Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Τι κανετε; εγω περιμένω να περάσει η ώτα λίγο για να ξεκινησω για το γιατρό. Εντομεταξυ το στομαχι μου αν δεν φάω το πρωι ειναι χαλια και δεν ξέρω αν μπορώ να φαω με αυτές τις εξετασεις. Οπότε δεν τρώω για να είμαι σιγουρη. Ανχος και αγωνια κυριαρχουν. Για να δουμε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Τι κανετε; εγω περιμένω να περάσει η ώτα λίγο για να ξεκινησω για το γιατρό. Εντομεταξυ το στομαχι μου αν δεν φάω το πρωι ειναι χαλια και δεν ξέρω αν μπορώ να φαω με αυτές τις εξετασεις. Οπότε δεν τρώω για να είμαι σιγουρη. Ανχος και αγωνια κυριαρχουν. Για να δουμε!

μια φρυγανιτσα δεν βλαπτει, εμενα με αφησε να φαω κανονικα!!! περιμενουμε νεακια απο τον γιατρο!!! :D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Ελλη περιμένουμε τα νέα σου!!!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Kαλημερα κοριτσια!!Πολλα γεννητουρια θα εχουμε βλεπω Νοεμβρη-Δεκεμβρη..με το καλο ολες!Δεν γραφω συχνα αλλα σας διαβαζω καθημερινα!Πολλα κοριτσια ταλαιπορουνταικ πολυ λυπαμαι!εγω καποιες μερες εχω το στομαχι μου...πονο νιωθω περισσοτερο παρα ναυτια.Απο χθες ξεκινησα τροφοκαρντ γιατι ειχα κατι τσιμπηματακια(επειδη μεγαλωνει η μητρα οχι κατι ανησυχητικο, αλλα ο αντρας μου αγχωθηκε κ με εβαλε να τηλ τη γιατρο κ ειπε για να μην εχω ενοχλησεις να παρω λιγο μαγνησιο).

Νεακια απο καρδουλες θα εχουμε σημερα???

καλημερα κοριτσια!!

εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο, γνωριζοντας οτι ειναι πολυ νωρις οποτε ειδε ενα σακουλακι 3 εκατοστα αλλα μωρακι οπως μου ειπε δεν μπορουσε να δει. θα παω την μεθεπομενη τριτη 23/04. εξετασεις δεν μου εγραψε παρα μια χοριακη και μου εδωσε και filicine και σιδηρο. φυσικα και εβλεπα εφιαλτες στον υπνο μου οτι εκανα χοριακη και ηταν μικροτερη απο την προηγουμενη και τετοια....

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα.

Magdou ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμη. Την επόμενη φορά θα δεις σίγουρα περισσότερα.

Polixenh εγω την εξέταση για ουρεόπλασμα - μυκόπλασμα την έκανα με κολπικό υγρό.

Εύχομαι οτι καλύτερο στις κοπέλες που περιμένουν νέα απο γιατρό και χοριακή.

age.png

preg.png

Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ σήμερα είδα το θαυματακι μου,είδα την καρδούλα του και την άκουσα να χτυπάει. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ήταν το παιδάκι μου. Έκανα μόνο εξατασεις αίματος. Πολλές ηταν! Τις έγραψα στο βιβλιάριο και πλήρωσα 35 ?. Μου έγραψε σίδηρο αλλά μόλις του είπα πτι τον Ιανουάριο που έκανα εξετασεις είχα αιματοκριτη 43 μου λέει παρ,το τώρα από το φαρμακειο και θα σου πω ποτέ θα ξεκινήσεις. Μόλις πάρει τις εξετάσεις θα μιλήσουμε τηλεφωνικά και θα μου πει ποτέ να ξαναπάω. Παντός μου είπε ότι όλα είναι τελεια και οι χτυποι σούπερ. Η καλητερα εγκυμωσυνη είπε. Ελπίζω να μη με μάτιασε! Χαχαχα! Και όταν του ειπα ότι έκανα εμετό χθες μου ειπε πως αυτό ειναι πολύ καλό και ο αντρουλης μου έμεινε να τον κοιταζει.. αυτά!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ σήμερα είδα το θαυματακι μου,είδα την καρδούλα του και την άκουσα να χτυπάει. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ήταν το παιδάκι μου. Έκανα μόνο εξατασεις αίματος. Πολλές ηταν! Τις έγραψα στο βιβλιάριο και πλήρωσα 35 ?. Μου έγραψε σίδηρο αλλά μόλις του είπα πτι τον Ιανουάριο που έκανα εξετασεις είχα αιματοκριτη 43 μου λέει παρ,το τώρα από το φαρμακειο και θα σου πω ποτέ θα ξεκινήσεις. Μόλις πάρει τις εξετάσεις θα μιλήσουμε τηλεφωνικά και θα μου πει ποτέ να ξαναπάω. Παντός μου είπε ότι όλα είναι τελεια και οι χτυποι σούπερ. Η καλητερα εγκυμωσυνη είπε. Ελπίζω να μη με μάτιασε! Χαχαχα! Και όταν του ειπα ότι έκανα εμετό χθες μου ειπε πως αυτό ειναι πολύ καλό και ο αντρουλης μου έμεινε να τον κοιταζει.. αυτά!

Μπράβο Έλλη...όλα τέλεια!!!! Με το καλό!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Μπράβο Ellie. Συγχαρητήρια. Πόσοι ήταν οι χτύποι?

Η αλήθεια είναι οτι οι εμετοί όσο και αν μας ταλαιπωρούν είναι ένδειξη οτι όλα πάνε καλά (χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι μια κοπέλα που δεν έχει εμετούς θα πρέπει να ανυσηχήσει) :)

age.png

preg.png

καλημερα Αthkos, κι εγω αυτο προσπαθω να πιστεψω για να μην βασανιζομαι. Ηθελα να πω πως οσες μενουν στην αθηνα ας κλεισουν ενα ραντεβου στο λαικο στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας για κυστικη ινωση. υπαρχει πιθανοτητα να ειναι και οι δυο γονεις φορεις και να μην το ξερουν μιας και δεν εχει συμπτωματα. ας με συγχωρεσουν οι κοπελες της επαρχιας που δεν ξερω να τις βοηθησω. οπως και η θρομβοφιλια ειναι εξετασεις που ειναι αρκετα συμαντικες. φιλια!

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Αthkos, κι εγω αυτο προσπαθω να πιστεψω για να μην βασανιζομαι. Ηθελα να πω πως οσες μενουν στην αθηνα ας κλεισουν ενα ραντεβου στο λαικο στο κεντρο μεσογειακης αναιμιας για κυστικη ινωση. υπαρχει πιθανοτητα να ειναι και οι δυο γονεις φορεις και να μην το ξερουν μιας και δεν εχει συμπτωματα. ας με συγχωρεσουν οι κοπελες της επαρχιας που δεν ξερω να τις βοηθησω. οπως και η θρομβοφιλια ειναι εξετασεις που ειναι αρκετα συμαντικες. φιλια!

Magdou σε ευχαριστώ. Και εγω το σκεφτόμουν το Λαϊκό γιατι γνωρίζω πως έχει ειδικό τμήμα για Μεσογειακή Αναιμία/Κυστική Ίνωση.

Όταν ξαναδώ το γιατρό θα το συζητήσω και μαζί του.

age.png

preg.png

Καλημερα κοριτσια!!!!Τι κανετε?

Συγχαρητηρια στα κοριτσια που εχουν ομορφα νεα..παντα τετοια!!!!!!

Καλα αποτελεσματα στους γιατρους,χοριακες και εξετασεις!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...