Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ θέλω μπάνιο. Αλλά φετος δεν έχει διακοπές. Είναι πολλά τα έξοδα που έχουμε μπροστα μας. Δεν περισσεύουν για θάλασσες.Δεν πειράζει καθόλου! Όσο σκέφτομαι το μπεμπακι μου δεν με στενοχωρει τίποτα. Οπότε το λάστιχο στη βρύση και μπουγελωμα. Αν και με το στομάχι που έχω ούτε αυτό δεν μπορώ. Εσείς πως πάτε από συμπτώματα; Εμένα μου ξαναγύρισε η υπνηλία. Καλά οι ζαλάδες. Ώρες ώρες νιώθω πιο πολύ άρρωστη παρά έγκυος.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Νομίζω πως αν με ξαναπιάσει αδιαθεσία απλά θα πάω μία εκδρομούλα 4-5 μέρες και θα μου περάσει!

Εκτός από υπνηλία όλες τις μέρες στην Κέρκυρα ήμουν μια χαρά. Γυρνάμε τώρα πίσω.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Πωπω κορίτσια, τόσο καιρο δεν έτυχε να ζηλεψω οτιδήποτε απο φαγητό!!! Σημερα καπου είδα στην tv να κάνουν μαγειριτσα κ μου έτρεχαν τα σαλιαααα!!

Τι έπαθα!! Εν τω μεταξύ απ όσο γνωρίζω δεν επιτρέπεται να τρώμε εντόσθια... Αρα άκυρη η μαγειριτσα και το κοκορετσάκι για φέτος;;

Εσεις τι γνωρίζετε; Θα φάτε; Ρώτησε καμία γιατρό;

AhYYp2.png

2013.png

Πωπω κορίτσια, τόσο καιρο δεν έτυχε να ζηλεψω οτιδήποτε απο φαγητό!!! Σημερα καπου είδα στην tv να κάνουν μαγείρισσα κ μου έτρεχαν τα σαλιαααα!!

Τι έπαθα!! Εν τω μεταξύ απ όσο γνωρίζω δεν επιτρέπεται να τρώμε εντόσθια... Αρα άκυρη η μαγειριτσα και το κοκορετσάκι για φέτος!!

Εσεις τι γνωρίζετε; Θα φάτε; Ρώτησε καμία γιατρό;

Νομίζω δεν αφήνουν εντόσθια.

Θα το παίξω συντηρητικά φέτος. Ούτως ή άλλως δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για μάσες.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! Με το καλο αποψε!!! Καλη Ανασταση και καλο Πασχα, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και τα σπορακια σας, και του χρονου αγκαλια με αυτα!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Οσο για τη μαγειριτσα , βρε κοριτσια για μια φορα σε ολη την εγκυμοσυνη δεν παθαινεις κατι, μην τρελαθουμε τωρα!!! Ο λογος που απαγορευονται ειναι γιατι το συκωτακι εχει μεγαλη περιεκτικοτητα σε βιταμινη Α, αλλα αυτο ισχυειαπαγορευεται αν το τρως συχνα γιατι μπορει να παθεις υπερβιταμινωση και να προκαλεσεις μετεπειτα ζημια στο μωρο!!! Αλλα ειπαμε, μη παθουμε και συνδρομο στερησης!!! Εγω θα πεθανω αμα δεν φαω, ενα χρονο την περιμενω!!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Μείον 1 κιλό από τις διακοπές στην Κέρκυρα!

Μαγειρίτσα δεν τρώω ούτως ή άλλως.

Φέτος θα κάνω Πάσχα σε μία φίλη μου που δεν θα 'χει τέτοια πράματα, οπότε θα φάμε κρεατάκι αλλά νορμάλ πράματα. Ο μάστερ δουλεύει και δεν θα 'ναι εκεί

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Καλη Ανασταση και καλο Πασχα!να περασετε ομορφα οτι κ αν κανετε,με τις οικογενειες κ φυσικα με τις κοιλιτσες σας!!!

Δεν ζηλευω κ ιδιαιτερα,μια κ που την Τεταρτη ερχομαστε :P:p:p

ε,ναι λοιπον θα φερω μαγιουδακια!!!κ ζεστη να μην ειναι ακομα η θαλασσα,για μπανιο, θα ευχαριστηθει ο μικρος μου πλατσουρισματα

και παιχνιδι!

οσο για την ηλιοθεραπεια, <δεν απαγορευεται> απλα πρεπει να προσεχουμε διοτι η επιδερμιδα ειναι πιο ευαισθητη στην εγκυμοσυνη,οχι οτι κανει κακο στο μωρο,ειναι για εμας, για να μην καουμε.Χαρηκα πολυ πολυ με τα νεα σας!!!

Πολυξενη μου αγορακι Αθκο κοριτσακι, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!:-D:grin:

Απ οτι φαινεται μαλλον θα ειμαι η τελευταια που θα μαθω το φυλο :confused: (20 Ιουνιου στη β επιπεδου)

Φιλια πολλα σε ολες !!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

kat3r1na,

ούτε αυχενική δεν έχω κάνει ακόμα.

Είμαστε κι άλλοι που δεν ξέρουμε τίποτα!

Μόνο 1 υπέρηχο έκανα 3 Απρίλη και κάποια στιγμή μετά τις 12 Μάη θα κάνω και αυχενική.

Αρχίζω να είμαι σ' αναμμένα κάρβουνα! Θέλω να δω τι κάνει το τέραααααας!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Όλες έτοιμες για την Πασχαλιά??? Ρε κορίτσια πραγματικα....τι θα γίνει με αυτές τις αναγούλες????????Έλεος!!!!Από το πρωί ξεκινάνε και όσο περνάνε οι ώρες κορυφώνονται....και αν πω ότι θα κοιμηθώ μεσημέρι...άστο! Όταν ξυπνάω νιώθω πως θέλω να βγάλω το στομάχι από το στόμα μου!Δεν παλεύεται η κατάσταση!Ουφ!Τα είπα και ξεθύμανα!χαχαχαχα!Καλά να περάσουμε όλες!!!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Όλες έτοιμες για την Πασχαλιά??? Ρε κορίτσια πραγματικα....τι θα γίνει με αυτές τις αναγούλες????????Έλεος!!!!Από το πρωί ξεκινάνε και όσο περνάνε οι ώρες κορυφώνονται....και αν πω ότι θα κοιμηθώ μεσημέρι...άστο! Όταν ξυπνάω νιώθω πως θέλω να βγάλω το στομάχι από το στόμα μου!Δεν παλεύεται η κατάσταση!Ουφ!Τα είπα και ξεθύμανα!χαχαχαχα!Καλά να περάσουμε όλες!!!

Κουράγιο!

Εμένα στην 10 εβδομάδα σταμάτησαν!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλησπέρα κοριτσια. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να εχουμε. Συγνωμη που χάνομαι αλλά πεθαίνω από τον στομαχοπονο και τις αναγουλες. Την βγαζω όλη μέρα σχεδόν στο κρεβάτι και δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα. Κάνω υπομονή γιατί είναι όλα για καλο σκοπό. Αλλά κάποιες στιγμές κλαίω απο τον πονο. Ο γιατρός μου είναι σίγουρος ότι,θα περάσει αλλά εγώ παω από το κακό στο χειρότερο. Θα δούμε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπέρα κοριτσια. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να εχουμε. Συγνωμη που χάνομαι αλλά πεθαίνω από τον στομαχοπονο και τις αναγουλες. Την βγαζω όλη μέρα σχεδόν στο κρεβάτι και δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα. Κάνω υπομονή γιατί είναι όλα για καλο σκοπό. Αλλά κάποιες στιγμές κλαίω απο τον πονο. Ο γιατρός μου είναι σίγουρος ότι,θα περάσει αλλά εγώ παω από το κακό στο χειρότερο. Θα δούμε..

Κουράγιο, ρε κορίτσι, κουράγιο!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...