Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα όμορφες! Όλα καλά; Εγώ καλά...σαν να έχω βρει λίγες δυνάμεις και οι αναγούλες έχουν περιοριστεί! Ελπίζω να ναι καλό αυτό....

Filicine κι εγώ ένα παίρνω και ένα έπαιρνα και στην πρώτη εγκυμοσύνη!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε; Μαριμπελ εγώ δεν περνώ Filicine Περνώ το Folidex 400mg ένα το βραδυ. Αλλά το πίνω το απόγευμα και μου είπε δεν έχει σημασία. Αρκεί να μην το ξεχνάω. Επειδή όμως περνώ και Utrogestan ξεκινάω 6:30μμ παίρνω το Folidex και μετά 7:15μμ παίρνω το Utrogestan. Επειδή θέλουν τουλαχιστων μισή ώρα διάφορα μου είπε. Οπότε κατά τις 8 μπορώ να τσιμπισω κάτι για,να μην κοιμηθώ μυστική. Συνήθως πίνω ένα ποτήρι γάλα με μια φετουλα ψωμί ( ολικής άλεσης ) η τρώω δημητριακά ολικής αλέσεως και αυτά. Άρχισα να τρώω ολικής αλέσεως από όταν ξεκίνησα δίαιτα. Και τα μακαρωνια μου μαύρα είναι. ( αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν τρελενομαι γενικά για μακαρονια. Ποτε δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Μικρή αν έφτιαχνε μακαρόνια η κριθαράκι η μάνα μου γκρινιαζα. Χεχεχε! ) . Από Δευτέρα που θα ξεκινήσω σίδηρο θα το πίνω το μεσημέρι γιατί περνώ και το πρωί Utrogestan. Αυτά τα δικά μου. Κατά τα αλλά το στομάχι μου χάλια ως συνήθως.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα και απο μενα!!Πως ειστε?

Καλη επιτυχια στα κοριτσια που θα κανουν τροφοβλαστη!!

Filicine παιρνω και γω ενα την ημερα και επαιρνα και οταν προσπαθουσαμε!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημέρα!!!! πρωινές πρωινές βλέπω :P

εγώ σήμερα είχα αυπνίες και το πρωί που με πήρε ο ύπνος είπα να μην το χαλάσω, κοιμήθηκα ως αργά!!!

Εγώ τα φάρμακά μου τα πίνω ως εξείς:

*το πρωϊ μεταξύ πρωινού και δεκατιανού παίρνω το σίδηρο και το φολικό οξύ (αυτά είναι καλό να τα παίρνουμε μαζί γιατί βοηθά το ένα το άλλο, στην απορόφησή τους)

* το απογευματάκι παίρνω το ασβέστιο 1 την ημέρα

* το βράδυ παίρνω και το δεύτερο σίδηρο κανονικά πρέπει πριν το φαγητό.. αλλά αν το αμελήσω το παίρνω αργά πριν κοιμηθώ

Δεν ξέρω αν τα κάνω σωστά.. τα έβαλα έτσι ωστε να έχουν μια αποσταση το ένα με το άλλο :tongue:

AhYYp2.png

2013.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια ...είμαι πλέον στην πέμπτη βδομάδα!!παίρνω filicine κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό όπως με συμβούλεψε ο γιατρός μου!!τ(ο οποίο και λόγο συγγένειας εμπιστεύομαι απόλυτα!!) έκανα και μία δεύτερη χοριακή και η ορμόνη είχαι τετραπλασιαστεί δύο μέρες μετά την πρώτη!! ραντεβού με το γιατρό έχω την τετάρτη(όχι σήμερα) θα είμαι 6η βδομάδα και 3 μέρες!!

γενικά έχω πολύ αγχος! απο συμπτώματα τίποτα ιδιαίτερο μόνο πόνο στην μέση αυξημένα υγρά και ψυχολογικές μεταπτώσεις! να σας πω την αλήθεια εγω φανταζόμουν μαι εγκυμοσύνη με όλα τα συμπτώματα δεν ξέρω γιατί....

να ρωτήσω κάτι??κάνει να έχουμε επαφές???και δεύτερον πότε ακούμε την καρδιά του μωρού!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια ...είμαι πλέον στην πέμπτη βδομάδα!!παίρνω filicine κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό όπως με συμβούλεψε ο γιατρός μου!!τ(ο οποίο και λόγο συγγένειας εμπιστεύομαι απόλυτα!!) έκανα και μία δεύτερη χοριακή και η ορμόνη είχαι τετραπλασιαστεί δύο μέρες μετά την πρώτη!! ραντεβού με το γιατρό έχω την τετάρτη(όχι σήμερα) θα είμαι 6η βδομάδα και 3 μέρες!!

γενικά έχω πολύ αγχος! απο συμπτώματα τίποτα ιδιαίτερο μόνο πόνο στην μέση αυξημένα υγρά και ψυχολογικές μεταπτώσεις! να σας πω την αλήθεια εγω φανταζόμουν μαι εγκυμοσύνη με όλα τα συμπτώματα δεν ξέρω γιατί....

να ρωτήσω κάτι??κάνει να έχουμε επαφές???και δεύτερον πότε ακούμε την καρδιά του μωρού!!!

Εγώ την καρδιά την άκουσα στις 6 βδομάδες και 4 μερες με κολπικό υπέρηχο αλλά με είχε προετοιμάσει ο γιατρός οτι ίσως να μην ακούσουμε κάτι! Γενικά στην 7η είναι πιο σίγουρο οτι θα ακούσεις!

Επαφές αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα επιτρέπονται! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα. Σε αυτήν μου τις απαγόρεψε για το 1ο τρίμηνο επειδή έχω 2 κύστες στην μία ωοθήκη και πρέπει να εκμηδενίσουμε την πιθανότητα να σκάσουν!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Εγώ την καρδιά την άκουσα στις 6 βδομάδες και 4 μερες με κολπικό υπέρηχο αλλά με είχε προετοιμάσει ο γιατρός οτι ίσως να μην ακούσουμε κάτι! Γενικά στην 7η είναι πιο σίγουρο οτι θα ακούσεις!

Επαφές αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα επιτρέπονται! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα. Σε αυτήν μου τις απαγόρεψε για το 1ο τρίμηνο επειδή έχω 2 κύστες στην μία ωοθήκη και πρέπει να εκμηδενίσουμε την πιθανότητα να σκάσουν!

σε ευχαριστώ!!ελπίζω να την ακούσω και εγω όταν πάω στο γιατρό θα νιώσω πιο σίγουρη για το μικρό μου!! ενταξει υπομονή και εσυ και ο καλός σου..πρώτα απόλα το σποράκι!!!

σε ευχαριστώ!!ελπίζω να την ακούσω και εγω όταν πάω στο γιατρό θα νιώσω πιο σίγουρη για το μικρό μου!! ενταξει υπομονή και εσυ και ο καλός σου..πρώτα απόλα το σποράκι!!!

Έτσι κι αλλιώς σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω τέτοια κούραση που μόλις κοιμάται το παιδί κοιμάμαι κι εγώ οπότε είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο, χοχοχοχοχοχο!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Έτσι κι αλλιώς σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω τέτοια κούραση που μόλις κοιμάται το παιδί κοιμάμαι κι εγώ οπότε είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο, χοχοχοχοχοχο!

χαχαχα τότε κανένα πρόβλημα !!τελικά έχουν δίκιο που λένε πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!

κοριτσια με βοηθατε λιγο??? εγω τελευταια περιοδο ειχα 6/3 οποτε λογικα ειμαι στην 6η εβδομαδα ετσι δεν ειναι? την προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει στο γιατρο και αφου δεν ειχαμε δει μωρακι γιατι ηταν αρκετα νωρις μου ειπε να κανω δυο χοριακες μερα παρα μερα για να δουμε πως πανε. την προηγουμενη τριτη ημουν 1066 την δευτερα 7982 και σημερα 10789.μου ειπε η σημερινη ειναι χαμηλη περιμενε να ειναι στις 14000, αλλα ειπε μπορει να "κατεβαινει αργα" τι σημαινει αυτο? λετε να με βρει κανενα κακο?

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...