Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλε κυκλοφορούν ακόμα μπροκολα; Πρόσεχε τα μήπως ειναι κατεψυγμενα. Ακόμα και αυτοί που τα είχαν στα θερμοκηπια τα έχουν χαλάσει τα μπροκολα εδώ και ένα μήνα. Μόνο αυτοί που έχουν ψυχρό αέρα στο θερμοκήπιο ίσως έχουν ακόμα. Οσο για τη ζέστη συμφωνώ απολοιτα. Αν μας καίει έτσι όμως από τώρα θα πεθάνουμε το καλοκαίρι.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εδω βρισκω ακομα οχι πολλα και οχι παντα καλα και λιγο ακριβα αλλα βρισκω... παω για υπνο κοριτσακια δεν την παλευω καθολου, ξυπνησα και ξημερωματα σημερα (10) παω να αναπληρωσω τον χαμενο υπνο μου...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλησπέρα κορίτσια .. Είπα να προστεθώ και γω στην παρέα σας μιας και εχω ΠΗΤ 09/11/2013. Εχθές κάναμε αυχενικη και ευτυχώς πήγε αρκετά καλά! Για φύλο δεν ξέρουμε ακόμη. Εγώ ειμαι απο θεσσαλονικη και θα γεννήσω (πρώτα ο Θεός) στη Γενικη Κλινική. Ειναι η δεύτερη φορά που μένω έγκυος. Δυστυχώς το πρώτο μας μωρακι παλινδρομησε Εύχομαι σε όλες σας καλη εγκυμοσυνη και γερά παιδακια.

Καλώς ήρθες καινούρια μανούλα! Με το καλό το μωράκι σου. Κοριτσια πάω για ύπνο γιατί κουράστηκα πολύ και η ζέστα που έχει με έκανε χειρότερα. Καλό βράδυ και Φιλια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τι κάνετε κοριτσια; Εγώ είχα λίγες δουλιτσες. Αλλά δεν τις έκανα όλες. Άφησα και λίγες για το απόγευμα. Κάνουμε δουλιτσες αλλά δεν πρέπει να κουραζομαστε. Σωστά; Εγώ εγώ Facebook. Οποια θέλει ας μου στείλει πμ να της πω όνομα. Αλλά please μην αναφέρεται για εγκυμοσύνη εκεί μέσα γιατί δεν το έχω πει σε όλους ακόμη. Αν δεν μπω στον πέμπτο δεν το λέω σε κανέναν.

Ειχα ανεβασει μια φωτογραφια με την κοιλουμπα μου, αλλα λυσαξε ο αντρας μου να την σβησω μη μας ματιασουν αυτοι που δεν το ξερουν!!! :evil::evil:

γεια σας κοριτσακια!! εγω χθες με τον αντρουλη μου καναμε πολλες δουλειες και σημερα μιας και δουλευει αραζω. εχω μεγαλο προβλημα με τη ζεστη ηδη! με πιανει δυσφορια. και με το φαγητο εχω προβλημα, δεν μπορω να φαω κρεας και δεν ειμαι φαν των λαδερων φαγητων... με πατατες κολοκυθια και μπροκολο βραστο τη βγαζω.... Α!! και με πατατες τηγανητες η πατατακια!!! ευτυχως κιλα δεν εχω παρει ακομα αλλα αν συνεχισω ετσι...

και εγω εχω προβλημα με την ζεστη, καιγομαι, ζαλιζομαι και πρηζομαι, και που να πιασουν για τα καλα οι ζεστες!! ΠΡεπει να παω για ψωνια, δεν μου κανει τιποτα και στριμωχνομαι, δεν νιωθω ανετα!!

Καλησπέρα κορίτσια .. Είπα να προστεθώ και γω στην παρέα σας μιας και εχω ΠΗΤ 09/11/2013. Εχθές κάναμε αυχενικη και ευτυχώς πήγε αρκετά καλά! Για φύλο δεν ξέρουμε ακόμη. Εγώ ειμαι απο θεσσαλονικη και θα γεννήσω (πρώτα ο Θεός) στη Γενικη Κλινική. Ειναι η δεύτερη φορά που μένω έγκυος. Δυστυχώς το πρώτο μας μωρακι παλινδρομησε Εύχομαι σε όλες σας καλη εγκυμοσυνη και γερά παιδακια.

Γεια σου νεα μανουλιτσα!! ΜΕ το καλο το μπεμπακι σου!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

AthKos .......... ΠΗΤ 02/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

ganna ............ ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13

Merenta ......... ΠΗΤ 16/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ............... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ....... ΠΗΤ 23/11/13

ioazon ............ ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

maribell .......... ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 ........ ΠΗΤ 15/12/13

maira77 .......... ΠΗΤ 20/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Πάντως κι εγώ στο fb δεν έχω ανακοινώσει τίποτα.

Σκέφτομαι να το πω γύρω στο τέλος Μάη που είναι και τα γενέθλιά μου για να πάρω διπλές ευχές (χε χε χε)

Καλώς ήρθες, νέα μάνα, ganna!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Κορίτσια ευχαριστω πολυ για το καλωσόρισμα και τις ευχές! Ειδα ότι μιλάτε για κοιλιτσες. Κορίτσια εχω και γω κοιλιτσες και μάλιστα αρκετή για την ηλικία της κύησης. Σημερα έγινα 12 εβδομάδων. Ισως επειδή γενικά ειμαι πολυ αδύνατη και μικροσωμη, δε χωράει το καμένο στο οριζόντιο και του βγήκε στο κάθετο !!! Επισης εχω τραβηγματα γενικα μεσα στην κοιλια και οταν καθομαι ορθια θελω να την κραταω σαν να με τραβαει κατι κατα κατω. το εχει καμια σας αυτο ο αισθημα? καληνύχτα σε όλες και καλη ξεκούραση!

Καλησπερα κοριτσια!!

οπως βλεπετε εγω γραφω τις μεγαλες ωρες....

Νεα μελη-μελλουσες μανουλες καλως ηρθατε <3

Λοιπον,την Δευτερα που μας περασε,ειχαμε την αυχενικη,(τον πρωτο για εμας υπερηχο)

ειδα νινακι!!!! :D:D:Dχοροπηδαγε,κουναγε χερακια,καθοταν σταυροποδι,ασε που μας βγηκε και ντιβα!μια ωρα πολεμουσαμε για φωτογραφια χαχαχαχα!κ το πιο σημαντικο,οι μετρησεις μας φυσιολογικες.περιμενουμε βεβαια κ τα αποτελεσματα των αιματολογικων κ διασταυρωση!

εσεις τι κανετε?τι εχω χασει?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλεεεε??? σας ειπα οτι σε 10 μερες ερχομαστε ελλαδα για τις καλοκαιρινες μας διακοπες???

κ απο τα σχολια σας πιο κατω,καταλαβα εχουν πιασει οι ζεστες εεε??? τελεια!!! να φερω μαγιουδακια δηλαδη?

τι σχεδια εχετε για το πασχα?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ganna,

δεν έχω αιστανθεί τραβήγματα (ακόμα; Υποθέτω θα τα αιστανθώ)

Για το δέρμα όμως έχω αγοράσει την Prevenstria της Frezyderm που προστατεύει το δέρμα απ' τις ραγάδες. Λέει πως τη βάζεις από τον 3ο μήνα. Εγώ λέω να περιμένω να μπω στον 4ο για να τη βάλω (φοβάμαι πολύ οτιδήποτε "χημικό" το πρώτο τρίμηνο που δημιουργούνται όλα τα όργανα).

kat3r1ina,

έχει καταπληκτικό καιρό. Πιο πολύ ζέστη κάνει έξω, παρά μέσα στα σπίτια μας.

Τη μέρα φτάνει 28-29 βαθμούς! Και τα βράδυα μην φανταστείς πως κάνει κρύο. Ειδικά αν έχεις συνηθίσει το παλιόκρυο του Essex.

Kαλοκαιρινές διακοπές από τώρα;;;;;; Νωρίς δεν είναι;

Μπάνιο.... Ρώτα και τον γιατρό σου. Μερικοί γιατροί λένε να μπαίνουμε σε ζεστές θάλασσες επειδή φοβούνται μήπως από το κρύο ξεκινήσουν τίποτα συσπάσεις.

Εγώ φεύγω σήμερα για Κέρκυρα αλλά θα γυρίσω Μ.Παρασκευή γιατί Μ.Σάββατο δουλεύει ο master :tongue:

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Καλημέρα σας. Τι κάνετε; Όταν ειπα να μην αναφέρεται τίποτα το είπα γιατί ούτε στο σόι το είπαμε. Και έχω αρκετά μεγάλο σόι και έχουν σχεδόν όλοι facebook. Δεν θέλω να το μάθουν ακόμα. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα με πριζουν για το πότε θα παντρευτώ. Και δεν έχω κάνει ακόμα συζήτηση. Όσο για την κοιλιά εγώ λογο βάρους θα αργησει λίγο να φανεί αλλά τώρα τελευταία νιώθω πρισμενη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κοριτσια!!Τι κανετε?

ganna καλωσηρθες με το καλο το μωρακι σου!!

Κατερινα συγχαρητηρια για την αυχενικη..παντα ομορφα νεα!!

Με το καλο να ερθετε και να περασετε τελεια!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Χρόνια πολλα στους Βάιους και στις Βαιες. Έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα; Εμένα γιορτάζει ο αντρουλης μου. Πως γίνεται όσο περνάει ο καιρός να πηγαίνω από το κακό στο χειρότερο με το στομάχι;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Χρόνια πολλα στους Βάιους και στις Βαιες. Έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα; Εμένα γιορτάζει ο αντρουλης μου. Πως γίνεται όσο περνάει ο καιρός να πηγαίνω από το κακό στο χειρότερο με το στομάχι;

Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου και του χρονου αγκαλια με το μωρακι σας!!

Οσο για το στομαχι υπομονη!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...