Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Ούτε κι εγώ έχω αντισώματα για ερυθρά και ούτε στο πρώτο παιδάκι είχα...μην αγχώνεσαι όλα τα παιδάκια πλέον εμβολιάζονται για ερυθρά και η ασθένεια έχει κατά πολύ περιοριστεί! Επιπλέον ο μεγάλος κίνδυνος είναι κυρίως στο 1ο τρίμηνο. ΑΝ δεν μπορείς να πάρεις άδεια μπορείς να ενημερώσεις τους γονείς των μαθητών σου για την εγκυμοσύνη και να τους παρακαλέσεις να σε ενημερώσουν στην παραμικρή υποψία για ερυθρά....

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα είμαι ότι να'ναι. Γραφω ξεχωριστά για την καθεμια. Μαράκι μου μπραβο. Έχεις και εσύ τωρα δύο καρδουλες. Αυτό το ειπα στον αντρουλη μου όταν ακούσαμε την καρδούλα απο το μπεμπε. Οτι τώρα έχω δύο καρδούλες και πρέπει να προσέχει περισσοτερο να μην με στεναχωρεί και γελούσε. Εγώ κοριτσια ειμαι σαν ζόμπι. Έφαγα μισό γιουρτακι, 3 ελιές ( με το στομάχι χάλια και πάλι μου μυρίζουν πραγματα. Τι να κάνω; ), και πηρα ωραιότατα κριτσινια ολικής αλέσεως με σουσάμι και τρώω από κανένα γιατι με τοσα υγρά αν είναι άδειο τελείως το στομάχι θα πάθω κανα ελκος και δεν το θέλω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ κυρίως χρησιμοποιώ της seventeen. Λόγο που είχα κάνει και κάποια σεμινάρια με την εταιρεία και με βολευαν ιδιαίτερα το μεικ απ και η πούδρα λόγο του ότι έχω μικτό - λιπαρο δέρμα. Και επειδη μου αρεσαν γενικά τα προϊόντα της. Θα πάρω όμως μια αντιηλιακη κρεμα προσώπου γιατί κυκλοφορώ πολυ στον ηλιο και στην εγκυμοσύνη κανουμε πιο εύκολα πανάδες να το ξερεται. Δεν θέλω να εχω παναδες απο τα 22.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Υ.Γ.: βαφομαι πολύ σπάνια και σε πολύ ειδικές περιστάσεις. Το μόνο που σκέφτομαι καμία φορά τώρα τελευταία ειναι η ριζα στα μαλλιά. Στην αρχή δεν με ένοιαζε αλλά τώρα σκέφτομαι ότι δεν φτάνει που ειμαι σαν ζομπι απο το στομάχι σε λίγο δεν θα κοιτάω στον καιρεφτη. Και έχω και θέμα γιατί μακρενουν γρήγορα τα μαλλιά μου έχει να λέει η κομμώτρια μου. Και προς το παρών είναι και αυτό στη λίστα με τα ακατάλληλα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ και στο 1ο κ τώρα βάφομαι κανονικά. Κ μαλλί έβαψα στο γιο μου και τώρα θα βάψω το Πάσχα. Απλά το 1ο τρίμηνο θα μου τα κάνει η κομμώτρια με προσοχή χωρίς να ακουμπά κεφάλι. Επίσης στο γιο μου 2μισι μηνών παντρευόμουν με θρησκευτικό γάμο (τον έιχαμε κλείσει από πριν) και έκανα και νύχια....

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

zwoula80 ζήτησα από την αδερφή μου (που είναι λάτρης των φυτικών καλλυντικών) να μου παραγγείλει αντιηλιακή προσώπου και σώματος, καθαριστικό προσώπου και κρέμα για ραγάδες από την εταιρεία avalon organics

maria* ευτυχώς είχα κάνει μικρή το mmr και έχω ακόμα αντισώματα έναντι της ερυθράς, αλλά μη φοβάσαι η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών είναι εμβολιασμένα έναντι του ιού!

bdxGp3.png

tt1d4479

Άλλοι λένε όχι και αλλοι ναι. Ισως τα βαψω το καλοκαίρι με φυτικη.

Στο εξωτερικό κανένας δε το απαγορεύει και γενικά τίποτα δεν έχει αποδειχτεί απλά κανείς γιατρός δε θέλει να πάρει την ευθύνη... βέβαια η καθεμία αποφασίζει για τον εαυτό της. Εγώ προσωπικά για τέτοια θέματα δεν ρώτησα καν το γιατρό! Στην τελική βάφω τα μαλλιά μου 15 χρόνια ε όσο να πεις έχει ποτίσει το κεφάλι... χοχοχοχοχο

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Κορίτσια ερώτηση :

Τι καλλυντικά χρησιμοποιείτε;

Εγω τα έχω λίγο παρατήσει γιατι φοβάμαι να βάλω κάτι που δεν πρέπει!

Ρώτησα στο φαρμακείο και μου πρότειναν Korre.

Πήρα κρεμουλα και αντηλιακό προσωπου!!

Τι λέτε εσείς; Γνωρίζετε κάτι σχετικά; :|

Ζwoula το θέμα των καλλυντικών με προβληματίζει και εμένα πολύ. Απο δική μου πρωτοβούλια άλλαξα τις κρέμες estee που είχα με vichy αλλά μια πολύ καλή μου φίλη (που έχουμε τον ίδιο γιατρό) χρησιμοποιούσαι κρέμες estee και στις δυο εγκυμοσύνες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αντιηλιακή πήρα μια της frezyderm που αναφέρει οτι κάνει και για εγκυμοσύνη. Αν μπεις στο site της εταιρείας θα τη βρεις.

Για το μόνο που ρώτησα το γιατρό μου είναι για την κρέμα σώματος και μου είπε καλό είναι να την αποφεύγω στο πρώτο τρίμηνο. Βέβαια ανακάλυψα μια απο τη frezyderm που αναφέρει οτι επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη και σκέφτομαι να την αγοράσω για τη συνέχεια.

Κατα τα άλλα βάφομαι κανονικότατα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω το γιατρό είναι αν επιτρέπεται το βάψιμο στα νύχια αν και έχω διαβάσει οτι η απορροφητικότητα είναι ελάχιστη οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Μαλλιά έτσι και αλλιώς δεν έβαφα.

Σας χαιρετώ...ήρθε η ώρα να πάω σπίτι μου. Καλό ΣΚ να έχετε :)

age.png

preg.png

Γενικά λένε το 1ο τρίμηνο να μην τα βάψεις τα μαλλιά.

Εγώ είμαι καστανόξανθη και την έχω γλιτώσει ως τώρα. χε χε χε

Από καλλυντικά χρησιμοποιούσα Apivita και συνεχίζω να τις χρησιμοποιώ τις κρέμες μου κανονικά. Τα Clinique τα make-up μου τα φοράω κανονικά επίσης.

Με τις κρέμες σώματος είμαι λίγο προσεκτική. Πήρα για τις ραγάδες της κοιλιάς την Prevenstria της Frezyderm. Λέει από τον 3ο μήνα αλλά θα την χρησιμοποιήσω από τον 4ο.

Γενικά μετά το 1ο τρίμηνο που έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία των οργάνων είναι πιο χαλαρά τα πράματα σε σχέση με το τι μπορούμε να βάζουμε πάνω μας.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Γενικά λένε το 1ο τρίμηνο να μην τα βάψεις τα μαλλιά.

Αυτό το γενικά και αόριστα είναι που μου τη δίνει εμένα...εφόσον δεν έχει αποδειχτεί τίποτα παραπάνω για τις βαφές από οτι για τη χρήση των κινητών για παράδειγμα γιατί να κόψω τη βαφή και όχι το κινητό;

Είμαι και λίγο αντιδραστική όπως καταλαβαίνετε και επίσης τα μαλλιά μου λόγω κληρονομικότητας είναι άσπρα από τα 20...ε μου κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό στην ψυχολογία να τα βλέπω άβαφα από το να τα βάψω με προσοχή!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

γεια σας κοπέλες τι κάνετε ???εγω καλά απο συμπτώματα τίποτα!!πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη.!!!την τετάρτη έχω ραντεβού για το πρώτο υπέρηχο ....πολύ αγχος!!!

και εγω εχω καλη εγκυμοσυνη και ηρεμη!!! :D:D νιωθω τοσο τυχερη!!

με το καλο και υπερηχος!!!

μπραβο polixeni ζηλευω!! εγω θα το ακουσω με το καλο την πεμπτη!! απο χθες το βραδυ με επιασε μια ανακατωσουρα... γεννησε και η ξεδαρφη μου ολα καλα!! αντε και στα δικα μας!!!!! μακαρονια με κιμα θελει το μωρακι μου σημερα!!! ;)

Με το καλο, με το καλο!!! Να σας ζησει και το μωρο!! :D:D

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας, εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς.

Η αλήθεια είναι ότι όντως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Στη πρώτη εγκυμοσυνή δεν είχα κανένα πρόβλημα ήταν όλα πολύ εύκολα, το μόνο που είχα ήταν μια αποστροφή στο κρέας και στα γλυκά σε όλους του μήνες της κύησης, όχι ότι με χάλασε , αντιθέτως έχασα και κιλά.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω φοβερές αναγούλες (και δε μένω μόνο στην αναγούλα...) όλες τις ώρες της ημέρας, κάθε μέρα, σε ότι και αν φάω,σε ότι και αν μυρίσω..... ακόμα και με τη σκέψη... όπως τώρα ας πούμε... :shock:

στην πρωτη εγκυμοσυνη ησουν πολυ πολυ τυχερη!!! :D σε αυτη προβλεπω να σου ανοιγει η ορεξη απο τον 4ο μηνα!!! :tongue::tongue:

Καλώς τις νέες εγκυούλες!Να έχουμε όλες μια καλή εγκυμοσύνη!

Εμένα ευτυχώς οι αναγούλες έχουν καταλαγιάσει λίγο και τώρα ξεκινάει η πείνα :(...Πεινάω τρομερά και συνεχώς και κυρίως για αμυλούχα..Κάνω τεράστια προσπάθεια να μη ξεφύγω στα κιλά μου αλλα μου είναι πολύ δύσκολο.Επίσης, ευτυχώς, βγήκα σε άδεια, δεν άντεχα άλλο και τη Δευτέρα πρέπει να περάσω επιτροπή :mad:

Και επειδή η όλη μου εγκυμοσύνη ήρθε εντελώς ξαφνικά το ΣΚ πάω να γνωρίσω τα πεθερικά μου :cool:

Ωχ! ωχ!! με το καλο και καλη δυναμη ευχομαι!! Οπως επισης σου ευχομαι να εχεις πεθερικα σαν τα δικα μου, που ειναι πραγματικα σαν 2οι γονεις μου!! Τους λατρευω!!! Πραγματικα στο ευχομαι ;););)

Κορίτσια γυρίσαμε και ναιιιιι ακούσαμε t4524.gif !!!

Μου ειπε ο γιατρός οτι μπορεί και να μην ακούσουμε πριν τον υπερηχο. Αλλα τελικά τικ-τακ, ηταν εκεί ο χτυπούσε της καρδιάς!

Τωρα μπορω επίσημα να πω πως ειμαι έγκυος! Τωρα μπορω να το πιστέψω!!!

Ερχεται ο πελαργός, αχ και κυκλοφορούν τόσοι πολλοί εδώ που μένουμε!

t8301.gif

Το μόνο αρνητικό που μου ειπε ο γιατρός ειναι πως δεν εχω αντισώματα για ερυθρα και πρέπει να μείνω μακριά απο παιδια.

Αλλα πως να το καταφέρω αυτο εφόσον ειμαι δασκάλα και τα παιδάκια με αγαπάνε τόσο πολυ , που όλη μερα αρκετά απο αυτα με αγκαλιάζουν και με αγγίζουν και με φιλανε;

Πολυξενη τι ειναι αυτή η υπέροχη λίστα; Σημερα ο γιατρός μου υπολόγισε ΠΗΤ 10.12.2013 που ειναι και τα γενέθλιά μου! Αλλα εσύ βρε τσακαλάκι που το βρήκες;

Μπραβο μαρακι μου, μπραβο, μπραβο!! Πολυ καλα νεακια!! Α! και οσο για την ΠΗΤ ειμαι "ΜΥΑΛΟ"!! χαχαχχα :D:D:D

14 μήνες είμαστε μαζί, τους 6 μένουμε σπίτι του (έχοντας κρατήσει βέβαια εγώ το διαμέρισμά μου) και μέσα στο Μάη ξεκινάμε να βρούμε διαμέρισμα..Κ επίσης κάπου μέσα στον Ιούνη πρέπει και να παντρευτούμε..

Ολες περιπου το ιδιο διαστημα θα παντρευτουμε!! Χχεχεχ μακαρι ολα να πανε οπως τα σχεδιαζετε!! :D

Και εγώ πρέπει να παντρευτώ. Αλλά δεν ξερω πότε. Δεν έχουμε κάνει μεγάλη συζήτηση. Καπου στον Ιούνιο με Ιούλιο. Λογικά!

τον Ιουλιο, να παντρευτουμε μαζι!! :tongue::tongue:

Κορίτσια ερώτηση :

Τι καλλυντικά χρησιμοποιείτε;

Εγω τα έχω λίγο παρατήσει γιατι φοβάμαι να βάλω κάτι που δεν πρέπει!

Ρώτησα στο φαρμακείο και μου πρότειναν Korre.

Πήρα κρεμουλα και αντηλιακό προσωπου!!

Τι λέτε εσείς; Γνωρίζετε κάτι σχετικά; :|

ειναι κατι που πραγματικα δεν ειχα σκεφτει!!! βαφομαι κανονικα με τα προϊοντα που εχω, δεν εχω παρει κατι!! Πρεπει να το ψαξω, λες;;; :?

Καλα είμαι ότι να'ναι. Γραφω ξεχωριστά για την καθεμια. Μαράκι μου μπραβο. Έχεις και εσύ τωρα δύο καρδουλες. Αυτό το ειπα στον αντρουλη μου όταν ακούσαμε την καρδούλα απο το μπεμπε. Οτι τώρα έχω δύο καρδούλες και πρέπει να προσέχει περισσοτερο να μην με στεναχωρεί και γελούσε. Εγώ κοριτσια ειμαι σαν ζόμπι. Έφαγα μισό γιουρτακι, 3 ελιές ( με το στομάχι χάλια και πάλι μου μυρίζουν πραγματα. Τι να κάνω; ), και πηρα ωραιότατα κριτσινια ολικής αλέσεως με σουσάμι και τρώω από κανένα γιατι με τοσα υγρά αν είναι άδειο τελείως το στομάχι θα πάθω κανα ελκος και δεν το θέλω.

Βρε Ελλη μου αμα εισαι τοσο χαλια, να μιλησεις με τον γιατρο σου μηπως σου δωσει λιγο Primeran, μπορει να σε βοηθησει!! Μην υποφερεις ετσι!!

Εγώ και στο 1ο κ τώρα βάφομαι κανονικά. Κ μαλλί έβαψα στο γιο μου και τώρα θα βάψω το Πάσχα. Απλά το 1ο τρίμηνο θα μου τα κάνει η κομμώτρια με προσοχή χωρίς να ακουμπά κεφάλι. Επίσης στο γιο μου 2μισι μηνών παντρευόμουν με θρησκευτικό γάμο (τον έιχαμε κλείσει από πριν) και έκανα και νύχια....

Δεν εχεις θεμα για τα νυχια (ειναι η δουλεια μου), αμα δεν ακουμπουν την ριζα του νυχιου!!! Δεν απορροφαται, το χρωμα!! :D:D

και οσο για τα μαλλια και εγω θα τα βαψω!!! :P:p

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Αυτο που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι τα καλλυντικά δεν πρέπει να περιέχουν βιταμίνη Α.

Όσο πιο φυσικά πιστεύω τόσο το καλύτερο!!

Την κρέμα την άλλαξα γιατι απορροφάται απο το δέρμα..

Τα υπόλοιπα βαφτικά θα τα βάζω κανονικά!!! ...και βλέπουμε!!!

AhYYp2.png

2013.png

Πολυξένη μου με πονούσε ιδιαίτερα εύκολα το στομάχι. Αλλά δεν ξέρω για σας, αλλά έχω και έντονη σιελορρια ( αν το λέω σωστά ) και επιβαρυνει το στομάχι. Πριν λίγο ήπια μια γουλιά νερό για το φυλικο οξύ. Είχα να πιω από το πρωί που πήρα το utrogestan. Και σε κάνα μισάωρο θα πιω λίγο ακόμα γιατί παίρνω και το βράδυ utrogestan. Τι να κανω; Αν συνεχιστεί αυτό όταν πάω στο γιατρό θα του μιλήσω. Αν και είναι ενάντια σε φάρμακα το πρώτο τρίμηνο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Δεν βάζω ενυδατική τώρα γιατί τελείωσε και θα πάρω απευθείας αντιηλιακη. Όσο για το μακιγιάζ τώρα έτσι όπως είμαι και μέσα στα Τρικαλα να κατέβω ( μένω σε χωριό ) είμαι χάλια. Κάθε λίγο και λιγάκι ψάχνω τουαλέτα να Ρίχνω νερό στο πρόσωπο να ηρεμω. Κυκλοφορώ με πετσετουλα στην.τσάντα. οπότε χαμένος κόπος να βαφτω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...