Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλα στους Βάιους και στις Βαιες. Έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα; Εμένα γιορτάζει ο αντρουλης μου. Πως γίνεται όσο περνάει ο καιρός να πηγαίνω από το κακό στο χειρότερο με το στομάχι;

να τον χαιρεσαι τον αντρα σου!! εγω νομιζω νιωθω κατι φτερουγισματα στην κοιλια μου. η μητρα μου να ειναι? το μωρακι μου ξερω οτι αποκλειεται μιας και μετα βιας ειναι 1 εκατοστο...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Γεια σας χάθηκα για λίγο αλλά είχα δουλειές και αποσυντονίστικα! Όλα καλά!!!

Καινούρια κοριτσάκια καλωσορίσατε και με το καλό!

Έλλη να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Αύριο πρέπει να κάνω βαλίτσες! Μεθαυριο πάμε στα πατρικά μας για Πασχα!!!

Οι αναγούλες μου πάνε κι έρχονται και κυρ'ιως με ανακατεύουν τα υγρά! Οπότε τα αποφεύγω και διψάω όλη μέρα γιατί δε μπορω να πιω πολύ νερό! Πίκρα αλλά πού θα πάει θα περάσει!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Να μην πιω νερό δεν παίζει. Όσο χάλια και να ειμαι γουλια γουλιά το πινω. Πήγα έκανα και ένα μπανακι και αύριο πάω να δω το μπεμπακι μου και είμαι πολυ χαρούμενη!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Να μην πιω νερό δεν παίζει. Όσο χάλια και να ειμαι γουλια γουλιά το πινω. Πήγα έκανα και ένα μπανακι και αύριο πάω να δω το μπεμπακι μου και είμαι πολυ χαρούμενη!

κι εγώ αυτό κάνω πίνω γουλιά γουλιά αλλά δεν μπορώ να ξεδιψάσω έτσι...γκρρρ! Με το καλό αύριο!!!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!Τι βλέπω?Φουσκώνουν οι κοιλίτσες σιγά σιγά ε? Ωραία πράγματα!Εμείς χθες είχαμε γνωριμία συμπεθεριών και μετά το Πάσχα θα κάνουμε αρραβώνα.Διαλέξαμε και τις βέρες την πέμπτη!Όλα καλά. Συνεχίζω να έχω ψιλοαναγούλες αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτές...Αύριο το απόγευμα πάμε να δούμε και να ακούσουμε το νινάκι μας..αχ ας πάνε όλα καλά..έχω τόοοοοοοοοοοσο άγχος!!!!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Καλημέρα κοριτσια. Νυστάζω παρά πολύ. Χθες 5 φορές ξύπνησα για τουαλετα και δεν με ξαναπαιρνε ο υπνος λόγο στομαχοπονου. Ναι εχω στομαχοπονο 24 ώρες το 24ωρο δυστηχως. Τώρα περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να ισιωσω λίγο τα τσουλουφια μου που που κάθε μερα ξυπνάνε μαζί μου να κάνω ένα ντουζ και να πάω στο ραντεβού με το μπεμπε μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

gianna καλως ήρθες.

Κατερίνα συγχαρητήρια για την αυχενική.

iοazon η Κέρκυρα πρέπει να είναι πανέμορφη αυτόν τον καιρό.

Εμείς Πάσχα θα πάμε στους γονείς μου για λίγες ημέρες. Φεύγουμε Μ. Παρασκευή γιατι έως τότε δουλεύουμε.

Σας χαιρετώ.

age.png

preg.png

Maribell γιατί δεν παντρευεστε απευθείας και θα αρραβωνιαστειτε πρώτα; ( για άλλη μια φορά ξεκινάει η μερα μου με απορίες. Ελπιζω όχι αδιακριτες! )

Χαχαχαχαχαχαχα!!!Υπήρξαν κάποιοι που είχαν την ίδια γνώμη με εσένα αλλά επειδή δεν ήξερε κανένας κανέναν και επειδή αρχικά θα μείνουμε με τα πεθερικά μου, είπαμε να κάνουμε αρραβώνα να εξοικειωθούμε λίγο ο ένας με τον άλλο και μετά να πέσουμε στα "σκληρά"!!! Σήμερα κι εγώ ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα..... :P

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Τι κανουν τα κοριτσια μου;;; Εμεις ξεκινησαμε τα μπανια, και ειναι τελεια!!!! Πηρα και λιιιιιιιγο χρωμα, χεχεχε!!! Κανουν ο αντρας μου και ο πατερας μου windsurfing και ετσι με παιρνουν και εμενα μαζι!!! Μεγαλη απολαυση!!! :D:D:D

Αυριο ανεβαινουμε Αθηνα, για αυχενικη και εξεταση κυστικης ινωσης και μπορω να πω οτι εχω λιγο αγχος, αλλα λιγο!!! χεχε

Κορίτσια ευχαριστω πολυ για το καλωσόρισμα και τις ευχές! Ειδα ότι μιλάτε για κοιλιτσες. Κορίτσια εχω και γω κοιλιτσες και μάλιστα αρκετή για την ηλικία της κύησης. Σημερα έγινα 12 εβδομάδων. Ισως επειδή γενικά ειμαι πολυ αδύνατη και μικροσωμη, δε χωράει το καμένο στο οριζόντιο και του βγήκε στο κάθετο !!! Επισης εχω τραβηγματα γενικα μεσα στην κοιλια και οταν καθομαι ορθια θελω να την κραταω σαν να με τραβαει κατι κατα κατω. το εχει καμια σας αυτο ο αισθημα? καληνύχτα σε όλες και καλη ξεκούραση!

Ειναι πολυ ομορφο να κανειςκοιλιτσα και να την χαιδευεις παντου και παντα!! Εγω τρελαινομαι!!! ΚΑι οσο για τα τραβηγματα, εχω και εγω!! Μεγαλωνει η μητρα πολυ γρηγορα πλεον!!! :D:D:D

Καλησπερα κοριτσια!!

οπως βλεπετε εγω γραφω τις μεγαλες ωρες....

Νεα μελη-μελλουσες μανουλες καλως ηρθατε <3

Λοιπον,την Δευτερα που μας περασε,ειχαμε την αυχενικη,(τον πρωτο για εμας υπερηχο)

ειδα νινακι!!!! :D:D:Dχοροπηδαγε,κουναγε χερακια,καθοταν σταυροποδι,ασε που μας βγηκε και ντιβα!μια ωρα πολεμουσαμε για φωτογραφια χαχαχαχα!κ το πιο σημαντικο,οι μετρησεις μας φυσιολογικες.περιμενουμε βεβαια κ τα αποτελεσματα των αιματολογικων κ διασταυρωση!

εσεις τι κανετε?τι εχω χασει?

χεχεχεχεχε, μεγαλωσε το νινι!!!!! μπραβο βρε κατερινακι, παντα τετοια!!! :D:D

Καλεεεε??? σας ειπα οτι σε 10 μερες ερχομαστε ελλαδα για τις καλοκαιρινες μας διακοπες???

κ απο τα σχολια σας πιο κατω,καταλαβα εχουν πιασει οι ζεστες εεε??? τελεια!!! να φερω μαγιουδακια δηλαδη?

τι σχεδια εχετε για το πασχα?

Να παρεις οπωσδηποτε μαγιο!! Εδω εχουμε 31-32 βαθμους κελσιου, και εχω ηδη αρχισει τα μπανια!!! Ειναι τελεια!!!

Το πασχα εμεις θα το περασουμε με την οικογενεια μας και λιγους φιλους, στο κτημα μας οπως καθε χρονο. ειναι πολυ ομορφα μεσα στο πρασινο!!! :D:D

Χρόνια πολλα στους Βάιους και στις Βαιες. Έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα; Εμένα γιορτάζει ο αντρουλης μου. Πως γίνεται όσο περνάει ο καιρός να πηγαίνω από το κακό στο χειρότερο με το στομάχι;

Εστω και αργα, να τον χαιρεσαι!!! :D:D

Γειά σας κοριτσάκια!!!Τι βλέπω?Φουσκώνουν οι κοιλίτσες σιγά σιγά ε? Ωραία πράγματα!Εμείς χθες είχαμε γνωριμία συμπεθεριών και μετά το Πάσχα θα κάνουμε αρραβώνα.Διαλέξαμε και τις βέρες την πέμπτη!Όλα καλά. Συνεχίζω να έχω ψιλοαναγούλες αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτές...Αύριο το απόγευμα πάμε να δούμε και να ακούσουμε το νινάκι μας..αχ ας πάνε όλα καλά..έχω τόοοοοοοοοοοσο άγχος!!!!

Με το καλο ο αρραβωνας!!! Ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην!!! :D:D:D:D

Περιμενουμε νεα, απο τα κοριτσακια που εχουν γιατρουλη σημερα!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...