Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Συγγνώμη που χάθηκα αλλά δεν έχω δυστυχώς καθόλου χρόνο!Όλα πολύ καλά με το γιατρό, ευτυχώς!!Πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μικρούλι μου!!!Έκλεισα και αυχενική 14/5, λέτε να δούμε φύλο;;Και για να μπω στη συζήτηση, παίρνω μόνο filicine και έχω κανονικά επαφές!

Πολυξένη μου καλά νέα και για σένα σήμερα!

Υπόλοιπες εγκυούλες τι κάνετε;;;;

Μπραβο μπραβο !!!! Ποσο μεγαλωσατε δηλαδη;;;; :D:D:D:D Ανυπομονω δω και το δικο μου νινι!!

Polixeni τι ειναι η σαλοσπιρη και γιατι την περνεις?

Γλυκερια τελεια τα νεα σου!!Μπορει να δειτε φυλο στη αυχενικη αλλα δεν ειναι παντα 100% σιγουρο!!

Η σαλοσπιρη ειναι ασπίρινουλα που βοηθαει τη ροη του αιματος,και ειναι χρησιμη τους πρωτους 3 μηνες, για τον πλακουντα, και το σχηματισμο οργανων του μωρου , ειναι κατι σαν "αραιωτικο" του αιματος (ή καπως ετσι) :tongue::tongue:!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η σαλοσπιρη ειναι ασπίρινουλα που βοηθαει τη ροη του αιματος' date='και ειναι χρησιμη τους πρωτους 3 μηνες, για τον πλακουντα, και το σχηματισμο οργανων του μωρου , ειναι κατι σαν "αραιωτικο" του αιματος (ή καπως ετσι) :tongue::tongue:!!! [/font']

Α μαλιστα!!εχεις καποιο θεμα με το αιμα η προληπτικα?Πολλες ερωτησεις κανω ε? :P

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εμενα την προηγουμενη φορα δεν μου ειπε τι ειναι στην αυχενικη απλα μου λεει βλεπεις τπτ?Λεω ναι και μου λεει εσυ βλεπεις εγω βλεπω αλλα θα δουμε την αλλη φορα!!Και τελικα ηταν αγορι καλα ειχαμε δει!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εγώ παρότι είχα δει δύο φορές αίμα ο γιατρός μου απλώς μου έγραψε προγεστερωνη δύο φορες τη μερα και με παρακολουθούσε με υπέρηχο. Ποτε δεν έκανα δευτερη χοριακη. Το μόνο που Α σου πω είναι σταματα να χαλάς τα λεφτουδακια σου και τις φλεβουλες σου και απετησε να σε δει στον υπερυχο. Και αν αρνηθεί υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές... Μην ανχωνεσαι το συμαντικοτερο γιατί μόνο κακό κανείς στο παιδί σου. Μου το είπε ξεκάθαρα και αγριεμένα ο γιατρος την δεύτερη φορά που είδα αιμα και πήγα στο ιατριο του σαν τρελη ετοιμη να κλάψω. Λοιπόν σας φιλώ και πάω για νάνι γιατι το στομαχι μου με πεθαινει πάλι. Φιλάκια!

δικιο εχεις αλλα μενω κορινθο και ο γιατρος μου ειναι αθηνα, και δεν με αγχωνει μαλλον η δικη μου αγνοια φταιει. αν τον ειχε ανησυχησει κατι ειμαι σιγουρη οτι θα μου ελεγε να τσακιστω να παω. μετα το μεσημερι η διαθεση μου πεφτει κατακορυφα και τα βλεπω κι εγω μαυρα ολα.

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Α μαλιστα!!εχεις καποιο θεμα με το αιμα η προληπτικα?Πολλες ερωτησεις κανω ε? :P
,

Οχι, οχι κανενα προβλημα, ειναι απλα ακομα μια μικρη βοηθεια για το μωρακι μου!!! :D:D

Εμενα την προηγουμενη φορα δεν μου ειπε τι ειναι στην αυχενικη απλα μου λεει βλεπεις τπτ?Λεω ναι και μου λεει εσυ βλεπεις εγω βλεπω αλλα θα δουμε την αλλη φορα!!Και τελικα ηταν αγορι καλα ειχαμε δει!!

Αχ! τι γλυκος τροπος!!! Σου ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα τελεια!!!!! ;););)

δικιο εχεις αλλα μενω κορινθο και ο γιατρος μου ειναι αθηνα, και δεν με αγχωνει μαλλον η δικη μου αγνοια φταιει. αν τον ειχε ανησυχησει κατι ειμαι σιγουρη οτι θα μου ελεγε να τσακιστω να παω. μετα το μεσημερι η διαθεση μου πεφτει κατακορυφα και τα βλεπω κι εγω μαυρα ολα.

γιατι μαγδου;;; τι γινεται μετα το μεσημερι;;; ε; ε; ε; ε; τι;;; :tongue::tongue:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Αισιοδοξια κοπελιες μου! Εγώ προσπαθώ να ξεχάσω το στομάχι μου αλλά μάλλον αυτό είναι που πρέπει να με ξεχάσει. Έχω τραβηγματα σήμερα. Αλλά όσο πιο πολύ ειναι το τράβηγμα τόσο πιο πολύ είναι και η αναγουλα. Μεγαλώνει το παιδί μου! Σήμερα μαγειρεψα εγώ! Παστίτσιο. Εσείς τι καλό θα φάτε;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμένα έχουν περιοριστεί πάρα πολύ αυτά που μπορώ να φάω χωρίς να με χαλάσουν.

Γενικώς θέλω άμυλο. Έχω αμυλιάσει.

Ευτυχώς που 'ναι ο Αφέντης :tongue: μάγειρας και μαγειρεύει για πάρτη του γιατί αν περίμενε από εμένα που 'χω στομάχι κόμπο.....

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Καλή μας ορεξη λοιπόν! Ωραίο το σπανακοριζο. Μοσχαρι δεν τρώω από το δημοτικό. Αλλά τώρα δεν ξερω μπορει και να το έτρωγα! Όπως χθες ας πούμε έφτιαξα και εφαγα φακές που είχα να φάω από το λύκειο. Ότι να'ναι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα και απο εμένα!!!! Πω πω κοπέλες μου σπάσατε τη μύτη με τις μαγειρικες σας και δεν έχω μαγειρεψει ακόμα!!!!

βγηκα βόλτα να πάρω τη λαμπάδα της βαπτηστήρας και ξεχάστηκα!!!!

Πολυξενη περιμένουμε νεακια σήμερα!!!! :D

AhYYp2.png

2013.png

Εμεις σπανακορυζο σημερα!!Παραγγελια του καλου μου!!

Τρελα αγαπημενο φαγητο!!!! :D:D

Καλή μας ορεξη λοιπόν! Ωραίο το σπανακοριζο. Μοσχαρι δεν τρώω από το δημοτικό. Αλλά τώρα δεν ξερω μπορει και να το έτρωγα! Όπως χθες ας πούμε έφτιαξα και εφαγα φακές που είχα να φάω από το λύκειο. Ότι να'ναι!

και για φακες τρελαινομαι, αλλα τις κανω με πατατουλα μεσα και καμια φορα με χωριατικο λουκανικακι!!! :tongue::tongue:

Καλημέρα και απο εμένα!!!! Πω πω κοπέλες μου σπάσατε τη μύτη με τις μαγειρικες σας και δεν έχω μαγειρεψει ακόμα!!!!

βγηκα βόλτα να πάρω τη λαμπάδα της βαπτηστήρας και ξεχάστηκα!!!!

Πολυξενη περιμένουμε νεακια σήμερα!!!! :D

να'σαι καλα διδυμομανουλα!!! εγω την εφτιαξα μονη μου, τη λαμπαδα της βαπτιστηρας, ειναι 13 ετων βλεπεις και δεν θελει τις παιδικες!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Όλα τώρα θα τα φας!!!! χαχαχα

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...