Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε; Προσπαθώ να ηρεμήσω το στομάχι μου και θα σηκωθω απο το κρεβάτι. Αν και δεν το βλεπω. Μαριμπελ μπράβο για το σποτάκι σου! ε πποιες περιπτώσεις γίνεται λήψη τροφοβλαστη; Το έχω ξανακουσει αλλά δεν ρώτησα. ( ξεκινησα με απορίες πρωί πρωί! )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Από χτες ανακατεύομαι πολύ λιγότερο και φυσικά ανησυχώ αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι!!! Μάριμπελ μπράβο για το σποράκι σου, όλα καλά θα πάνε!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Άννα μην στενοχωριεσαι καθόλου. Την προιγουμενη βδομάδα είχε μαλακώσει λίγο και δεν πονούσε από το πρωί. Από χθες που άλλαξα βδομάδα υποφέρω πραγματικά. Αλλά όπως είπα υπομονή. Είναι για καλό σκοπό. Σκέφτομαι ότι τα περνάω για το θαυματακι μου. Και δεν το αλλάζω για τίποτα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άννα να μην ανυσηχείς. Εμένα στην εβδομάδα που είσαι δεν μου είχαν καν αρχίσει οι ανακατοσούρες. Στο τέλος της 8ης ξεκίνησαν και οχι κάθε μέρα.

maribel συγχαρητήρια :)

age.png

preg.png

Όλα καλά κορίτσια!Είναι τόσο μικρό το σποράκι μου..μόλις 1 χιλιοστό, αλλά με καλή θέση στη μήτρα!Ουφ...πρώτη ανακούφιση.Στις 29/4 ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα...έβαλα τα κλάματα με το που το είδα...

γουιιιιιιιιιιιι......... !!! :D:D:D ειναι πολυ συγκινητικο!! Εγω ειχα ταχυπαλμια και ο αντρας μου γελουσε απο χαρα!!!!

Καλημέρα Ellie μου... Είσαι λίγο καλύτερα;

Εγω έκανα το πρωινούλι μου γάλα με δημητριακά και είπα να μπω να σας καλημερισω!!!!

καλημερουδια, ωραιο πρωϊνο εφαγες, χρονια εχω να φαω δημητριακα!!! :D:D

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε; Προσπαθώ να ηρεμήσω το στομάχι μου και θα σηκωθω απο το κρεβάτι. Αν και δεν το βλεπω. Μαριμπελ μπράβο για το σποτάκι σου! ε πποιες περιπτώσεις γίνεται λήψη τροφοβλαστη; Το έχω ξανακουσει αλλά δεν ρώτησα. ( ξεκινησα με απορίες πρωί πρωί! )

αχ! Βρε Ελλη μου, υπομονη!!! Θα ηρεμησεις σιγα σιγα!!!

;)

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Από χτες ανακατεύομαι πολύ λιγότερο και φυσικά ανησυχώ αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι!!! Μάριμπελ μπράβο για το σποράκι σου, όλα καλά θα πάνε!

Καλε μην ανησυχεις καθολου, εμενα μου κοπηκαν μαχαιρι στην 6η βδομαδα!!! και το μωρο μας ειναι μια χαρα!!!!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

16/04 glykeritsa

18/04 polixenh

19/04 elenaki1987

20/04 sotsafi89

25/04 Δημητρα 69 (αυχενικη)

25/04 zwoula80 (αυχενικη)

29/04 maribell

30/04 Polixenh (αυχενικη)

08/05 Stefaniana (αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

Γλυκεριτσα, καλα αποτελεσματα σημερα!!!!! :D:D:D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου για την εμψύχωση! Δεν το περίμενα τόσο άγχος στη δεύτερη εγκυμοσύνη...ουφ! Τέλοσπάντων, δεν έφυγε τελείως η αναγούλα απλά έγινε ηπιότερη! Με πονάει και η πλάτη μου από χτες....γκρρρ...θέλω μόνο να γκρινιάζω και να κοιμάμαι! Αλλά έχω το ζουζουνάκι μου που δε μου φταίει! Άσε που ήδη έχω τυψεις που δεν τον πηγαίνω βόλτες και δεν κάνουμε όσες αγκαλίτσες κάναμε!!!! Ξέρω πως δεν καταλαβαίνει αλλά πάλι εγώ τις τύψεις μου τις έχω....

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

ε πποιες περιπτώσεις γίνεται λήψη τροφοβλαστη; Το έχω ξανακουσει αλλά δεν ρώτησα. ( ξεκινησα με απορίες πρωί πρωί! )

Καλημέρες!

Η λήψη τροφοβλάστης γίνεται όταν υποψιάζεσαι πως έχεις κάποια κακή κληρονομικότητα. (ή αν σου δείξει κάτι ανησυχητικό η αυχενική διαφάνεια)

Είναι σαν την αμνιοπαρακέντηση απλά γίνεται αρκετά νωρίτερα (11-13 εβδομάδα).

Εγώ έχω 2 σύνδρομα Down στην άμεση οικογένειά μου, οπότε αν ο πλακούντας μου βρίσκεται σε καλή θέση, θα κάνω αυτή την εξέταση. Ουσιαστικά, βάζουν μία βελόνα φτάνουν τον πλακούντα και παίρνουν δείγμα του DNA για να δουν αν πάνε όλα καλά.

Επίσης, βλέπεις και το φύλο νωρίς-νωρίς (προσπαθώ να μου "πουλήσω" τα καλά της εξέτασης για να μην ανησυχώ για τους κινδύνους της) ;)

Για την αδιαθεσία - ναυτία:

εγώ την είχα 6η-7η εβδομάδα πολύ έντονη. Τώρα στην 8η είμαι πολύ καλύτερα, απλά δεν μπορώ να φάω ότι μου κατεβαίνει (όπως πριν την εκγυμοσύνη)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...8 το βράδυ έχω γυναικολόγο, ανυπομονώ! Θα του ζητήσω να μου γράψει αναρρωτική, πραγματικά με έχει τσακίσει η δουλειά. Αν κάποια από εσάς δουλεύει στο δημόσιο μήπως ξέρει να μου πει, τι πρέπει να καταθέσω ως δικαιολογητικό για την ασθένεια;;;;

ioazon έχουμε ίδια ΠΗΤ!!!

bdxGp3.png

tt1d4479

Καλημέρα κορίτσια...8 το βράδυ έχω γυναικολόγο, ανυπομονώ! Θα του ζητήσω να μου γράψει αναρρωτική, πραγματικά με έχει τσακίσει η δουλειά. Αν κάποια από εσάς δουλεύει στο δημόσιο μήπως ξέρει να μου πει, τι πρέπει να καταθέσω ως δικαιολογητικό για την ασθένεια;;;;

ioazon έχουμε ίδια ΠΗΤ!!!

Εγώ δουλεύω στο δημόσιο και από όσο ξέρω ιδιώτης γιατρός μπορεί να σου γράψει αλλά ίσως χάσεις κάποια επιδόματα...τελοσπάντων στη δουλειά σου θα χρειαστείς το χαρτί του γιατρού σου και μια αίτηση. Από κει και πέρα αυτά θα διαβιβαστούν στην υγειονομική επιτροπή της περιοχής σου η οποία ανάλογα με το πόσο αυστηρή είναι ίσως σου ζητήσει και τπτ έξτρα, πχ υπερηχογράφημα. Πολλές υγειονομικές απλά εγρίνουν τις άδειες χωρίς περαιτέρω χαρτιά και ταλαιπωρίες!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Ευχαριστώ που μου ελεισες την απορια περί τροφοβλαστη. Εγώ κοιμήθηκα λίγο αλλά το στομάχι τα ιδια. Εντομεταξυ περίμενα να μου τηλεφωνήσει ο γιατρός για τις εξετάσεις. Δεν πήρε και αποφάσισα να πάρω εγώ. Μίλησα με τη γραμματέα του και είπε ότι δεν τις πήρε ακόμα τις εξετάσεις και να τηλεφωνήσω το απόγευμα κατά τις 6:30. Για να δούμε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ δουλεύω στο δημόσιο και από όσο ξέρω ιδιώτης γιατρός μπορεί να σου γράψει αλλά ίσως χάσεις κάποια επιδόματα...τελοσπάντων στη δουλειά σου θα χρειαστείς το χαρτί του γιατρού σου και μια αίτηση. Από κει και πέρα αυτά θα διαβιβαστούν στην υγειονομική επιτροπή της περιοχής σου η οποία ανάλογα με το πόσο αυστηρή είναι ίσως σου ζητήσει και τπτ έξτρα, πχ υπερηχογράφημα. Πολλές υγειονομικές απλά εγρίνουν τις άδειες χωρίς περαιτέρω χαρτιά και ταλαιπωρίες!

Αλόχα!

Κι εγώ στο δημόσιο είμαι και έχω και 3 βδομάδες άδεια γιατί είχα ναυτία ΧΆΛΙΑ.

Η γιατρός μου έδωσε έναν υπέρηχο και μία βεβαίωση. Μόλις γυρίσω στη δουλειά, θα κάνω αίτηση επισυνάπτοντας τα χαρτιά και η υπηρεσία μου είναι υποχρεωμένη να τα διαβιβάσει στην Υγειονομική Επιτροπή.

Απ' όσο ξέρω, τους καλούν όλους (έχουν γίνει ψιλο-αυστηρά τα πράγματα). Στις εγκύους, απ' όσο μου είπανε αν δουν πως όντως είσαι έγκυος, περνάς την επιτροπή κυριλέ. (Παλιά γράφανε άδειες-μπαρμπούτσαλα και για αυτό έχουν γίνει λίγο πιο σχολαστικοί)

PVxKp2.png

MrMwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...