Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Τι κάνετε; Πήγατε βολτουλες; Εγώ πήγα,για ύπνο. Ξύπνησα για τουαλέτα και θα,ξαναπάω για ύπνο. Πολυ νυστα ρε κοριτσια. Ήμουνα λάτρης του κρεβατιού ναι αλλά τώρα λες και με έχουν καρφώσει πάνω.. Έτσι είστε ολες;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαγδου βλέπω ταυτόχρονα! Χαχαχα! Από τη μια χαίρομαι που τα έχω σχεδόν όλα ( πόνο στο στήθος, τρελή υπνηλία, λίγο πονοκέφαλο και λιγες ζαλάδες, καουρες εντονες, φουσκωματα, ρεψιματακια, αναγουλες και έναν εμετό στο ενεργητικό μου. Μη ξεχάσω τη συχνοουρια.Ε την τουαλέτα κολλητές! ). Απο την αλλη όταν είσαι χάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ λες Αμάν!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

εγω λιγη υπνηλια εχω αλλα δεν υποκυπτω γιατι μετα φοβαμαι μη δεν κοιμηθω το βραδυ και ειναι το χειροτερο μου γιατι περνανε σουπερ καταθληπτικες σκεψεις απο το μυαλο μου τοτε. οποτε κανω υπομονη πινω πολυ ελαφρυ καφε και το ξεπερνω. κατακρατηση εχετε? αλλη τοση νομιζω εχω γινει τα μαγουλα μου, η κοιλια μου....

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Γεια σας κοριτσια!!

εμεις βολτουλα θα παμε αυριο γιατι πρωτον, σημερα εκανα ολα οσα δεν προλαβα μες στην εβομαδα(καθαρισμα,σιδερο κλπ) πριν λιγο τελειωσα

κ δευτερο αυριο ο καιρος λεει θα ειναι πολυ καλος!!

οποτε σημερα σπιτακι για αγκαλισες,χουχουλιασμα κ κινεζικο!μιαμ μιαμ!

μαγδου, εχω κατακρατηση κυριως στην περιοχη της κοιλιας!για αυτο αλλωστε αντι για τριων φαινομαι για 6 μηνων :shock:

κ το προσωπο μου στρογγυλεψε επισης :D αλλα....τι να κανουμε?

οι χαρες τις εγκυμοσυνης!οσο για τα συμπτωματα,στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα απολυτως

Λιακι και Ελλη περαστικουλια σας!!!

αννουλα, ελπιζω να περασατε ομορφα στη βολτουλα σου,πως εισαι?

γλυκερια, ιδια ακριβως ιστορια!!!!με τον αντρουλη μου γνωριστηκαμε στη δουλεια,δεν ειχαμε πει τιποτε σε κανενα.εμαθαν για τον αρραβωνα,γαμο,παιδι την ιδια μερα.η εκπληξη φυσικα ηταν ο γαμπρος!ουτε που τους ειχε παει το μυαλο!

πολυξενη, μεγιες!!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Πολύ ωραία μέρα σήμερα αλλά δυστυχώς δούλευα μέχρι τις 10 το βράδυ. Και είχα μια τρομερή υπνηλία και δυστυχώς έχω αποκτήσει μια απέχθεια στον καφέ..Γενικά χάλια.Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες έχουν περιοριστεί σχετικά οι αναγούλες, κάτι είναι και αυτό. Η όρεξη μου βέβαια στο Θεό!! Έκανα ένα μπανάκι και πέφτω για ύπνο, αύριο δουλεύω πρωί και νύχτα..Καληνύχτα σας..

bdxGp3.png

tt1d4479

:D:D Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε;;;; το εριξα και εγω στη βολτα χτες, δεν κοιμηθηκα ομως για μεσημερι και τοβραδυ ειχα εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα!!! τωρα ειμαι ενταξει! 4 μερουλες για τον γατρο!!! :D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Γεια σας κορίτσια! Πολύ ωραία μέρα σήμερα αλλά δυστυχώς δούλευα μέχρι τις 10 το βράδυ. Και είχα μια τρομερή υπνηλία και δυστυχώς έχω αποκτήσει μια απέχθεια στον καφέ..Γενικά χάλια.Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες έχουν περιοριστεί σχετικά οι αναγούλες, κάτι είναι και αυτό. Η όρεξη μου βέβαια στο Θεό!! Έκανα ένα μπανάκι και πέφτω για ύπνο, αύριο δουλεύω πρωί και νύχτα..Καληνύχτα σας..

Καλημέρα! Κι εγώ έχω απέχθεια στον καφέ!!! Γκρρρ και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα ως τον 4ο!

:D:D Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε;;;; το εριξα και εγω στη βολτα χτες, δεν κοιμηθηκα ομως για μεσημερι και τοβραδυ ειχα εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα!!! τωρα ειμαι ενταξει! 4 μερουλες για τον γατρο!!! :D:D:D:D

Καλημέρα Πολυξένη, εγώ έλιωσα στον ύπνο χτες, κοιμόμουν 3 ώρες το μεσημέρι και το βράδυ από τις 11 παρά ως τις 9μισι το πρωί! Φτάνουν οι μέρες για το γιατρό, τπτ δεν έμεινε!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Και γω πολυ υπνο χθες..πριν λιγο ξυπνησα δρν ανοιγει το ματι με τπτ!!

Τι κανετε εσσεις?

Polixeni 4 μερουλες για σενα..5 για μενα..αντε να περναει ο καιρος!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι κάνετε κοριτσια; Ούτε εγώ πεινάω καφέ. Τον έκοψα και αυτόν και το τσιγάρο μαχαίρι πριν μάθω ότι είμαι έγκυος. Όταν ξεκίνησε να με πονάει το στομάχι. Αλλά ούτε να τα μυρίσω δεν μπορώ. Εγώ τώρα μαζεύτηκα από τη βόλτα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Αααα κορίτσια ξέχασα να σας πω πως αύριο στα Lidl έχει ρούχα εγκυμοσύνης σε πολύ οικονομικές τιμές! Εγώ θα πάω να πάρω ένα κολάν και ένα μπλουζάκι που μου άρεσαν και ίσως πάρω και ένα σουτιέν θηλασμού!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Αααα κορίτσια ξέχασα να σας πω πως αύριο στα Lidl έχει ρούχα εγκυμοσύνης σε πολύ οικονομικές τιμές! Εγώ θα πάω να πάρω ένα κολάν και ένα μπλουζάκι που μου άρεσαν και ίσως πάρω και ένα σουτιέν θηλασμού!

Εγω θα παρω ενα κολαν και τα τρια μπλουζακια που εχει!!Για το καλοκαιρι οτι πρεπει!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εγω δεν θα παρω προς το παρον ρουχα μιας και ημουν πολυ προσφατα πιο παχια οποτε ολο και κατι εχω. ασε που ακομα κοιλια δεν εχω αλλα αν συνεχισει η ορεξη μου θα κανω πολυ συντομα :oops:. ερωτηση: μαγιονεζα σας απαγορευσε ο γιατρος να τρωτε?

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ έκανα τέστ κ χοριακή την Τρίτη με καθυστέρηση 2 ημερών.Το τεστ βγήκε θετικό κ η χοριακή 265.Ο μικροβιολόγος μου είπε πως είμαι αρχή της 5ης εβδομάδας. Μίλησα στο τηλ. με το γιατρό μου κ μου σύστησε ένα filicine κάθε πρωί και αύριο στις 6 ο πρώτος υπέρηχος..Μακάρι να πάνε όλα καλά...αλλά συνεχώς βρίσκω κάτι να αγχώνομαι...μήπως είναι εξωμήτριος, μήπως ο σάκος είναι άδειος...ουφ!Μου κάνω κακό έτσι το ξέρω, αλλά επειδή είναι όνειρο ζωής μάλλον αρνούμαι να το πιστέψω ότι μου συμβαίνει. Δεν είμαι παντρεμένη κι εγώ, σχεδιάζαμε σε ένα μήνα αρραβώνα, αλλά ήρθαν κάπως (ευχάριστα) ανάποδα τα πράγματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας..Α!Στα διάφορα site που έβαλα τις ημερομηνίες μου βγάζει ΠΗΤ 13/12.

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...