Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια ...είμαι πλέον στην πέμπτη βδομάδα!!παίρνω filicine κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό όπως με συμβούλεψε ο γιατρός μου!!τ(ο οποίο και λόγο συγγένειας εμπιστεύομαι απόλυτα!!) έκανα και μία δεύτερη χοριακή και η ορμόνη είχαι τετραπλασιαστεί δύο μέρες μετά την πρώτη!! ραντεβού με το γιατρό έχω την τετάρτη(όχι σήμερα) θα είμαι 6η βδομάδα και 3 μέρες!!

γενικά έχω πολύ αγχος! απο συμπτώματα τίποτα ιδιαίτερο μόνο πόνο στην μέση αυξημένα υγρά και ψυχολογικές μεταπτώσεις! να σας πω την αλήθεια εγω φανταζόμουν μαι εγκυμοσύνη με όλα τα συμπτώματα δεν ξέρω γιατί....

να ρωτήσω κάτι??κάνει να έχουμε επαφές???και δεύτερον πότε ακούμε την καρδιά του μωρού!!!

Σοφία μου δες αυτο το πινακακι.. Τα καταγράφει αναλυτικά! http://www.konstantinanousia.com/enkymosyne/hcg1

Λογικά την άλλη εβδομάδα νομίζω ακούς καρδούλα!! :)

Για επαφές καλύτερα να συμβουλευτεις το γιατρό σου. Εγω δεν έχω ρωτήσει καν!! Αυριο μπαίνω στην 11η εβδομάδα και δεν έχουμε έρθει σε επαφή!!! Ίσως είμαι υπερβολική αλλα μέχρι να βγει ο 3ος μήνας δε θέλω!!! Μη με ρωτάς πως αντέχουμε.... Είναι 2 τα μωράκια και φοβόμαστεεεεεεεεεε :-P

Όσο για συμπτώματα δεν είναι απαραίτητο να έχεις. Πολλές κοπέλες δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!! Εσυ να προσέχεις παρ όλα αυτα.. Ξεκούραση και καθόλου βάρος!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

AhYYp2.png

2013.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμάς πάντως η γιατρός μου μας αφήνει να κάνουμε σεκς κανονικά και με το νόμο! :D

Χα χα χα μην παιρνεται παράδειγμα εμένα... :P

Βλέπω κάτι δόσεις καφέ υγρά και φοβάμαι πολυ να μη μου το γυρίσει σε κόκκινο.

Είμαι και φόβιτσιαρα.. Ασε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!

Αλλα δε σας κρύβω κορίτσια το περιμένω πως και πως... :tongue:

AhYYp2.png

2013.png

Χα χα χα μην παιρνεται παράδειγμα εμένα... :P

Βλέπω κάτι δόσεις καφέ υγρά και φοβάμαι πολυ να μη μου το γυρίσει σε κόκκινο.

Είμαι και φόβιτσιαρα.. Ασε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!

Αλλα δε σας κρύβω κορίτσια το περιμένω πως και πως... :tongue:

Καλά, δεν κρεμόμαστε και από τον πολυέλαιο.

Στην αρχή είχαμε λίγο άγχος αλλά με εντατική και συστηματική εργασία, βρήκαμε τον τρόπο. :oops::oops::oops:

PVxKp2.png

MrMwp2.png

γεια σας κοριτσια ...είμαι πλέον στην πέμπτη βδομάδα!!παίρνω filicine κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό όπως με συμβούλεψε ο γιατρός μου!!τ(ο οποίο και λόγο συγγένειας εμπιστεύομαι απόλυτα!!) έκανα και μία δεύτερη χοριακή και η ορμόνη είχαι τετραπλασιαστεί δύο μέρες μετά την πρώτη!! ραντεβού με το γιατρό έχω την τετάρτη(όχι σήμερα) θα είμαι 6η βδομάδα και 3 μέρες!!

γενικά έχω πολύ αγχος! απο συμπτώματα τίποτα ιδιαίτερο μόνο πόνο στην μέση αυξημένα υγρά και ψυχολογικές μεταπτώσεις! να σας πω την αλήθεια εγω φανταζόμουν μαι εγκυμοσύνη με όλα τα συμπτώματα δεν ξέρω γιατί....

να ρωτήσω κάτι??κάνει να έχουμε επαφές???και δεύτερον πότε ακούμε την καρδιά του μωρού!!!

μπραβο μπραβο!!! πολυ καλα νεακια!!! καρδουλα εμεις ακουσαμε 6 εβδομαδων και 6 ημερων, αλλα μπορει να ακουσεις και εσυ!!! Δεν αποκλειεται!!! Οσο για τις επαφες, εμας μας ειπε για το πρωτο τριμηνο να μην κανουμε καθολου σεξ, οχι για καποιο λογο συγκεκριμενο, απλα για μεγαλυτερη ασφαλεια!! :D:D:D

Κορίτσια να σας ρωτήσω...πόσο filicine παίρνετε?Εμένα ο γιατρός μου είπε να παίρνω μόνο ένα το πρωί νηστικιά.Μου φαίνεται λίγο όμως....

Εγω παιρνω ενα Folidex και μια Σαλοσπιρη το πρωι με το πρωινο και λιγο αργοτερα βαζω μια κολπικη κρεμα τη Vasclor.

κοριτσια με βοηθατε λιγο??? εγω τελευταια περιοδο ειχα 6/3 οποτε λογικα ειμαι στην 6η εβδομαδα ετσι δεν ειναι? την προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει στο γιατρο και αφου δεν ειχαμε δει μωρακι γιατι ηταν αρκετα νωρις μου ειπε να κανω δυο χοριακες μερα παρα μερα για να δουμε πως πανε. την προηγουμενη τριτη ημουν 1066 την δευτερα 7982 και σημερα 10789.μου ειπε η σημερινη ειναι χαμηλη περιμενε να ειναι στις 14000, αλλα ειπε μπορει να "κατεβαινει αργα" τι σημαινει αυτο? λετε να με βρει κανενα κακο?

Δεν ξερω να σου πω τι σημαινει το "κατεβαινει αργα" αλλα ξερω οτι χοριακες ειναι καλες, οποτε μην σκεφτεσαι αρνητικα!!!! :D:D:D:D ολα καλα θα πανε!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλά, δεν κρεμόμαστε και από τον πολυέλαιο.

Στην αρχή είχαμε λίγο άγχος αλλά με εντατική και συστηματική εργασία, βρήκαμε τον τρόπο. :oops::oops::oops:

Χα χα χα φοβερή!!!!

Είμαι σίγουρη ότι καλο είναι.. Όταν χαίρεται η μανούλα.. Σίγουρα περνάει τη χαρα της και στο μωρακι!!!!

AhYYp2.png

2013.png

Εγώ την καρδούλα την είδα και την άκουσα 6 εβδομάδων και 4 ημερών. Υπόψη όμως ότι ήταν η ηλικία του εμβριου. Γιατί αν μετρήσεις από την τελευταία περιοδο ημουν 7 εδομαδων και 4 ημερών. Οπότε εξαρτάτε πως σε μετραει ο γιατρός σου. Όσο για τις επαφές εξαρτάται από την εγκυμοσύνη. Εμένα ας πούμε είναι απαγορευμένες λόγο του ότι είδα λιγο αίμα και γι'αυτό πίνω και Utrogestan 2 την ημέρα. Εσύ το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Και αν ντρέπεσαι σκέψου ότι πάνω απ'όλα είναι γιατρός σου και μετά συγγενείς.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ την καρδούλα την είδα και την άκουσα 6 εβδομάδων και 4 ημερών. Υπόψη όμως ότι ήταν η ηλικία του εμβριου. Γιατί αν μετρήσεις από την τελευταία περιοδο ημουν 7 εδομαδων και 4 ημερών. Οπότε εξαρτάτε πως σε μετραει ο γιατρός σου. Όσο για τις επαφές εξαρτάται από την εγκυμοσύνη. Εμένα ας πούμε είναι απαγορευμένες λόγο του ότι είδα λιγο αίμα και γι'αυτό πίνω και Utrogestan 2 την ημέρα. Εσύ το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Και αν ντρέπεσαι σκέψου ότι πάνω απ'όλα είναι γιατρός σου και μετά συγγενης.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσια με βοηθατε λιγο??? εγω τελευταια περιοδο ειχα 6/3 οποτε λογικα ειμαι στην 6η εβδομαδα ετσι δεν ειναι? την προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει στο γιατρο και αφου δεν ειχαμε δει μωρακι γιατι ηταν αρκετα νωρις μου ειπε να κανω δυο χοριακες μερα παρα μερα για να δουμε πως πανε. την προηγουμενη τριτη ημουν 1066 την δευτερα 7982 και σημερα 10789.μου ειπε η σημερινη ειναι χαμηλη περιμενε να ειναι στις 14000, αλλα ειπε μπορει να "κατεβαινει αργα" τι σημαινει αυτο? λετε να με βρει κανενα κακο?

την δευτερα ηταν 7982 και μετα απο 2 μερες 10789 ??

Αν ειναι ετσι ειναι πολυ καλη η χοριακη σου.Μετα τις 2000 μοναδες θελει 4-5 μερες για να διπλασιαστει και οχι 48 ωρες οπως ειναι οταν ειναι κατω απο 2000μοναδες!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Τον δοκτορα να ρωτησεις!!!

Εμεις εχαμε επαφες σε ολη την εγκυμοσυνη απλα μας ειχε πει η γιατρος μας μονο με προφυλαξεις νο1 για να μην εχουμε θεμα με κανα μικροβιο οσο ειμαι εγκυος και νο 2 γιατι το σπερμα προκαλει συσπασεις στην μητρα.Οποτε προφυλακτικο μεχρι την 35 εβδομαδα και μετα μας επεβαλε σεξ χωρις προφυλαξεις γιατι βοηθαει το σπερμα να μαλακωσει ο τραχηλος και να συσπαστει η μητρα για να ξεκινησει ο τοκετος!!(και οντως ισχυει ) !!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

την δευτερα ηταν 7982 και μετα απο 2 μερες 10789 ??

Αν ειναι ετσι ειναι πολυ καλη η χοριακη σου.Μετα τις 2000 μοναδες θελει 4-5 μερες για να διπλασιαστει και οχι 48 ωρες οπως ειναι οταν ειναι κατω απο 2000μοναδες!

η μικροβιολογος μου μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι τα μεγαλα νουμερα δεν ανεβαινουν τοσο γρηγορα, αλλα ο γιατρος με αναστατωσε λιγο...

εχω ξεπουληθει στις χοριακες, εχω κανει 5-6 , εχω σταματησει τη δουλεια και δεν αντεχω οικονομικα να κανω κι αλλες. θα κανω υπομονη μεχρι την πεμπτη και αν δω οτι δεν αντεχω θα παω στο νοσοκομειο να κανω εναν υπερηχο... ε? τι λετε?

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

η μικροβιολογος μου μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι τα μεγαλα νουμερα δεν ανεβαινουν τοσο γρηγορα, αλλα ο γιατρος με αναστατωσε λιγο...

εχω ξεπουληθει στις χοριακες, εχω κανει 5-6 , εχω σταματησει τη δουλεια και δεν αντεχω οικονομικα να κανω κι αλλες. θα κανω υπομονη μεχρι την πεμπτη και αν δω οτι δεν αντεχω θα παω στο νοσοκομειο να κανω εναν υπερηχο... ε? τι λετε?

και εγω αυτο λεω μια χαρα ειναι τα νουμερα!!!Οπως σου ειπα και εγω.Να μην αγχωνεσαι εγω λεω!!Δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλη χοριακη πηγαινε στο γιατρο αν ειναι με 10000 μοναδες σιγουρα θα δεις κατι!Καλη επιτυχια και να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

και εγω αυτο λεω μια χαρα ειναι τα νουμερα!!!Οπως σου ειπα και εγω.Να μην αγχωνεσαι εγω λεω!!Δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλη χοριακη πηγαινε στο γιατρο αν ειναι με 10000 μοναδες σιγουρα θα δεις κατι!Καλη επιτυχια και να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι χχχ

ολα καλα να πανε σε ολες μας!!! εδω να ειμαστε και να τα λεμε μεχρι το τελος!! καληνυχτα κουκλες!! καλο ξημερωμα!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Εγώ παρότι είχα δει δύο φορές αίμα ο γιατρός μου απλώς μου έγραψε προγεστερωνη δύο φορες τη μερα και με παρακολουθούσε με υπέρηχο. Ποτε δεν έκανα δευτερη χοριακη. Το μόνο που Α σου πω είναι σταματα να χαλάς τα λεφτουδακια σου και τις φλεβουλες σου και απετησε να σε δει στον υπερυχο. Και αν αρνηθεί υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές... Μην ανχωνεσαι το συμαντικοτερο γιατί μόνο κακό κανείς στο παιδί σου. Μου το είπε ξεκάθαρα και αγριεμένα ο γιατρος την δεύτερη φορά που είδα αιμα και πήγα στο ιατριο του σαν τρελη ετοιμη να κλάψω. Λοιπόν σας φιλώ και πάω για νάνι γιατι το στομαχι μου με πεθαινει πάλι. Φιλάκια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...