Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!Χρονια πολλα..Χριστος Ανεστη!!Υγεια να εχουμε..να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και του χρονου με τα μπεμπακια μας!!

Περασα ενα πολυ ομορφο Πασχα..με οικογενεια και φιλους!!Με γελια..χορο και συγκινηση..ηταν τελεια!!

Η κοιλιτσα φαινεται και το χαιρομαι απιστευτα!!Ανυπομονω σε 11 μερες για την αυχενικη!!

Απ'οτι ειδα περασατε ωραια πολυ χαιρομαι!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμενα!

Χρονια πολλα και Χριστος ανεστη! ευχομαο σε ολες να εχετε ομορφες και τελειομηνες εγκυμοσυνες, και τον Νοεμβριο - Δεκεμβριο να κρατατε ολες τα μωρακια σας αγκαλια!

Ειμαι η Ζαχαρουλα και ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι! Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη αφου ειχα μια αποβολη τα χριστουγεννα...:(

τωρα ομως πανε ολα καλα, καναμε την αυχενικη μας στις 26/04 και ολα πηγαν καλα :D

ΠΗΤ εχω στις 07/11/2013, αλλα επειδη κανω ενεσεις για θρομβοφιλια και θα κανω καισαρικη ( εχω κανει αφαιρεση ινομυωματος) θα γεννησω περιπου 22-25 οκτωβριου προγραμματισμενα

Εαν μπορειτε, βαλτε με και μενα στο πινακακι σας!

Α, φυλο δεν μαθαμε, δεν μας ειπε ο εμβρυολογος, ειπε ηταν νωρις και δεν ηθελε να πει! γιαυτο και εμεις υποψιαζομαστε κοριτσακι ;)

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

καλημερα κοριτσια!!! Εμεις σημερα θα παμε εκδρομουλα, σε ενα χωριουδακι 3 τεταρτα απο το Ναυπλιο, μεσα στη φυση στα πλατανια κτλ!!!! Εχει και μια καταπληκτικη ταβερνα, με απιστευτες γευσεις!! :D:D:D:D

Καλημερα και απο εμενα!

Χρονια πολλα και Χριστος ανεστη! ευχομαο σε ολες να εχετε ομορφες και τελειομηνες εγκυμοσυνες, και τον Νοεμβριο - Δεκεμβριο να κρατατε ολες τα μωρακια σας αγκαλια!

Ειμαι η Ζαχαρουλα και ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι! Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη αφου ειχα μια αποβολη τα χριστουγεννα...:(

τωρα ομως πανε ολα καλα, καναμε την αυχενικη μας στις 26/04 και ολα πηγαν καλα :D

ΠΗΤ εχω στις 07/11/2013, αλλα επειδη κανω ενεσεις για θρομβοφιλια και θα κανω καισαρικη ( εχω κανει αφαιρεση ινομυωματος) θα γεννησω περιπου 22-25 οκτωβριου προγραμματισμενα

Εαν μπορειτε, βαλτε με και μενα στο πινακακι σας!

Α, φυλο δεν μαθαμε, δεν μας ειπε ο εμβρυολογος, ειπε ηταν νωρις και δεν ηθελε να πει! γιαυτο και εμεις υποψιαζομαστε κοριτσακι ;)

Καλωσορισες Ζαχαρουλα, με το καλο το νινακι σου!!! Σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!! :D:D

Ειχα και εγω μια αποβολη τον Νοεμβριο, αλλα τωρα ολα ειναι τελεια!!! Οποτε ενας λογος παραπανω για να εισαι αισιοδοξη και παρα πολυ χαρουμενη!!!

Σε βαζω στη λιστα με βαση την ΠΗΤ σου!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na .............. ΠΗΤ 01/11/13

AthKos ................. ΠΗΤ 02/11/13 Κοριτσι

stefaniana............. ΠΗΤ 06/11/13

zacharoula1982 ... ΠΗΤ 07/11/13

zwoula80 ............. ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ................. ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69........... ΠΗΤ 09/11/13

ganna .................. ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ............... ΠΗΤ 15/11/13 Αγορι

Merenta ............... ΠΗΤ 16/11/13

despina77............. ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ......... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ...................... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ............. ΠΗΤ 23/11/13

ioazon .................. ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa...........ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013............... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 .................. ΠΗΤ 04/12/13

magdou_............... ΠΗΤ 08/12/13

maria*................... ΠΗΤ 10/12/13

maribell ................ ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .............. ΠΗΤ 15/12/13

maira77 ................ ΠΗΤ 20/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

καλημερα και απο μενα!!! πω πω κοριτσακια που μαζευτηκαμε!!! και ολο ακουγα "ποιος κανει παιδια με τετοια κριση?" αλλα να ειμαστε αρκετες εμεις που δεν εγκαταλειπουμε τα ονειρα μας!!! κοριτσια... θα σας πω κατι... νομιζω εχω παρει ενα κιλο αλλα φοβαβαι να ανεβω στην ζυγαρια... και τι να κανω που δεν μπορω να φαω κρεας μπας και φρεναρω λιγο? θα την παλεψω με σαλατες μιας και βοηθαει ο καιρος. αν το μαθει η μαμα μου θα με φαει η γκρινιαααα...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλημέρα εγκυούλες!Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!Και του χρόνου με τα μωράκια μας αγκαλιά!Καλώς ήρθανε και οι νέες εγκυούλες στην παρέα μας!Συγγνώμη που εξαφανίστηκα αλλά λείπαμε συνολικά 2 βδομάδες από το σπίτι και δεν είχα ίντερνετ!Πολύ χάρηκα με τα νέα σας και τις αυχενικές σας.Εγω έκλεισα για 14/5 αυχενική, πόσο ανυπομονώ!

Καλησπέρα κορίτσια .. Είπα να προστεθώ και γω στην παρέα σας μιας και εχω ΠΗΤ 09/11/2013. Εχθές κάναμε αυχενικη και ευτυχώς πήγε αρκετά καλά! Για φύλο δεν ξέρουμε ακόμη. Εγώ ειμαι απο θεσσαλονικη και θα γεννήσω (πρώτα ο Θεός) στη Γενικη Κλινική. Ειναι η δεύτερη φορά που μένω έγκυος. Δυστυχώς το πρώτο μας μωρακι παλινδρομησε Εύχομαι σε όλες σας καλη εγκυμοσυνη και γερά παιδακια.

Ganna μου καλώς ήρθες!Και εγω Θεσσαλονίκη μένω και προσανατολίζομαι μάλλον για Γενική Κλινική!

τα κοριτσακια που ειναι απο αθηνα μπορουν να μου πουν που θα κανουν την αυχενικη τους?? ο γιατρος μου ειναι στο ελενα και δεν θελει με τιποτα να την κανω εκει. θα μου προτεινει βεβαια κι εκεινος αλλα θελω να εχω μια αποψη...

Magdou αργησα να απαντήσω οπότε μάλλον έχεις κλείσει ήδη για αυχενική αλλά ο καλύτερος στην Αθήνα θεωρείται ο Πλούταρχος Κούρτης (ο οποίος έχει πάρει πιστοποίηση από το Νικολαίδη).Εκεί έκανε η αδερφή μου, έμεινε υπέρ-ικανοποιημένη. Το γραφείο του είναι κάπου στη Βασ. Σοφίας.

bdxGp3.png

tt1d4479

Magdou αργησα να απαντήσω οπότε μάλλον έχεις κλείσει ήδη για αυχενική αλλά ο καλύτερος στην Αθήνα θεωρείται ο Πλούταρχος Κούρτης (ο οποίος έχει πάρει πιστοποίηση από το Νικολαίδη).Εκεί έκανε η αδερφή μου, έμεινε υπέρ-ικανοποιημένη. Το γραφείο του είναι κάπου στη Βασ. Σοφίας.

ευχαριστω καλη μου, εκλεισα σε αυτον που με συστησε ο γιατρος μου. εχει πιστοποιηση απο τον Νικολαιδη βεβαια και ειναι στην οδο Σκουφα στο κολωνακι. 120€ θα κοστισει μαζι με τις αιματολογικες. να πανε ολα καλα Χριστε μου και χαλαλι τα χρηματα...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Εδω στη Θεσσαλονίκη είναι λίγο ακριβότερα νομίζω!120 ευρώ ο υπέρηχος και 60 ευρω οι αιματολογικές αλλά μου τις εγραψε ο γυναικολογος τις αιματολογικες οποτε θα πληρώσω συνολικά 130 ευρώ!Χαλάλι εννοείται!

bdxGp3.png

tt1d4479

Διαφημίσεις

ευχαριστω ολα τα κοριτσια για το καλοσωρισμα!

Εμενα η κοιλια μου πλεον εχει αρχισει να φαινεται για τα καλα...το πρωι βεβαια οταν ξυπναω, ειναι πολυ λιγοτερο πρησμενη, το απογευμα βραδυ που εχω φαει και εχω πιει νερα και πορτοκαλαδες κατα τη διαρκεια της ημερας, ειναι φουλ φουσκωμενη!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Πολυξένη σου έστειλα μυνημα στο φεισμπουκ αλλά θα στο πω και εδω. Έχει γινει λάθος με τους μήνες δεν εξηγητε αλλιώς! Εσύ είσαι στον πέμπτο και κοντευεις τον έκτο.. χαχαχα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ Ζαχαρούλα θα αργήσω λίγο να δω κοιλίτσα από το μπεμπε. Γιατί όπως έχω πει δυστυχώς είμαι υπερβαρη. Και εκεί που ξεκίνησα δίαιτα έχασα 3-4 κιλά και τσουπ το μπεμπακι.. Εσύ πόσο χρόνων είσαι; Είσαι το 82' που έχεις δίπλα στο ονοματάκι σου; (παρεπιπτωντος με τόσο γλυκό όνομα πρέπει να προσεχεις περισσοτερο απο μας τα γλυκά)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ Ζαχαρούλα θα αργήσω λίγο να δω κοιλίτσα από το μπεμπε. Γιατί όπως έχω πει δυστυχώς είμαι υπερβαρη. Και εκεί που ξεκίνησα δίαιτα έχασα 3-4 κιλά και τσουπ το μπεμπακι.. Εσύ πόσο χρόνων είσαι; Είσαι το 82' που έχεις δίπλα στο ονοματάκι σου; (παρεπιπτωντος με τόσο γλυκό όνομα πρέπει να προσεχεις περισσοτερο απο μας τα γλυκά)

Ναι, ειμαι 30 χρονων, γεννημενη το 82! παρολο που το ονομα μου ειναι super γλυκο, δεν θα ελεγα οτι τρελαινομαι για γλυκα...οποτε δεν θα ειναι τρομερη απωλεια κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης!

Κοκορετσι φαγατε? εγω εφαγα λιγο και εχω τυψεις :(

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...