Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Αλόχα!

Κι εγώ στο δημόσιο είμαι και έχω και 3 βδομάδες άδεια γιατί είχα ναυτία ΧΆΛΙΑ.

Η γιατρός μου έδωσε έναν υπέρηχο και μία βεβαίωση. Μόλις γυρίσω στη δουλειά, θα κάνω αίτηση επισυνάπτοντας τα χαρτιά και η υπηρεσία μου είναι υποχρεωμένη να τα διαβιβάσει στην Υγειονομική Επιτροπή.

Απ' όσο ξέρω, τους καλούν όλους (έχουν γίνει ψιλο-αυστηρά τα πράγματα). Στις εγκύους, απ' όσο μου είπανε αν δουν πως όντως είσαι έγκυος, περνάς την επιτροπή κυριλέ. (Παλιά γράφανε άδειες-μπαρμπούτσαλα και για αυτό έχουν γίνει λίγο πιο σχολαστικοί)

Δε ξέρω σε ποια υπηρεσία είσαι αλλά σε εμάς (εκπαιδευτικός) πρέπει την άδεια εντός 7 ημερών από την απουσία σου να την καταθέσεις αλλιώς θεωρείσαι αδικαιολογήτων απούσα! Τώρα όπως είπα και πριν η κάθε υγειονομική κάνει τα δικά της, στην εδώ υγειονομική ας πούμε δεν καλούν κανέναν! Σε γενικές γραμμές όμως είναι πιο αυστηρές!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε ξέρω σε ποια υπηρεσία είσαι αλλά σε εμάς (εκπαιδευτικός) πρέπει την άδεια εντός 7 ημερών από την απουσία σου να την καταθέσεις αλλιώς θεωρείσαι αδικαιολογήτων απούσα! Τώρα όπως είπα και πριν η κάθε υγειονομική κάνει τα δικά της, στην εδώ υγειονομική ας πούμε δεν καλούν κανέναν! Σε γενικές γραμμές όμως είναι πιο αυστηρές!

Ναι, την αίτηση για να σου δικαιολογηθεί η αναρρωτική πρέπει να την κάνεις εντός 7 ημερών από τη μέρα που επιστρέφεις.

Στην Αθήνα είμαι.

Επειδή δουλεύω σε Διεύθυνση Προσωπικού, κάπως έτσι ξέρω πως γίνεται. Μπορεί όντως κατά τόπους να υπάρχουν διαφορές. Πάντως γενικά έχουν γίνει πιο αυστηρά τα πράγματα. Έχουν αρχίσει και γίνονται και έλεγχοι για τους αδικαιολογήτως απόντες και για την τήρηση του ωραρίου σε όλη την Αττική πάντως.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ευχαριστώ που μου ελεισες την απορια περί τροφοβλαστη. Εγώ κοιμήθηκα λίγο αλλά το στομάχι τα ιδια. Εντομεταξυ περίμενα να μου τηλεφωνήσει ο γιατρός για τις εξετάσεις. Δεν πήρε και αποφάσισα να πάρω εγώ. Μίλησα με τη γραμματέα του και είπε ότι δεν τις πήρε ακόμα τις εξετάσεις και να τηλεφωνήσω το απόγευμα κατά τις 6:30. Για να δούμε.

Σου είπε πως θα κάνεις σίγουρα τροφοβλάστη; Έχει κάποιο λόγο;

Γενικά, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος δεν την κάνουν.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Ναι, την αίτηση για να σου δικαιολογηθεί η αναρρωτική πρέπει να την κάνεις εντός 7 ημερών από τη μέρα που επιστρέφεις.

Στην Αθήνα είμαι.

Επειδή δουλεύω σε Διεύθυνση Προσωπικού, κάπως έτσι ξέρω πως γίνεται. Μπορεί όντως κατά τόπους να υπάρχουν διαφορές. Πάντως γενικά έχουν γίνει πιο αυστηρά τα πράγματα. Έχουν αρχίσει και γίνονται και έλεγχοι για τους αδικαιολογήτως απόντες και για την τήρηση του ωραρίου σε όλη την Αττική πάντως.

Σε μας θέλει να την κάνεις 7 μέρες από την πρώτη μέρα απουσίας!!! Αλλά από υπηρεσία σε υπηρεσία διαφέρουν αυτά!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Εγώ δεν θα κάνω τροφοβλαστη! Είχα απορία για ποιους λόγους γίνεται. Εγώ περιμένω να δει τις εξετάσεις του προγεννετικου για να δω αν θα αρχίσω σιδηρο. Η οτιδήποτε άλλο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

εγω εχω αδεια απο την ημερα που διαπιστωσα την εγκυμοσυνη(διοδια) παιρνω filicine και σιδηρο απο 2 χαπια την ημερα και τροφοβλαστη θα κανω λογω στιγματος που εχω εγω και ο αντρας μου για να αποκλεισουμε το 25% των πιθανοτητων που εχει το εμβρυο να πασχει απο μεσογειακη αναιμια... δεν ειναι και πολυ καλα τα πραγματα... 25/4 θα παω στο γιατρο να το ακουσουμε και να μου γραψει τις εξετασεις μου... λογικα πριν κανω αυχενικη θα κανω τροφοβλαστη...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Σε μας θέλει να την κάνεις 7 μέρες από την πρώτη μέρα απουσίας!!! Αλλά από υπηρεσία σε υπηρεσία διαφέρουν αυτά!

Έχει σημασία αν θα είναι από ιδιώτη γιατρό ή θέλει από δημόσιο νοσοκομείο;

bdxGp3.png

tt1d4479

Έχει σημασία αν θα είναι από ιδιώτη γιατρό ή θέλει από δημόσιο νοσοκομείο;

Από ιδιώτη γιατρό η υγειονομική συνήθως εγκρίνει λιγότερες μέρες και σε μας κόβονται κάποια επιδόματα. Με γιατρό νοσοκομείου είναι πιο απλά τα πράγματα...

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εγώ μίλησα με τον γιατρό μου. Οι εξετάσεις παρά πολύ καλές. Σίδηρο ξεκιναω από Δευτέρα και επόμενο ραντεβού στις 30/4 Μ. Τρίτη. Όλα καλά λοιπόν. Πολυξένη εσύ έχεις αυχενικη στις 30; Παντός άρχισε ήδη η αγωνία αλλά σκεφτομαι ότι εντάξει. 2 βδομάδες είναι θα περασου. Το στομάχι παντός συνεχίζει ακαθεκτο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

εγω εχω αδεια απο την ημερα που διαπιστωσα την εγκυμοσυνη(διοδια) παιρνω filicine και σιδηρο απο 2 χαπια την ημερα και τροφοβλαστη θα κανω λογω στιγματος που εχω εγω και ο αντρας μου για να αποκλεισουμε το 25% των πιθανοτητων που εχει το εμβρυο να πασχει απο μεσογειακη αναιμια... δεν ειναι και πολυ καλα τα πραγματα... 25/4 θα παω στο γιατρο να το ακουσουμε και να μου γραψει τις εξετασεις μου... λογικα πριν κανω αυχενικη θα κανω τροφοβλαστη...

Μην εστιάζεις στο κακό, ντε!

Νομίζω πως πρώτα κάνεις αυχενική διαφάνεια για να δεις και τη θέση του πλακούντα και το αν μπορεί να γίνει η λήψη τροφοβλάστης και μετά προχωράς στη λήψη.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Ελλη μου εγω εχω αυχενικη στις 30/4 ναι!!! :D:D:D:D:D:D

και σε 2 μερουλες εχω γιατρο να δω το πιπινακι μου!!!!

Οσες θα κανετε τροφοβλαστη, ευχομαι καλα, πολυ καλα, παρα πολυ καλα αποτελεσματα και σκεφτειτε ποσο τυχερες ειστε που θα ξερετε το φυλο του μωρου σας!!!! κατα μια εννοια σας ζηλευω!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας φιλω γλυκα παω να δω μπασκετ, παιζει η ΠΑΝΑΘΑ!!! :P:p:p:p:p:p:p:p

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

18/04 polixenh

19/04 elenaki1987

20/04 sotsafi89

25/04 Δημητρα 69 (αυχενικη)

25/04 zwoula80 (αυχενικη)

29/04 maribell

30/04 Polixenh (αυχενικη)

30/04 Ellie2013

08/05 Stefaniana (αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Κορίτσια να σας ρωτήσω...πόσο filicine παίρνετε?Εμένα ο γιατρός μου είπε να παίρνω μόνο ένα το πρωί νηστικιά.Μου φαίνεται λίγο όμως....

Εμένα δεν μου έδωσε καθόλου.

Αν κάνεις ισορροπημένη διατροφή, δεν είναι απαραίτητο.

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...