Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαδριστω ολες για το καλωσορισμα. Με το καλο.οι αυχενικες σε οσες αναμενετε εμεις. εχουμε αρκετο καιρο ακομα.Σημερα πηγα γιατρο μου ειπε οτι για τη χοριακη που εχω και την βδομαδα πουπου ειμαι ολα καλα προς το παρον.Μου εδωσε προγεστερονη λογω προηγουμενης παλλιδρομης και ηλικιας και φιλισιν .Και θα με δει παλι την επομενηεβδομαδα.Τελικα εχεται δικιο δεν περναει ο καιρος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια! Μάιρα καλωσόρισες!

Σήμερα είμαι χάλια...τρελή αναγούλα!!! Ευτυχώς δε με εμποδίζει αυτό να φάω και ευτυχώς δεν κάνω εμετούς αλλά μου χαλάει τη διάθεση!!!

Ουφ....χαίρομαι που είστε όλες καλά! Φιλιά!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

ΚαληΖΖΖΖμπέρα!

Πήγα στη δουλειά! Νταξ, δεν έκανα και διπλά τόλουπ, που λέει κι ο Κωστάλας, αλλά μια χαρά ήμουνα.

Βέβαια με έπιασε και μία νύσταααααααααα. Γύρισα και κοιμήθηκα 3 ώρες (η μοσχάρω).

Να δω τι θα κάνω αύριο που έχω κρουστά στις 5. Θα πάω να κοιμηθώ πάνω στα συμφωνικά τύμπανα!!!!! :evil:

Νομίζω μου 'χει φύγει το 90% των συμπτωμάτων.

Κουράγιο, μάνες! Θα φύγει το χάλι το μαύρο!

Πήγα και πήρα σουτιέν εγκυμοσύνης από το Mothercare, ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράω κανονικά :shock::shock::shock:

(σετ των 2, μόνο 40?. Καλά είναι)

Ελπίζω να χωράω σε αυτό και στους επόμενους μήνες! :D

Πότε πήγα 9 εβδομάδωνΕ;;;;;;

Άντε και μετά το Πάσχα θα πάω κι εγώ για αυχενική! Να δω και πόσο έχει γίνει το τέρας!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ελενακι ξέρες τι λέω; Να βάλει ο Θεός το χέρι του να πάνε για όλες μας όλα καλά και ας αργισει και λίγο η ώρα που θα τα πάρουμε αγκαλίτσα. Σωστά;

Καλα αυτο εννοειται..να πανε ολα καλα και ολα τ'αλλα θα γινουν!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Ελενακι εχεις απολυτο δικιο!!! Εμεις οι δυο τουλαχιστον μετραμε ενα μηνα και κατι στο καφε Νοεμβριου. χεχεχ :D:D

Πλακα πλακα..περασε ενας μηνας απο την ημερα που ειδα το θετικο!!!!!!!! :D

Τι καλα!!!!!!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

AthKos .......... ΠΗΤ 06/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13

Merenta ......... ΠΗΤ 16/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

glykeritsa ....... ΠΗΤ 23/11/13

ioazon ............ ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

maribell .......... ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 ........ ΠΗΤ 15/12/13

maira77 .......... ΠΗΤ 20/12/13

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

25/04 Δημητρα 69 (αυχενικη)

25/04 zwoula80 (αυχενικη)

29/04 maribell

30/04 Polixenh (αυχενικη)

08/05 Stefaniana (αυχενικη)

15/05 [/size][/size][/size]kokkinotrixa (αυχενικη)

17/05 elenaki 1987 (αυχενικη)

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

29/04 maribell

29/04 Ellie2013

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

17/05 elenaki1987 (αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

γεια σας κοριτσακια!! σημερα μου εφερε η πεθερα μου λιγο (κυριολεκτικα :rolleyes:) μπριαμ και το ξεπαστρεψα σε χρονο ρεκορ. φταιει βεβαια και η ποσοτητα :D. το στηθος μου εχει γινει αλλο τοσο ουτε να κοιμηθω μπρουμητα δεν μπορω, ξυπναω απο τον πονο!! κατα τα αλλα ειμαστε καλα, περιμενουμε με αγωνια την πεμπτη που θα παμε στο γιατρουλη να μας δει που θα ξαναπαω στην ξαδερφη μου και θα παρω το μωρακι της αγκαλια (2300 ειναι μωρε) και θα νιωσω λιγο μανουλα.... νομιζω οτι θα κλαιω...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

29/04 maribell

29/04 Ellie2013

Και εμείς παρακαλώ σειρουλα για αυχενικη!!!

Σκοπεύουμε να πάμε στις 29.05 , 12 εβδομάδων ακριβώς.

Εκτός και αν μας προτείνει κατι αλλο ο γιατρός.

unJ4p3.png

γεια σας κοριτσακια!! σημερα μου εφερε η πεθερα μου λιγο (κυριολεκτικα :rolleyes:) μπριαμ και το ξεπαστρεψα σε χρονο ρεκορ. φταιει βεβαια και η ποσοτητα :D. το στηθος μου εχει γινει αλλο τοσο ουτε να κοιμηθω μπρουμητα δεν μπορω, ξυπναω απο τον πονο!! κατα τα αλλα ειμαστε καλα, περιμενουμε με αγωνια την πεμπτη που θα παμε στο γιατρουλη να μας δει που θα ξαναπαω στην ξαδερφη μου και θα παρω το μωρακι της αγκαλια (2300 ειναι μωρε) και θα νιωσω λιγο μανουλα.... νομιζω οτι θα κλαιω...

εχουμε και εμεις ενα μωρουλι στην οικογενεια, και το βλεπω πολυ συχνα!! Πολυ μεγαλη χαρα!!! Δεν περιγραφεται!!:D

Κι εγώ 22 Μάρτη το έκανα το τεστ!

Ένας μήνας, ε;!!! Πω πωωωωω

Ναι ναι περναει ο καιρος σιγα σιγα!! Εγω το εκανα 12 Μαρτη και στις 12:15 ειχα το θετικο μου αποτελεσματα :D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

29/04 maribell

29/04 Ellie2013

29/05 maria* (αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα κοριτσαρες. Τι κάνετε; Εγώ τα ίδια. Αν εξαιρεσω τη ζαλάδα που είναι έξτρα σημερα.. Μαριμπελ από ότι κατάλαβα αυτοί περνούσαν καλα. Εγώ στη θέση σου θα τους ελεγα ότι εσεις καθηστε μεχρι το πρωί η έγκυος εδώ πρέπει να πάει για νάνι. Το παιδι νυσταζει.

Πραγματικά ένιωθα το παιδί μου να μου φωνάζει "τι θα γίνει ρε μάνα?θα κοιμηθούμε απόψε?πως τη βλέπεις τη δουλειά?" χαχαχαχαχα

Κατά τα άλλα σήμερα άρχισαν και οι πρώτες αναγούλες...όρεξη μηδέν...δεν έχω τάση για εμετό, απλά όλα γυρνάνε. ξεκίνησαν το πρωί με το που πήγα να πάρω λίγα καρύδια να φάω. Τώρα πια δε θέλω ούτε τη λέξη να ακούω...μπλιαξ!!!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...