Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

AthKos .......... ΠΗΤ 06/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

glykeritsa ....... ΠΗΤ 23/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

maribell .......... ΠΗΤ 13/12/13

sotsafi89 .........ΠΗΤ 15/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!!καλη εβδομάδα να έχουμε!!και γω προσέχω με το φαγητό!οχι πολλές υπερβολές αλλα Οκ!προσεχουμε για να έχουμε!σπιτι μου τρώω σαλάτες αφού τις αφήνω στο ξύδι για μιση ωριτσα!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Εγώ δεν ακούω ουτε μάνα ούτε πεθερα. Έψαχνα για όλα στο ίντερνετ και κόντεψα να τρελαθώ. Μεγάλωσα στο χωριό. Η μάνα μου είναι από χωριό. Η πεθερά μου το ίδιο. Μένω σε χωριο. Αν είναι καλα πλυμενα , καλά βρασμένα η καλά ψημενα επιτρέπονται. Δεν είπα ότι δεν θα προσέχω. Αλλά αν ψαχνω για όλα στο.ίντερνετ θα τρελαθώ. Σε αυτό έχουν δίκιο. Εξαλου ο καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός. Και προτιμώ να κάνω ότι μου λέει ο γιατρός μου παρά να πάθω ψύχωση ψαχνωντας. Στο κάτω κάτω είμαι έγκυος όχι άρρωστη. Όσο για τα μαλλιά δεν με νοιάζει αν τα βαψω η όχι. Τον καφε δεν τον αντέχω αλλά και πάλι ο γιατρός μου τον απαγόρευσε. Είναι πολύ αυστηρός και ό έχει να το πει το λεει φάτσα φορά. Και θεωρώ ότι είναι ειλικρινής όπως θα έπρεπε να είναι καθε γιατρός. Το μονο επειδη όπως σας είπα είμαι υπερβαρη μου είπε να προσέχω τα γλυκά και τα λιποι και όσο μπορώ να τα αποφεύγω για να μην πάρω πολλά κιλά. Όπως ειπα ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικος και άλλοι προσέχουν περισσότερο ενώ άλλοι λιγότερο.

τα γλυκα (για μην νιωθεις ασχημα) δεν τα εκοψε μονο σε εσενα, εμενα μου ειπε ουτε να τα μυριζω, και οσο για τα λιπη, μου απαγορεψε τον συνδυασμο πρωτεϊνης με υδατανθρακα, π.χ. κοτοπουλο με πατατες, μοσχαρακι με μακαρονια κτλ, πρεπει να τρωω πρωτεϊνη με σαλατα για μεσημερι ενω για βραδυ γιαουρτακι ή τοστακι!!! Α!!! και να μην ξεπερασω τα 12κιλα συνολικα!!! και πιστεψε με δεν εχω κανενα προβλημα με τα κιλα μου!!!

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ!!!! :cry::cry::cry:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Οσο για τα ωμά δεν ειπα το αντίθετο. Ναι μπορώ να ζήσω χωρίς τα αυγά και τα λιποι της μαγιονεζας και χωρις τα παγωτά με αυγά. Έχω μια συνταγή για παγωτό που ήθελε κροκους. Τώρα θα το φτιάχνω χωρίς αυγά. Έτσι δεν θα αγοράζω και θα ξέρω τι τρωω. Όσο για το Τοξόπλασμα θα έπρεπε να ξέρατε ότι ο βασικός ενοχος είναι η γάτα. Μια φορά στη ζωή της αρρωστενει από το Τοξόπλασμα. Εκείνη τη βδομάδα έχει (συγνωμη για την περιγραφή) διάρροια. Όταν λοιπόν πάει στον κήπο και σκάβει και κάνει τη δουλεια της με τα ποτισματα και με τα νερά α τραβάνε οι ρίζες φυτων. Και Πολυξενη φυσικά δεν το παίρνω ελαφριά. Μέχρι να μιλήσω με τον γιατρο αρνιομουν να φάω οτιδηποτε από τον κηπο. Ούτε ώμο ούτε βραστό ούτε ψητο. Τίποτα. Η φιλεναδα μου που μεγάλωσε στηνπολη έτρωγε μονο θερμοκηπιου. Απλά τα πράγματα. Η καθε μια θα πράξει ανάλογα με το τι θα της πει ο γιατρός της.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμένα δεν με τραβαγαν ποτέ τα γλυκά. Εγώ τα κιλά τα πήρα με τα φαγητά που ευρωγα εξω και με τις τηγανιτές πατάτες. Αυτές είναι το γλυκο μου. Αρνουμε φυσικά να τις κόψω αλλα όχι υπερβολες. Με μέτρο. Μια μεριδα τη βδομάδα αρκεί.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα.

Και εμένα ο γιατρός μου είπε να προσέχω πολύ τα κιλά μου (παρόλο που δεν έχω κανένα θέμα) και μου είπε γενικά να αποφεύγω τα πολλά ζυμαρικά και τα γλυκά. Για τα γλυκά δεν με ένοιαξε καθόλου γιατι έτσι και αλλιώς δε τα έτρωγα....στα ζυμαρικά όμως με τσάκισε. Βέβαια εδω και κάποιο καιρό τρώω κυρίως ζυμαρικά ολικής άλεσης τα οποία θεωρούνται πιο υγιεινά.

Γενικά μου είπε οτι καλό είναι να τρώω μικρά γεύματα ανα τακτά χρονικά διαστήματα (2,5 με 3 ώρες), το οποίο έτσι και αλλιώς εφάρμοζα λόγω των υπογλυκαιμιών που παθαίνω.

Απο το lidl πήρα και εγω πράγματα αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω και έπρεπε να πάω σε περισσότερα απο ένα καταστήματα. Χαμός γινόταν παντού.

age.png

preg.png

Ας αλλαξουμε συζητηση και ας μην τρελενομαστε με τα φαγητά. Ο κάθε ένας πράττει οπως νομιζει. Ποια έχει σειρά για γιατρό; Άντε να βλέπω χεράκια! Εγώ σήμερα ξύπνησα πιο χάλια από τις αλλες μέρες. Το στομάχι μου με πεθαίνει.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ας αλλαξουμε συζητηση και ας μην τρελενομαστε με τα φαγητά. Ο κάθε ένας πράττει οπως νομιζει. Ποια έχει σειρά για γιατρό; Άντε να βλέπω χεράκια! Εγώ σήμερα ξύπνησα πιο χάλια από τις αλλες μέρες. Το στομάχι μου με πεθαίνει.

3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D φανταζομαι οτι θα ειναι πλεον γυρω στα 2,5 με 3εκ.!! Αχ!!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

16/04 glykeritsa

18/04 polixenh

19/04 elenaki1987

20/04 sotsafi89

25/04 Δημητρα 69 (αυχενικη)

25/04 zwoula80 (αυχενικη)

30/04 Polixenh (αυχενικη)

08/05 Stefaniana (αυχενικη)

15/05 kokkinotrixa (αυχενικη)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Κοριτσακιααααα εγκυουλες γεια σας!!!

Μπορει να έχετε καιρο να με δείτε αλλα σας διαβάζω συνεχεια!!!

Εμπλεξα με κατι δουλιτσες.. Και ετσι δε συμμετεχω πολυ ενεργα!!

Το ασχημο ειναι οτι μπαίνω με το κινητο και ειναι κουραστικο να γράφω :P

Οσον αφορά τη διατροφή, μερικοί μηνες είναι μόνο!!

Αυτο μπορούμε να προσφέρουμε τώρα στα μωρακια μας... Να είμαστε ηρεμες και να τα ταΐζουμε οπως πρέπει!!! Να τα προστατεύουμε με οποιο τροπο!!!

Ας το κάνουμε με χαρα!!!

Επισης την αλλη Πέμπτη έχουμε την αυχενικη διαφάνεια!!!

Ανυπομονω κορίτσια... Και φοβάμαι λιγο παράλληλα!!!

Αντε να περάσει κ αυτο να δω και τα ζουζουνια μου να χαρω!!!!

Λεω να παω κ εγω λιντλ σήμερα!!! Σκεφτομαι το κολαν, τα μπλουζακια, και το σουτιεν!!! Τι νουμερο να παρω δεν ξερω!! Κανονικά ειμαι "S" αλλα μηπως τωρα να κοιταζω τα "Μ" για ποιο ανετα;; Χμμμ πειτε αποψεις!!

AhYYp2.png

2013.png

Διαφημίσεις

Αυτο μπορούμε να προσφέρουμε τώρα στα μωρακια μας... Να είμαστε ηρεμες και να τα ταΐζουμε οπως πρέπει!!! Να τα προστατεύουμε με οποιο τροπο!!!

Ας το κάνουμε με χαρα!!!

Λεω να παω κ εγω λιντλ σήμερα!!! Σκεφτομαι το κολαν, τα μπλουζακια, και το σουτιεν!!! Τι νουμερο να παρω δεν ξερω!! Κανονικά ειμαι "S" αλλα μηπως τωρα να κοιταζω τα "Μ" για ποιο ανετα;; Χμμμ πειτε αποψεις!!

Όλα καλά θα ναι και στην αυχενική μην αγχώνεσαι!

Εγώ πήγα lidl και βρήκα μόνο κολάν και σουτιέν θηλασμού! Πήρα κολάν μέγεθος 40/42, βασικά ήθελα 38/40 αλλά δεν είχε οπότε πήρα αυτό...θέλει μέλλον για να το βάλω και πιο πολύ το πήρα για το φθινόπωρο. ΣΟυτιέν θηλασμού πήρα το 80C, τώρα φοράω 75 και ξέρω από την πρώτη εγκυμοσύνη πως θέλει σίγουρα ένα νούμερο πάνω...

Γνώμη μου να πάρεις μεγαλύτερο νούμερο από οτι φοράς ουτως ώστε να τα βάλεις περισσότερο καιρό, στην αρχή ίσως να ναι λίγο φαρδύ το Μ μπλουζάκι ας πούμε αλλά θα το βάλεις όλο το καλοκαίρι!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Έγω πήρα κάποια S και κάποια Μ. Χωρίς να τα έχω ανοίξει βέβαια θεωρώ οτι επειδή είναι ρούχα εγκυμοσύνης θα έχουν λίγο πιο φαρδιά φόρμα απο το κλασσικό S. To βράδυ που θα πάω σπίτι και θα τα δοκιμάσω θα ξέρω αν η επιλογή ήταν ορθή :rolleyes:

Βέβαια εσύ που έχει και δυο μωράκια ίσως θα πρέπει αρχικά να σκεφτείς την επιλογή του Μ.

Καλή επιτυχία με την αυχενική.

age.png

preg.png

Ας το κάνουμε με χαρα!!!

να παρεις Μ!!! Θα εισαι πολυ πιο ανετη!!! :D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Και μετα απο ένα επεισοδιακο εμετο.. Αφού έβγαλα το σίδηρο που δεν αντέχω να πινω..... Επιστρέφω πιο δυνατή :P

Έχετε δίκιο... "M" θα πάρω να είμαι μέσα!!! Τα γλυκουλια μου απο τώρα το βλέπω δεν τους αρέσει καθόλου το στριμωγμα... Θέλουν άνεση!!!!! :o

AhYYp2.png

2013.png

Άντε με το καλό η αυχενικη διδυμομανουλα μας. Κοριτσια εγώ υποφέρω. Μπήκα δυναμικά στην 7η εβδομαδα. Είμαι Χ Α Λ Ι Α. Εγώ λογικά αύριο θα μάθω ποτέ θα ξαναπάω. Σήμερα το βράδυ θα είναι έτοιμες οι εξετάσεις άρα αύριο το πρωί θα τις πάρει ο γιατρός και θα μου τηλεφωνήσει να μου πει τι θα κάνω και με το σίδηρο. Αλλα δεν νομίζω να τον ξεκινήσω ακόμα. Σας είπα ότι τον Ιανουάριο που έκανα κάποιες εξετάσεις είχα αιματοκριτη 43. Οπότε δεν νομίζω να έπεσα από 38. Πληρώνεται στο φαρμακείο όταν παίρνεται τα χάπια; Σίδηρο πιο παίρνεται εσείς;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...