Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Αν κρίνω απο τις δύο άλλες εγκυμοσύνες , το μόνο σύμπτωμα που είχα , ήταν νύστα,νύστα,νύστα μιλάνε για πολύ νύστα και ιδίως στην πρώτη που ήταν και τελειόμηνη το 1ο τρίμηνο και ο τελευταίος μήνας λέμε , δεν προλάβαινα , να καθίσω στον καναπέ ή να μπώ συνοδηγός στο αυητοκίνητα ΜΠΑΜ και κάτω.....:)

Πρόσθεσα και τα τικεράκια μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Maira και εγώ έχω υπνηλία αλλά όχι τόσο έντονη όσο στην αρχη. Ρε κοριτσια απορια έχω πως γίνεται να εχω μόνο το στομαχι σχεδόν όλη μέρα το απόγευμα να μαλακώνει και να κανω βολτες και το βράδυ να με πιάνει τρελή ζαλάδα; Δεν πρόκειται να ηρεμήσω εύκολα. Το λέω. Αφού μίλησα με το γιατρό και ξεκίνησα από χθες σίδηρο, ξεχασα να το αναφέρω είδατε, μήπως είναι από τον αιματοκριτη αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Είμαι ξαπλωμένη και το δωματιο γυρίζει. Το παιδι μου είναι ζόρικο. Εντομεταξυ σας είπα οτι η διαίσθηση μου μου λέει ότι είναι αγοράκι αλλά χθες ήταν η δεύτερη φορά που είδα όνειρο οτι έκανα κοριτσάκι. Να δω τι θα βγει σωστό.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κορίτσια καλησπέρα!Από υπνηλία κι εγώ φουλ!Αφού να φανταστείτε χθες βράδυ ήρθε το αγόρι μου με την αδερφή του να γνωρίσει τους γονείς μου και από ένα σημείο και μετά νόμιζα ότι θα καταρρεύσω επάνω στο χαλί.Όλοι βέβαια στην κοσμάρα τους...μπλα μπλα μπλα σταματημό δεν είχαν!!!Σήμερα πήγα εγώ να γνωρίσω τα πεθερικά μου και ευτυχώς όλα καλά!Βλέπετε το μπεμπάκι δεν ήταν στο πρόγραμμα και υπολογίζαμε να κάνουμε αρραβώνα το καλοκαίρι, αλλά τώρα πρέπει να επισπεύσουμε τις διαδικασίες...Όσο για άλλα συμπτώματα...γιοκ!Τίποτε απολύτως, εκτός από υπνηλία και δυσφορία κάποια στιγμή χαμηλά στην κοιλίτσα όταν κουράζομαι ή είμαι πολύ ώρα όρθια. Άντε να περάσουν οι μέρες για όλες μας! Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά καλά για να ανυπομονώ να το κρατήσω στην αγκαλιά μου αλλά θέλω σαν τρελή να έρθει η Μ.Δευτέρα που έχω ραντεβού με το γιατρό για να ακούσω την καρδούλα του και να νιώσω πιο σίγουρη. Θα είμαι στην 8η εβδομάδα, λέτε να δούμε και χεράκια-ποδαράκια?????

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Κορίτσια , γειά σας και απο εμένα .... εύχομαι όλα να πάνε καλά σε όλες μας.

Είχα τελευταία περίοδο 16/03 με κύκλο σταθερό 28 ημερών , οπότε την Τρίτη που έκανα χοριακή , είχα 4 ημέρες καθυστέρηση και βγήκε 2042. Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούσα να πιστέψω με τπτ ότι είμαι και πάλι έγκυος.

Οπότε αν πάνε καλά τα πράγματα , Μακάρι Παναγία μου, έχουμε ΠΗΤ 20/12/2013......

Αύριο το πρωί , έχουμε το πρώτο ραντεβού με το γιατρό και έχω ένα άγχος καταλαβαίνετε....

καλωσορισες Μαϊρα!!! Με το καλο το μωρακι σου, να εχεις μια ευχαριστη εγκυμοσυνη!!! :D

Ελλακι να την ξεφλουδιζεις την ντοματα! χαιδεψε την με το μαχαιρι (οχι την κοφτερη πλευρα) και μετα ειναι πανευκολο!! κι εγω νομιζω δεν πολυ θελω κρεας! πατατες και καροτα βραστα εφαγα, και πιτσα που εφτιαξα χθες καθολου αλαντικα δεν ηθελα να βαλω! κανεις δεν το περιμενε αυτο απο μενα!! κοριτσακια απο νευρα πως πατε??? φοβαμαι μη σκοτωσω κανεναν μερικες φορες...

πολλα νευρα δεν εχω, αλλα με τον εαυτο μου ναι, γιατι τη μια εχω ορεξη να ανεβω στο εβερεστ και την αλλη δεν θελω να σηκωθω απο τον καναπε και εχω τρομερη γκρινια!!!! Μισω ολους οσους καπνιζουν, ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ!!! οποτε τους βριζω ολους και αυτους που περνανε κατω απο το μπαλκονι μου με το τσιγαρο στο χερι!!! :D

Αν κρίνω απο τις δύο άλλες εγκυμοσύνες , το μόνο σύμπτωμα που είχα , ήταν νύστα,νύστα,νύστα μιλάνε για πολύ νύστα και ιδίως στην πρώτη που ήταν και τελειόμηνη το 1ο τρίμηνο και ο τελευταίος μήνας λέμε , δεν προλάβαινα , να καθίσω στον καναπέ ή να μπώ συνοδηγός στο αυητοκίνητα ΜΠΑΜ και κάτω.....:)

Πρόσθεσα και τα τικεράκια μου.

καλε εσυ θες παρεα συνεχεια, μην κανεις και σοριαστεις κατω!!! ;);)

Maira και εγώ έχω υπνηλία αλλά όχι τόσο έντονη όσο στην αρχη. Ρε κοριτσια απορια έχω πως γίνεται να εχω μόνο το στομαχι σχεδόν όλη μέρα το απόγευμα να μαλακώνει και να κανω βολτες και το βράδυ να με πιάνει τρελή ζαλάδα; Δεν πρόκειται να ηρεμήσω εύκολα. Το λέω. Αφού μίλησα με το γιατρό και ξεκίνησα από χθες σίδηρο, ξεχασα να το αναφέρω είδατε, μήπως είναι από τον αιματοκριτη αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Είμαι ξαπλωμένη και το δωματιο γυρίζει. Το παιδι μου είναι ζόρικο. Εντομεταξυ σας είπα οτι η διαίσθηση μου μου λέει ότι είναι αγοράκι αλλά χθες ήταν η δεύτερη φορά που είδα όνειρο οτι έκανα κοριτσάκι. Να δω τι θα βγει σωστό.

οτι και να βγει σου ευχομαι να εισαι ευτυχισμενη!!! :D

Κορίτσια καλησπέρα!Από υπνηλία κι εγώ φουλ!Αφού να φανταστείτε χθες βράδυ ήρθε το αγόρι μου με την αδερφή του να γνωρίσει τους γονείς μου και από ένα σημείο και μετά νόμιζα ότι θα καταρρεύσω επάνω στο χαλί.Όλοι βέβαια στην κοσμάρα τους...μπλα μπλα μπλα σταματημό δεν είχαν!!!Σήμερα πήγα εγώ να γνωρίσω τα πεθερικά μου και ευτυχώς όλα καλά!Βλέπετε το μπεμπάκι δεν ήταν στο πρόγραμμα και υπολογίζαμε να κάνουμε αρραβώνα το καλοκαίρι, αλλά τώρα πρέπει να επισπεύσουμε τις διαδικασίες...Όσο για άλλα συμπτώματα...γιοκ!Τίποτε απολύτως, εκτός από υπνηλία και δυσφορία κάποια στιγμή χαμηλά στην κοιλίτσα όταν κουράζομαι ή είμαι πολύ ώρα όρθια. Άντε να περάσουν οι μέρες για όλες μας! Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά καλά για να ανυπομονώ να το κρατήσω στην αγκαλιά μου αλλά θέλω σαν τρελή να έρθει η Μ.Δευτέρα που έχω ραντεβού με το γιατρό για να ακούσω την καρδούλα του και να νιώσω πιο σίγουρη. Θα είμαι στην 8η εβδομάδα, λέτε να δούμε και χεράκια-ποδαράκια?????

Στο ευχομαι πραγματικα να δεις και χερακια ποδαρακια, αν και λιγο δυσκολο γιατι θα ειναι μικρουλι, αλλα μακαρι!!!! :D:D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα κοριτσαρες. Τι κάνετε; Εγώ τα ίδια. Αν εξαιρεσω τη ζαλάδα που είναι έξτρα σημερα.. Μαριμπελ από ότι κατάλαβα αυτοί περνούσαν καλα. Εγώ στη θέση σου θα τους ελεγα ότι εσεις καθηστε μεχρι το πρωί η έγκυος εδώ πρέπει να πάει για νάνι. Το παιδι νυσταζει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλες!!!! :)

Δεν μπήκα Σκ και σας διάβασα τώρα!!! Το έριξα στις βόλτες.... Έφαγα και το πρώτο παγωτακι!!! Και προετοιμαζομαι για την αυχενικη την Πέμπτη!!!

Ανυπομονω...!!!

AhYYp2.png

2013.png

Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλες!!!! :)

Δεν μπήκα Σκ και σας διάβασα τώρα!!! Το έριξα στις βόλτες.... Έφαγα και το πρώτο παγωτακι!!! Και προετοιμαζομαι για την αυχενικη την Πέμπτη!!!

Ανυπομονω...!!!

πως περναει τελικα ο καιρος;;;; με το καλο, και καλα αποτελεσματα!!! Αχ!!! αγχωνομαι και για μενα τωρα σιγα σιγα!!:D:D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

AthKos .......... ΠΗΤ 06/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13

Merenta ......... ΠΗΤ 16/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

glykeritsa ....... ΠΗΤ 23/11/13

ioazon ............ ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

maribell .......... ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 ........ ΠΗΤ 15/12/13

maira77 .......... ΠΗΤ 20/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα κοριτσια, εμεις πηγαμε την Παρασκευη στο γιατρο, το μωρο μας ηταν 9 εβδομαδων και 2 ημερων, το μετρησε 2,5 εκ περιπου, ηταν μια χαρα, και πολυ ζωηρο!Ολο κολυμπουσε, στιγμη δεν εμεινε ακινητο!

Τωρα μας ειπε οτι θα μας ξαναδει για την αυχενικη διαφανεια οταν μπουμε στην 13 εβδομαδα δηλαδη γυρω στις 15 του μηνα...

Κατα τα αλλα οι αναγουλες, καουρες και ζαλαδες καλα κρατουν....

Πως γίνεται από τη μια να λέμε ότι δεν περναει ο καιρός και από την αλλη α λεμε Ποτε πέρασε; Ζωντανό παράδειγμα εγώ. Από τη μια λέω πότε Θ; έρθει η ώρα να τα παρουμε αγκαλιά και από την αλλά λέω ποτε έγινα 8 βδομαδων!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Καλωσηρθε και η καινουργια κοπελα με το καλο το μωρακι!!

Εγω κοριτσια με τις αναγουλες παω καλυτερα αλλα κανω μετο στα ξαφνικα μπορει και χωρις να εχω φαει!!

Καλη επιτυχια στην αυχενικη οσες εχουν!!

Εμεις αυχενικη στις 17 Μαιου κλεισαμε!!

Δεσποινα εμεις συμβαδιζουμε εχουμε και ιδια ΠΗΤ!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Πως γίνεται από τη μια να λέμε ότι δεν περναει ο καιρός και από την αλλη α λεμε Ποτε πέρασε; Ζωντανό παράδειγμα εγώ. Από τη μια λέω πότε Θ; έρθει η ώρα να τα παρουμε αγκαλιά και από την αλλά λέω ποτε έγινα 8 βδομαδων!

Ελλη λογικο ειναι..η μερα δεν περναει ευκολα ο χρονος περναει ομως και μπορει να λεμε πω πω μακρια ειναι αλλα δεν θα καταλαβουμε ποτε θα φτασει ο καιρος και να δεις που τοτε θα λεμε..ποτε αρχησαμε να μιλαμε και ποτε φτασαμε εδω!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα κοριτσια, εμεις πηγαμε την Παρασκευη στο γιατρο, το μωρο μας ηταν 9 εβδομαδων και 2 ημερων, το μετρησε 2,5 εκ περιπου, ηταν μια χαρα, και πολυ ζωηρο!Ολο κολυμπουσε, στιγμη δεν εμεινε ακινητο!

Τωρα μας ειπε οτι θα μας ξαναδει για την αυχενικη διαφανεια οταν μπουμε στην 13 εβδομαδα δηλαδη γυρω στις 15 του μηνα...

Κατα τα αλλα οι αναγουλες, καουρες και ζαλαδες καλα κρατουν....

μπραβο μπραβο πολυ καλα νεακια!!! Σουπερ εισαστε!!!!

Το ιδιο παθαινω και εγω, ποτε ελεγα σε ενα μηνα εχω αυχενικη και τωρα λεω σε 8 μερες!! :D:D

Ελλη λογικο ειναι..η μερα δεν περναει ευκολα ο χρονος περναει ομως και μπορει να λεμε πω πω μακρια ειναι αλλα δεν θα καταλαβουμε ποτε θα φτασει ο καιρος και να δεις που τοτε θα λεμε..ποτε αρχησαμε να μιλαμε και ποτε φτασαμε εδω!!

Ελενακι εχεις απολυτο δικιο!!! Εμεις οι δυο τουλαχιστον μετραμε ενα μηνα και κατι στο καφε Νοεμβριου. χεχεχ :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Γεια σας κοριτσακια, καλώς ήρθες μαϊρα!

Για τις αναγουλες δεν βοηθούν φρυγανιές ή κρακεράκια;

Κάντε υπομονη κορίτσια!

Εγω προς το παρόν εκτός απο κατι τράβηγματα που και που χαμηλα,

δεν νιώθω τιποτα αλλο...μακάρι να συνεχίσω ετσι!

Μαριμπέλ με το καλο και ο γαμος!

Με το καλο οι αυχενικές σας κορίτσια! Αχ πόσο ανυπομονώ και εγω για την αυχενική! Λέμε να πάμε οταν θα ειμαι 12 εβδομάδων ακριβώς!

Οσο για το ένστικτο και εγω πιστεύω πως εχουμε αγοράκι! :D

unJ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...