Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πριν μια εβδομαδα ειχα ξανακανει και ηταν πολυ χαμηλη αλλα θετικη νομιζω 60. ο γιατρος ειπε οτι μπορει να πεφτω εξω στην ημερομηνια συλληψης και να ειναι αρκετα μετα. ειναι εγκυμοσυνη αλλα νωρις. υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι εγκυος με τετοια τιμη?

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

μαγδα μου μια χαρα χοριακη εχεις!!στη φυσιολογικη συλληψη δεν εισαι ποτε σιγουρος για τη συλληψη! εγω την παρασκευη ειχα χοριακη 1350 και ημουν στην 23η μερα απο την ωορηξια μου(ειμαι απο εξωσωματικη) και σημερα ειδαμε σακο και σπορι!!εισαι μια χαρα εγκυος!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

αχ βρε κοριτσακι μου σ ευχαριστω τοσο πολυ!! ειναι φυσιολογικο που τα βλεπω ολα μαυρα? νομιζω ειναι συμπτωμα μιας και ειμαι πολυ αισιοδοξη κατα τα αλλα. μακαρι να πανε ολα καλα σε ολα τα κοριτσακια και να κρατησουμε τα τουλουμπακια μας στην αγκαλια μας...

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

Διαφημίσεις

πριν μια εβδομαδα ειχα ξανακανει και ηταν πολυ χαμηλη αλλα θετικη νομιζω 60. ο γιατρος ειπε οτι μπορει να πεφτω εξω στην ημερομηνια συλληψης και να ειναι αρκετα μετα. ειναι εγκυμοσυνη αλλα νωρις. υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι εγκυος με τετοια τιμη?

χιχιχι οχι βρε και με 60 χοριακη εγκυος εισαι 100% εγω ξεκινησα με 27,1 και προχωραω κανονικα μαλλον καθυστερημενη συλληψη ειναι οπως και εγω,σημασια εχει η χοριακη να διπλασιαζεται καθε 2 μερες!! οποτε εκανες πχ την προηγουμενη τριτη και ηταν 60 πεμπτη = 120 Σαββατο =240 Δευτερα 480 και τεταρτη 960!!! και εσυ ειναι τριτη 1066?? Σουπερ εισαι με το καλο το μωρακι σου

Ευχομαι σε ολες σας τελειομηνες Εγκυμοσυνες με το καλο τα μωρακια σας!:D

79o6p3.png

χιχιχι οχι βρε και με 60 χοριακη εγκυος εισαι 100% εγω ξεκινησα με 27,1 και προχωραω κανονικα μαλλον καθυστερημενη συλληψη ειναι οπως και εγω,σημασια εχει η χοριακη να διπλασιαζεται καθε 2 μερες!! οποτε εκανες πχ την προηγουμενη τριτη και ηταν 60 πεμπτη = 120 Σαββατο =240 Δευτερα 480 και τεταρτη 960!!! και εσυ ειναι τριτη 1066?? Σουπερ εισαι με το καλο το μωρακι σου

πολυ σ' ευχαριστω!!την πεμπτη θα παω στο γιατρουλη οποτε θα σας ενημερωσω αν το δουμε η το ακουσουμε :P

s6Xpp2.png

Ff7Lp2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλωσηρθατε τα καινουργια κοριτσια με το καλο τα μπεμπακια!!!!

Δεσποινα εχουμε ιδια ημερομηνια!!!!

Εγω κοριτσια σταματησα να αγχωνομαι..οσο γινετε..θελω να χαρω την εγκυμοσυνη εξαλλου οτι ειναι να γινει θα γινει ειτε αγχωνομαι ουτε οχι!!

Εισαι θεα!!! Ετσι πρεπει να σκεφτομαστε ολες!!! :D

γεια σας γεια σας!!!

πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε σακο και ενα ολοκληρο ρυζακι!οχι κουκιδα που περιμενα!καρδουλα δεν εκουσαμε, ειναι νωρις ακομη αλλα θα ξαναπαμε σε 2 εβδομαδες!ουφφ!!

να καλωσορισω και γω τα νεα κοριτσακια !!! με το καλο τα μπεμπεκια μας!μαγδου μου ξεκινησα με χοριακη 8 αν σου λεει κατι αυτο...και σημερα ειδαμε σακο και εμβρυακι!ολα καλα θα πανε!στιγμα δεν καταλαβα, εχετε και εσυ και ο αντρας σου?δυσκολο αυτο αλλα ευχομαι να ναι ολα σουπερ και να χεις ενα υγιεστατο μωρακι!!

Μπραβο Λιακι, μια χαρα μεγαλωνετε!!!! πολυ καλα νεακια!!! :D:D

Ααααααχ τι καλα!μεγαλωσε η παρεα βλεω!!

καλως ορισατε κοριτσια με το καλο τα μωρακια σας!

Λια, Μαρακι,Δεσποινα,Μαγδου ξεχασα κανενα κοριτσακι?

Πολυξεεεεεεεεενη.....τη λιστα γρηγορα!!!

ηηηηηλιος,ηηηλιος, τι ειναι αυτο ρε παιδια?

ειναι αυτος ο λαμπιριζων δισκος ψηλα στον ουρανο? :shock:

κ εγω παντρεμενη με πολιτικο κ δε νομιζω να κανω θρησκευτικο.

Θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο,εμας εδω καλυπτουν τα παντα κ ειναι ικανοποιητικα καλα.

οσο για το birth plan που καναμε με τη μαια μου,τα εχω βαλει ολα κατω σαν πιθανοτητες.αλλωστε οταν ερθει η ωρα της γεννας,δε μπορεις να προβλεψεις τιποτα.τη θεση του μωρου, τις αντοχες σου...ολα παιζουν.

κ οπως ειπαν καποια κοριτσια να ειναι υγιες το μωρο εχει σημασια!

την πητ εδω οι περισσοτεροι φορεις υγειας τη μετρουν επισης απ την ημερα της τελευταιας περιοδου.

ο γιοκαρινος μου ηρθε ακριβως στις 40 εβδομαδες + 1 ημερα (ωρες βασικα γιατι γεννησα πρωι)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :P:p 3 λοιπον οι γιαγιαδες της παρεας...

Aννουλα σ ευχαριστω! ;):D

Γιαγιαααααααακαααααα!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: σε εσας μονο βρεχει ε;;; πως αντεχεις ρε συ;;; Δεν ψυχοπλακωνεσαι;;;

η χοριακη μου 1066 με μια βδομαδα καθυστερησης... τι λετε ρε κοριτσια?

:(

Καλε ειναι ΣΟΥΠΕΡ, γιατι αγχωνεσαι;;; Τελεια ειναι!!!! :D:D:D

Δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση εισαι και παρα εισαι εγκυος!!! :D:D

αχ βρε κοριτσακι μου σ ευχαριστω τοσο πολυ!! ειναι φυσιολογικο που τα βλεπω ολα μαυρα? νομιζω ειναι συμπτωμα μιας και ειμαι πολυ αισιοδοξη κατα τα αλλα. μακαρι να πανε ολα καλα σε ολα τα κοριτσακια και να κρατησουμε τα τουλουμπακια μας στην αγκαλια μας...

να σε δω μολις σε πιασουν οι ζαλαδες και οι εμετοι, χαχαχαχχ, μπας και το πιστεψεις οχι τιποτα αλλο!!!! :D

Και σε εσενα ευχομαι με ενα γερο μωρακι!!!! :D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα. Είμαι και εγω έγκυος με ΠΗΤ 6/11/2013.

Έχουμε ήδη ακούσει καρδιά και τώρα ετοιμαζόμαστε για αυχενική. Το άγχος μου φυσικά δεν μπορώ να το περιγράψω αλλά φαντάζομαι με καταλαβαίνετε απόλυτα.

Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες. :):):)

age.png

preg.png

Καλημέρα καλημέρα! Μεγάλωσε η παρεα και δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλες!!!

Σήμερα το απόγευμα έχω γιατρό και τρελό άγχος!!!!

Να μην εχεις αγχος το μωρακι σου ειναι και θα ειναι σουπερ!!! :D:D:D Να μπεις να μας πεις τα νεακια σου!!!

Καλημέρα και απο εμένα. Είμαι και εγω έγκυος με ΠΗΤ 6/11/2013.

Έχουμε ήδη ακούσει καρδιά και τώρα ετοιμαζόμαστε για αυχενική. Το άγχος μου φυσικά δεν μπορώ να το περιγράψω αλλά φαντάζομαι με καταλαβαίνετε απόλυτα.

Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες. :):):)

Καλωσορισες!!!! Με το καλο το νινακι σου!!!! Να βγει γερο ευχομαι!!! :D:D:DΕχεις κλεισει ημερομηνια για αυχενικη;;;;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

AthKos .......... ΠΗΤ 06/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli ........... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69...... ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ......... ΠΗΤ 15/11/13

despina77....... ΠΗΤ 20/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

magdou_......... ΠΗΤ 08/12/13

maria*............. ΠΗΤ 10/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Καλωσορισες!!!! Με το καλο το νινακι σου!!!! Να βγει γερο ευχομαι!!! :D:D:DΕχεις κλεισει ημερομηνια για αυχενικη;;;;

Σε ευχαριστώ πολύ polixenh. Δεν έχω κλείσει ακόμη. Θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες με το γιατρό. Σε 2-3 εβδομάδες το πολύ θα πρέπει να την έχω κάνει.

age.png

preg.png

ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!

09/04 maria*

09/04 Lia_84

10/04 kokkinotrixa

11/04 Magdou_

12/04 Ellie2013

18/04 polixenh

19/04 elenaki1987

25/04 Δημητρα 69 (αυχενικη)

30/04 Polixenh (αυχενικη)

08/05 Stefaniana (αυχενικη)

μαρακι πηγες στο γιατρο ολα καλα;;;;;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...