Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!Τι κανετε?

Εφτασε η μερα επιτελους!! :-D

Μερεντα καλωσηρθες με το καλο το δευτερο μωρακι!!

Elenaki περιμένουμε και τα δικα σου τελεια νεακια σήμερα!!!!

AhYYp2.png

2013.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο polixeni ζηλευω!! εγω θα το ακουσω με το καλο την πεμπτη!! απο χθες το βραδυ με επιασε μια ανακατωσουρα... γεννησε και η ξεδαρφη μου ολα καλα!! αντε και στα δικα μας!!!!! μακαρονια με κιμα θελει το μωρακι μου σημερα!!! ;)

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

merenta καλώς ήρθες... Εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!!! Εσυ τα έχεις ξανά περάσει οπότε περιμένουμε συμβουλές σου οι νέες μανουλες!!!!

Κι εγω κορίτσια με ναυτιες είμαι... Την ψιλό παλεύω προσωρινά... :rolleyes:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας, εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς.

Η αλήθεια είναι ότι όντως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Στη πρώτη εγκυμοσυνή δεν είχα κανένα πρόβλημα ήταν όλα πολύ εύκολα, το μόνο που είχα ήταν μια αποστροφή στο κρέας και στα γλυκά σε όλους του μήνες της κύησης, όχι ότι με χάλασε , αντιθέτως έχασα και κιλά.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω φοβερές αναγούλες (και δε μένω μόνο στην αναγούλα...) όλες τις ώρες της ημέρας, κάθε μέρα, σε ότι και αν φάω,σε ότι και αν μυρίσω..... ακόμα και με τη σκέψη... όπως τώρα ας πούμε... :shock:

SSoJp3.png

5R3ip3.png

U2Swp3.png

Καλώς τις νέες εγκυούλες!Να έχουμε όλες μια καλή εγκυμοσύνη!

Εμένα ευτυχώς οι αναγούλες έχουν καταλαγιάσει λίγο και τώρα ξεκινάει η πείνα :(...Πεινάω τρομερά και συνεχώς και κυρίως για αμυλούχα..Κάνω τεράστια προσπάθεια να μη ξεφύγω στα κιλά μου αλλα μου είναι πολύ δύσκολο.Επίσης, ευτυχώς, βγήκα σε άδεια, δεν άντεχα άλλο και τη Δευτέρα πρέπει να περάσω επιτροπή :mad:

Και επειδή η όλη μου εγκυμοσύνη ήρθε εντελώς ξαφνικά το ΣΚ πάω να γνωρίσω τα πεθερικά μου :cool:

bdxGp3.png

tt1d4479

Διαφημίσεις

Κορίτσια γυρίσαμε και ναιιιιι ακούσαμε t4524.gif !!!

Μου ειπε ο γιατρός οτι μπορεί και να μην ακούσουμε πριν τον υπερηχο. Αλλα τελικά τικ-τακ, ηταν εκεί ο χτυπούσε της καρδιάς!

Τωρα μπορω επίσημα να πω πως ειμαι έγκυος! Τωρα μπορω να το πιστέψω!!!

Ερχεται ο πελαργός, αχ και κυκλοφορούν τόσοι πολλοί εδώ που μένουμε!

t8301.gif

Το μόνο αρνητικό που μου ειπε ο γιατρός ειναι πως δεν εχω αντισώματα για ερυθρα και πρέπει να μείνω μακριά απο παιδια.

Αλλα πως να το καταφέρω αυτο εφόσον ειμαι δασκάλα και τα παιδάκια με αγαπάνε τόσο πολυ , που όλη μερα αρκετά απο αυτα με αγκαλιάζουν και με αγγίζουν και με φιλανε;

Πολυξενη τι ειναι αυτή η υπέροχη λίστα; Σημερα ο γιατρός μου υπολόγισε ΠΗΤ 10.12.2013 που ειναι και τα γενέθλιά μου! Αλλα εσύ βρε τσακαλάκι που το βρήκες;

unJ4p3.png

Κορίτσια γυρίσαμε και ναιιιιι ακούσαμε t4524.gif !!!

Μου ειπε ο γιατρός οτι μπορεί και να μην ακούσουμε πριν τον υπερηχο. Αλλα τελικά τικ-τακ, ηταν εκεί ο χτυπούσε της καρδιάς!

Τωρα μπορω επίσημα να πω πως ειμαι έγκυος! Τωρα μπορω να το πιστέψω!!!

Ερχεται ο πελαργός, αχ και κυκλοφορούν τόσοι πολλοί εδώ που μένουμε!

t8301.gif

Το μόνο αρνητικό που μου ειπε ο γιατρός ειναι πως δεν εχω αντισώματα για ερυθρα και πρέπει να μείνω μακριά απο παιδια.

Αλλα πως να το καταφέρω αυτο εφόσον ειμαι δασκάλα και τα παιδάκια με αγαπάνε τόσο πολυ , που όλη μερα αρκετά απο αυτα με αγκαλιάζουν και με αγγίζουν και με φιλανε;

Πολυξενη τι ειναι αυτή η υπέροχη λίστα; Σημερα ο γιατρός μου υπολόγισε ΠΗΤ 10.12.2013 που ειναι και τα γενέθλιά μου! Αλλα εσύ βρε τσακαλάκι που το βρήκες;

Μπράβο maria*....πολύ καλά τα νέα σου :)

Η ερυθρά πράγματι θέλει προσοχή. Και εγω δεν έχω περάσει καμία παιδική αρρώστια αλλά ευτυχώς για ερυθρά είχε προνοήσει ο γιατρός μου πριν απο κάποια χρόνια και με έβαλε να κάνω εμβόλιο.

Δεν μπορείς να σταματήσεις τη δουλειά για όσο διάστημα θα είσαι έγκυος?

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

14 μήνες είμαστε μαζί, τους 6 μένουμε σπίτι του (έχοντας κρατήσει βέβαια εγώ το διαμέρισμά μου) και μέσα στο Μάη ξεκινάμε να βρούμε διαμέρισμα..Κ επίσης κάπου μέσα στον Ιούνη πρέπει και να παντρευτούμε..

bdxGp3.png

tt1d4479

Ούτε η κουνιαδα μου είχε αντισώματα για ερυθρά. Εμενα μου έκαναν το εμβολιο οι γονεις μου όταν ήμουν μικρη. Περιττό να σας πω ότι ο γιατρός ενθουσιάστηκε. Για την κουνιαδα μου το ανεφερα γιατί πρόσεχε κάτι παιδάκια.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κορίτσια ερώτηση :

Τι καλλυντικά χρησιμοποιείτε;

Εγω τα έχω λίγο παρατήσει γιατι φοβάμαι να βάλω κάτι που δεν πρέπει!

Ρώτησα στο φαρμακείο και μου πρότειναν Korre.

Πήρα κρεμουλα και αντηλιακό προσωπου!!

Τι λέτε εσείς; Γνωρίζετε κάτι σχετικά; :|

AhYYp2.png

2013.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...