Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Α! Δεν μπαινεις στην 12η, κλεινεις την 12η!!!! καλο;;; :D:D:D Οταν λεμε "ειμαι 11 εβδομαδων και 6 ημερων" εννοουμε ειμαι ηδη 11 βδομαδων, (τις εκλεισα την περασμενη Πεμπτη) και 6 ημερων ακομα (απο την 12 εβδομαδα) επομενως κλεινουμε την 12η!!! χεχεχ σε μπερδεψα;;; μου το εξηγησε ο γιατρος γιατι μου ειπε οτι μετραω λαθος!!! :?:-?

Polixeni μου έχεις δίκιο!!! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Τρομάρα μου υποτίθεται ήμουν καλη στα μαθηματικά!!!

Μόλις μου χαρίσες μια εβδομάδα!!!! :tongue:

AhYYp2.png

2013.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήθελα γλυκό. Θα σας πω τι έφαγα αλλά μην γελάσετε σαν τους άλλους στο σπίτι! Σήμερα λένε απεδειξα ότι είμαι έγκυος με όλους τους τρόπους. Λοιπόν εκτός του ότι δεν μπορώ να φάω οτιδήποτε περιεχει σοκολάτα η κάτι κρεατικο που σας τα είπα επειδή ήθελα γλυκο έκοψα σε μεγάλα κομμάτια φραουλες και λίγο κομπόστα Ροδάκινο και έριξα από πάνω μέλι. Τι ήταν το περίεργο;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι απο το καφε οκτωβριου αλλα ως παλια μανουλα νοεμβριου σας παρακολουθω συχνα.Να ξερετε οτι ο νοεμβριος βγαζει τα καλυτερα παιδια! ;) ;)

Ήθελα γλυκό. Θα σας πω τι έφαγα αλλά μην γελάσετε σαν τους άλλους στο σπίτι! Σήμερα λένε απεδειξα ότι είμαι έγκυος με όλους τους τρόπους. Λοιπόν εκτός του ότι δεν μπορώ να φάω οτιδήποτε περιεχει σοκολάτα η κάτι κρεατικο που σας τα είπα επειδή ήθελα γλυκο έκοψα σε μεγάλα κομμάτια φραουλες και λίγο κομπόστα Ροδάκινο και έριξα από πάνω μέλι. Τι ήταν το περίεργο;

Ellie εμενα τις φραουλες ο γιατρος μου τις ειχε απαγορευση στην εγκυμοσυνη γιατι μπορουν να προκαλεσουν αλλεργια.Αν προσεξεις και τις βρεφικες κρεμες ουτε αυτες τις περιεχουν στα φρουτα τους για τον ιδιο λογο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γεια σου Niks. Εμένα δεν μου τις απαγορεψε. Ευτυχώς! Εγώ το μόνο που μου είπε επειδή ο αντρουλης μου έχει αλλειψη ενζύμου να προσέχω ακριβώς ότι και αυτός. Δηλαδή να μην τρώω φάβα και κουκιά, να μην πίνω ασπιρίνη και να μην μυρίζω ναφθαλίνη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

25/04 Δημητρα 69 (αυχενικη)

25/04 zwoula80 (αυχενικη)

29/04 maribell

29/04 Ellie2013

30/04 Polixenh (αυχενικη)

01/05 Stefaniana (αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

17/05 elenaki1987 (αυχενικη)

29/05 maria* (αυχενικη)

πολυξενακι βαλε και μενα, αυχενικη 30/5!! :D:D

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας...

νομίζω είμαι η πρώτη που γράφει για αυχενικη διαφάνεια!!!!

Ήταν τέλεια εξέταση!!! Πλανταξα στο κλάμα απο συγκίνηση.... Τα δάκρυα δε σταματούσαν!!!! (στους υπέροχους δεν είχα τέτοια αντίδραση).

Οι μετρήσεις μας πήγαν καλα!!! Μένει το αποτέλεσμα της αιματολογικης που περιμένω για να πάρω συνολικά απαντήσεις!!!

Έμεινα πολυ ευχαριστημένη!! Είναι και τα δυο μωράκια καλα και ζωηρά!!!!

Έχω χαζεψει!!!

Σύντομα θα το ζήσετε κι εσείς... εύχομαι να έχουμε όλες τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

Τα μωράκια ήταν ακριβώς σαν αυτο της φωτογραφίας απο το tickeraki μου!!!

AhYYp2.png

2013.png

Μπράβο Ζωή. Πολύ ωραία. Σου είπε πιθανότητες για φύλο; Στην κουνιαδα μιυ είχε πει ότι μάλλον είναι κορίτσι γιατί συνήθως τα αγόρια δείχνουν από νωρίς. Τώρα θα μάθει τη Δευτερα που έχει και αυτή γιατρό. Αν δεν είναι μπρούμυτα. Αχ άντε να πάμε να δούμε το μπεμπακι μας κι εμεις! Μέχρι και ο αντρουλης μου εχει αγωνία να περάσουν οι μερες. Εντομεταξυ εγώ είχα ένα εφιαλτικό απογευμα. Εκανα πάλι εμετό μόνο που εκλεγα ταυτόχρονα. Έλεος!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κορίτσια μου γεια σας...

Ήταν τέλεια εξέταση!!! Πλανταξα στο κλάμα απο συγκίνηση.... Τα δάκρυα δε σταματούσαν!!!! (στους υπέροχους δεν είχα τέτοια αντίδραση).

Οι μετρήσεις μας πήγαν καλα!!! Μένει το αποτέλεσμα της αιματολογικης που περιμένω για να πάρω συνολικά απαντήσεις!!!

Έχω χαζεψει!!!

Σύντομα θα το ζήσετε κι εσείς... εύχομαι να έχουμε όλες τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

Άντε και στα δικά μας!

Μπράβο Ζωή. Πολύ ωραία. Σου είπε πιθανότητες για φύλο; Στην κουνιαδα μιυ είχε πει ότι μάλλον είναι κορίτσι γιατί συνήθως τα αγόρια δείχνουν από νωρίς. Τώρα θα μάθει τη Δευτερα που έχει και αυτή γιατρό. Αν δεν είναι μπρούμυτα. Αχ άντε να πάμε να δούμε το μπεμπακι μας κι εμεις! Μέχρι και ο αντρουλης μου εχει αγωνία να περάσουν οι μερες. Εντομεταξυ εγώ είχα ένα εφιαλτικό απογευμα. Εκανα πάλι εμετό μόνο που εκλεγα ταυτόχρονα. Έλεος!

Κουράγιο, ρε κορίτσι. Μη στεναχωριέσαι. Φάση είναι.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

AthKos .......... ΠΗΤ 06/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13

Merenta ......... ΠΗΤ 16/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

πακι ............... ΠΗΤ 21/11/13

glykeritsa ....... ΠΗΤ 23/11/13

ioazon ............ ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

maribell .......... ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 ........ ΠΗΤ 15/12/13

maira77 .......... ΠΗΤ 20/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλησπερα κ απο εμενα...

Κ εγω εγκυουλα(στο τριτο) , με πολυχαλια στομαχι κ :Dμε ΠΗΤ 21/11

Με το καλο κοριτσια σε ολες!!!

Με το καλο το μπεμπακι σου να εχεις μια ευχαριστη εγκυμοσυνη!!! :D:D:D:D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ε οχι!!!!!! χεχεχε εγω καθε απογευμα τρωω μια φρουτοσαλατα, αλλα χωρις μελι!!! μιλαμε ξεκοιλιαζομαι!!! χεχεχχε :D:D:D:D

Καλημέρες!

Πεινάωωωωωω

Θέλω να τα φάω όλααααααααα

μια απο τα ιδια εχει ανοιξει η ορεξη μου για τα καλα, αλλααααααααααα αντιστεκομαι!!!! τι να κανω πια;;;

Κορίτσια μου γεια σας...

Έχω χαζεψει!!!

ΑΧ! ΤΕΛΕΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ!!! :D:D:D:D τι ευχαριστα νεακια ειναι αυτα;;; :P:p:p:p:p συγχαρητηρια!!! :tongue::tongue:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...