Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Εγώ τα έκανα όλα με τάξη.

30 Σεπτέμβρη έκοψα τα αντισυλληπτικά (να "καθαρίσει" ο οργανισμός)

10 Νοέμβρη μετακομίσαμε μαζί

12 Φλεβάρη παντρευτήκαμε

13 Φλεβάρη πήγα για έλεγχο στις τσιμούχες και στα μπεκάκια στη γιατρό :D:tongue:

17 Φλεβάρη αδιαθέτησα

20 Φλεβάρη πήρα ένα αντισταμινικό επειδή κάνω θεραπεία για την αλλεργία μου (ως τότε δεν έπρεπε να μείνω έγκυος)

22 Μάρτη είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Όλα οργανωμένα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με το καλό να παντρευτείτε και να προσέχετε να μην παρακουραστείτε και να μην παρα-αγχώνεστε!

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τα έκανα όλα με τάξη.

30 Σεπτέμβρη έκοψα τα αντισυλληπτικά (να "καθαρίσει" ο οργανισμός)

10 Νοέμβρη μετακομίσαμε μαζί

12 Φλεβάρη παντρευτήκαμε

13 Φλεβάρη πήγα για έλεγχο στις τσιμούχες και στα μπεκάκια στη γιατρό :D:tongue:

17 Φλεβάρη αδιαθέτησα

20 Φλεβάρη πήρα ένα αντισταμινικό επειδή κάνω θεραπεία για την αλλεργία μου (ως τότε δεν έπρεπε να μείνω έγκυος)

22 Μάρτη είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Όλα οργανωμένα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με το καλό να παντρευτείτε και να προσέχετε να μην παρακουραστείτε και να μην παρα-αγχώνεστε!

Μπραβο προγραμμα, εγω και μονο που τα διαβασα αγχωθηκα!!! χεχεχ :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει. Υπομονη. Ουρολοιμοξη είχα χρόνια. Ειχα εισαχθει 2 φορές στο νοσοκομείο για δεκαημερα. Μου είπε ο γιατρός ότι λόγο των αυξημένων ορμονών και της συχνοουριας θελει πιο πολύ προσοχή. Εμένα μου σύστησε έναν αφρό για την ευαισθητη περιοχή χωρίς σαπούνι να πλενομαι κάθε βράδυ λογο του ιστορικού. Από τότε που επαθα πρώτη φορά πλενομαι συχνά και σιδερωνω και τα εσώρουχα. Αν προσεχείς και κανείς ότι σου είπε ο γιατρός θα είσαι οκ! Μην φοβάσαι τίποτα! Οσο για την καρδουλα τέλεια. Και χεράκια και ποδαράκια. Μεγαλώνουν τα μωρά μας! Άντε κοριτσάκια. Ονειρα γλυκά και καλη ξεκούραση..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ειμαστε 2.6 εκατοστα..η καρδια χτυπαει δυνατα..κουναμε χερια και ποδια και ολα καλα!!Το μονο κακο..εχω ουρολοιμωξη και πηρα αντιβιωση!!

Γιουπιιιιιιιιιιι.......!!! Μεγαλωσατε ρε σεις!!!! :D:D:D:D Μπραβο!!!

Καλημέρα!

Χίλια συγγνώμη που εισβάλλω στην παρέα σας έτσι στα ξαφνικά. Είμαι έτοιμη να κάνω την έβδομη εξωσωματική μου και δυστυχώς έχει αλλάξει το σύστημα του δημοσίου για τα φάρμακα κι έτσι δεν μπορώ να πάρω πια μέσω ΙΚΑ λόγω των πολλών προσπαθειών που έχω κάνει.

Εάν σε κάποια κοπέλα έχουνε περισσέψει γκονάλ και μενοπούρ και δεν τα χρειάζεται γιατί έχει γίνει ήδη ευτυχισμένη..θα το εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε ενα προσωπικό μήνυμα γιατί τα έχω πολύ μεγάλη ανάγκη άμεσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Μακαρι, να βρεις τα φαρμακα που χρειαζεσαι, στο ευχομαι ολοψυχα!!! ;);)

Καλημέρα κοριτσαρες και μπεμπάκια!

Καλημερουδια!!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

AthKos .......... ΠΗΤ 06/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13

Merenta ......... ΠΗΤ 16/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

glykeritsa ....... ΠΗΤ 23/11/13

ioazon ............ ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

maribell .......... ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .........ΠΗΤ 15/12/13

Για να μην την χανουμε!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

γεια σας κοριτσακια κι απο μενα!! πως ειστε σημερα?? εχθες εμαθα πολυ ευχαριστα νεα! η κολλητη μου ειναι εγκυος και εχουμε ιδια ΠΗΤ 8/12!! ειμαστε πολυ χαρουμενες!! σημερα βγηκαμε για καφε να το γιορτασουμε!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

γεια σας κοριτσακια κι απο μενα!! πως ειστε σημερα?? εχθες εμαθα πολυ ευχαριστα νεα! η κολλητη μου ειναι εγκυος και εχουμε ιδια ΠΗΤ 8/12!! ειμαστε πολυ χαρουμενες!! σημερα βγηκαμε για καφε να το γιορτασουμε!!

ααα τι όμορφη συμπτωση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...