Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

εμεις σημερα ψητη γαλοπουλα με σαλατουλα και φτιαχνω σημερα φασολακια για αυριο γιατι γενναει η ξαδερφη μου και θα λειπω!! ενα κοριτσαρο πανω απο 3 κιλα!!! μαλλον με τεχνιτους πονους...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις σημερα ψητη γαλοπουλα με σαλατουλα και φτιαχνω σημερα φασολακια για αυριο γιατι γενναει η ξαδερφη μου και θα λειπω!! ενα κοριτσαρο πανω απο 3 κιλα!!! μαλλον με τεχνιτους πονους...

αχ τι καλαααα!!μωρακι!!!!

Άντε Πολυξένη μου! Μας έχει φάει η αγωνια και δεν κάνει στην κατάσταση μας! Χαχαχα! Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ νιώθω πολύ κοντά σας σαν να σας ξέρω χρόνια! Και τώρα περιμένω να μαθω πόσο μεγάλωσε το ένα από τα μωράκια μας!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Βγήκα βόλτα και ανανεώθηκα!

Γύρισα σπίτι και σιάχνω πανσετάκια και πατατούλες φούρνου να βρει και ο master που θα γυρίσει από την προπόνησή του. χαχα

Μάλλον πρέπει να ξεμουχλιάσω για να μην σκέφτομαι το βρωμοστομάχι μου

PVxKp2.png

MrMwp2.png

ΓΥΡΙΣΑ!!!!

μεγαλωσαμε παρα πολυ, ειμαστε 3εκ. με 178 παλμους, εχουμε χερακια, ποδαρακια και κοριτσια, ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, μας χαιρετουσε το σκατουλακι!!!:D:D:D:D:D:D

Αντε αντε με το καλο και η σειρα σου!!! :tongue:

Άντε Πολυξένη μου! Μας έχει φάει η αγωνια και δεν κάνει στην κατάσταση μας! Χαχαχα! Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ νιώθω πολύ κοντά σας σαν να σας ξέρω χρόνια! Και τώρα περιμένω να μαθω πόσο μεγάλωσε το ένα από τα μωράκια μας!

χεχε, μεγαλωσαμε καλε!!! :D

Βγήκα βόλτα και ανανεώθηκα!

Γύρισα σπίτι και σιάχνω πανσετάκια και πατατούλες φούρνου να βρει και ο master που θα γυρίσει από την προπόνησή του. χαχα

Μάλλον πρέπει να ξεμουχλιάσω για να μην σκέφτομαι το βρωμοστομάχι μου

μιαμ μιαμ μιαμ!!!! :P:p:p

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Πολυξένη! Νομίζω πως όλες ανυπομονούμε να το ζήσουμε όλο αυτό! Εγώ είμαι λιγάκι στεναχωρημένη γιατί έκανα το πρωί τις πρώτες εξετάσεις(αίμα και ούρα) και μάλλον έχω ουρολοίμωξη...:( Αύριο θα κάνω επαναληπτική. Ο γιατρός μου είπε αν βγει θετική θα πάρουμε αντιβίωση συμβατή με την εγκυμοσύνη. Και το καλύτερο?Σα να με πονάνε λιγάκι κ τα λαιμά μου. Πάντα κάθε χρόνο τέτοιο καιρό παθαίνω πυώδη αμυγδαλίτιδα. θα τρελαθώ αν το πάθω τώρα!!Τι θα κάνω???Δε θέλω με τίποτα να πάρω αντιβίωση...:(

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

ΓΥΡΙΣΑ!!!!

μεγαλωσαμε παρα πολυ, ειμαστε 3εκ. με 178 παλμους, εχουμε χερακια, ποδαρακια και κοριτσια, ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, μας χαιρετουσε το σκατουλακι!!!:D:D:D:D:D:D

Αντε αντε με το καλο και η σειρα σου!!! :tongue:

χεχε, μεγαλωσαμε καλε!!! :D

μιαμ μιαμ μιαμ!!!! :P:p:p

αχ τι καλααααάαα..πάντα τέτοια χαρούμενα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Ελπίζω να πανε καλα οι εγκυμοσυνες σας και να μην έχετε ανησυχίες!

Προς το παρόν εγω δεν εχω ούτε μια ναυτία! Λέτε να μην ειμαι έγκυος;;; :lol:t8318.gif

Οσο για τις επαφές, ο γιατρός μας τις επέτρεψε αλλα εμείς φοβόμαστε παρά πολυ,

γιατί η εγκυμοσυνη ήρθε μετα απο πολλές προσπάθειες...

Σημερα εχουμε την 2η επισκεψη, την προηγούμενη είχαμε δει σάκο και σημερα 6w2d ελπίζω οριακά οτι μπορεί να ακούσουμε καρδούλα...t4524.gif

Αν οχι ελπίζω να δω το αστεράκι μου τουλάχιστον, να ειναι εκεί !

unJ4p3.png

ΓΥΡΙΣΑ!!!!

Τέλεια νέα Πολυξένη μπράβο!!!

Μπράβο Πολυξένη! Νομίζω πως όλες ανυπομονούμε να το ζήσουμε όλο αυτό! Εγώ είμαι λιγάκι στεναχωρημένη γιατί έκανα το πρωί τις πρώτες εξετάσεις(αίμα και ούρα) και μάλλον έχω ουρολοίμωξη...:( Αύριο θα κάνω επαναληπτική. Ο γιατρός μου είπε αν βγει θετική θα πάρουμε αντιβίωση συμβατή με την εγκυμοσύνη. Και το καλύτερο?Σα να με πονάνε λιγάκι κ τα λαιμά μου. Πάντα κάθε χρόνο τέτοιο καιρό παθαίνω πυώδη αμυγδαλίτιδα. θα τρελαθώ αν το πάθω τώρα!!Τι θα κάνω???Δε θέλω με τίποτα να πάρω αντιβίωση...:(

Μη στεναχωριέσαι βρε κορίτσι! Καταρχήν υπάρχουν συμβατές με την εγκυμοσύνη αντιβιώσεις! ΣΤη χειρότερη περίπτωση θα είναι λίγο πιο ήπια η αντιβίωση για τις αμυγδαλές από αυτές που έπαιρνες συνήθως και θα ταλαιπωρηθείς εσύ λίγο παραπάνω!

Γεια σας κοριτσακια!

Προς το παρόν εγω δεν εχω ούτε μια ναυτία! Λέτε να μην ειμαι έγκυος;;; :lol:t8318.gif

Σημερα εχουμε την 2η επισκεψη, την προηγούμενη είχαμε δει σάκο και σημερα 6w2d ελπίζω οριακά οτι μπορεί να ακούσουμε καρδούλα...t4524.gif

Στο εύχομαι να ακούσετε αυτό το μαγικό ήχο! αλλά και να μην ακούσετε σίγουρα θα δείτε (καλά όχι τόσο εσείς όσο ο γιατρός σε αυτή τη φάση)

Καλημέρα είπα; Δεν είπα ! Καλημέρα κορίτσια!!!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

ΓΥΡΙΣΑ!!!!

Πολύ ωραία τα νέα σου Polyxenh. Μπράβο :) Τώρα κατευθείαν για αυχενική ε?

maribell μην ανησυχείς για την αντιβίωση. Υπάρχουν κάποιες που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη. Το σημαντικό είναι να περάσει η ουρολοίμωξη.

Γεια σας κοριτσακια!

maria* όλα καλά θα πάνε. Ούτε εγω είχα τίποτε στην αρχή. Οι πρώτες ναυτίες ξεκίνησαν τέλος 8ης - αρχές 9ης εβδομάδας και κράτησαν πολύ λίγο. Τώρα πια έχω πολύ σπάνια κάποια ενόχληση....τόσο σπάνια που έχω αρχίσει και ανησυχώ :oops:

age.png

preg.png

Μπραβο Polixeni..μεγαλωσε τι γλυκουλη!!!!!Δεν ηταν τελειο που κουνιοταν?

Ελενακι δεν ηταν απλα τελειο, ηταν μοναδικο, επρεπε να ησουν να ακουγες τον αντρα μου να φωναζει "ρε σεις κουνιεται, κουνιεται, το βλεπω, χαχαχα". αντε με το καλο και εσυ σημερα!!! :D:D:D

χαχαχα

Μπράβο, Πολυξένη!

χεεχεχε!! Ευχαριστω!! :tongue::tongue:

βρε συ γιατι ταλαιπωρεις το μυαλο σου με ασχημες σκεψεις;;;; τοσο που εχει προχωρησει η επιστημη, υπαρχει λυση για ολα, ο,τι μα ο,τι και να εχεις ο γιατρος θα σε βοηθησει να το ξεπερασεις σιγουρα!!! οκ;;; ;);)

Γεια σας κοριτσακια!

και να μην το ακουσεις θα το δεις, σιγουρα!!! :D:D ;);) :tongue::tongue:

χαμογελα!!!

Α! Και εμεις πηραμε το οκ, χτες!!! Μπορουν να αναστεναξουν οι σομιεδες , χαχαχχχ!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα σας! Μπράβο Πολυξένη μου άντε να δουμε και οι υπόλοιπες χεράκια και ποδαρακια. Αυτές που δεν είδαμε ακόμα τουλάχιστον.. Εγώ σήμερα ξύπνησα πιο χάλια. Έχω μια έντονη τάση για εμετό. Είμαι χάλια.. Μαράκι καλώς ήρθες. Νομίζω ότι θα την δείτε την καρδούλα!. Άντε να μαζευόμαστε κι αλλες εγκυουλες..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...