Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ελλη θα πεθανω, σε καταλαβαινω απολυτα, την ιδια μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος επεσε στα χερια μου ενα προσπεκτους απο μια περιοχη προς τα βορεια της χωρας (μου διαφευγει τελειως το ονομα) το οποιο ειχε ως εξωφυλλο κερασιες, μιας και η περιοχη φημιζεται για τα κερασια της, και απο τοτε περιμενω σαν λυσσασμενη να ερθει ο Μαιος να βγουν τα κερασια, εχω παθει σοκ!!! Οπως μετεπειτα, μου ηρθε η ορεξη για βανιλιες, καρπουζια, πεπονια, σταφυλια, νεκταρινια, ροδακινα, και γενικα ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!! :D:D:D Αντε να μπει το καλοκαιρι, θα λυσσαξω τελειως πια!!

Μα είναι και τέλεια τα φρούτα του καλοκαιριού!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καρπούζι ναι. Κεράσια έχω στην αυλή την οποία δεν την ψεκαζουμε Ποτε. Ελπίζω φέτος να φάμε γιατί περυσι είχε πολλές βροχές και είχαν σκουληκια και δεν μπορέσαμε να φάμε κανένα. Και έχω φραουλιες στον κήπο και εδω και η μάνα μου στον δικό της ( τα καλά του να λέξεις στο χωριό &.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αλλά μου λείπουν τα ροδακινια και τα νεκταρινια.

Και σε χωριο μενω και εγω ή τουλαχιστον κομωπολη οπως τη λενε, και εχουμε ολα τα φρουτα που ανεφερα πλην της κερασιας, εχουμε υγρασιες εδω πολες και δεν πιανει!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κοριτσακια!!!

Οι μέρες έφτασαν... Αυριο μπαίνω στη 12η εβδομάδα και αν δεν κάνω λάθος είμαι απο τις πρώτες της παρέας μας που κάνει αυχενικη διαφανεια!!!

Αχ μακάρι να πανε όλα καλα αυριο.. Ένα άγχος μου έχει δημιουργηθεί!!!

Έχω να δώ τα μωράκια μου ένα μήνα!!! Πως θα είναι!!!!!

AhYYp2.png

2013.png

Οι μέρες έφτασαν... Αυριο μπαίνω στη 12η εβδομάδα και αν δεν κάνω λάθος είμαι απο τις πρώτες της παρέας μας που κάνει αυχενικη διαφανεια!!!

Θα ειναι πανεμορφα κα τερααααααααστια, θα κανουν κωλοντουμπες και αλλα τετοια ωραια!!!!!! χεχεχεχε!!! Να εχεις τελεια αποτελεσματα σου ευχομαι, και αν ειστε και τυχεροι να δειτε και φυλο!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ανυπομονω να δω και εγω το δικο μου νινι!!! :lol::lol::lol:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Α! Δεν μπαινεις στην 12η, κλεινεις την 12η!!!! καλο;;; :D:D:D Οταν λεμε "ειμαι 11 εβδομαδων και 6 ημερων" εννοουμε ειμαι ηδη 11 βδομαδων, (τις εκλεισα την περασμενη Πεμπτη) και 6 ημερων ακομα (απο την 12 εβδομαδα) επομενως κλεινουμε την 12η!!! χεχεχ σε μπερδεψα;;; μου το εξηγησε ο γιατρος γιατι μου ειπε οτι μετραω λαθος!!! :?:-?

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα κοριτσια. Τι κανετε; Εγώ μια από τα ίδια χάλια. Άντε μετράμε μέρες για να δουμε τα μπεμπακια μας. Αν σκεφτώ ότι ήδη ήρθε η τετάρτη και ότι τη Δετυτερα θα πάω το πρωι οπότε δεν θα χάσω πολλές ώρες της μέρας μου έμειναν άλλες τέσσερις. ( όπως καταλάβατε κανω ότι μπορώ για να μπας και περασουν πιο γρήγορα οι μέρες χεχε.. )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα εγκυουλες!!!Τι κανετε???Βλεπω κ αλλες υποφερουν απο το στομαχι...υπομονη,ειναι δυσκολα αλλα θα περασει!Εμεις πηγαμε χθες στη γιατρο κ ειδαμε το ζουζουνι μας, το οποιο μεγαλωσε πολυ οπως λεει η γιατρος κ θα κανουμε νωριτερα αυχενικη...για την ακριβεια την πρωτομαγια!!!Το καλυτερο απ'ολα ηταν οτι κουνουσε τα χερακια του...εκανε σαν να κολυμπαει...τρελαθηκα...

Καλημέρα κοριτσια. Τι κανετε; Εγώ μια από τα ίδια χάλια. Άντε μετράμε μέρες για να δουμε τα μπεμπακια μας. Αν σκεφτώ ότι ήδη ήρθε η τετάρτη και ότι τη Δετυτερα θα πάω το πρωι οπότε δεν θα χάσω πολλές ώρες της μέρας μου έμειναν άλλες τέσσερις. ( όπως καταλάβατε κανω ότι μπορώ για να μπας και περασουν πιο γρήγορα οι μέρες χεχε.. )

Ολες το ιδιο κανουμε!!! χχχαχαχαχα

Καλημερα εγκυουλες!!!Τι κανετε???Βλεπω κ αλλες υποφερουν απο το στομαχι...υπομονη,ειναι δυσκολα αλλα θα περασει!Εμεις πηγαμε χθες στη γιατρο κ ειδαμε το ζουζουνι μας, το οποιο μεγαλωσε πολυ οπως λεει η γιατρος κ θα κανουμε νωριτερα αυχενικη...για την ακριβεια την πρωτομαγια!!!Το καλυτερο απ'ολα ηταν οτι κουνουσε τα χερακια του...εκανε σαν να κολυμπαει...τρελαθηκα...

Τελεια, τελεια!!! Μπραβο σας!!!:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

25/04 Δημητρα 69 (αυχενικη)

25/04 zwoula80 (αυχενικη)

29/04 maribell

29/04 Ellie2013

30/04 Polixenh (αυχενικη)

01/05 Stefaniana (αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

17/05 elenaki1987 (αυχενικη)

29/05 maria* (αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...