Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια. Πως είστε;ΕΕγώ χάλια για άλλη μια φορά με το στομάχι και από ζαλάδες. Μια χαρά ύπνο έριξες. Εγώ χθες το παρατραβιξα με την τουαλέτα. Άλλη φορά θα κοιμάμαι εκεί για να μην χρειαζεται να σηκώνομαι από το κρεβάτι. Νιώθω κουρασμένη σήμερα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια. Πως είστε;ΕΕγώ χάλια για άλλη μια φορά με το στομάχι και από ζαλάδες. Μια χαρά ύπνο έριξες. Εγώ χθες το παρατραβιξα με την τουαλέτα. Άλλη φορά θα κοιμάμαι εκεί για να μην χρειαζεται να σηκώνομαι από το κρεβάτι. Νιώθω κουρασμένη σήμερα.

Καλημέρα :) Και εμένα το στομάχι είναι χάλια. Οι αναγούλες επέστρεψαν απο χθες και έχω έρθει στη δουλειά με πολύ ζόρι. Βέβαια δεν παραπονιέμαι γιατι και χωρίς τις αναγούλες είχα αρχίσει να ανυσηχώ λίγο.

age.png

preg.png

Εγώ δεν έκανα τεστ σπίτι. Την 1 Απρίλη ήταν η έκτη μέρα καθυστέρησης και έκανα απευθείας χοριακη. Την ίδια μέρα είδα ένα σακουλάκι τόσο δα και μου ειπε ο γιατρός ότι ήμουν 5 βδομαδων. Αφού ο αντρουλης μου που του το είπα στο τηλέφωνο δεν με πιστεψε και μετά από καμμια ώρα ξαναπηρε και ρωτούσε αλήθεια;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε;; και εγω τα χαλια μου εχω!!! Ξυπνησα με αναγουλα τρελη, δεν μπορω να μυρισω τιποτα, μου ερχεται εμετος!! Μου φαινεται οτι επεστρεψαν οι αναγουλες για τα καλα!!! :?:-?

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω πονοκέφαλο αλλά όχι συνεχόμενο. Οπότε δεν τον συμπεριλαμβανω στα υπόλοιπα. Εγώ όσο πάω και χειροτερευω. Και ο σίδηρος που πινω είναι απεσιος. Γιατί δεν μου έγραψε και εμενα χάπι να τελειωνουμε;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Και εγώ έχω πονοκέφαλο αλλά όχι συνεχόμενο. Οπότε δεν τον συμπεριλαμβανω στα υπόλοιπα. Εγώ όσο πάω και χειροτερευω. Και ο σίδηρος που πινω είναι απεσιος. Γιατί δεν μου έγραψε και εμενα χάπι να τελειωνουμε;

Σε τι μορφή παίρνεις το σίδηρο? Και εγω πάντως που παίρνω το χάπι υπάρχουν φορές που γινομαι πολύ χάλια μέχρι να φάω (οχι πάντα βέβαια). Για το ασβέστιο να μη μιλήσω καθόλου....1 στις 2 φορές θα μου προκαλέσει σίγουρα αναγούλα.

age.png

preg.png

Εγω δεν τα εχω ξεκινησει ακομα σιδηρο,μαγνησιο,ασβεστιο, μου ειπε να τα αρχισω καπακι μετα την αυχενικη, και να σταματησω το folidex και το Vasclor!!! :?:-?

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Γεια σας, μάνες!

Έφυγαν οι αναγούλες, άνοιξε η όρεξη και πεινάω όλη μέρα σαν ΛΥΚΟΣ!

Και είναι το είδος πείνας που αν δεν φάω, θα αρχίσει η ανακατωσούρα.

Νομίζω πως κάτι πρέπει να βρω να τρώω χωρίς θερμίδες για να γλιτώσω να γίνω 500 κιλά!

Για τα συμπληρώματα διατροφής, διαβάστε αυτά που γράφει στο site του, ο γυναικολόγος του forum του parents.gr

http://www.gynaikologia.gr/drugsinpregnancy.html

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Είναι πόσιμο διάλυμα. Εγώ τα λέω σφηνάκια αηδίας. Κοίτα αν το πιο άσπρο πάτο και στο καπάκι νερό δεν με εννοχλει πολύ. Η γεύση του και η μυρωδιά του είναι χαλια. Κατα τα αλλά ούτε στο στομάχι με εννοχλει ούτε πρόβλημα δυσκοιλιότητας μου δημιουργεί. Ίσα ίσα το αντιθετο Θ; έλεγα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Α! Σήμερα το παιδί μου αποφασισε ότι δεν θέλει τίποτα το γλυκό. Τόσες μέρες είχα και έτρωγα παγωτινια και από χθες το απόγευμα συγκεκριμμενα τα βλέπω και αναγουλιαζω. Πηρα να φάω μερεντα και τα ίδια πάλι. Όλο λαχανικά και φρούτα σκέφτομαι. Περιμένω πως και πως ν; περάσει ο καιρος να πάρω ροδάκινα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Α! Σήμερα το παιδί μου αποφασισε ότι δεν θέλει τίποτα το γλυκό. Τόσες μέρες είχα και έτρωγα παγωτινια και από χθες το απόγευμα συγκεκριμμενα τα βλέπω και αναγουλιαζω. Πηρα να φάω μερεντα και τα ίδια πάλι. Όλο λαχανικά και φρούτα σκέφτομαι. Περιμένω πως και πως ν; περάσει ο καιρος να πάρω ροδάκινα..

χαχα

Παράνοια είναι οι ορέξεις μας!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Εγω τα λαχανικά και τα φρούτα τα έχω βαρεθεί γιατί αρκετά πριν μείνω έγκυος είχα μπει σε μια διαδικασία υγιεινής διατροφής. Τώρα πια τα τρώω μόνο και μονο γιατί πρέπει.

Εν αντιθέσει έχω αρχίσει και σκέφτομαι παγωτά που δεν τα έτρωγα ποτέ :P

age.png

preg.png

Ελλη θα πεθανω, σε καταλαβαινω απολυτα, την ιδια μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος επεσε στα χερια μου ενα προσπεκτους απο μια περιοχη προς τα βορεια της χωρας (μου διαφευγει τελειως το ονομα) το οποιο ειχε ως εξωφυλλο κερασιες, μιας και η περιοχη φημιζεται για τα κερασια της, και απο τοτε περιμενω σαν λυσσασμενη να ερθει ο Μαιος να βγουν τα κερασια, εχω παθει σοκ!!! Οπως μετεπειτα, μου ηρθε η ορεξη για βανιλιες, καρπουζια, πεπονια, σταφυλια, νεκταρινια, ροδακινα, και γενικα ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!! :D:D:D Αντε να μπει το καλοκαιρι, θα λυσσαξω τελειως πια!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...