Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Γεια σας γεια σας!!σας διαβάζω αλλα είμαι αρκετά χάλια για να γράφω!εχω εμετους και αναγουλες όλη μέρα!!το περιστερακι μου δίνει σημάδια!αυριο πρωί έχουμε γιατρο να ακούσουμε καρδούλα!!!ανυπομονω και αγωνιω!σας φιλώ ολες γλυκα!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τα πρωινα ειμαι καλα. οχι τελεια, αλλα καλα, μπορω να πιω τα χαπια μου και να φαω πρωινο δηλαδη. τα βραδια με πιανει μια αηδια να την πω απεχθεια για φαγητο να την πω... κατι τελος παντων που δεν με αφηνει να φαω( οχι οτι με πειραζει και πολυ, προσεχω την σιλουετα μου τρομαρα μου). λια μου εγω την πεμπτη με το καλο θα ακουσω την καρδουλα του μωρου μου και θα το δω λογικα κι ολας αφου θα ειμαι σχεδον στην 7η εβδομαδα, καλα δεν τα λεω?? εχω μια χαρα!!!! πως θα περασουν τοσοι μηνες ρε κοριτσια??? το μονο που θελω ειναι να το κρατησω στην αγκαλια μου!!!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Όσο σκέφτομαι πως όταν πάω στο γιατρό θα είμαι 9 βδομαδων και θα έχουμε και εμείς χεράκια και ποδαράκια τρέμω από χαρά!

χεχεχε, ναιιιιιι!!! Αντε με το καλο!!! :D:D:D

γεια σας κοριτσακια κι απο μενα!! πως ειστε σημερα?? εχθες εμαθα πολυ ευχαριστα νεα! η κολλητη μου ειναι εγκυος και εχουμε ιδια ΠΗΤ 8/12!! ειμαστε πολυ χαρουμενες!! σημερα βγηκαμε για καφε να το γιορτασουμε!!

καλα αυτο ειναι απιστευτο!!! Μπραβοοο!!! θα ειστε πολυ χαρουμενες,ε;; :D:D:D

Γεια σας γεια σας!!σας διαβάζω αλλα είμαι αρκετά χάλια για να γράφω!εχω εμετους και αναγουλες όλη μέρα!!το περιστερακι μου δίνει σημάδια!αυριο πρωί έχουμε γιατρο να ακούσουμε καρδούλα!!!ανυπομονω και αγωνιω!σας φιλώ ολες γλυκα!

Με το καλο Λιακι!! Και περαστικουλια μωρε!! :P

εγω τα πρωινα ειμαι καλα. οχι τελεια, αλλα καλα, μπορω να πιω τα χαπια μου και να φαω πρωινο δηλαδη. τα βραδια με πιανει μια αηδια να την πω απεχθεια για φαγητο να την πω... κατι τελος παντων που δεν με αφηνει να φαω( οχι οτι με πειραζει και πολυ, προσεχω την σιλουετα μου τρομαρα μου). λια μου εγω την πεμπτη με το καλο θα ακουσω την καρδουλα του μωρου μου και θα το δω λογικα κι ολας αφου θα ειμαι σχεδον στην 7η εβδομαδα, καλα δεν τα λεω?? εχω μια χαρα!!!! πως θα περασουν τοσοι μηνες ρε κοριτσια??? το μονο που θελω ειναι να το κρατησω στην αγκαλια μου!!!!!

Αχ! Ποσο δικιο εχεις;; οντως μου φαινεται και εμενα οτι δεν περναει ο καιρος με τιποτα!! :?:-?:?

Σε 8 μερες εχουμε αυχενικη και ανυπομονω να δω το νινακι μου που θα εχει μεγαλωσει!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Μαγδου δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερη σύμπτωση. Με το καλό και στην κολλητή σου. Πολυξένη μου υπομονή κάνουμε όλες. Είναι μακριά ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης. Και μεσολαβεί καλοκαίρι που περνάει πιο δύσκολα. Άντε να περάσει και αυτή η βδομάδα να δω το ζουζουνι μου. Α! Καλημέρα σε όλες.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μπράβο Ελενάκι! Ειναι απίστευτο που τόσο μικρά πλάσματα ςχουν καρδούλα που χτυπάει και χεράκια ποδαράακια που τα κουνάνε!

Μαγδου τι τέλεια σύμπτωση! Τι καλα που έγιναν ολα!

Τωρα εκτός από εμάς έχεις και την κολλητή σου να τα μοίραζεστε ολα!!

Πολυξενη όντως είσαι μυαλό :D

Πόσο ανυπομονώ και εγω για την αυχενικη...

Οχι μόνο βλέπεις πολλα, αλλα έχεις συμπληρώσει περίπου 12 εβδομάδες

και ετσι εχει περάσει το επίφοβο διάστημα!

Ellie θα περάσει και το καλοκαιράκι! Ανάλαφρα ρούχα, πολυυυυ νερό

Και βολτούλες μετα το απογευματάκι... Προσωπικά ποτε δεν με κουράζει το καλοκαίρι! Θετικη σκέψη και σε αυτο!

Ειμαι η μόνη που της φαινεται πως ο καιρός περνάει πολυ γρήγορα :confused:

unJ4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Περιμένω κόσμο σε λίγο οπότε μπήκα βιαστικά να σας πω ένα γεια! Όλα καλά εδώ! Εμένα αυτή τη φορά μου φαίνεται πως περνάει πιο γρήγορα ο καιρός μάλλον επειδή είναι δεύτερο και με το πρώτο όλη μέρα ξεχνιέμαι! Πάντως σας καταλαβαίνω κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ένιωθα πως είχε σταματήσει ο χρόνος!

Όσο για το καλοκαίρι ελπίζω να το περάσω όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν κατάλαβα τίποτα από εξάψεις κλπ! Κι αυτή τη φορά περίπου στους ίδιους μήνες εγκυμοσύνης θα είμαι οπότε μην αγχώνεστε από τώρα μπορεί να περάσει εύκολα κια για σας!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Το στομάχι μου χαλία πάλι. Τελικά πάει με τις μέρες του. Άλλες μέρες πονάω πολύ άλλες λίγο. Σήμερα νιώθω και ψυχολογικά χάλια. Νιώθω τελείως μόνη νου. Εντάξει καταλαβαίνω πως δεν μπορούν να ασχολούνται όλοι μαζί μου αλλά μερικές φορές χρειάζομαι λίγο προσοχή παραπάνω. Τέλος πάντων θα ηρεμησω. Απλώς σήμερα έχω και λιγες κραμπουλες στη μήτρα. Τις άλλες μερες είχα από δεξιά σήμερα έχω αριστερά. Μεγαλώνει το μωράκι μου! Μετά ίσως να είναι γιατί πλησιάζει η μέρα που θα είχα περίοδο και λένε ότι πέσει ρολο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα, κόρες!

Μου πέρασε το στομάχι! Νταξ, δεν μπορώ να χλαπακιάσω ότι θέλω. Αλλά δεν έχω αυτό το συνεχές βάρος.

Επίσης, δεν έχω κράμπες εδώ και 2-3 μέρες.

Αύριο ξαναπάω δουλειά! Γιούπιιιιι!

Τελικά μάλλον 6-8η βδομάδα μου κράτησε η αδιαθεσία.

Άντε να περάσει το βρωμοΠάσχα :tongue: να πάω να κάνω την αυχενική να δω κι εγώ χεράκια-ποδαράκια!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Χαιρετώ τα κοριτσακια!!πηγαμε γιατρό,είδαμε καρδούλα (δεν ακούσαμε γιατι μάλλον το μηχάνημα δεν εχει ήχο,δημόσιο νοσοκομείο τι περιμένεις),και βάση υπερηχου το εμβρυακι μας ειναι 6w 5d!το ξερά πως θα ναι πιο μικρό μιας και άργησε πολυ να εμφυτευτει!οποτε αλλάζει και η ΠΗΤ μου και γίνεται 7/12/2013!μου γράψε ενα σκασμο εξετάσεις που θα πάω αυριο να κάνω!αυτα τα νέα μας!εσεις ελπίζω να στα ολες καλα! :)

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Καλημέρα, κόρες!

Μου πέρασε το στομάχι! Νταξ, δεν μπορώ να χλαπακιάσω ότι θέλω. Αλλά δεν έχω αυτό το συνεχές βάρος.

Επίσης, δεν έχω κράμπες εδώ και 2-3 μέρες.

Αύριο ξαναπάω δουλειά! Γιούπιιιιι!

Τελικά μάλλον 6-8η βδομάδα μου κράτησε η αδιαθεσία.

Άντε να περάσει το βρωμοΠάσχα :tongue: να πάω να κάνω την αυχενική να δω κι εγώ χεράκια-ποδαράκια!

αντε, μπραβο!!! ηρεμησες!! :D:D:D

Χαιρετώ τα κοριτσακια!!πηγαμε γιατρό,είδαμε καρδούλα (δεν ακούσαμε γιατι μάλλον το μηχάνημα δεν εχει ήχο,δημόσιο νοσοκομείο τι περιμένεις),και βάση υπερηχου το εμβρυακι μας ειναι 6w 5d!το ξερά πως θα ναι πιο μικρό μιας και άργησε πολυ να εμφυτευτει!οποτε αλλάζει και η ΠΗΤ μου και γίνεται 7/12/2013!μου γράψε ενα σκασμο εξετάσεις που θα πάω αυριο να κάνω!αυτα τα νέα μας!εσεις ελπίζω να στα ολες καλα! :)

αναβοσβηνε ε;;; χεχεχ!!! Οσο για την ΠΗΤ περιμενε μεχρι την αυχενικη που θα σου πουν ακριβη ημερομηνια, ή μεχρι να σου την αλλαξει ο γιατρος σου!!! Οι περισσοτεροι το πανε με βαση την περιοδο!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα κοριτσια επανηλθαν οι αναγουλες μου, δυναμικα, μετα απο 4 βδομαδες!! αλλα κανω την Κινεζα μπας και με περασει ξωφαλτσα και αυτη τη φορα!!!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Το μωρο μου το μεσημέρι παράτησε κάτι κεφτεδακια και έφαγε κια χωριάτικη σαλατα. Δεν ξέρω αλλά ξαφνηκα αποφεύγω οτιδήποτε κρεατικο. Δεν με τραβάει πλέον. Είχα βέβαια τη ντομάτα μια ωρα κάτω από το νερό όπως είπε ο γιατρός. Λίγο ακόμα και θα φούσκωνε η πέτσα.. χεχεχε! Από στομάχι είμαι λίγο καλύτερα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το μωρο μου το μεσημέρι παράτησε κάτι κεφτεδακια και έφαγε κια χωριάτικη σαλατα. Δεν ξέρω αλλά ξαφνηκα αποφεύγω οτιδήποτε κρεατικο. Δεν με τραβάει πλέον. Είχα βέβαια τη ντομάτα μια ωρα κάτω από το νερό όπως είπε ο γιατρός. Λίγο ακόμα και θα φούσκωνε η πέτσα.. χεχεχε! Από στομάχι είμαι λίγο καλύτερα.

Ελλακι να την ξεφλουδιζεις την ντοματα! χαιδεψε την με το μαχαιρι (οχι την κοφτερη πλευρα) και μετα ειναι πανευκολο!! κι εγω νομιζω δεν πολυ θελω κρεας! πατατες και καροτα βραστα εφαγα, και πιτσα που εφτιαξα χθες καθολου αλαντικα δεν ηθελα να βαλω! κανεις δεν το περιμενε αυτο απο μενα!! κοριτσακια απο νευρα πως πατε??? φοβαμαι μη σκοτωσω κανεναν μερικες φορες...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Κορίτσια , γειά σας και απο εμένα .... εύχομαι όλα να πάνε καλά σε όλες μας.

Είχα τελευταία περίοδο 16/03 με κύκλο σταθερό 28 ημερών , οπότε την Τρίτη που έκανα χοριακή , είχα 4 ημέρες καθυστέρηση και βγήκε 2042. Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούσα να πιστέψω με τπτ ότι είμαι και πάλι έγκυος.

Οπότε αν πάνε καλά τα πράγματα , Μακάρι Παναγία μου, έχουμε ΠΗΤ 20/12/2013......

Αύριο το πρωί , έχουμε το πρώτο ραντεβού με το γιατρό και έχω ένα άγχος καταλαβαίνετε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...