάλια...χθες άρχισαν και οι εμετοί..τι πράμα είναι αυτό βρε κορίτσια..???Αντε να περάσουν οι πρώτοι μήνες να ηρεμήσουμε!

Υπομονή, ρε κορίτσι.

Εμένα μου πέρασαν στις 9 εβδομάδες τα πολλά συμπτώματα.

Ως την 10η ήμουνα περδίκι

Σου έστειλα κι εγώ μήνυμα για το fb

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια με πεθαίνει το σταμαχι μου. Δεν έχει μαλακώσει καθόλου. Με επιασε και μια ζαλάδα αλλο πραγμα. Αχ ποτε θα ηρεμήσω να χαρώ την εγκυμοσύνη μου. Να κάνω και καμμια βόλτα στα μαγαζιά..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

γεια σας κοριτσακια!! πατατουλες βραστες η τηγανητες αν προτιματε βοηθουν λιγο στις αναγουλες και στην ταση για εμετο. δοκιμασατε? εγω γιατι δεν εχασα κιλα?? πηρα και τις εξετασεις μου... εχω ανεβασμενο θυροειδη κοριτσακια λογω εγκυμοσυνης... πολυ εχω στεναχωρεθει.. πριν 3 μηνες ειχα κανει εξετασεις και δεν ειχα... θα παρω αυριο τον γιατρο μου να δω τι θα μου πει και αυτος... ευτυχως ζαχαρο 64!!! γιουπι!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Και να βοηθάνε εγώ δεν τις θέλω καθόλου τις πατάτες. Σε καμμια μορφή. Το στομάχι μου δεν δέχεται τίποτα. Το μόνο που τρώω ίσως χωρίς πολύ φόβο ειναι φετουλα ψωμί με κασέρι. Και καμμια γρανίτα. Αλλα και πάλι μετά από λίγο σκ@τ@ γίνομαι πάλι. Ούτε άρρωστη να ήμουν. Ελπίζω όταν γεννηθεί να μην με πεδευει όπως τώρα. Χαλάλι του δεν λέω αλλά κουράστηκα τόσο καιρο. Η ψυχολογια μου έχει πιάσει πατωμα. Δεν μπορω να χαρώ για το μωρό μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Και να βοηθάνε εγώ δεν τις θέλω καθόλου τις πατάτες. Σε καμμια μορφή. Το στομάχι μου δεν δέχεται τίποτα. Το μόνο που τρώω ίσως χωρίς πολύ φόβο ειναι φετουλα ψωμί με κασέρι. Και καμμια γρανίτα. Αλλα και πάλι μετά από λίγο σκ@τ@ γίνομαι πάλι. Ούτε άρρωστη να ήμουν. Ελπίζω όταν γεννηθεί να μην με πεδευει όπως τώρα. Χαλάλι του δεν λέω αλλά κουράστηκα τόσο καιρο. Η ψυχολογια μου έχει πιάσει πατωμα. Δεν μπορω να χαρώ για το μωρό μου.

αχ καλη μου, κριμα, αλλα μην στεναχωριεσαι θα περασουν αυτα... χαλαλι στα παιδακια μας, τι να κανουμε. εγω τετοια δεν εχω αλλα η ψυχολογια μου ειναι ασχημη. ουτε να βγω εξω θελω ουτε τιποτα...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Κουράγιο. Μπορεί να ξυπνήσεις μια μέρα και να έχουν περάσει όλα!

αχ καλη μου, κριμα, αλλα μην στεναχωριεσαι θα περασουν αυτα... χαλαλι στα παιδακια μας, τι να κανουμε. εγω τετοια δεν εχω αλλα η ψυχολογια μου ειναι ασχημη. ουτε να βγω εξω θελω ουτε τιποτα...

Κορίτσια, μην ξεχνάμε πως οι ορμόνες χορεύουν.

Εγώ προσπαθώ να αποδέχομαι όλες τις ψυχολογικές μου μεταπτώσεις.

Αυτό που αισθάνομαι περισσότερο πάντως είναι μία αναισθησία, σαν να μην αγχώνομαι για τίποτα. Σκέφτομαι την κοιλιά μου και φέεεετααααα (που έλεγε και μία διαφήμιση κάποτε, δεν θυμάμαι ποια γμτ)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια χρόνια πολλα!

Περάσαμε πολυ ωραία το Πάσχα! Είχαμε πολλους καλεσμενους και περασαμε τελεια! πήγαμε και μια μονοήμερη αν Κέρκυρα και μας άρεσε πολυ,

Λέμε να πάμε και για τις διακοπές τις καλοκαιρινές, να την χορτασουμε!

Εγω δεν νιώθω τιποτα απο ναυτιες κτλ και τα τράβηγματα που ένιωθα σταμάτησαν και αυτα. Πλέον τα νιώθω μόνο οταν σηκώνομαι απότομα.

Αλλα να σας πω την αλήθεια με το να μη νιώθω τιποτα με ανησυχεί...

Λέτε να μην πήγε κατι καλα και να σταμάτησε...

Ουφ, υπομονη, μέχρι την αυχενικη, η οποία θα γίνει στις 30/05 τελικά!

Συγχαρητήρια πολυξενη για τον μπεμπίκο! Αχ μακάρι να μας πει και εμάς τα ίδια...

unJ4p3.png

Περάσαμε πολυ ωραία το Πάσχα! Είχαμε πολλους καλεσμενους και περασαμε τελεια! πήγαμε και μια μονοήμερη αν Κέρκυρα και μας άρεσε πολυ,

Εγω δεν νιώθω τιποτα απο ναυτιες κτλ και τα τράβηγματα που ένιωθα σταμάτησαν και αυτα. Πλέον τα νιώθω μόνο οταν σηκώνομαι απότομα.

Συγχαρητήρια πολυξενη για τον μπεμπίκο! Αχ μακάρι να μας πει και εμάς τα ίδια...

Καλε τι λες;;;; Τι βαζεις με το νου σου;;;; Ουτε εγω εχω συμπτωματα και μεγαλωνουμε μια χαρα!!! Δεν θελω χαζομαρες!! οκ;;; :D:D:D:D

Χαιρομαι που περασατε τελεια!!! :D:D:D

Εμενα δεν με αφηνει να μπω σε καραβι, βαρκα, ιστιοφορο κτλ!!! Οποτε δεν μπορω να παω σε κανενα νησακι εδω κοντα!!! :(:(:(

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Κοριτσια μου καλημερες!!! Σημερα τρομαξα να σηκωθω απο το κρεβατι!!! Εχω τωρα κανα δυο τρεις μερες που με ποναει η μεση μου χαμηλα στην ουρα, αλλα λεω δεν ειναι τιποτα θα περασει, σημερα με εχει τσακισει!!! Ουτε μπροστα μπορω να παω ουτε πισω, εννοειται ουτε να σκυψω ή οτιδηποτε τετοιο!!! Απο την εγκυμοσυνη ειναι αυτο ε;;;; :?:-?

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Όταν πήγα στη γιατρό μου 3 Απρίλη με ναυτίες και χάλια μου είπε:

"Θα φύγουν σε κανα μήνα. Και μην με πάρεις τότε τηλέφωνο να μου πεις πως δεν έχεις συμπτώματα και μήπως έχασες το παιδί"

Λες και το 'ξερε......

Μην ανησυχείς, ντε!

Καλε τι λες;;;; Τι βαζεις με το νου σου;;;; Ουτε εγω εχω συμπτωματα και μεγαλωνουμε μια χαρα!!! Δεν θελω χαζομαρες!! οκ;;; :D:D:D:D

Χαιρομαι που περασατε τελεια!!! :D:D:D

Εμενα δεν με αφηνει να μπω σε καραβι, βαρκα, ιστιοφορο κτλ!!! Οποτε δεν μπορω να παω σε κανενα νησακι εδω κοντα!!! :(:(:(

Η δική μου γιατρός είναι πολύ χαλαρή. Τη ρώτησα να πάω εκδρομή το Πάσχα στις Πρέσπες και μου είπε να κάνεις ότι θες.

Αλήθεια, κορίτσια, με τι κριτήριο διαλέξατε το/τη γιατρό σας;;;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Κοριτσια μου καλημερες!!! Σημερα τρομαξα να σηκωθω απο το κρεβατι!!! Εχω τωρα κανα δυο τρεις μερες που με ποναει η μεση μου χαμηλα στην ουρα, αλλα λεω δεν ειναι τιποτα θα περασει, σημερα με εχει τσακισει!!! Ουτε μπροστα μπορω να παω ουτε πισω, εννοειται ουτε να σκυψω ή οτιδηποτε τετοιο!!! Απο την εγκυμοσυνη ειναι αυτο ε;;;; :?:-?

Δεν παίρνεις κανένα τηλ το γιατρό σου;

Καμιά κύστη κόκκυγος μήπως είναι;

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...