Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι εξετασεις θρομβοφυλιας ΔΕΝ γραφονται στον ΕΟΠΠΥ ολες να ξερετε.Για παραδειγμα αντικαρδιολιπινικα αντισωματα igm igg αντιπηκτηκα λυκου κλπ που ειναι ακριβες εξετασεις δεν της καλυπτει ο εοππυ .Μονο ελεγχος προθρομβυνης και χρονος προθρομβυνης και κατι τετοια γραφουν στον εοππυ.Της εχω κανει επι δυο φορες πληρωσα γυρω στα 240 ευρω με εοππυ και εκανα ολο το πακετο!!

Ινοχεπ ενεσεις ομως γραφουν και κλεξαν

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλησπέρα εγκυούλες! Πολύ χαίρομαι που διαβάζω τόσο ευχάριστα νέα και επειδή διακατεχομαι από τρομερή αισιοδοξία πιστεύω ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα και για όλες τις αγχωμένες εγκυούλες!

Εγώ και ο φίλος μου (με τον οποίο δουλεύουμε στον ίδιο χώρο, και όπου δεν είχαν ιδέα για τη σχέση μας) το ανακοινώσαμε σήμερα στη δουλειά (και τη σχέση και την εγκυμοσύνη) και πήραμε τόσο όμορφες και ειλικρινείς ευχές που πραγματικά μας έκαναν πολύ ευτυχισμένους!

Κατά τα άλλα ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να πάω στο γυναικολόγο...

bdxGp3.png

tt1d4479

Καλησπέρα εγκυούλες! Πολύ χαίρομαι που διαβάζω τόσο ευχάριστα νέα και επειδή διακατεχομαι από τρομερή αισιοδοξία πιστεύω ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα και για όλες τις αγχωμένες εγκυούλες!

Εγώ και ο φίλος μου (με τον οποίο δουλεύουμε στον ίδιο χώρο, και όπου δεν είχαν ιδέα για τη σχέση μας) το ανακοινώσαμε σήμερα στη δουλειά (και τη σχέση και την εγκυμοσύνη) και πήραμε τόσο όμορφες και ειλικρινείς ευχές που πραγματικά μας έκαναν πολύ ευτυχισμένους!

Κατά τα άλλα ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να πάω στο γυναικολόγο...

Αχ! Τι τελεια, ειναι πολυ ομορφο να παιρνεις ευχουλες!!! Με το καλο και ο γιατρουλης!!!:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημέρα! Τι κάνετε; Με το καλό Γλυκερία μου. Εγω εδώ. Μια το στομαχι μου, μια η υπνηλία , μια η ζαλάδα! Κατά τα αλλά όλα καλά. Πειτε μου τα νέα σας! Πολυξένη τι κανείς;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα καλημέρα! Τι κάνετε; Με το καλό Γλυκερία μου. Εγω εδώ. Μια το στομαχι μου, μια η υπνηλία , μια η ζαλάδα! Κατά τα αλλά όλα καλά. Πειτε μου τα νέα σας! Πολυξένη τι κανείς;

Καλημερα Ελλη μου, καλα ειμαι, κανουμε ενα φρεσκαρισμα (βαψιμο) στο σπιτι μας, και μου περναει λιγο η ωρα!!! εσυ;;; κατα τα ΑΛΛΑ καλα;;; :tongue:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Πολυξένη δεν κάνει να ισπνεουμε βαφές. Ούτε χλωρινες. Εγώ καθαρησα το μπάνιο με,απορυπαντικο σήμερα. Και τώρα ξάπλωσα.. Να προσεχείς και να μην συκωνεις βαροι..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Πολυξένη δεν κάνει να ισπνεουμε βαφές. Ούτε χλωρινες. Εγώ καθαρησα το μπάνιο με,απορυπαντικο σήμερα. Και τώρα ξάπλωσα.. Να προσεχείς και να μην συκωνεις βαροι..

Μην ανησυχεις καλε. μεχρι 10kg μπορω να σηκωνω, και οσο για τις βαφες δεν μου το απαγορευσε ο γιατρος μου, ειναι και η δουλεια του αντρα μου βλεπεις και ξερει τι ειδος χρωματα χρησιμοποιει !!!!!! :D:D:D:D

Σε ευχαριστω παντως πολυ πολυ!!! :tongue::tongue::tongue:

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Γεια σου Άννα! Ναι έχει ωραία μέρα σήμερα! Πρώτα ο Θεός του χρόνου θα βγάζουμε όλες τα μπεμπαξια βολτα.

χαχχαχαχαχα, το περιμενω πως και πως αυτο!!!!!! :D:D:D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλημέρα κοπέλες μου και μπεμπεκια μας!! Τι μου κάνετε;σημερα τέλειος καιρός για βόλτες αλλα εμένα δεν με κόβω να βγαίνω!μαλλον ξεκίνησαν οι εμετοι σημερα...και ο αντρουλης δε με παει πουθενά λέει! :(( οποία βγει ας κάνει μια βόλτα παραπάνω και για μένα! :)

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

καλημερα κοριτσακια!! εμεις πηγαμε για καφεδακι μαζεψαμε ηλιο, χορτασε το ματακι μας θαλασσα και αφου μας εκοψε η πεινα γυρισαμε σπιτακι για φαγητο. να σας πω οτι στεναχωριεμαι που δεν εχω ζαλαδες ανακατωσουρες και αναγουλες? ισως ειναι νωρις βεβαια ακομα αλλα θελω να το ζησω ολο!!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...