Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Κατι γράφει αλλά δεν ξέρω αν είναι καποιο από αυτά. Αλλά από τη στιγμή που είπε ο γιατρός ότι και οι χτυποι είναι τέλειοι έχει σημασία πόσοι ήταν;

Καθολου..εγω για σενα το ειπα αν θες να ξερεις!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου!τι κανετε?ελλη μου τι καλα που ακουσατε καρδουλα!!αχ ποτε θα ρθει και η σειρα μας?αυτος ο γιατρος μου παραειναι χαλαρος!!!

λεγατε καπου ειδα για εξετασεις αναιμιας κυστικης και θρομβοφιλιας!!ξερετε αν γραφονται οι θρομβοφιλιας???επισης τεστ παπ εκανα καμια σας τωρα που ειναι εγκυος??θελω να κανω αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται!!ππφ

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

επισης τεστ παπ εκανα καμια σας τωρα που ειναι εγκυος??θελω να κανω αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται!!ππφ

τεστ ΠΑΠ έκανα εγώ στην πρώτη επίσκεψη μου στο γιατρό στις 5 εβδομάδες...επιτρέπεται στο 1ο τρίμηνο και γενικά όσο πιο νωρίς μπορείς κάντο!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

τεστ ΠΑΠ έκανα εγώ στην πρώτη επίσκεψη μου στο γιατρό στις 5 εβδομάδες...επιτρέπεται στο 1ο τρίμηνο και γενικά όσο πιο νωρίς μπορείς κάντο!

α ωραια!!μπορω τωρα δηλαδη που ειμαι στην 6η εβδομαδα!το χα πολυ αγχος!κανω καθε 6μηνο λογω προβληματος!ευχαριστω αννα!!:D

καλημερα κοριτσια!!

εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο, γνωριζοντας οτι ειναι πολυ νωρις οποτε ειδε ενα σακουλακι 3 εκατοστα αλλα μωρακι οπως μου ειπε δεν μπορουσε να δει. θα παω την μεθεπομενη τριτη 23/04. εξετασεις δεν μου εγραψε παρα μια χοριακη και μου εδωσε και filicine και σιδηρο. φυσικα και εβλεπα εφιαλτες στον υπνο μου οτι εκανα χοριακη και ηταν μικροτερη απο την προηγουμενη και τετοια....

δεν θελω να μου αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!! Το μωρακι μεγαλωνει!!! :D:D:D να εισαι αισιοδοξη!!! σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια, για παρεα!!!:tongue:

Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ σήμερα είδα το θαυματακι μου,είδα την καρδούλα του και την άκουσα να χτυπάει. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ήταν το παιδάκι μου. Έκανα μόνο εξατασεις αίματος. Πολλές ηταν! Τις έγραψα στο βιβλιάριο και πλήρωσα 35 ?. Μου έγραψε σίδηρο αλλά μόλις του είπα πτι τον Ιανουάριο που έκανα εξετασεις είχα αιματοκριτη 43 μου λέει παρ,το τώρα από το φαρμακειο και θα σου πω ποτέ θα ξεκινήσεις. Μόλις πάρει τις εξετάσεις θα μιλήσουμε τηλεφωνικά και θα μου πει ποτέ να ξαναπάω. Παντός μου είπε ότι όλα είναι τελεια και οι χτυποι σούπερ. Η καλητερα εγκυμωσυνη είπε. Ελπίζω να μη με μάτιασε! Χαχαχα! Και όταν του ειπα ότι έκανα εμετό χθες μου ειπε πως αυτό ειναι πολύ καλό και ο αντρουλης μου έμεινε να τον κοιταζει.. αυτά!

μπραβο αστερι μου, πολυ καλα νεακια!!! :D:D:D

Κατι γράφει αλλά δεν ξέρω αν είναι καποιο από αυτά. Αλλά από τη στιγμή που είπε ο γιατρός ότι και οι χτυποι είναι τέλειοι έχει σημασία πόσοι ήταν;

φυσικα και δεν εχει σημασια εφοσον ο γιατρος σου ειπε πως ειναι τελειοι, απλα εμεις εδω συνηθιζουμε να τα μοιραζομαστε και να τα σχολιαζουμε αυτα!!! οπως για παραδειγμα και τις τιμες της χοριακης!!! :D:D:D ευχομαι να ειναι παντα τελειοι και δυνατοι οι χτυποι του μωρου σου!!! ;)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο, γνωριζοντας οτι ειναι πολυ νωρις οποτε ειδε ενα σακουλακι 3 εκατοστα αλλα μωρακι οπως μου ειπε δεν μπορουσε να δει. θα παω την μεθεπομενη τριτη 23/04. εξετασεις δεν μου εγραψε παρα μια χοριακη και μου εδωσε και filicine και σιδηρο. φυσικα και εβλεπα εφιαλτες στον υπνο μου οτι εκανα χοριακη και ηταν μικροτερη απο την προηγουμενη και τετοια....

ααα και εμενα μου εδωσε filicine και μου ειπα για δευτερη χοριακη!!ακομα ειναι παρα πολυ νωρις μου ειπε να περιμενουμε λιγο για τον υπεροχο ακομα σε εμενα δεν θα φαιεται ουτε ο σακος!!

(τους ιδιους εφιαλτες εχουμε!!!)

ααα και εμενα μου εδωσε filicine και μου ειπα για δευτερη χοριακη!!ακομα ειναι παρα πολυ νωρις μου ειπε να περιμενουμε λιγο για τον υπεροχο ακομα σε εμενα δεν θα φαιεται ουτε ο σακος!!

(τους ιδιους εφιαλτες εχουμε!!!)

θα κανω μια χοριακη τη δευτερα και μια την τεταρτη να δουμε οτι ειναι ολα καλα μπας και φυγουν οι εφιαλτες (που δεν το βλεπω)! ποση αγωνια!!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

γεια σας κοριτσια μου!τι κανετε?ελλη μου τι καλα που ακουσατε καρδουλα!!αχ ποτε θα ρθει και η σειρα μας?αυτος ο γιατρος μου παραειναι χαλαρος!!!

λεγατε καπου ειδα για εξετασεις αναιμιας κυστικης και θρομβοφιλιας!!ξερετε αν γραφονται οι θρομβοφιλιας???επισης τεστ παπ εκανα καμια σας τωρα που ειναι εγκυος??θελω να κανω αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται!!ππφ

Εγω είχα κάνει τις εξετάσεις θρομβοφιλίας πολύ πριν μείνω έγκυος γιατί ήθελα να ελέγξω κάτι άλλο και καθώς βιαζόμουν δε το έψαξα καθόλου το θέμα.

Αν ο γιατρός σου είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ (πχ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση), φαντάζομαι θα γνωρίζει.

age.png

preg.png

θα κανω μια χοριακη τη δευτερα και μια την τεταρτη να δουμε οτι ειναι ολα καλα μπας και φυγουν οι εφιαλτες (που δεν το βλεπω)! ποση αγωνια!!

καλη επιτυχια!!εμενα μου ελεγαν την προηγουμενη φορα πως τα ονειρα θα σταματησουν μετα την αυχενικη και οντως ετσι εγινε!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

μαγδα μου νομιζω ο φοβος δε θα φυγει...σ εμενα τουλαχιστον, το χω αποδεχτει!εχω ξεπουληθει στις χοριακες και τωρα ειμαι ετοιμη να ξεκινησω υπερηχους(οχι στο γιατρο μου γιατι θα με βρισει)!πολυ αγχος!!!

Εγω είχα κάνει τις εξετάσεις θρομβοφιλίας πολύ πριν μείνω έγκυος γιατί ήθελα να ελέγξω κάτι άλλο και καθώς βιαζόμουν δε το έψαξα καθόλου το θέμα.

Αν ο γιατρός σου είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ (πχ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση), φαντάζομαι θα γνωρίζει.

ο γιατρος μου επειδη ειναι στο νοσοκομειο καθηγητης δε γραφει, παω στα τακτικα και μου γραφουν!ειναι λιγο περιπλοκο!μου χαν πει πως δε γραφονται αλλα σημερα καποιος ειπε στον αντρα μου πως γραφονται!

εγω κανω ενεσεις ινοχεπ, αλλα για να τις σταματησω πρεπει να ελεγξω θρομβοφιλια οπωσδηποτε!ο γιατρος μου λεει πως δεν εχω ιστορικο κλπ αλλα δεν προκειται να τον ακουσω σ αυτο!!ειναι πολυτιμη η εγκυμοσυνη!εχω πονεσει και εχω κουραστει πολυ για να το αφησω στην τυχη του!(μ επιασε λογοδιάρροια, σορυ :D)

Λια μου εχεις δικιο, δεν πρεπει να αφησουμε τιποτα στην τυχη επειδη ο γιατρος θεωρει μπορει να θεωρει την εγκυμοσυνη συνηθισμενο περιστατικο. Σου ευχομαι να μην πονεσεις αλλο να σου πανε κι εσενα και σε ολες μας εδω μεσα ολα καλα! ποσο ειχες πληρωσει για την εξεταση θρομβοφιλιας? γραφεται απο τον εοππυ?

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Λια μου εχεις δικιο, δεν πρεπει να αφησουμε τιποτα στην τυχη επειδη ο γιατρος θεωρει μπορει να θεωρει την εγκυμοσυνη συνηθισμενο περιστατικο. Σου ευχομαι να μην πονεσεις αλλο να σου πανε κι εσενα και σε ολες μας εδω μεσα ολα καλα! ποσο ειχες πληρωσει για την εξεταση θρομβοφιλιας? γραφεται απο τον εοππυ?

σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!ολες να φτασουμε μεχρι τελους αναίμακτα!δεν την εχω κανει ακομη, θα το ψαξω μεσα στην εβδομαδα και θα ενημερωσω!!

εγω κανω ενεσεις ινοχεπ, αλλα για να τις σταματησω πρεπει να ελεγξω θρομβοφιλια οπωσδηποτε!ο γιατρος μου λεει πως δεν εχω ιστορικο κλπ αλλα δεν προκειται να τον ακουσω σ αυτο!!ειναι πολυτιμη η εγκυμοσυνη!εχω πονεσει και εχω κουραστει πολυ για να το αφησω στην τυχη του!(μ επιασε λογοδιάρροια, σορυ :D)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και εγω παρόλο που οι εξετάσεις θρομβοφιλίας ήταν μια χαρά πήγα και σε αιματολόγο για να κάνω θρομβοελαστόγραμμα και να είμαι απολύτως σίγουρη.

ποσο ειχες πληρωσει για την εξεταση θρομβοφιλιας? γραφεται απο τον εοππυ?

Εγώ που τις είχα κάνει πριν απο 2 χρόνια (13 μεταλλάξεις) είχα πληρώσει στο ΙΑΣΩ 300€. Δεν της είχα γράψει βέβαια και δε ξέρω καν αν γράφονται.

age.png

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...